mr_47 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για μένα θα πρέπει όλες οι συσκευές να αναβαθμιστούν σε wp9 άλλα με την δυνατοτητα επιστροφής. Έτσι δεν α υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. +1 Αυτό ακριβώς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παρότι είμαι πάντα από τους πρώτους που βάζω τις αναβαθμίσεις, για τα 9αρια θα περιμένω εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν το 520 θα καταφέρει να τα σηκώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παρότι είμαι πάντα από τους πρώτους που βάζω τις αναβαθμίσεις, για τα 9αρια θα περιμένω εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν το 520 θα καταφέρει να τα σηκώσει. Εδώ ζορίζεται το 520 και με τα 8.1 σε κάποια σημεία... Και το 1020 ακόμη, δεν θα πάρει τα denim... Μας δουλεύουν ότι θα πάρουν και τα 9 μου φαίνεται... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Και το 1020 ακόμη, δεν θα πάρει τα denim... Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά?? Εννοείται πως θα την πάρει... Έλεος... πριν γράψετε κάτι ψαξτε λίγο... Όλα τα Lumia θα πάρουν Demin... Έχουν πάρει ήδη την DP έκδοση της... Λοιπόν αφήστε την παραπληροφόρηση και καλύτερα να ρωτάτε.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Static IP option finally arrives in a new update for a few Lumia phones A new firmware update for the Lumia 625, Lumia 925 and Lumia 525 started to roll out just over a week ago for a few users and with it came a small, but useful feature: static IP. The ability to set one's particular internet gateway and IP details is something nuanced, but essential for some users on various networks. Windows Phone's ability to support static IPs is as far as we know dependent upon the phone manufacturer as the OS itself does not have this baked in. The firmware itself is slight, coming in at just 18 MB. It bumps the revision number from 1425.0002 to 1425.0003 on most devices, bringing the new static IP option, network+ option and some bug fixes, according to reader of the site Vinod K. So far, it seems only phones with the Lumia Cyan update and Windows Phone 8.1 are getting this new firmware, and it is limited to select Lumia 525s, Lumia 625s, and Lumia 925s including those in India with carrier Aircel. Last week, we had numerous tips from users about such a firmware update, but in lacking specifics i.e. what changed, there was just not much to report on until recently. Presumably, other Lumias may get this update too, although it is not clear if the new features extend to the full range of Lumias or is just limited to those in emerging markets. http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large_wm_blb/public/field/image/2014/09/Static_IP_screens.png?itok=VW4C3HIZ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Static IP option finally arrives in a new update for a few Lumia phones Άντε επιτέλους! Χρειάζεται (δυστυχώς)! Γιατί σε "emerging markets"? Θεωρούν πως οι "αναπτυγμένες" έχουν λύσει το θέμα με data? Πολύ περισσότερο, μας κατατάσσουν (πχ) σε αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) νομίζω ότι αυτή η προσθήκη συμπληρώνει το παζλ .. κλίνει ένας κύκλος αναβαθμίσεων που έφεραν τα αυτονόητα και τα βασικά. Και επιτελούς δεν υπάρχει κάτι που να "μπαμ" η απουσία του, (απουσίες υπάρχουν αλλά όχι βασικές). Σιγά σιγά φτάνει το WP στα επίπεδα που θα έπρεπε να ήταν από την έκδοση 7,5.. αν είχε ότι έχει σήμερα από τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα,. και για το λειτουργικό και ίσως και για την Νοκια. ----------------------- edit: και αλλάζοντας θέμα να πω ότι μου φαίνεται κρίμα που μάλλον δεν θα έρθει αυτή: http://bluproducts.com/index.php/win-hd η συσκευή στην Ευρώπη. Για μη gamer είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και με πολύ συμπαθητικό design (θυμίζει htc). Edited September 19, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Από ότι έχω καταλάβει εννοεί συσκευές και 36 μήνες από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους Οταν το ειπε η MS (πισω στο 2012) αναφεροταν στο προιον της που ηταν/ειναι το λειτουργικο ... δεν εβγαζε συσκευες τοτε ωστε να αναφερεται στις συσκευες. Μακαρι ομως να ισχυει και εκει η 3ετια. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εγώ πάντως έχω μια απορία. Πως θα μπορέσει η MS να δώσει τέτοια υποστήριξη σε ένα λειτουργικό που με τα βίας πιάνει ένα 2.5%. Η μάλλον, για να γίνω πιο ακριβής, ποιος μας εξασφαλίζει ότι η MS δε θα κρίνει αύριο-μεθαύριο ότι δε την συμφέρει να ασχολείται με την αγορά των κινητών και δε θα μας αφήσει στα κρύα του λουτρού; Δεν την εμπιστεύομαι καλώς η κακώς (έχει βεβαρυμένο παρελθόν άλλωστε). Καλές οι εξαγγελίες αλλά δεν υπογράφει και κανένα συμβόλαιο. Δυστυχώς τα νούμερα είναι εντελώς απογοητευτικά παρόλο που το λειτουργικό έχει πολλά θετικά στοιχεία και συνεχώς εμπλουτίζεται. Λίγο στην σταθερότητα μας τα χάλασε αλλά θα στρώσει. Προσωπικά ακόμα δεν έχω πειστεί αν θα συνεχίσω με WP όταν έρθει ο καιρός να αλλάξω συσκευή (αργεί ακόμα) αλλά πραγματικά δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα που να δικαιολογούν τόσο χαμηλό ποσοστό και μάλιστα με πτωτική τάση. Κάτι κάνει λάθος το τμήμα marketing της MS και φοβάμαι ότι τελικά θα την πληρώσουν οι λάτρεις του των WP. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) νομίζω ότι αυτή η προσθήκη συμπληρώνει το παζλ .. κλίνει ένας κύκλος αναβαθμίσεων που έφεραν τα αυτονόητα και τα βασικά. Και επιτελούς δεν υπάρχει κάτι που να "μπαμ" η απουσία του, (απουσίες υπάρχουν αλλά όχι βασικές). Σιγά σιγά φτάνει το WP στα επίπεδα που θα έπρεπε να ήταν από την έκδοση 7,5.. αν είχε ότι έχει σήμερα από τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα,. και για το λειτουργικό και ίσως και για την Νοκια. ----------------------- edit: και αλλάζοντας θέμα να πω ότι μου φαίνεται κρίμα που μάλλον δεν θα έρθει αυτή: http://bluproducts.com/index.php/win-hd η συσκευή στην Ευρώπη. Για μη gamer είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και με πολύ συμπαθητικό design (θυμίζει htc). Αυτό. Για να δούμε τώρα που τώρα "ολοκληρώθηκαν" τα WP τι μπορούν να κάνουν... Σχετικά με το link. Ωραία η συσκευή - αν και μοιάζει με το m8 - και τίμια, διαβάζοντας με τα όσα προσφέρει. Πιστεύω σε χαμηλή τιμή ( με ένα γρήγορο διάβασμα δεν τη βρήκα ). @Rayden1, πιστεύω ότι το 2,5% δεν είναι τίποτα ( σαν πλήθος συσκευών ), για μια εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Στο μεγαλύτερο ποσοστό θέλω να τη δω... και θέλω να φτάσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, όπως και η BlackBerry και το Firefox και το Ubuntu, γιατί πολύ έχουν στρογγυλοκάτσει Apple και Google στο "θρόνο" τους και αυτό κάνει κακό σε όλους μας. Λίγη πίεση, απ' όσες περισσότερες πλευρές γίνεται, χρειάζεται πιστεύω και στις 2.. Edited September 19, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κάτι κάνει λάθος το τμήμα marketing της MS... Το λάθος το έκανε όταν αγόρασε την Νόκια. Αποξένωσε τους άλλους κατασκευαστές, ενώ παράλληλα την έσπασε και στους παραδοσιακούς φίλους της Νοκια. Δεν έμεινε να κάνει και τίποτα άλλο λάθος. Στον τομέα μαρκετινγκ παίρνει μηδέν. Αν καταφέρει με κάποιον τρόπο να το γυρίσει το παιχνίδι τώρα, εστω και αργά, ίσως δουμε να ανεβαίνουν τα νούμερα, αλλιώς... Πάντως τα χαμηλά νούμερα δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό. Κάπου σε άλλο νήμα σε ξένο φόρουμ έβλεπα ένα διάγραμμα με τις πωλήσεις των φθηνών android (κάτω των 100 δολλαρίων) που ακόμη φοράνε την 4.1 στην καλύτερη περίπτωση και φυσικά κουβαλάνε όλα τα κουσούρια λαγκ των φθηνών και παλιών εκδόσεων android. Όταν λοιπόν αυτή η κατηγορία κινητών, με την χάλια εμπειρία χρήσης μετράει ποσοστά πωλήσεων αρκετά ψηλά διψήφια, ενώ ένα 520 lumia σε αυτή την τιμή δίνει εμπειρία χρήσης κλάσεις ανώτερη, καταλαβαίνει κανείς ότι τα χαμηλά νούμερα των WP δεν έχουν να κάνουν τόσο με το λειτουργικό, όσο με άλλους παράγοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το λάθος το έκανε όταν αγόρασε την Νόκια. Αποξένωσε τους άλλους κατασκευαστές, ενώ παράλληλα την έσπασε και στους παραδοσιακούς φίλους της Νοκια. Δεν έμεινε να κάνει και τίποτα άλλο λάθος. Στον τομέα μαρκετινγκ παίρνει μηδέν. Αν καταφέρει με κάποιον τρόπο να το γυρίσει το παιχνίδι τώρα, εστω και αργά, ίσως δουμε να ανεβαίνουν τα νούμερα, αλλιώς... Πάντως τα χαμηλά νούμερα δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό. Κάπου σε άλλο νήμα σε ξένο φόρουμ έβλεπα ένα διάγραμμα με τις πωλήσεις των φθηνών android (κάτω των 100 δολλαρίων) που ακόμη φοράνε την 4.1 στην καλύτερη περίπτωση και φυσικά κουβαλάνε όλα τα κουσούρια λαγκ των φθηνών και παλιών εκδόσεων android. Όταν λοιπόν αυτή η κατηγορία κινητών, με την χάλια εμπειρία χρήσης μετράει ποσοστά πωλήσεων αρκετά ψηλά διψήφια, ενώ ένα 520 lumia σε αυτή την τιμή δίνει εμπειρία χρήσης κλάσεις ανώτερη, καταλαβαίνει κανείς ότι τα χαμηλά νούμερα των WP δεν έχουν να κάνουν τόσο με το λειτουργικό, όσο με άλλους παράγοντες. Συμφωνούμε. Δε νομίζω ότι φταίει τόσο το λειτουργικό αλλά η πολιτική της MS. Το ερώτημα όμως παραμένει κατά πόσον θα συνεχίζει η MS να πετάει λεφτά στον κουβά. Το android με το Kit Kat έχει γίνει πια πολύ σταθερό και το iOS έχει ένα ακλόνητο πυρήνα πελατών οπότε τα WP έχουν να ανεβαίνουν ένα βουνό, αν ποτέ καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που η ίδια η MS τους έβαλε από την αρχή. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα για update στο 920 μου! Ήρθε κάτι σε άλλον γιατί δε βλέπω να έχει αναφερθεί κάτι.. Και μου φάνηκε πολύ περίεργο!! Μήπως μετά το κραξιματάκι που έχω ρίξει επίσημα στην ms μέσω "πείτε μας τη γνώμη σας" και αξιολόγησης εφαρμογών της, μου στέλνει ιο;; :P Να ενημερώσω ότι έχω cyan μέσω ΟΤΑ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πόσα MΒ; Έχει επιλογή για static IP; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Συμφωνούμε. Δε νομίζω ότι φταίει τόσο το λειτουργικό αλλά η πολιτική της MS. Το ερώτημα όμως παραμένει κατά πόσον θα συνεχίζει η MS να πετάει λεφτά στον κουβά. Το android με το Kit Kat έχει γίνει πια πολύ σταθερό και το iOS έχει ένα ακλόνητο πυρήνα πελατών οπότε τα WP έχουν να ανεβαίνουν ένα βουνό, αν ποτέ καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που η ίδια η MS τους έβαλε από την αρχή. Καποια στιγμη, ενας συμφορουμιτης μ ενα 1520, δε θυμαμαι το ονομα του, καλοπροαιρετα ειχε αναφερει οτι η 8.1 δεν εχει κατι περισσοτερο απο τους αλλους δυο. Αν και εφερε παρα μα παρα πολλες προσθηκες ( το βλεπω στο 620 του αδερφου μου) μη ξεχνας οτι εχουν πεσει και αρκετα οχυρα στη πλατφορμα των wph (για διαφορους λογους). Το μονο που εχει μεινει ειναι η τεχνολογια pureview στο 1020. Για μενα ειναι απολυτα ξεκαθαρο. Wph εχουν αυτοι που αρεσουν το λειτουργικο. Γουστα ειναι αυτα. Το αν εχουν κανει το περασμα τους απο τα αλλα δυο OS για να συγκρινουν, ειναι αλλο θεμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Για μενα ειναι απολυτα ξεκαθαρο. Wph εχουν αυτοι που αρεσουν το λειτουργικο. Γουστα ειναι αυτα. Το αν εχουν κανει το περασμα τους απο τα αλλα δυο OS για να συγκρινουν, ειναι αλλο θεμα. Κατά συντριπτικό ποσοστό σίγουρα έκαναν πέρασμα απο android. Και προηγήθηκε, και νορμάλ τιμές έχει. Απο apple σίγουρα έχουν περάσει πολύ πιο λίγοι. Είναι και θέμα τσέπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Κατά συντριπτικό ποσοστό σίγουρα έκαναν πέρασμα απο android. Και προηγήθηκε, και νορμάλ τιμές έχει. Απο apple σίγουρα έχουν περάσει πολύ πιο λίγοι. Είναι και θέμα τσέπης... Προσωπικα αν δε μου εδινε η δουλεια μου κινητο και ταμπλετ, ουτε απο wph θα ειχα εμπειρια ουτε απο ios ;) :) Συμφωνω για το ios οτι ο παραγοντας τιμη ειναι πολυ σημαντικος αλλα ουκ ολιγες φορες εχουμε δει μεσα στο φορουμ φιλους που δεν εχουν ιδεα απο android να εκφερουν οχι και τοσο εμπεριστατωμενες αποψεις. Anyway ομως... Συμφωνω οτι οι περισσοτεροι εχουν κανει το περασμα τους, ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Πως να κάνει πωλήσεις όταν πας σε κατάστημα και σου λένε μόνο android και ios? Ένας που δεν ασχολείται θα πει " α αυτές οι επιλογές θα υπάρχουν μόνο" . Και στο εξωτερικό τα ίδια είναι γιατί διαβάζω και ξένα φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Το προηγούμενο Σάββατο που έψαχνα κάποια αξεσουάρ για το 820 μπαίνω στο plaisio Γλυφάδας.Ρωτάω για τα αξεσουάρ για NOKIA LUMIA και παίρνω την επική απάντηση:Είναι Smartphone? Την ίδια ακριβώς μα ακριβώς απάντηση εισέπραξα σε public και Kωτσόβολο.TRAGIC.Mιλάμε για κάτι που ρώτησα δίπλα στο μέρος με τα κινητά και όχι ξέρω γω στην είσοδο ή στον οποιοδήποτε υπάλληλο αλλά σε ατούς που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν στο συγκεκριμένο κομμάτι,ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τί πουλάνε. Edited September 21, 2014 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλά και εδώ στην Κύπρο τα ίδια και χειρότερα. Πριν λίγο καιρό σε υποκατάστημα της cyta,ενώ περίμενα να πληρώσω τον λογαριασμό, ένα παιδί έβλεπε το lumia 925 και ένα s4 ρωτάει τον πωλητή ποια η διάφορα τους και ο πωλητής του λέει ότι στο lumia δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές και δεν παίζει mp3.Μιλάμε για ότι του έρθει στο μυαλό του καθενός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά μην πάτε μακριά.. Ευτυχώς όχι σε όλα, αλλά σε αρκετά nokia care δεν ξέρουν τι είναι cyan, black και γενικά update. Μιλάω εκ πείρας.. Θα έπρεπε αυτούς η nokia να τους έχει περάσει από κόσκινο. Δυστυχώς από marketing τόσο Nokia όσο και Ms είναι πάτος! (για ms αναφέρομαι σε ότι αφορά τα Lumia και μόνο!) Στα διάφορα μαγαζιά δεν ξέρω αν πέφτουν ποσοστά, αλλά εμένα προσωπικά με απέτρεπαν διακαώς απο το 920 για το S4. Όχιιιιι καρ...πωλητή όχι! Ο μέσος αγοραστής όμως, δηλ. τουλάχιστον το 80% λέει Ο.Κ. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ανοιξα θεμα για το πρόβλημα με την ελληνικο πληκτρολογιο που δεν μπορεις να προσθεσεις καμια λεξη στο ελληνικο λεξικο που δεν βγαζει πλεον το συμβολο + πριν την λεξη όπως κανει στα αγγλικα και εκανε τοσο καιρο και με τα ελληνικα οσο είμασταν ακομα στα WP8 το πρόβλημα εμφανηστικε με τα 8.1 και θελω να βοηθήσετε με τις εμπειριες μονο δικε σας και να γραψετε και εσεις στο θεμα που ανοιξα και ακολουθοντας το δικο μου ποστ να γραψετε με τον ιδιο τροπο πια εκδοση εχετε και πιο κινητο http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wpdp-wppersonal/problem-with-both-windows-phone-81-and-on-greek/87e8f224-1aac-44a7-8387-2d29c22b27bc Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ρε φίλε φτάνει να το βάλεις σε αυτό το τόπικ... Μην βάζεις το ίδιο μήνυμα σε 40 διαφορετικά τόπικς... Φιλικά στο λέω γιατί θα βαρεθεί να σβήνει τα ποστ ο niotheros :lol: Στο θέμα μας πάντως, πολύ καλά έκανες... Μόλις βρω χρόνο το μεσημέρι θα το κοιτάξω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ανοιξα θεμα για το πρόβλημα με την ελληνικο πληκτρολογιο που δεν μπορεις να προσθεσεις καμια λεξη στο ελληνικο λεξικο που δεν βγαζει πλεον το συμβολο + πριν την λεξη όπως κανει στα αγγλικα και εκανε τοσο καιρο και με τα ελληνικα οσο είμασταν ακομα στα WP8 το πρόβλημα εμφανηστικε με τα 8.1 και θελω να βοηθήσετε με τις εμπειριες μονο δικε σας και να γραψετε και εσεις στο θεμα που ανοιξα και ακολουθοντας το δικο μου ποστ να γραψετε με τον ιδιο τροπο πια εκδοση εχετε και πιο κινητο http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wpdp-wppersonal/problem-with-both-windows-phone-81-and-on-greek/87e8f224-1aac-44a7-8387-2d29c22b27bc Δεν είναι πρόβλημα, είναι αλλαγή της microsoft... Για να προσθέσεις λέξη στο ελληνικό πληκτρολόγιο, θα πρέπει να έχεις ελληνικό firmware στο τηλέφωνο. Στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να το επαναφέρουν όπως ήταν... Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πως να κάνει πωλήσεις όταν πας σε κατάστημα και σου λένε μόνο android και ios? Πως να κάνει πωλήσεις χωρίς επιθετική πολιτική πωλήσεων? Επίσης χωρίς προώθηση? Προσωπικά δεν έχω δει διαφήμιση για wp8 ποτε! Και να πω και την μαύρη αλήθεια, νομίζω ότι αν δεν έκανε τις προσφορες η voda, τουλάχιστον στην Ελλάδα, πολύ λιγότεροι θα κρατούσαμε wp8 κινητό. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις και τα upgrades... Μάλλον έχω διαφορετική άποψη από τους περισσοτερους προλαλήσαντες. Δεν θα με ενοχλούσε (έχοντας αγοράσει wp8) να παραμείνω εκεί, αλλα με βελτιώσεις στο λειτουργικό και επίλυση των οποιων θεμάτων έχει. Π.χ. Δεν γίνεται ρε ms να συζητάμε για τα 9 πλέον και το glance backround να είναι ακόμη beta!!! Και πήραμε τα 8.1 που έχουν θέματα. E πέστε με τα μούτρα και λύστε τα και ας μη πάρω ποτε τα 9. Κλείστε τον κύκλο μιας έκδυσης και μετά στην επομενη. Αφού τα συγκεκριμένα κινητά φτιάχτηκαν για 8, 8.* (και όχι όλα απ' όσο καταλαβαίνω). Τελειοποιείστε τα 8 να γλυκαθούμε και μετά βλέπουμε αν θελήσουμε τα επόμενα. Βολευόμαστε με τις κάποιες ελλείψεις (πολύ μου τη σπάει που πρέπει να έχω χωριστή εφαρμογή για δεδομένα και music on/off, η έλλειψη swipe στα ελληνικά, η η προσθήκη νέων λέξεων)... Μα αυτά περιμένω να μου λύσεις και όχι τα 9, όπου αλλα θα μου προκύψουν. Άσε με δηλαδή, μετά από 2-3 ξέρω γω μήνες να έχω ένα κινητό όπως το θέλω λύσε μου ότι θέμα προκύψει, ώστε να γλυκαθώ και να σκεφτώ στην αλλαγή κινητού να πάω στα wp9 η 10 η 100. Γενικότερο είναι αυτό το θέμα μου. Κάνει κάποια εφαρμογή update και λέω θα είναι καλύτερο από πριν η να μην το κατεβάσω? Αφήστε με στα 8.1, αλλα στα απροβλημάτιστα 8.1. Και όταν όντως γίνει αυτό προτείνετε μου να δοκιμάσω τα 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts