Jump to content

mel68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mel68

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mel68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υπαρχει τροπος ν αλλαξουμε το CSC χωρις root και να μη χασουμε την εγγυηση, για να παρουμε την αναβαθμιση τωρα;
  2. https://forum.xda-developers.com/samsung-a-series-2017/how-to/a320fxxu2bqg5-galaxy-a3-sm-a320f-russia-t3648096
  3. ...και την επομενη μερα εφυγα διακοπες και δουλευε ρολοι,αλλα δεν ειχα τον κωδικο του φορουμ για να γραψω
  4. σημερα το εβαλα σε πισινα και τραβηξα βιντεο και φωτο. ολα ΟΚ,το μονο οτι ειναι πολυ χψαμηλα ο ηχος κλησης,θα παριμενω να στεγνωσει καλα .
  5. δεν δοκιμαζεις μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πρωτα;
  6. παρελαβα κι εγω το τουμπανακι κινητο! πραγματικα πολυ καλο,λιγο το μενου του μου φανηκε πολυπλοκο μονο. με το καλημερα ηρθε και καποιο update και την εκανα. πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι και επισης να σημειωσω καπου το αρχικο του firmware;
  7. τωρα μια χαρα ανοιγει το λινκ:rolleyes: να βαλω κι εγω ενα που βρηκα :rolleyes: https://www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update και να ρωτησω γιατι στο xda δεν εχουν καμμια custom rom γαι το τηλεφωνο; μου κανε εντυπωση και πιθανολογω οτι θα περιμενουν τη nougat για να ασχοληθουν με custom roms... απο την αλλη σκεφτομαι οτι καλυτερα στη τελικη που δεν εχουν για να μην πειραζω το κινητο ολη την ωρα:X ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  8. thanks! το οτι εισαι πολυ ευχαριστημενος μετραει πολυ! ερχομαι απο xperia z1 compact κι αν ειναι στην ιδια αποδοση πανω κατω θα ειναι πολυ ενταξει για μενα. αυτο που θελω απο ενα κινητο να ναι αξιοπρεπες(ουτε πυραυλος ουτε κολληματα) και το Ζ1 δεν μου ειχε κολλησει ποτε απλα μου σπασε η οθονη και να μαι κι εγω εδω:)
  9. δεν βγαζει κατι το λινκ. παρεπιπτοντως το παρηγγελα και το περιμενω μαλλον αυριο κι εγω:)
  10. η ποιοτητα κλησης πως ειναι παιδια; σε σχεση με ενα samsung s4 μπορει καποιος να συγκρινει;(φιλος μου εχει δωσει το s4 να εξυπηρετηθω κι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο ποιοτητα κλησης που μ ενδιαφερει παρα πολυ):)
  11. mel68

    Sony Xperia Z1 Compact

    την ειχαν ξεχασει απο το service,μου την εστειλαν σημερα :whistle:
  12. mel68

    Sony Xperia Z1 Compact

    μου το στειλαν σημερα και μου αλλαξαν μητρικη!! καμμια αναφορα για προβληματικη μπαταρια.λ:wacko: μια χαρα μεχρι ωρας το μονο ασχημο οτι δεν βρηκα το πλαστικο συρταρακι της sim και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. πιστευω οτι δεν το εβαλαν αυτοι στο service κι οτι δεν ξεχασα να το βαλω μεσα εγω,θα τους παρω τηλεφωνο και βλεπω τι θα μου πουν.
  13. mel68

    Sony Xperia Z1 Compact

    δεν ειμαι αθηνα,οποτε το δινω στο γερμανο σωστα;
  14. mel68

    Sony Xperia Z1 Compact

    πηρα στο sony service και μου ειπαν να το δωσω στο γερμανο να τους το στειλει. να το κανω η να παρω omnitech η arvato. ευχαριστω!
  15. mel68

    Sony Xperia Z1 Compact

    εχω 10 μηνες εγγυηση ακομα και η μπαταρια αρχισε να κανει τρελλα(πεφτει στο 1%,στο 5% απο το 70,80 ξαφνικα) το καλυπτει η εγγυηση;
×
×
  • Create New...