left_ace Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ισχύει το ίδιο ακριβώς με τα symbian.Βάζεις στους χαρακτήρες sms μειωμένο και έχεις 160 χαρακτήρες κανονικά Στα wph 8; Εισαι σιγουρος...:!: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Στα wph 8; Εισαι σιγουρος...:!: Ισχυει κανονικα με 160 χαρακτηρες οπως ανεφερε το παιδι Πας settings-network +και στα sms character set βαζεις reduced και καθαρισες;) Τοσο καιρο το εχεις το 8x,εδω ειμασταν να λυσουμε αποριες αν δεν ηξερες:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ισχυει κανονικα με 160 χαρακτηρες οπως ανεφερε το παιδι Πας settings-network +και στα sms character set βαζεις reduced και καθαρισες;) Τοσο καιρο το εχεις το 8x,εδω ειμασταν να λυσουμε αποριες αν δεν ηξερες:) Μιλαμε για ελληνικους χαρακτηρες; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ισχυει κανονικα με 160 χαρακτηρες οπως ανεφερε το παιδι Πας settings-network +και στα sms character set βαζεις reduced και καθαρισες;) Τοσο καιρο το εχεις το 8x,εδω ειμασταν να λυσουμε αποριες αν δεν ηξερες:) Δυστυχως η ρύθμιση που αναφέρεις είναι μια ευγενική χορηγία της Nokia αλλος ενας λόγος να προτιμήσει κάποιος Nokia. Προσωπικά πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα σε κάθε μήνυμα μου βγάζει 160 χαρακτήρες. Έκανα πάντως μια δοκιμή και παρατήρησα οτι όταν εχεις επιλεγμενη στα μενού αλλη γλωσσα εκτός της ελληνικής, στα μηνύματα οταν γραφεις με ελληνικούς χαρακτήρες σου επιτρέπει μέχρι 70. Αν έχεις όμως σε μενού και πληκτρολόγιο την Ελληνική γλώσσα τότε σου επιτρέπει σε καθε μήνυμα 160 χαρακτήρες. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλά νέα για όσους θέλουν ραδιόφωνο στο κινητό, η microsoft θα το ενεργοποιήσει με το επόμενο update σε όσα κινητά έχουν το hardware. http://www.theverge.com/2013/3/26/4148200/windows-phone-8-update-fm-radio-support Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλά νέα για όσους θέλουν ραδιόφωνο στο κινητό, η microsoft θα το ενεργοποιήσει με το επόμενο update σε όσα κινητά έχουν το hardware. http://www.theverge.com/2013/3/26/4148200/windows-phone-8-update-fm-radio-support Τέλεια νέα αν και τελικά δεν μου έλειψε όσο το περίμενα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ποιες συσκευες απο τις υπαρχουσες εχουν ομως ως hardware radio με ενδιαφερει κυριως για 820 και 620 ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisufos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παιδια, σε λουμια 820 εβαλα τους χαρακτηρες στο περιορισμένο αλλά ακόμα έχω 70 χαρακτήρες. τα εχω όλα ελληνικα και στο πληκτρολογιο εχω ελληνικα και αγγλικα. καμία άλλη ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Περίεργο. Κάνε μια επανεκκίνηση ή κάνε ξανά την διαδικασία απο την αρχή (πληρη-περιορισμένη) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλά νέα για όσους θέλουν ραδιόφωνο στο κινητό, η microsoft θα το ενεργοποιήσει με το επόμενο update σε όσα κινητά έχουν το hardware. http://www.theverge.com/2013/3/26/4148200/windows-phone-8-update-fm-radio-support Εδώ στα ελληνικά από τα παιδιά του goodbyte ότι αφορά την προσθήκη FM και το νεό gesture της NOKIA στα WP8. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisufos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εχει στα settings ενα " call+sms " οπου εκεί μέσα έχει το character set. θα κάνω restart και βλέπουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και ξεκλείδωμα με διπλό χτύπημα.... Ωραία, να θυμηθούμε την εποχή τού Ν9...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisufos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 1000 thanks μάγκες πηγε 160 με το restart ! Επίσης, ενα τελευταίο γιατι με κουράζει.τα tiles πως τα κάνουμε να μπουν στην θέση τους (καλύψουν κενά) αυτόματα ? καπου το είχα δει σε βιντεακι αλλά τώρα κουράζομαι να τα κουνάω όλα ένα ενα για να καλύπτω κενά (όπως καταλάβετε σημερα το πηρα :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αν κανεις αγορα vodafone branded lumia 920 υπαρχει δυνατοτητα για debrand; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Αν κανεις αγορα vodafone branded lumia 920 υπαρχει δυνατοτητα για debrand; Οχι ακομη ...για κανενα 8αρι Notification Center - Κέντρο ειδοποιήσεων Ερχεται ... !!! http://colossusr.blogspot.gr/2013/03/notification-center.html Edited March 29, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αν το παρω και το χρησιμοποιησω με sim της cosmote θα εχω καποιο προβλημα-περιορισμο; Γενικα στα branded περιοριζονται οι δυνατοτητες; θελω να χρησιμοποιησω cosmote 2in1 micro sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μια απαντηση παιδια pleaseeee να προλαβω να το αγορασω σημεραααααααα.....:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δύσκολα βλεπω να παίρνεις απάντηση εδώ. Γιατί δεν παίρνεις την cosmote ή ένα Nokia care? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τελικα αποφασησα να ακολουθησω το δρομο της υπομονης και να περιμενω μεχρι Τεταρτη-Πεμπτη οποτε και θα ρθει debranded... 512 europoula τελικα... Η καλυτερη τιμη που βρηκα και εμαφανιστηκε πριν λιγο στο skroutz απο το Coolbytes... Ειδωμεν σε λιγες μερες!!! Το μονο για το οποιο θα θελα μια απαντηση τελικα, ειναι αν με sim 2in1 η εναλλαγη της γραμμης γινεται απλα με διακοπη του σηματος ή με reboot... Τουλαχιστον τα "σπαρτιατικα" και ηρωικα N8 και 700 που εχω ακομη το κανανε στο αψε σβησε χωρις επαννεκινησεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλημέρα! Εδώ και 2 μερούλες η γυναίκα μου χαίρεται ένα nokia lumia 620!Μια ερώτηση..Μου εμφανίζει τα κλασσικά H, G ή Ε πάνω αριστερά δίπλα στην κεραία όπως όταν είμαστε internet αλλά έχω ξετικάρει την επιλογή δεδομένων.Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλημέρα! Εδώ και 2 μερούλες η γυναίκα μου χαίρεται ένα nokia lumia 620!Μια ερώτηση..Μου εμφανίζει τα κλασσικά H, G ή Ε πάνω αριστερά δίπλα στην κεραία όπως όταν είμαστε internet αλλά έχω ξετικάρει την επιλογή δεδομένων.Καμιά ιδέα? Μη το δινεις σημασια ετσι ειναι στα Lumia κινητα,σου εμφανιζει τα σημα αναλογα την περιοχη που εισαι ακομα και αν εχεις απενεργοπιησει τα δεδομενα. Δεν σημαινει οτι κατι χρεωνεσαι.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Νέοι αριθμοί για τα μερίδια. Άνοδος σε όλες τις αγορές για τα wp, ακόμα και στις ΗΠΑ όπου ξεπερνά τη bb. Και όλα αυτά πριν κυκλοφορήσουν τα πιο φτηνά κινητά. Μια χαρά για την ώρα :) Edited April 2, 2013 by sbergman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Διαβάζω ότι τα Windows Phone δεν υποστιρίζουν βιντεοκλήση μέσω δικτύου, παρά μόνο μέσω Skype. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, κρίμα. Ήμουν έτοιμος από βδομάδα να πάρω το 820. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γειά σας παιδιά! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα wp8 . Σκέφτομαι να αγοράσω το htc8s ή Χ . απλα θέλω να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία αν το κινητό είναι με 3g, data , wifi και gps συνέχεια ανοιχτά ( για να είμαι συνέχεια συνδεμένος στο ίντερνετ και σε δορυφόρο) . Έιχα ένα neo v και δεν μου έβγαζε ούτε 18 ώρες με μέτρια χρήση . Τωρα έχω ένα 3gs το οποίο είναι πολύ καλό σε αυτό το θέμα γιατί αντέχει περίπου 30-35 ώρες. Αυτό είναι θέμα λογισμικού απ'ότι έχω καταλάβει γιατί σε κανένα android δεν μπορεί να κρατήσει η μπαταρία περισσότερο, απότι έχω ψάξει ( μιλάμε για κινητά 300 ευρώ δεν ξέρω τι παίζει παραπάνω). Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γειά σας παιδιά! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα wp8 . Σκέφτομαι να αγοράσω το htc8s ή Χ . απλα θέλω να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία αν το κινητό είναι με 3g, data , wifi και gps συνέχεια ανοιχτά ( για να είμαι συνέχεια συνδεμένος στο ίντερνετ και σε δορυφόρο) . Έιχα ένα neo v και δεν μου έβγαζε ούτε 18 ώρες με μέτρια χρήση . Τωρα έχω ένα 3gs το οποίο είναι πολύ καλό σε αυτό το θέμα γιατί αντέχει περίπου 30-35 ώρες. Αυτό είναι θέμα λογισμικού απ'ότι έχω καταλάβει γιατί σε κανένα android δεν μπορεί να κρατήσει η μπαταρία περισσότερο, απότι έχω ψάξει ( μιλάμε για κινητά 300 ευρώ δεν ξέρω τι παίζει παραπάνω). Ευχαριστώ πολυ! Μιχάλη, νομίζω πως πρέπει να ρωτήσεις στα αντίστοιχα θέματα των htc8s και 8x Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts