Jump to content

lifeowner771

Members
  • Δημοσιεύσεις

    209
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lifeowner771

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

lifeowner771's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα αγοράσει από τα mediamarkt και με επέκταση εγγυησης πριν ένα χρόνο περίπου ένα MacBook, το οποίο δυστυχώς δεν βγάζει ούτε 5 ώρες χρήσης, με την υγεία της μπαταρίας να είναι στο 77% στους 300 κύκλους. Πολύ χειρότερο από τα στάνταρ που έχει η Apple στο site της. Αξίζει να πάω στα Mediamarkt η στο istorm (βρίσκεται κοντά στη περιοχή μου γιαυτο δεν λέω κάποιο άλλο κατάστημα); Το λέω από το θέμα του ποσο εύκολα θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν. Ευτυχώς έως τώρα δεν είχε χρειαστεί να τρέχω με προβλήματα και εγγυήσεις
  2. Κατέβασε το Kaspersky. Ήταν το μοναδικό που βρήκε την εφαρμογή που μου πέταγε τις διαφημίσεις. Fun fact, ήταν εφαρμογή κατεβασμένη από play store και όχι από unknown source.
  3. Μου λεει η μανα μου εκανα μια αναβαθμιση και κανει κατι κουλα το τηλεφωνο. Για καλη της τυχη, το playstore ηταν στην πρωτη οθονη, και κατεβασα το nova launcher. Μολις εκανα το Nova σαν κεντρικο launcher, σταματησε το "αναβοσβημα" την κεντρικης οθονης.
  4. A ωραια! Για ρομ κοιταζα αυτην https://forum.xda-developers.com/moto-x/development/rom-lineage-os-android-distribution-13-t3529795 Εχω να ασχοληθω με ρομ απο S3 εποχη.
  5. Πιστευετε οτι για δευτερο τηλ αξιζει στα 80 ευρω; Το κοιταζω αρχικα για το μεγεθος που ειναι μικρο, και το stock ui.
  6. Για το chart με τη χρηση της μπαταριας, μου κανει εντυπωση που εχουν πιιο πανω το 7 απο το P9. Mε την ιδια χρηση το P9 μου φαινεται οτι κραταγε πολυ περισσοτερο.
  7. Δεν φταιει το ρουτερ σου φιλε μου. Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το τηλεφωνο σε ολα τα wifi. Σχολη, σπιτι, γειτονα, γυμναστηριο κλπ κλπ. Παντα αργει να συνδεθει. Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι. Σε σημειο που πολλες φορες ανοιγω τα δεδομενα για να δω κατι, γιατι βαριεμαι να περιμενω να μπει στο wifi.
  8. Oποιος εχει music player εκτος Spotify, και του stock, μπορει να παιξει μουσικη και να μου πει αμα εμφανιζονται controls στη lock screen; Δεν εχω βγαλει ακρη με το google.
  9. Με στεναχωρει που βγαλανε στην 7 το transparency από το notification menu. Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Κρίμα που από ότι φαίνεται θα stockοποιοησουν αρκετά το ui για να τραβήξουν και κοινό από την Αμερική. (οι οποίοι ότι δεν είναι stock η touchwiz, φαίνεται να το πετάνε στα σκουπίδια χωρίς να ασχολούνται)
  10. Wipe Cache μεσω recovery, ποτε. Κλεισιμο και ανοιγμα, πριν καμια βδομαδα αν δεν κανω λαθος.
  11. Nα το κανω. Προς το παρων ειμαι με το phone manager συνεχεια.
  12. Μετα απο 5 μηνες, εχουν αρχισει καποια κολληματακια. Το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα παιρνει λιγο παραπανω, και αμα ανοιγεις αρκετες εφαρμογες και κανεις multitask μεταξυ τους, επισης σκαλωνει. Οχι οτι τα πραγματα ειναι τραγικα, απλως το αναφερω. Να αναφερω οτι το τηλεφωνο δεν το εχω τιγκαρει απο εφαρμογες, ουτε εχω κανει ρουτ, custom rom και τα σχετικα.
  13. 280;;;;!!!! Mην το σκεφτεσαι καν!!!! Και να μην σου αρεσει, το πουλας για κερδος. (Αν και θα μεινεις ευχαριστημενος, σιγουρα.)
  14. Mαλλον καποια αλλη αναβαθμιση εχει παρει. Νougat σιγουρα οχι παντως. Samsung να βγαζει την N τοσο γρηγορα, και σε τηλεφωνο παλιοτερο, δεν υπαρχει περπτωση ουτε μια στις χιλιες. :lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...