katsiletra Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Λίγες μέρες με το update 2 σε Lumia 735 και έχω παρατήσει τα εξής: 1) Η μπαταρία κρατάει λιγότερο, 2) Κάποιες φορές όταν πάω στις ρυθμίσεις αναβοσβήνει η οθόνη, 3) Στις κλήσεις όταν τις τερματίζω λαγκάρει. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Λίγες μέρες με το update 2 σε Lumia 735 και έχω παρατήσει τα εξής: 1) Η μπαταρία κρατάει λιγότερο, 2) Κάποιες φορές όταν πάω στις ρυθμίσεις αναβοσβήνει η οθόνη, 3) Στις κλήσεις όταν τις τερματίζω λαγκάρει. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια πράγματα; Για την μπαταρία θα συμφωνήσω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα Σήμερα δοκίμασα να αφαιρεσω κάποιες φωτο από τις αγαπημένες. Ενώ τις αφαιρώ κανονικά, όταν κλείνω την εφαρμογή και την ξανά ανοίγω εμφανίζονται πάλι. Τι κουφο είναι αυτό. Παλιά λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα Σήμερα δοκίμασα να αφαιρεσω κάποιες φωτο από τις αγαπημένες. Ενώ τις αφαιρώ κανονικά, όταν κλείνω την εφαρμογή και την ξανά ανοίγω εμφανίζονται πάλι. Τι κουφο είναι αυτό. Παλιά λειτουργούσε κανονικά. Δεν σκέφτεσαι καθαρά τώρα και το κινητό το καταλαβαίνει και τις κρατάει γιατί θα τις χρειαστείς αργότερα...:lol: Όταν θα μετανιώσεις για το σβήσιμο θα ευχαριστείς το κινητό που τις κράτησε...:lol: Α ρε windows είστε πολύ μπροστά, σκέφτεστε πριν από μας για μας...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλημέρα Σήμερα δοκίμασα να αφαιρεσω κάποιες φωτο από τις αγαπημένες. Ενώ τις αφαιρώ κανονικά, όταν κλείνω την εφαρμογή και την ξανά ανοίγω εμφανίζονται πάλι. Τι κουφο είναι αυτό. Παλιά λειτουργούσε κανονικά. Σε μενα μολις το δοκιμασα και δουλευει κανονικα... Δοκιμασε να κανεις soft reset και ξαναδοκιμασε Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Χαχα.. Έκανα επανεκκίνηση και δεν έφτιαξε... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Λίγες μέρες με το update 2 σε Lumia 735 και έχω παρατήσει τα εξής: 1) Η μπαταρία κρατάει λιγότερο, 2) Κάποιες φορές όταν πάω στις ρυθμίσεις αναβοσβήνει η οθόνη, 3) Στις κλήσεις όταν τις τερματίζω λαγκάρει. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοια πράγματα; 1) και 2) ναι. Επίσης χθες παρατήρησα ότι στο ραδιόφωνο, όταν εμφανίζονταν τα πλήκτρα του ραδιοφώνου στην οθόνη κλειδώματος, αν πατούσα πολύ γρήγορα το πίσω πήγαινε μπροστά και όταν πατούσα το μπροστά πήγαινε πάλι πίσω και ξανά μπροστά. Δηλαδή από το 88,8 με πίσω πήγαινε στο 88,9 και με δύο φορές μπροστά 88,8 και ξανά 88,9. :cool: Στο Update 2 με Windows Insider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος να μην κλείνει η οθόνη όταν έχουμε σε χρήση την εφαρμογή κάμερα για λήψη φωτογραφιών; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 τελικα η gdr2 θα βγει σε ολαες στις συσκευες ή θα παμε στα 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κάτοχος Lumia 630 εδώ και 10 σχεδόν μήνες,για δοκιμή του λειτουργικού. Αντιμετωπίζω κάποια θέματα που δεν ξερω αν είναι θέμα wp ή συσκευής και αν κάποιος που έχει πιο "μεγάλη" συσκευη(επεξεργαστή,ραμ) δεν το έχει. Κρασαρει ο browser σχετικά συχνά και κάποιες σελίδες με βίντεο δεν...πχ couchtuner.eu που λέει ότι και το iphone δουλεύει (με την έννοια ότι δεν θέλει flash).Η ερώτηση είναι καθαρά για να καθορίσω στον εγκέφαλο την επόμενη συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κάτοχος Lumia 630 εδώ και 10 σχεδόν μήνες,για δοκιμή του λειτουργικού. Αντιμετωπίζω κάποια θέματα που δεν ξερω αν είναι θέμα wp ή συσκευής και αν κάποιος που έχει πιο "μεγάλη" συσκευη(επεξεργαστή,ραμ) δεν το έχει. Κρασαρει ο browser σχετικά συχνά και κάποιες σελίδες με βίντεο δεν...πχ couchtuner.eu που λέει ότι και το iphone δουλεύει (με την έννοια ότι δεν θέλει flash).Η ερώτηση είναι καθαρά για να καθορίσω στον εγκέφαλο την επόμενη συσκευή μου. Εάν μιλάς για τον Internet Explorer, εμένα δεν μου έχει κρασάρει ποτέ ούτε και τώρα που δοκίμασα το site που έβαλες (αλλά δεν παίζει τίποτα, λόγω flash φοβάμαι). Πάντως ίσως με κάποιον άλλον browser αν δοκιμάσεις να παίζει. Υπάρχουν αρκετοί που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει και τα παιδιά εδώ μέσα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κάτοχος Lumia 630 εδώ και 10 σχεδόν μήνες,για δοκιμή του λειτουργικού. Αντιμετωπίζω κάποια θέματα που δεν ξερω αν είναι θέμα wp ή συσκευής και αν κάποιος που έχει πιο "μεγάλη" συσκευη(επεξεργαστή,ραμ) δεν το έχει. Κρασαρει ο browser σχετικά συχνά και κάποιες σελίδες με βίντεο δεν...πχ couchtuner.eu που λέει ότι και το iphone δουλεύει (με την έννοια ότι δεν θέλει flash).Η ερώτηση είναι καθαρά για να καθορίσω στον εγκέφαλο την επόμενη συσκευή μου. Εμένα πάντος και ο uc και ο ie κρασάρανε συνέχεια. Τελευταία έβαλα τον browser pro και είμαι μια χαρά. Μάλλον φταίει η μικρή ram του κινητού μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημέρα Παρατηρώ ότι το κινητο μου (Lumina 1020) δεν συνδέεται όταν το WiFi είναι κρυφο. Πρέπει να σβήσω το δίκτυο και να το εισάγω από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση; το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; ευχαριστώ. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ποιο παλιά το είχαν αναφέρει κάποια άτομα για το θέμα με τα κρυφά WiFi ,αν και προσωπικά δεν είχα θέμα με το κρυφό της δουλειας μου παλιά... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εμένα πάντος και ο uc και ο ie κρασάρανε συνέχεια. Τελευταία έβαλα τον browser pro και είμαι μια χαρά. Μάλλον φταίει η μικρή ram του κινητού μας. Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να έχεις θέμα. Το 720 της αδερφης μου, με ίδια ρομ, δεν έχει θέματα. Κάνε ένα soft reset Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να έχεις θέμα. Το 720 της αδερφης μου, με ίδια ρομ, δεν έχει θέματα. Κάνε ένα soft reset Έχω κάνει πολλές φορές αλλά τπτ. Στην αρχή δεν είχα θέματα. Λίγο πριν πάρω τα 8.1 και μέχρι τώρα κρασάρει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Από την ιστοσελίδα του store, πως εγκαθιστούμε εφαρμογές; Σε μερικές που προσπάθησα, αντί να γίνει εγκατάσταση, μου ήρθε μήνυμα για "οδηγίες" εγκατάστασης. Όταν προσπάθησα να μάθω περισσότερα, έλεγε πως πρέπει να ρυθμίσω την εύρεση του κινητού μου από τις ρυθμίσεις, πράγμα που έχω κάνει ήδη και στα δυο τηλέφωνα του λογαριασμού μου. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ενεργοποιησω απο αυτο το τηλεφωνο την προοθηση κλησης στο Motorola Moto G 2nd 2014 πως μπορω να το πετυχω αυτο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ενεργοποιησω απο αυτο το τηλεφωνο την προοθηση κλησης στο Motorola Moto G 2nd 2014 πως μπορω να το πετυχω αυτο ; Ρυθμίσεις>εφαρμογές (swipe δεξιά)>τηλέφωνο και ενεργοποιείς την προώθηση κλήσεων στον αριθμό που θέλεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ρυθμίσεις>εφαρμογές (swipe δεξιά)>τηλέφωνο και ενεργοποιείς την προώθηση κλήσεων στον αριθμό που θέλεις. Δεν μ εμφανιζει την προωθηση κλησεων ρε φιλε μονο αριθμος voicemail εμφανιση του αριθμου μου σε κανενα σε ολους στις επαφες μου βοηθεια για διενθνεις κλησεις ασφαλεια SIM λειτουργια FDN αριθμος επιτρεπομενων κλησεων μονο αυτα μ εμφανιζει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Επειδη αγορασε ενας φιλος ενα nokia lumia κινητο μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πολυ τι πρεπει να προσεξει να μην κανει στο κινητο ή καποιο προγραμμα που δεν πρεπει να εγκαταστησει για να μην αρχιζει να κολλαει και αργει το κινητο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Επειδη αγορασε ενας φιλος ενα nokia lumia κινητο μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πολυ τι πρεπει να προσεξει να μην κανει στο κινητο ή καποιο προγραμμα που δεν πρεπει να εγκαταστησει για να μην αρχιζει να κολλαει και αργει το κινητο του. Θα σου απαντήσω αυτό που θα σου απαντήσουν και παρακάτω. Να διευκρινίσω ότι δεν τίθεται θέμα οπαδισμού στην απάντηση που θα πάρεις, άλλωστε ο φίλος σου το έχει ήδη αγοράσει και αυτό δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που την εγκαθιστάς και επηρεάζει την ταχύτητα απόκρισης του κινητού. Μαγικό αλλά πραγματικό. υγ: Για να δεις πως απαντώ σοβαρά, υπήρχε μία μάλλον προβληματική εφαρμογή της ίδιας της Microsoft, πειραματική και με επαυξημένα δικαιώματα στο λειτουργικό η οποία κι αυτή καταργήθηκε https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/tetra-lockscreen/11076e3b-6a9e-46e5-a563-d1f6b32a5df3 (δημιουργούσε κάποια διένεξη η οποία επιλύονταν έυκολα όμως) Edited April 30, 2015 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω. Γενικά, αν βρεις τρόπο να μη λειτουργεί σωστά μια wp8 συσκευή, να μου το πεις γιατί ακομαδεν βρήκα τρόπο να την κολλήσω ή οτιδήποτε τέτοιο...... Σκέψου πως το 920 του 2012 λειτουργεί όπως όταν βγήκε απο το κουτί του. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω. Γενικά, αν βρεις τρόπο να μη λειτουργεί σωστά μια wp8 συσκευή, να μου το πεις γιατί ακομαδεν βρήκα τρόπο να την κολλήσω ή οτιδήποτε τέτοιο...... Σκέψου πως το 920 του 2012 λειτουργεί όπως όταν βγήκε απο το κουτί του. Montoya, όλες οι συσκευές μετά από καιρό έχουν που και που κανένα κόλλημα, μην υπερβάλλουμε... Και το 520 που είχα στο τέλος είχε αρχίσει να ψιλοκολλάει καμιά φορά, αλλά και το 1020 τις τελευταίες μέρες κολλάει για λίγο μια στο τόσο... Αυτό γίνεται όταν π.χ. στο παρασκήνιο ενημερώνει από το store, ενώ εγώ χρησιμοποιώ ίντερνετ για παράδειγμα... Και τα προγράμματα επίσης κολλάνε καμιά φορά μετά από αρκετή χρήση (π.χ. o UC browser)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Montoya, όλες οι συσκευές μετά από καιρό έχουν που και που κανένα κόλλημα, μην υπερβάλλουμε... Και το 520 που είχα στο τέλος είχε αρχίσει να ψιλοκολλάει καμιά φορά, αλλά και το 1020 τις τελευταίες μέρες κολλάει για λίγο μια στο τόσο... Αυτό γίνεται όταν π.χ. στο παρασκήνιο ενημερώνει από το store, ενώ εγώ χρησιμοποιώ ίντερνετ για παράδειγμα... Και τα προγράμματα επίσης κολλάνε καμιά φορά μετά από αρκετή χρήση (π.χ. o UC browser)... Έχεις κάνει hard reset στις συσκευές σου; Γιατί, 1 χρόνο τώρα (ίσως και περισσότερο), είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 820 μου. Και με Preview for Developers. Κανένα κόλλημα απολύτως. :D Δεν είμαστε Android εδώ.. :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts