Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι ειναι το πρωτο ...Οπως ειχα πει πριν λιγες μερες ηρθε ...

Ετοιμαζεται και για Νοκια !!!!

μα αυτο το link ειναι τα πανηγυρια του user,,,οδηγιες που ειναι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα ξεκλειδώσει?

Δεν ειναι custom rom αν αυτο εννοεις .. αλλα θα εχεις ενα τηλ ξεκλειδωτο να βαζεις οτι εφαρμογη θελεις απο το πισι !!!!

μα αυτο το link ειναι τα πανηγυρια του user,,,οδηγιες που ειναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2435697

Ελπιζω να εχουν στο προγραμμα μια αναδιαταξη του μενου των ρυθμισεων γιατι πλεον εχει αρχισει να γινεται ενας χαμος με ολες τις ρυθμισεις (40+) να ειναι χυμα σε μια λιστα χωρις καποια λογικη σειρα.

Είναι σπαστικό που σε κάθε update τα πάει κάτω-κάτω.. Και γενικά έχει πολλά που θα μπορούσαν να συμπτιχθούν! Μια αλφαβητική σειρά και τέλος..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Χθες μου έβγαλε στην amber κάποιες ενημερώσεις για εφαρμογές και κάτι ρυθμίσεις όπου πλέον στην "γρήγορη ματιά" έχει την επιλογή από κάτω "Ρολόι και ειδοποιήσεις". Νομίζω όταν πέρασα την amber δεν είχε την συγκεκριμένη επιλογή.

Βέβαια ειδοποιήσεις συνεχίζω να μην βλέπω παρόλο που το έχω στο on.

Ναι, αναφέρθηκε αυτό με το "Ρολόι και ειδοποιήσεις". Και ναι, δεν υπήρχε στην αρχή. Δεν υπάρχουν ακόμα ειδοποιήσεις αλλά έρχονται... Στο 2ο βίντεο φαίνονται οτι υπάρχουν στην Glance Screen.
:rtfm:

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω το HTC 8X από birdphone αλλά αναφέρει ότι δεν διαθέτει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο (καθώς πρόκειται για την γερμανική έκδοση της Vodafone).

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω ελληνική γλώσσα εμφάνισης με κάποιον τρόπο (όπως π.χ. γινόταν στα WP7.8 και στο Trophy που επίσης έχω); Αν δεν γίνεται να προσθέσω ελληνικά για το μενού, υπάρχει απλά η δυνατότητα να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο ή και αυτό εξαρτάται από την ROM που διαθέτει το κινητό;

Ευχαριστώ

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Εισαι σιγουρος πως δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ? Ρωταω γιατι στην επισημη σελιδα της Microsoft ανεφερεται πως η γλωσσα εμφανισης ειναι στα χερια του κατασκευαστη/παροχου αλλα οι γλωσσες του πληκτρολογιου ειναι fixed στο λειτουργικο.

Languages

Display. Windows Phone supports the following display languages: Albanian, Arabic, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified and Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK and US), Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Kazakh, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Norwegian (Bokmål), Persian, Polish, Portuguese (Brazil and Portugal), Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish (Mexico and Spain), Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Uzbek, Vietnamese.

The specific languages included in your phone depend on your mobile operator or phone manufacturer.

On-screen keyboard. The following on-screen keyboard languages are supported: Albanian, Arabic, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified and Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK and US), Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Kazakh, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Norwegian (Bokmål), Persian, Polish, Portuguese (Brazil and Portugal), Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish (Mexico and Spain), Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Uzbek, Vietnamese.

These input languages are available on all phones, regardless of which display languages your mobile operator or phone manufacturer chose to include.

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/feature-and-service-availability

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εισαι σιγουρος πως δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ? Ρωταω γιατι στην επισημη σελιδα της Microsoft ανεφερεται πως η γλωσσα εμφανισης ειναι στα χερια του κατασκευαστη/παροχου αλλα οι γλωσσες του πληκτρολογιου ειναι fixed στο λειτουργικο.

Languages

Display. Windows Phone supports the following display languages: Albanian, Arabic, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified and Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK and US), Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Kazakh, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Norwegian (Bokmål), Persian, Polish, Portuguese (Brazil and Portugal), Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish (Mexico and Spain), Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Uzbek, Vietnamese.

The specific languages included in your phone depend on your mobile operator or phone manufacturer.

On-screen keyboard. The following on-screen keyboard languages are supported: Albanian, Arabic, Azerbaijani, Belarusian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified and Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English (UK and US), Estonian, Filipino, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Kazakh, Korean, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Malay, Norwegian (Bokmål), Persian, Polish, Portuguese (Brazil and Portugal), Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish (Mexico and Spain), Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Uzbek, Vietnamese.

These input languages are available on all phones, regardless of which display languages your mobile operator or phone manufacturer chose to include.

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/feature-and-service-availability

Είμαι τόσο σίγουρος όσο και η κοπελία από το birdphone με την οποία μίλησα το πρωί...

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο τουλάχιστον...

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Καμια περιπτωση να μην δεν εχει ελληνικο μενου / πληκτρολογιο.
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Πάντως, υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν ελληνικό μενού το κινητό καθώς οι γλώσσες καθορίζονται από την έκδοση του λογισμικού του κάθε παροχου, όπως άλλωστε αναφέρθηκε παραπάνω.

Περιεργο μου φαινεται να μην εχει ελληνικα. Φιλος μου εχει το 620 απο vodafone Γερμανιας και εχει κανονικα ελληνικα οπως και το δικο μου που ειναι Βελγικο. Δεν τους ξαναρωτας μηπως εκανε λαθος η κοπελια;

και το δικό μου 8x της t-mobile germany έχει κανονικά ελληνικά

Ρε παιδιά, λέτε να μην έχουν ιδέα για το πώς αλλάζει η γλώσσα του κινητού και απλά να άνοιξαν ένα και να είδαν ότι είναι στα αγγλικά και να είπαν, "α, αγγλικά είναι και δεν αλλάζει";

Και το δικό μου 925 Vodafone Γερμανίας έχει κανονικά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μην μπερδευεται τα Lumia, τα Nokia εχουν 50+ γλωσσες σε καθε firmware.

Το ιδιο ζητημα με τις γλωσσες ειχε συζητηθει για 8Χ παραεισαγωγης και απο αλλο καταστημα και ειχαν πει πως εχει μονο αγγλικα στο μενου αλλα εχει κανονκα ελληνικα στο πληκτρολογιο. Αν ψαξεις λιγο στο θεμα του 8Χ θα το βρεις.

Εγω σου συνιστω να τους παρεις ενα τηλεφωνο ακομη να τους ρωτησεις αν ειναι σιγουροι για την γλωσσα του πληκτρολογιου. Αν φυσικα εισαι οκ με το αγγλικο μενου.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Μην μπερδευεται τα Lumia, τα Nokia εχουν 50+ γλωσσες σε καθε firmware.

Το ιδιο ζητημα με τις γλωσσες ειχε συζητηθει για 8Χ παραεισαγωγης και απο αλλο καταστημα και ειχαν πει πως εχει μονο αγγλικα στο μενου αλλα εχει κανονκα ελληνικα στο πληκτρολογιο. Αν ψαξεις λιγο στο θεμα του 8Χ θα το βρεις.

Εγω σου συνιστω να τους παρεις ενα τηλεφωνο ακομη να τους ρωτησεις αν ειναι σιγουροι για την γλωσσα του πληκτρολογιου. Αν φυσικα εισαι οκ με το αγγλικο μενου.

Το εχω αναφερει ποοοοοοοολες φορες.........

Σωτηρη σου παραθετω παλια ποστ στο φορουμ με παραδειγμα που οντως δειχνει οτι οντως δεν ειναι σιγουρο.

Η απαντηση μου:

'Έχω αναφέρει κι άλλες φορές στο φόρουμ ότι η επίσημη απάντηση της HTC σε αυτό το θέμα περιπλέκει τα πράματα.

ΟΧΙ, δεν είναι δεδομένο ότι θα έχει Ελληνικά.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις την απορία σου στο μαγαζί.

Είναι υποχρεωμένοι να σε απαντήσουμε.

ΥΓ.Έχω προσωπική εμπειρία περί του θέματος'

...και παρεθεσε το εξης:

'''Καλημέρα.

Πήρα τηλ το κατάστημα κ το τηλέφωνο έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά το μενού ειναι στα αγγλικά.

Ρώτησα σε κατάστημα που κάνει επισκευές κινητών κ μου είπαν ότι δε γίνεται κάτι. Δυστυχώς!'''

Ρε παιδιά, λέτε να μην έχουν ιδέα για το πώς αλλάζει η γλώσσα του κινητού και απλά να άνοιξαν ένα και να είδαν ότι είναι στα αγγλικά και να είπαν, "α, αγγλικά είναι και δεν αλλάζει";

το δικό μου μετά από hard reset ξεκινάει με γερμανικά

Τελικά ίσως δούμε την GDR 3 πιο νωρίς λόγω των τελευταίων (?) Nokia όπως είναι το 6 ιντσο 1520.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Τελικά ίσως δούμε την GDR 3 πιο νωρίς λόγω των τελευταίων (?) Nokia όπως είναι το 6 ιντσο 1520.

Μακάρι να είναι οιωνός για καλύτερες μέρες στο λειτουργικό.

Μακάρι να είναι οιωνός για καλύτερες μέρες στο λειτουργικό.

Και οι παρουσες ημέρες δεν είναι κακές....;) Παρά τις όποιες ελλείψεις. Να είναι καλά κα η συγχωρεμένη βεβαια....;)

ρε παιδια εδώ δεν εχουν παρει ολοι την 2 θα ερθει κ η 3;

δηλαδή πιο αργα και απο την καθυστέρηση

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Θα πάρουν κατευθείαν την 3. Αυτο δεν είναι καθυστέρηση αλλά άλματα....:)

Θα πάρουν κατευθείαν την 3. Αυτο δεν είναι καθυστέρηση αλλά άλματα....:)

και αν θεωρήσουμε μια αναλογη καθυστέρηση θα παμε για πασχα μερια

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.