georgb Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αυτα τα αρχεια πιθανοτατα ειναι cache εφαρμογων. Αν δεν υπαρχει τροπος να σβησουν μεσα απο την εφαρμογη που τα αποθηκευσε θα τα αφηνα εκει καθοσον μπορει να εχουν καποια δεδομενα πχ saved games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για το θέμα των other αρχείων έχει κανένας προσπαθήσει να δει από τοpc τα συγκεκριμένα αρχεία;εάν πάμε στον φακελο other στο κινητό αυτό ακριβως μας λέει. Το εχει δοκιμάσει κανεις?και κάτι άλλο για τα 10 ποσο χώρο θα χρειαστούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για το θέμα των other αρχείων έκανα το εξής. Πήγα στο storage phone και επέλεξα τους temporary files και απι κάτω σου έχει επιλογή delete browsing history. Το επέλεξα και ο φακελος other από 420mb πήγε στα 277mb. Μόνο από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για το θέμα των other αρχείων έκανα το εξής. Πήγα στο storage phone και επέλεξα τους temporary files και απι κάτω σου έχει επιλογή delete browsing history. Το επέλεξα και ο φακελος other από 420mb πήγε στα 277mb. Μόνο από αυτό. Μια φωτογραφία το που πηγες θα με διευκόλυνε καλύτερα! Από αγγλικά δεν σκαμπάζω και πολλά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Για το θέμα των other αρχείων έκανα το εξής. Πήγα στο storage phone και επέλεξα τους temporary files και απι κάτω σου έχει επιλογή delete browsing history. Το επέλεξα και ο φακελος other από 420mb πήγε στα 277mb. Μόνο από αυτό. Μπράβο ρε φίλε!!! Το έκανα και το other από 723mb έπεσε στα 73mb!!! Για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά πας στο μενού ρυθμίσεις, έλεγχος αποθήκευσης, τηλέφωνο, προσωρινά αρχεία, ρυθμίσεις internet explorer και τέλος διαγραφή ιστορικού. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 ενημέρωση για facebook beta όσοι το έχουν..αλλα καθόλου changelog Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) ενημέρωση για facebook beta όσοι το έχουν..αλλα καθόλου changelog Το έχω για καλύτερο δήθεν... αλλά κι αυτό άρχισε να κάνει τα ίδια κόλπα με το official! Μπράβο ρε φίλε!!! Το έκανα και το other από 723mb έπεσε στα 73mb!!! Για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά πας στο μενού ρυθμίσεις, έλεγχος αποθήκευσης, τηλέφωνο, προσωρινά αρχεία, ρυθμίσεις internet explorer και τέλος διαγραφή ιστορικού. Για να καταλάβω. Όλα αυτά απ' το κινητό τα κάνω μονο; Edit: Όντως, μου προσθεσαι 2GB και κατι επιπλέον, στη μνήμη τηλεφώνου!!!! :) Edited February 8, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μπράβο ρε φίλε!!! Το έκανα και το other από 723mb έπεσε στα 73mb!!! Για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά πας στο μενού ρυθμίσεις, έλεγχος αποθήκευσης, τηλέφωνο, προσωρινά αρχεία, ρυθμίσεις internet explorer και τέλος διαγραφή ιστορικού. Στο προσωρινά αρχεία κάνουμε tap την επιλογή που βρίσκεται επάνω από αυτή για τον IE. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για την sd card. Τέλος, με soft reset, μηδενίζουν και τα 2 προσωρινά αρχεία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Νέος χρηστης στο lumia 640 xl.για φωτογραφία κατέβασα την εφαρμογή one shot.απεγκατεστησα την Lumia camera. Απλά δεν ξέρω εάν έκανα καλά. Στο αγγλικό store δεν έλεγαν καλά λόγια. Για βίντεο τι προτείνεται για να τραβάω? Άρα καμερα και βίντεο. Help γιατί ενώ είχα ακούσει τα καλύτερα αρχικά η κάμερα δεν με ενθουσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ρίξε μια ματιά στο νήμα της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστο μέρος, αν όχι ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει απο κάποιον mod. Καταρχήν να διευκρινησω οτι απο windows κινητά έχω πιο μαύρα και απο τα μαύρα μεσάνυχτα. Έχει πάρει η σύζυγος ενα lumia 635, το οποίο κουτσά στραβά το σεταρα. Αυτό που δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, είναι η αλλαγή ringtone. Να γίνω σαφής όμως. Απο την sd που μεταφέρθηκε απο προηγούμενο τηλέφωνο και που είχε κάποια mp3 ringtones, κοπιαρα κάποια κομμάτια στο φάκελο των ringtones του τηλεφωνου, με τον ενσωματωμένο file manager. Πως μπορώ να κάνω ήχο κλήσης κάποιο απο αυτά? Μέσα απο τις ρυθμίσεις που έχει τους αλλους ήχους δεν τα βλέπω. Με παρατεταμένο πάτημα δεν μου δίνει κάποια επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστο μέρος, αν όχι ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει απο κάποιον mod. Καταρχήν να διευκρινησω οτι απο windows κινητά έχω πιο μαύρα και απο τα μαύρα μεσάνυχτα. Έχει πάρει η σύζυγος ενα lumia 635, το οποίο κουτσά στραβά το σεταρα. Αυτό που δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, είναι η αλλαγή ringtone. Να γίνω σαφής όμως. Απο την sd που μεταφέρθηκε απο προηγούμενο τηλέφωνο και που είχε κάποια mp3 ringtones, κοπιαρα κάποια κομμάτια στο φάκελο των ringtones του τηλεφωνου, με τον ενσωματωμένο file manager. Πως μπορώ να κάνω ήχο κλήσης κάποιο απο αυτά? Μέσα απο τις ρυθμίσεις που έχει τους αλλους ήχους δεν τα βλέπω. Με παρατεταμένο πάτημα δεν μου δίνει κάποια επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Ringtone Maker της MS. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστο μέρος, αν όχι ας μεταφερθεί εκεί που πρέπει απο κάποιον mod. Καταρχήν να διευκρινησω οτι απο windows κινητά έχω πιο μαύρα και απο τα μαύρα μεσάνυχτα. Έχει πάρει η σύζυγος ενα lumia 635, το οποίο κουτσά στραβά το σεταρα. Αυτό που δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, είναι η αλλαγή ringtone. Να γίνω σαφής όμως. Απο την sd που μεταφέρθηκε απο προηγούμενο τηλέφωνο και που είχε κάποια mp3 ringtones, κοπιαρα κάποια κομμάτια στο φάκελο των ringtones του τηλεφωνου, με τον ενσωματωμένο file manager. Πως μπορώ να κάνω ήχο κλήσης κάποιο απο αυτά? Μέσα απο τις ρυθμίσεις που έχει τους αλλους ήχους δεν τα βλέπω. Με παρατεταμένο πάτημα δεν μου δίνει κάποια επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Πρέπει να κανεις copy paste mp3 που βρίσκεται στο PC και όχι στη συσκευή..... Μετέφερε τα κομμάτια σου απο την SD στο PC σου και μετά από το PC στον φάκελο ringtones του κινητού σου. Αλλιώς χρησιμοποίησε την εφαρμογή που σου είπε ο niotheros πιο πάνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Καλησπέρα! Δηλαδή μόνον μέσω πισι θα τις δει ως ήχο κλήσης? Έτσι αν τις κοπιαρω, δεν? Σορρυ αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά απο win κινητά είναι το πρώτο που πήρα και δεν ξέρω τα "κόλπα" τους. Ευχαριστώ πάντως αλλά την βρήκα πλαγίως την λύση. Πέρασα το zedge, κατέβασα τον ήχο απο εκεί και όταν με ρώτησε αν τον θέλω ήχο κλήσης μάρκαρα ναι. Edited February 13, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η μία λύση είναι μέσω PC... Η άλλη είναι αυτή που σου είπε ο niotheros από πάνω και η πιο εύκολη: Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Ringtone Maker της MS. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αφού το αναφέρετε ξανά και ξανά... Όποιο κομμάτι και να επιλέξω, βγάζει "file too big to edit". Γιατί? Κάποια ιδέα? Έχει συγκεκριμένους περιορισμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εμένα παλι χθες μου ζήτησε να κάνω αντίγραφα ασφαλείας. Πάτησα να αρχίσει και όταν έφτασε στο 97% μου έβγαλε αυτό πάλι! http://i.imgur.com/kHN3cvR.jpg Ειναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που το κάνει! Τι φταίει; Τραγούδια mp3 δεν έβαλα ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joures Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μηπως γνωρίζει κάποιος πως ρυθμίζω το ημερολόγιο να δονείται όταν έχεις ρυθμίσει να σε ειδοποιήσει (Reminder) για την προγραμματισμένη εργασία? Αν δεν γίνεται αυτο με το stock calendar της Microsoft , γνωρίζει κανείς καμιά εφαρμογή που να το επιτρέπει αυτο, είτε μέσω χρήσης ενος διαφορετικού calendar app, είτε μέσω χρήσης μια εφαρμογής η οποία μας επιτρέπει να πειράξουμε επιπλέον ρυθμίσεις του συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εμένα παλι χθες μου ζήτησε να κάνω αντίγραφα ασφαλείας. Πάτησα να αρχίσει και όταν έφτασε στο 97% μου έβγαλε αυτό πάλι! http://i.imgur.com/kHN3cvR.jpg Ειναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που το κάνει! Τι φταίει; Τραγούδια mp3 δεν έβαλα ακόμα! Και εμένα το ίδιο μου κάνει,εδώ και πολύ καιρό.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Καλησπέρα! Μετά απο λίγες μέρες με το 635 και αρκετό σκάλισμα, ενα έχω να πω. Windows κινητό δεν ξανά παίρνω! Εγώ και τα tiles σίγουρα δεν πάμε προς την ίδια κατεύθυνση! Ίσως έχω συνηθίσει τοσα χρόνια με το android αλλά τα βρίσκω δύσχρηστα και δεδαλωδη. Ακόμη δεν μπορώ να χωνεψω οτι για να κάνω κάτι τόσο απλό όσο το να βάλω ενα ringtone, πρέπει να το συνδεσω με υπολογιστή ή να κατεβασω εφαρμογή που θα το κάνει! Ευτυχώς δεν είναι μένα το τηλέφωνο! Edited February 16, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα! Μετά απο λίγες μέρες με το 635 και αρκετό σκάλισμα, ενα έχω να πω. Windows κινητό δεν ξανά παίρνω! Εγώ και τα tiles σίγουρα δεν πάμε προς την ίδια κατεύθυνση! Ίσως έχω συνηθίσει τοσα χρόνια με το android αλλά τα βρίσκω δύσχρηστα και δεδαλωδη. Ακόμη δεν μπορώ να χωνεψω οτι για να κάνω κάτι τόσο απλό όσο το να βάλω ενα ringtone, πρέπει να το συνδεσω με υπολογιστή ή να κατεβασω εφαρμογή που θα το κάνει! Ευτυχώς δεν είναι μένα το τηλέφωνο! Αν πας με τη φιλοσοφία του Android να χειριστείς Windows Phone, έχασες. Πιο κοντά είναι στο iOS που έχει κι αυτό τις παραξενιές του. Όταν είχα το 535 μαζί με το i5 το να περνάω τα ringtones μέσω του προγράμματος ήταν το ίδιο με το να περνάω τραγούδια με το iTunes. Απ'όταν όμως ξαναγύρισα στο Android για βασική συσκευή, ώρες ώρες μου φαίνονται "παράλογα". Περνώντας ένα τραγουδάκι 50'' στα Windows 10 κατευθείαν στο φάκελο Ringtones της συσκευής από το PC, εμφανίστηκε αμέσως. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αν πας με τη φιλοσοφία του Android να χειριστείς Windows Phone, έχασες. Πιο κοντά είναι στο iOS που έχει κι αυτό τις παραξενιές του. Όταν είχα το 535 μαζί με το i5 το να περνάω τα ringtones μέσω του προγράμματος ήταν το ίδιο με το να περνάω τραγούδια με το iTunes. Απ'όταν όμως ξαναγύρισα στο Android για βασική συσκευή, ώρες ώρες μου φαίνονται "παράλογα". Περνώντας ένα τραγουδάκι 50'' στα Windows 10 κατευθείαν στο φάκελο Ringtones της συσκευής από το PC, εμφανίστηκε αμέσως. Δεν παίζουν ρόλο τα δευτερόλεπτα. Μπορείς να βάλεις ότι κομμάτι θες. Το κακό είναι ότι πρέπει να γίνει copy paste απο PC. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Μετά απο λίγες μέρες με το 635 και αρκετό σκάλισμα, ενα έχω να πω. Windows κινητό δεν ξανά παίρνω! Εγώ και τα tiles σίγουρα δεν πάμε προς την ίδια κατεύθυνση! Ίσως έχω συνηθίσει τοσα χρόνια με το android αλλά τα βρίσκω δύσχρηστα και δεδαλωδη. Ακόμη δεν μπορώ να χωνεψω οτι για να κάνω κάτι τόσο απλό όσο το να βάλω ενα ringtone, πρέπει να το συνδεσω με υπολογιστή ή να κατεβασω εφαρμογή που θα το κάνει! Ευτυχώς δεν είναι μένα το τηλέφωνο! Αυτο με το ringtone ειναι ένα φάουλ. Απο εκεί και πέρα υπάρχει και η εφαρμογή. Ούτως ή άλλως το κομμάτι θα το επεξεργαστείς ώστε να χτυπάει το κινητό σου στο σημείο που θέλεις. Εκτός κι αν εσυ βάζεις τα ringtones σου από την αρχή του κομματιού οπότε ακούς όλη την εισαγωγή μέχρι να φτάσεις στο "ζουμί". Εν τω μεταξύ έχεις απαντήσει την κλήση και δεν φτάνεις ποτε.....:lol: Κατά τα άλλα, σαφώς και ειναι ΚΑΙ θέμα συνήθειας. Κι εμένα μου φέραν δώρο ένα ταμπλετ android και κόντεψα να πέσω στα σκληρά.....χαχαχα. Ευτυχώς το έδωσα σε σχεδόν μια εβδομάδα. Ουσιαστικά ομως δεν του έδωσα πραγματική ευκαιρία..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μηπως γνωρίζει κάποιος πως ρυθμίζω το ημερολόγιο να δονείται όταν έχεις ρυθμίσει να σε ειδοποιήσει (Reminder) για την προγραμματισμένη εργασία? Αν δεν γίνεται αυτο με το stock calendar της Microsoft , γνωρίζει κανείς καμιά εφαρμογή που να το επιτρέπει αυτο, είτε μέσω χρήσης ενος διαφορετικού calendar app, είτε μέσω χρήσης μια εφαρμογής η οποία μας επιτρέπει να πειράξουμε επιπλέον ρυθμίσεις του συστήματος? Το πως θα σε ειδοποιεί η κάθε εφαμρογή (άρα και το Ημερολόγιο) θα το ρυθμίζεις από τις Ρυθμίσεις... Εκεί βρες την ενότητα Ειδοποιήσεις και μπες στο Ημερολόγιο να ενεργοποιήσεις τη δόνηση... Καλησπέρα! Μετά απο λίγες μέρες με το 635 και αρκετό σκάλισμα, ενα έχω να πω. Windows κινητό δεν ξανά παίρνω! Εγώ και τα tiles σίγουρα δεν πάμε προς την ίδια κατεύθυνση! Ίσως έχω συνηθίσει τοσα χρόνια με το android αλλά τα βρίσκω δύσχρηστα και δεδαλωδη. Ακόμη δεν μπορώ να χωνεψω οτι για να κάνω κάτι τόσο απλό όσο το να βάλω ενα ringtone, πρέπει να το συνδεσω με υπολογιστή ή να κατεβασω εφαρμογή που θα το κάνει! Ευτυχώς δεν είναι μένα το τηλέφωνο! Μεταξύ μας σιγά το μεσανατολικό ζήτημα (γνώμη μου)... Κατεβάζεις το Ringtone Maker και κάνεις τη δουλειά σου... Και τα τρία λειτουργικά έχουν τέτοιου είδους θεματάκια... Και ειδικά στο ANdroid που μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς μονίμως διαφορετικές εφαρμογές... Έχεις δοκιμάσει πχ να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης μιας εφαρμογής που δεν το υποστηρίζει από μόνη της (πχ Instagram)? Δεν θα τα καταφέρεις. Δεν είναι VS το θέμα και ούτε θα το κάνουμε, απλά ανέφερα ένα παράδειγμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα. Δεν υπάρχει καμία διάθεση για vs, flames, κλπ. Έγραψα τις πρώτες εντυπώσεις μου απο την πρώτη μου επαφή με το συγκεκριμένο λειτουργικό σε τηλέφωνο. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Θα μπορούσε να είναι και "ουάου!!". Δεν είναι όμως. Αλλά είναι καθαρά προσωπικές, αφορούν εμένα και τίποτα γενικότερο. Peace to all! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καμία ένταση, απλά τα ringtones είναι από τα τελευταία πράγματα που κάποιος θα πρέπει να χαλιέται με τα WP και με ένα λειτουργικό γενικότερα. Θυμάμαι επί WP7 όπου κάποιοι διαμαρτύρονταν επειδή δε σε άφηνε να βάλεις ringtone ολόκληρο τραγούδι παρά μόνο ένα μέρος του. Λες και υπήρξε έστω και μία φορά στην ζωή τους όπου κάποιος τους πήρε τηλέφωνο, το άφηνε να χτυπάει επί 4 ολόκληρα λεπτά και αυτοί δεν το σήκωναν απολαμβάνοντας το τραγούδι. Και όταν τελείωσε και λούπαρε, τότε απάντησαν και είχαν μία πολύ όμορφη και φυσιολογική κουβέντα με αυτόν που τους κάλεσε. Επίσης, δεν ξέρω πως γίνεται στο Android αλλά μερικές φορές κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Δηλαδή από την μία μας χαλάνε τα WP που δεν έχουν εξτρά dialer άλλες εφαρμογές που αντικαθιστούν core σημεία του λειτουργικού, αλλά μας χαλάει να πρέπει να κατεβάσουμε μία εφαρμογή για να κάνουμε κάτι που κάνουμε στο android με λειτουργίες του OS. Είναι το ίδιο με τα Windows8. Όπου ο ίδιος άνθρωπος γυρνούσε και σου έλεγε ότι τα 8 είναι για πέταμα διότι πρέπει να εγκαταστήσεις έξτρα εφαρμογή για να έχεις Start Menu και στην επόμενη πρόταση εκθείαζε τo Lunix. Σόρρυ για τα offtopic, τα είπα και ηρέμησα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts