colossus_r Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το είχα γράψει και πιο πάνω. Ιαπωνικά και Αραβικά. Θα σου συνιστούσα να μην το κάνεις, αν έχεις τα 8.1. Στο 820, από το πουθενά, μου εμφάνισε μήνυμα γεμάτης εσωτερικής μνήμης (~200MB είχαν μείνει ελεύθερα), χωρίς να κάνω κάτι και στο 640, έπαιζε η οθόνη (άναβε και έσβηνε 3-4 φορές, συγκεκριμένη ώρα της ημέρας). Μόλις αφαίρεσα αυτές τις γλώσσες, τα προβλήματα σταμάτησαν. Στο 820, με W10fm TP, δεν έχω κανένα από τα παραπάνω θέματα. Θα μας τρελάνει εσύ :blink::blink::blink:...Δηλαδή έχεις στα αλήθεια αυτές τις γλώσσες και γράφεις η απλά έκανες δοκιμές ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Θα μας τρελάνει εσύ :blink::blink::blink:...Δηλαδή έχεις στα αλήθεια αυτές τις γλώσσες και γράφεις η απλά έκανες δοκιμές ? Χαχαχαχ :lol: :lol: Η μία ήταν δοκιμή. Στην άλλη προσπαθώ να γράφω κι επειδή ασχολούμαι πολύ με το κινητό μου, το θεωρώ ένα καλό τρόπο, για περισσότερη εξάσκηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Χαχαχαχ :lol: :lol: Η μία ήταν δοκιμή. Στην άλλη προσπαθώ να γράφω κι επειδή ασχολούμαι πολύ με το κινητό μου, το θεωρώ ένα καλό τρόπο, για περισσότερη εξάσκηση. Windows Phones ρε φιλε ... οι πιο "μυστηριοι" χρηστες τελικα... Θα το καταταξω αυτο στα ΤΟΡ 5 με τα πιο περιεργα προβληματα που εχω συναντησει μεχρι τωρα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Windows Phones ρε φιλε ... οι πιο "μυστηριοι" χρηστες τελικα... Θα το καταταξω αυτο στα ΤΟΡ 5 με τα πιο περιεργα προβληματα που εχω συναντησει μεχρι τωρα Please do! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλημέρα. Μπορούμε, σε συσκευή με WP 8.1, update 2, να συνδέσουμε πληκτρολόγιο, μέσω bluetooth; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλημέρα. Μπορούμε, σε συσκευή με WP 8.1, update 2, να συνδέσουμε πληκτρολόγιο, μέσω bluetooth; Ναι, κανονικά. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έφερε η update 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μια βοήθεια πως να συνδέσω λογαριασμό email της δουλειάς; πρώτη φορά έχω τέτοιον λογαριασμό και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω θύρα εισερχόμενων και εξερχόμενων, όπως και διακομιστή εισερχόμενων και εξερχομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο θα μετατρέψω τους φακέλους που έβαλα από το PC στην SD μου σε playlists ; Προσπαθώ μέσα από το PC με USB σύνδεση και τα κάνει μαντάρα. Πότε δεν εμφανίζει καθόλου τραγούδια μέσα,πότε δεν εμφανίζεται το όνομα της playlist, πότε εμφανίζονται 2-3 τραγούδια από τα παρα πολλά που έχει μέσα κ.τ.λ. Αν κάποιος έχει βρει κάποιον εύκολο και γρήγορο τρόπο ας με βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Έβαλα τραγούδια από την microsd στο φάκελο music αλλά δεν τα βλέπει στην εφαρμογη. Με το files παίζουν κανονικά ένα ένα. Τι προτείνετε; Δεν υπάρχει υπολογιστής. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο θα μετατρέψω τους φακέλους που έβαλα από το PC στην SD μου σε playlists ; Προσπαθώ μέσα από το PC με USB σύνδεση και τα κάνει μαντάρα. Πότε δεν εμφανίζει καθόλου τραγούδια μέσα,πότε δεν εμφανίζεται το όνομα της playlist, πότε εμφανίζονται 2-3 τραγούδια από τα παρα πολλά που έχει μέσα κ.τ.λ. Αν κάποιος έχει βρει κάποιον εύκολο και γρήγορο τρόπο ας με βοηθήσει. Δημιουργία playlist. Δες μήπως σε βοηθήσει κάποιος από τους τρείς παραπάνω τρόπους. Έβαλα τραγούδια από την microsd στο φάκελο music αλλά δεν τα βλέπει στην εφαρμογη. Με το files παίζουν κανονικά ένα ένα. Τι προτείνετε; Δεν υπάρχει υπολογιστής. Επανεκκίνηση δοκίμασες; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Έκανε επανεκινηση αλλά πάλι δεν βλέπει τα τραγούδια η Μουσική. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Έκανε επανεκινηση αλλά πάλι δεν βλέπει τα τραγούδια η Μουσική. Πήγαινε στην εφαρμογή της μουσικής, επίλεξε να σου εμφανιστούν τα τραγούδια και άλλαζε τον τρόπο προβολής (στο τηλέφωνο, στην SD) μέχρι να εμφανιστούν. Ορισμένες φορές τρώει σκαλώματα, ειδικά σε τραγούδια στην SD και στην λήψη τραγουδιών από τον IE. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Φαίνεται πως τα 8.1 δεν σηκώνουν τέτοιου είδους γλώσσες! Με τα γερμανικά μια χαρά τα πάει. ;) Θα πρέπει τότε να περιμένεις τα 10 για να της επανεγκαταστήσεις! Εκτός κι αν είναι θέμα του 820 μόνο! συγνωμη,αλλα για ποιο λογο να εγκαταστησεις γλωσσες που δεν χρησιμοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 συγνωμη,αλλα για ποιο λογο να εγκαταστησεις γλωσσες που δεν χρησιμοποιεις; Τα γερμανικά τα χρησιμοποιώ, αν εννοείς εμένα! Αλλιώς γιατί να τα κατεβάσω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Πήγαινε στην εφαρμογή της μουσικής, επίλεξε να σου εμφανιστούν τα τραγούδια και άλλαζε τον τρόπο προβολής (στο τηλέφωνο, στην SD) μέχρι να εμφανιστούν. Ορισμένες φορές τρώει σκαλώματα, ειδικά σε τραγούδια στην SD και στην λήψη τραγουδιών από τον IE. Τελικά τα είδε μετά από την αλλαγη. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Πάντως, η Microsoft πρέπει να "συμμαζευτεί" λίγο... Έχω συχνά errors, όταν προσπαθώ να κάνω sync το βασικό mail account μου, αυτό που έχω "δέσει" με τη συσκευή μου, όπως και conflicts on server, στο OneNote. Σε 8.1 αυτά. Προσωπική άποψη, η TP έπρεπε να έχει λιγότερα bugs δεδομένου του πόσο κοντά είναι το launch του 950 και των άλλων συσκευών. Την έχω στο 820 και δεν είναι προϊόν για να βγει σε κυκλοφορία... Edited September 29, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Έχει βρει κανείς τρόπο να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο όταν έχει συνδεδεμένο το bluetooth headset...? Εκτός από τις κλήσεις όλα τα άλλα (sms, messenger, viber κτλ) χτυπάνε στο ακουστικό μόνο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έχετε παρατηρήσει στις επαφές σε πόσο μικρή (μπλε) γραμματοσειρά εμφανίζονται οι αριθμοί όταν εμφανίσεις κάποια? Όταν είσαι έξω πχ στο σούπερ μάρκετ και θέλεις το ΑΦΜ ή στο γιατρό για AMKA είναι δύσκολο να το δεις. αλλάζει αυτό κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Σήμερα ανακάλυψα στο Store πως αν κατω δεξιά πατήσεις οι εφαρμογές μου σου βγάζει όλες τις εφαρμογές που κατέβασες, είτε τις κράτησες είτε όχι. Υπαρχει δυνατότητα να τις σβήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έχετε παρατηρήσει στις επαφές σε πόσο μικρή (μπλε) γραμματοσειρά εμφανίζονται οι αριθμοί όταν εμφανίσεις κάποια? Όταν είσαι έξω πχ στο σούπερ μάρκετ και θέλεις το ΑΦΜ ή στο γιατρό για AMKA είναι δύσκολο να το δεις. αλλάζει αυτό κάπως? Ρυθμίσεις>διευκόλυνση πρόσβασης και εκεί που λέει μέγεθος κειμένου επιλέγεις αυτό που σε βολεύει. Σήμερα ανακάλυψα στο Store πως αν κατω δεξιά πατήσεις οι εφαρμογές μου σου βγάζει όλες τις εφαρμογές που κατέβασες, είτε τις κράτησες είτε όχι. Υπαρχει δυνατότητα να τις σβήσω. Όχι δεν γίνεται να σβήσεις από το ιστορικό τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα. Στα Actions, πέρα από τη Microsoft Camera, μπορούμε να βάλουμε τη Lumia Camera; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα. Στα Actions, πέρα από τη Microsoft Camera, μπορούμε να βάλουμε τη Lumia Camera; Στα 10ρια μπορείς σίγουρα. Για τα 8.1 δε θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς πως σβήνουμε εφαρμογές από το σύστημα πέρασα στο 930 το σημείο πρόσβασης το οποίο δεν λειτουργεί σε αυτή την συσκευή. Πως το σβήνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παρατεταμένο άγγιγμα στην εφαρμογή, και θα σου εμφανιστεί drop down μενού με επιλογή κατάργηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Για βοηθηστε λιγο. Εχω το 640 και θελω να περασω μουσικη απο το mac. Για καποιο λογο ομως, μου λεει οτι το windows phone app δεν ειναι διαθεσιμο στο region μου ( usa ) εχω αλλαξει σε ελλαδα, αγγλια, φινλαδια αλλα παλι τιποτα. Any help; Δεν μπορω να περασω μουσικη και μου την δινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts