stefanw595 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια σχετικά με το cwm. Λοιπόν έβαλα αρχικά το Rom manager και μέσω αυτού έβαλα το cwm. Μετά πήγα να κάνω ένα back up την rom μου αλλά τα default path όπου αποθηκεύεται το back up είναι στην εσωτερική μνήμη. Ξεκίνησε λοιπόν το back up αλλά διακόπηκε καθώς δεν χωρούσε με αποτέλεσμα τώρα να μην έχω καθόλου αποθηκευτικό χώρο και να μην έχει γίνει εν τέλη το back up. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι τα εξής: 1) Μπορώ απλά να πάω στο sdcard/clockworkmod/backup και να σβήσω τα αρχεία που εκεί δημιουργήθηκαν? 2) Μπορώ να ορίσω με κάποιον τρόπο το back up να πάει στην εξωτερική κάρτα sd? Edit: Στο 2 απαντάω μόνος μου. Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις. Edited October 30, 2013 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Και στο ένα που ρωτάς ,ναι μπορείς να τα σβήσεις ,αφού έτσι κα αλλιώς δεν ολοκληρώθηκε το backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVMENIOS Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Σήμερα πήρα το εν λόγω κινητό. Οι φωτο για τον τηλεφ. κατάλογο, ποιό είναι το ιδανικό τους μέγεθος? Σε ποιό κατάλογο πρέπει να αποθηκευτούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 καλησπέρα. το εν λόγω κινητό μιας φίλης παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. το taskbar πολλες φορες δεν εμφανιζεται. δηλαδη δεν γινεται απολυτως τιποτα οταν παει να το κατεβασει απ την κορυφη της οθονης. το κινητο ειναι καινουριο. καμία ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Με μια επανεκκίνηση λύνετε, και εμένα καμιά φορά το κάνει, σπάνια όμως... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Μπορουμε να βαλουμε μεγαλυτερη μπαταρια ? πχ αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/2450-mah-GOLD-replacement-HIGH-CAPACITY-BATTERY-for-samsung-galaxy-s3-mini-/141099710061/item Υπαρχει κινδυνος ? Edited October 31, 2013 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 παιδια αγορασα μια αυθαιντικη βαση φορτισης της SAMSUNG για το s3 mini (αυτη με την συνδεση usb και την εξοδο line out- οχι κινεζικη αντιγραφη) http://img163.imageshack.us/img163/4669/51ly.th.jpg ενω με το που τοποθετω το κινητο πανω της φορτιζει κανονικα - μαλιστα αναγνωριζει οτι "εκατσε" σε βαση και γυρναει την οθονη σε μια οθονη ημερολογιου (και καλα να βλεπεις ημερολογιο στο γραφειο σου) ΔΕΝ το αναγνωριζει σαν συνδεδεμενο το KIES (ουτε το "βλεπει" το pc) η συνδεση ειναι απλη ενα usb καλωδιο απο το pc στη βαση . τι μπορει να φταιει ; εννοειται πως αν βγαλω το usb καλωδιο απο τη βαση και το συνδεσω πανω στο κινητο , το KIES (και το pc) το "βλεπουν" κανονικα. καμια ιδεα ; η βαση ειναι καινουρια και το εκανε απο την αρχη δεν μου ακουγεται λογικο αλλα μπορει να ειναι κι ετσι εχει κανεις αλλος χρησιμοποιησει κατι τετοιο ; κανεις ; κανεις δεν εχει χρησιμοποιησει τετοια βαση ρε παιδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μπορουμε να βαλουμε μεγαλυτερη μπαταρια ? πχ αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/2450-mah-GOLD-replacement-HIGH-CAPACITY-BATTERY-for-samsung-galaxy-s3-mini-/141099710061/item Υπαρχει κινδυνος ? Η συγκεκριμένη "κινεζιά" (GOLD replacement HIGH CAPACITY BATTERY) παίζει για πολλά smartphone. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με τέτοια μπαταρία έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα fora ότι οι φθηνές κινέζικες μπαταρίες με τα πολλά mAh γενικά είναι λίγο απάτη και πως σε λίγο καιρό είναι σχεδόν άχρηστες. Ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι να το δοκιμάσεις (δεν είναι άλλωστε και ακριβή). Τώρα για το αν "υπάρχει κίνδυνος" δύσκολο να σε διαβεβαιώσει κάποιος. Θεωρητικά το να έχεις πρόβλημα είναι λίγο σπάνιο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ένας γνωστός μου κατάφερε να "κάψει" τη μητρική του καινούριου του iPhone με έναν δωρεάν διαφημιστικό φορτιστή. Επομένως κατά τη γνώμη μου πάντα υπάρχει ένας βαθμός ρίσκου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδες οταν τηλεφωνω στην κοπελα μου που εχει το s3 mini γιατι ακουω και την φωνη μου; Ειχε κανεις παρομοιο θεμα; Μηπως θελει καμια ρυθμιση; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά έχω και στην γυναίκα μου ενα ς3 μίνι και έχει πρόβλημα στο μικρόφωνο οταν μιλάει δεν ακούγεται καλα σαν να είναι στο βάθος και μιας φιλης το ιδιο.....υπάρχει καποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Σήμερα ήθελα να βάλω το CWM touch στο s3 mini, και πηγαίνοντας στο site του Clockwork Mod μου έδινε .img file για το κινητό μας (αλλά και για όλα τα άλλα). Μιας και τώρα μαθαίνω τι και πώς, δεν έβρισκα τρόπο να το περάσω, αφού και ως zip file μου εμφάνιζε installation aborted. Έτσι αποφάσισα να το μετατρέψω σε .tar και να το περάσω μέσα από το Odin. Η μετατροπή έγινε με το πρόγραμμα Cygwin με win8.1 x64 και ακολούθησα αυτόν τον οδηγό, μιας και δεν ήξερα τι εντολές να δώσω. http://www.w0lfdroid.com/2013/04/android-how-to-convert-img-recovery-to.html Τέλος, για να μην χρειαστεί να το κάνετε και εσείς και να τρώτε τον χρόνο σας, θα βρείτε το αρχείο ανεβασμένο, έτοιμο για flash (ως PDA) με το Odin. To δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. https://mega.co.nz/#!TR9XnIYa!FcABHlAgwaBR6nORF8kIAUfIyoRlkgWxFfnyXyYYeiY (δεν γινόταν να ανέβει στο forum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα ξέρουμε εάν θα πάροθμε καμία επιπλέον αναβάθμιση λειτουργικού;Τιποτε σε 4.4 ή θα πάμε όπως το Gnexus; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδια η 4.1.2 δεν υποστηριζει εγκατασταση εφαρμογων στην sd ; Νομιζω οτι υποστηριζει Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπέρα ξέρουμε εάν θα πάροθμε καμία επιπλέον αναβάθμιση λειτουργικού;Τιποτε σε 4.4 ή θα πάμε όπως το Gnexus; Με ανεπίσημες πληροφορίες θα πάρουμε την 4.2.2 κάποια στιγμή... Γιατί όταν κάνω ανανέωση το accuwether με τα δεδομένα δεν κάνει ανανέωση ενώ με το wifi κάνει κανονικά?Να πω ότι στο droidwall δεν έχω τίποτε τσεκαρισμένο.. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδια η 4.1.2 δεν υποστηριζει εγκατασταση εφαρμογων στην sd ; Νομιζω οτι υποστηριζει Όχι δεν υποστηρίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Έχω το mls από τη Vodafone. Πέρασα την CyanogenMod έκανα επαναφορά το mls από το titanium και τώρα δεν μου την ανοίγει. Μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βρέθηκε κάποιος πόρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος. Έχω το mls από τη Vodafone. Πέρασα την CyanogenMod έκανα επαναφορά το mls από το titanium και τώρα δεν μου την ανοίγει. Μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βρέθηκε κάποιος πόρος. Παίζει μόνο στην μαμα ρομ. Τα ίδια είχα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παίζει μόνο στην μαμα ρομ. Τα ίδια είχα και εγώ Οκ. Ευχαριστώ. Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο τωρα? Γιατί δεν βρίσκω τίποτα καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να περάσω αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2478972. Την έχει περάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Οκ. Ευχαριστώ. Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο τωρα? Γιατί δεν βρίσκω τίποτα καλό Ndrive , Sugic και navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να περάσω αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2478972. Την έχει περάσει κανείς; εχεις δοκιμασει τη light by Somin απο XDA?(εχω δοκιμασει και τις δυο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εχεις δοκιμασει τη light by Somin απο XDA?(εχω δοκιμασει και τις δυο). Όχι,καμία δεν έχω δοκιμάσει. Την ρουταρισμένη 4.1.2 έχω. Είναι εύκολες στην εγκατάσταση; Εσύ ποιά προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ προτείνω την dmodv6 βασισμένη στην stock Rom με πολλά στοιχεία από το s4 και τρομερή διαχείριση μπαταρίας σε σημείο που κρατάει τρεις ημέρες!!! Επίσης την έχω κοντά στο μήνα και δεν έχει κανένα απολύτως bug!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλη κ η dmod,αυτη και η somin,πιστευω οι δυο καλυτερες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημέρα στην παρεα.εχω 2-3 θεματακια που δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το κινητό και θα ήθελα την βοήθεια σας! 1 εχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι του τηλεφωνου οτι ρύθμιση και να κάνω οταν έρθει η ώρα να χτυπήσει χτυπάει για περίπου 1 2 δευτερόλεπτα και σταματάει. Αν διαγράψω την ειδοποίηση και κάνω καινούρια δουλεύει σωστά 1 2 φορές και μετά παλι τα ίδια! !! 2 πρόβλημα. Δεν μπορώ να μεταφέρω καμια εφαρμογή σε άλλη σελίδα. Δλδ πχ βρίσκεται στην 2 σελίδα και θέλω να την μεταφέρω στην πρώτη. Παταω επεξεργασία αλλα μπορώ να την μετακινήσω μονο μεσα στην καρτέλα που βρίσκεται και όχι να την μεταφέρω σε άλλη. 3ο αν κάνω ένα φάκελο και βαλω μεσα εφαρμογές τότε καμιά από αυτές δεν δουλεύει. Κανω κάτι λάθος; η ολα έγιναν μετα την αναβάθμιση στην 4.1.2 που έκανα τωρα τελευταία? Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts