Jump to content

opethmmad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opethmmad

  1. Έχει κανείς καμιά πρόταση για power bank για το Nord 2T 5G? Φοβερή η γρήγορη φόρτιση, αλλά η μπαταρία για κλάματα ακόμα και μετά από πάρα πολύ παραμετροποίηση. Μέρα δε βγάζει.
  2. Σκέφτομαι για αγορά, έρχομαι από Xiaomi mi9T. Το μεγαλύτερο selling point για μένα είναι η διάρκεια των security updates. Έχω 7 χρόνια που απέχω από τη Samsung, οπότε είπα να ρωτήσω: ρεαλιστικά, το κινητό πιστεύετε θα βγάλει τετραετία; Ή θα γίνει τόσο αργό που στην ουσία θα πρέπει να το αλλάξεις, οπότε δεν έχει πολύ σημασία το πόσα χρόνια θα παίρνει αναβαθμίσεις; Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και δε με ενδιαφέρουν οι κάμερες. Το χρησιμοποιώ για browsing/banking/navigation. Μια τελευταία ερώτηση: το καλώδιο με το οποίο έρχεται το κινητό μεταφέρει και δεδομένα; Βρίσκω με £18 Samsung φορτιστή αλλά χωρίς καλώδιο. Με καλώδιο πάει £28 και μου φαίνονται πολλά. Η εναλλακτική είναι το one plus Nord 2T 5g. Edit:Βλέπω ότι laggάρει ήδη το Α53 και θέλει ρυθμίσεις για να στρώσει προσωρινά, οπότε φαντάζομαι σε δύο χρόνια πώς θα είναι. Φαίνεται ότι το χαντακώνει πολύ η CPU. Κρίμα. Θα πάω για το one plus τότε.
  3. το τηλέφωνο βγήκε μια χαρά επιλογή για τα δικά μου δεδομένα. Απαράδεκτο λίγο να το παρατάνε όμως τόσο νωρίς. Έτσι κάνει η xiaomi σε όλα τα μοντέλα; να κοιτάμε για αλλού αν είναι..
  4. Απαντώ και για τον άλλο φίλο, όχι, επιβεβαιωμένα δεν υπάρχει. Το έψαξα αρκετά, είδα και βίντεο και παρέθεσα και ένα από τα πολλά λίνκ που βρήκα παραπάνω.. Δεν υπάρχει ακόμα η επιλογή αυτή σε κάποιους από εμάς.
  5. Thanks, έχω δει που πρέπει να είναι η επιλογή, απλά δεν υπάρχει για την ώρα. Δεν είμαι ο μόνος, είναι πολλοί που δεν την έχουν. Δες εδώ τα screenshots που βάζουν τα παιδιά, δεν υπάρχει. Εγώ είμαι με Global stable rom. Είδα πως υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσεις με το Activity Launcher tool, αλλά δε θέλω να εγκαταστήσω 3rd party tools και apks. Θα έρθει το update κάποια στιγμή.
  6. Τέλεια, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σε ποια έκδοση έρχεται αυτό το feature? Eίμαι σε ΜUI11.0.4.0 (QFJEUXM) και το μενού μου δεν είναι είναι ίδιο με το δικό σου. Σε εμένα δεν έχει το Συρτάρι εφαρμογών σαν επιλογή. Έχει μόνο το Αποθήκη Εφαρμογών. :wacko: Ίσως είμαι κάποια έκδοση πίσω; System Updates δεν βρίσκει πάντως.
  7. :lol::lol::lol::lol::lol: ωραίος γέλασα πολύ χαχαχααχ Το λογισμικό είναι αυτό που είναι. Δεν είναι κακό, απλά αποπνέει πάντα έναν αέρα...beta. Είτε κάποιο μικροκολληματάκι θα φάει στο άσχετο, κάποιο notification θα κολλήσει, κάποιο restart θα κάνει κλπ... Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί στην καθημερινή χρήση του miui είναι πως α) δεν βάζει τα apps σε αλφαβητική σειρά :p β) δεν έχει search για app, δεν θέλω να κάνω μισή ώρα scrolling για να βρω κάποια που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Σε συνδυασμό με το α) δε, το χάος. Βέβαια Nova launcher Prime και λύνονται όλα αυτά - απλά μου φαίνεται σαν να μην "κουμπώνει" καλά ο nova στα xiaomi. Τέλος πάντων, προσωπικά παίρνω xiaomi για το καλό hardware σε καλή τιμή. Το software είναι αποδεκτό, με πολλά περιθώρια βελτίωσης αν και μετά από τόσα χρόνια δεν περιμένω δραματικές αλλαγές ποτέ. Αν δεν είχα bank apps κλπ στο κινητό θα έτρωγε πόδι από την πρώτη μέρα :lol:
  8. Το πήρα και εγώ μιας και το mi5 μου παρέδωσε πνεύμα την προηγούμενη βδομάδα ξαφνικά (του έκανα reboot και δεν άνοιξε ποτέ.. συνδυασμοί πλήκτρων δεν δούλεψαν μπας και..anyway) To χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα. Έχω συνηθίσει τα μυστήρια κόλπα του miui 5 χρόνια τώρα οπότε τα παραβλέπω και το πήρα έχοντας γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω, είναι το βάρος του. Ένα μήνυμα πας να γράψεις και σου βγαίνει το χέρι! Σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης, έχω βρεθεί να χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω και το άλλο χέρι..! Κατά τ'άλλα πανέμορφο, πήρα το μαύρο! :D
  9. Με λίγο ψάξιμο που έκανα μόλις και εγώ εκεί καταλήγω μου φαίνεται, θετικό το ότι πρότεινες και εσύ το ίδιο! Απ' ότι βλέπω από skroutz βγαίνει κάτι λιγότερο από 150ε η έκδοση με τα 32GB. Πιστεύω πως με τα πιο φθηνά μοντέλα από το note 5 θα πρέπει να γίνουν αρκετοί συμβιβασμοί. Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως υπάρξει κάποια άλλη πρόταση / γνώμη αλλά νομίζω πως αυτή είναι η χρυσή τομή με βάση τις απαιτήσεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου.
  10. Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω για συσκευή για να αντικαταστήσει Xiaomi Redmi Note 2. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 150e 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5 inches και πάνω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας αν είναι εφικτό, Αγορά από Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? dual μη απαραίτητο, ραδιο nfc αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; ελληνικό μενού χωρίς φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. όχι 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi Redmi Note 2 Τι θα προτείνατε από σύγχρονες Xiaomi συσκευές; Οι δυνατότητες Redmi Note 2 καλύπτουν ακόμα τον χρήστη για να καταλάβετε σε τι χαρακτηριστικά κινουμαστε πάνω κάτω - όποια αύξηση σε επιδόσεις εντός τιμής καλοδεχούμενη φυσικά, αν και δεν είμαι αισιόδοξος. Το κινητό προορίζεται για γονείς, οπότε δεν θα ήθελα να πάμε σε μικρότερη οθόνη από του note 2.Η αγορά μάλλον θα γίνει από Ελλάδα. Προτάσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
  11. Καλησπέρα, καμμιά πρόταση για μαγαζί για αγορά του κινητού; Υπάρχει κάτι με EU Warehouse? To redmi μου έσπασε σήμερα μετά από πτώση και θα ήθελα να φτάσει γρήγορα. Ευχαριστώ
  12. Χύμα το περναγα. το πρόβλημα τελικά ήταν ότι η Rom για το 2014813 που έχω, έπρεπε να είναι η κινεζική, και όχι η global που προσπαθούσα εγω να περάσω. Το twrp μου έβγαλε ξεκάθαρο μήνυμα πως προσπαθώ να περάσω Rom που προορίζεται για το 811. Ε μετά ήταν ζήτημα χρόνου να περάσω τη σωστή και όλα καλά. Η ελληνική dev πάντως πολύ καλύτερη, μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται. Ερώτηση : το μενού κάθε εφαρμογής που εμφανίζεται συνήθως στο Android όταν πατάμε το αριστερό touch πλήκτρο, εδώ υπάρχει τρόπος να το βλέπουμε;
  13. έβγαλα άκρη τελικά με twrp recovery (μου έδωσε clue τι έκανα λάθος!), αυτή τη στιγμή είμαι με την τελευταία stable, unrooted, συμπεριφορά καλή γενικά το τηλέφωνο. Τα google apps αρχικά τα πέρασα με google installer και μετά update ένα ένα. Όλα οκ.
  14. Δεν μπορούσα να κάτσω σε ησυχία. Προσπαθώ να flashάρω stable roms που κατεβάζω από εδώ http://en.miui.com/download-261.html. Δε περνάει καμία, παίρνω error "Update.zip failed Error applying update" στο MiRecovery. Είπα να προσπαθήσω με fastboot: Με το MiFlash δεν βλέπει καθόλου το τηλέφωνο ότι και να έκανα, με το Mi PC suite το βλέπει αλλά όταν πατάω το κουμπάκι Flash λέει "Device Not Supported". Είμαι με windows 10. Καμία ιδέα; Προφανώς προηγήθηκαν wipe user date/cache πριν από κάθε προσπάθεια. Στην πιο πρόσφατη stable δεν βλέπει καν το zip αρχείο. Τα νεύρα μου :) Αν δεν περνάει ούτε τις επίσημες stable με κανέναν τρόπο, τι ακριβώς γίνεται δεν καταλαβαίνω.
  15. Έκανα wipe cache και wipe user data πριν την περάσω ναι. Απ ότι είδα με root ήταν κι αυτή, αλλά είχα βρει πώς να την κάνω unroot, αυτό ήταν το πλάνο. Καλώς λοιπόν, μέχρι τις 27 δε χάθηκε ο κόσμος να περιμένω. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά, είναι πολύ ποιοτικό το κινητό, δε το περίμενα τόσο. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, πέραν του ότι έχει λίγο θεματακι η οθόνη με την ακρίβεια. Θέλει καλό σημάδι στην πληκτρολόγηση, αν και πιστεύω πως θα συνηθίζεται τελικά. Πάλι καλά που γράφω με swiping κυρίως :D
  16. Η 6.3 περάστηκε, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Πέταγε ένα error com.android.phone has stopped, και δεν έβλεπε τη sim. Με ένα reboot έστρωσε αλλά μετά δεν έβλεπα φακέλους από το pc όταν συνέδεσα το κινητο (αντι για φακέλους είχε κάτι αρχεία 0ΚΒ με περίεργο σχήμα). Ξαναγυρίζω προσωρινά στην dev λοιπόν. Ρώτησα και στο φόρουμ το ελληνικό μήπως γίνεται unroot η συγκεκριμένη 5.10.15 με κάποιο τρόπο, μπας και γίνει έτσι δουλειά. Πολλές stable είναι rooted απ' ότι βλέπω δυστηχώς. Θέλει πολύ ψάξιμο, και κλασικά ο χρόνος δεν υπάρχει. Ίδωμεν. Για την παράκαμψη του root, αν δεις στα σχόλια λένε πως δεν δουλευει (barclays). Θα το δοκιμάσω για το ****το, αλλά έχω διαβάσει κι αλλού πως δεν παίζει να δουλεψει. Εν αναμονή κάποιας πρότασης για unrooted συνεχίζω το ψάξιμο, αν βρω κάτι θα ενημερώσω κι εδώ.
  17. Καλημέρα, Ευχαριστώ πολύ, τη βρήκα την εφαρμογή με τις οδηγίες που έδωσες. Οπότε πάω για stable. Τελευταία ερώτηση λοιπόν, μιας και είδα διάφορα περί sim lock κλπ και αν θυμάμαι σωστά αφορούσε στις stable εκδόσεις, γνωρίζει κανείς κάποια stable unrooted που δεν έχει θέματα; ή απλά βάζω την τελευταία; Και πάλι ευχαριστώ.
  18. Οπότε η ελληελληνική που προτάθηκε είναι prerooted? Την επιλογή δε τη βρίσκω για να δώσω permissions στα app. Υπάρχει unrooted rom για το μοντέλο των 2gb; θυσιαζω το root για την εφαρμογή της τράπεζας, τη χρειάζομαι.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά.
  19. Το κινητό ήρθε. Πέρασα την έκδοση που είπε ο φίλος παραπάνω για τα 2GB, όλα καλά. Έχω μπερδευτεί με το εξής: ενώ εφαρμογές που ζητάνε root δεν δουλεύουν και με το app root checker επιβεβαίωσα πως η rom δεν είναι rooted, προσπαθώντας να τρέξω την εφαρμογή mobile banking της τράπεζας μου στην Αγγλία, εμφανίζει μήνυμα πως δεν τρέχει σε rooted κινητά. Τι συμβαίνει τελικά, είμαι root ή όχι;
  20. Τhanks για τις απαντήσεις και το χρόνο σου, βοήθησες πολύ. Θα επανέλθω μόλις έρθει το κινητό για εντυπώσεις.
  21. Mόλις το παρήγγειλα και 'γω από gearbest 4G LTE 2GB / 16GB MSM8916 64bit Quad Core 1.2GHz. Βρίσκομαι Αγγλία, δεν με ενδιαφέρει να έχω ελληνική rom, έχουμε κάποια αντίστοιχα καλή πρόταση καθαρή από bloatware κλπ στα αγγλικά που να δουλεύει απροβλημάτιστα; Ευχαριστώ.
  22. αν και λίγο καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ. πολύ καλύτερα τώρα.
  23. Φορτιστή ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε; edit: τελικά υπάρχει σε αρκετά καταστήματα ως "φορτιστής ταξιδίου samsung ETA0U10EBE" - τουλάχιστον αυτόν είχε το δικό μου μέσα.
  24. έχει κανένας άλλος πολύ lag στο swype τον τελευταίο μήνα;..:mad: ή καμμία λύση; (αγορασμένο το έχω) edit: το σούταρα προσωρινά κ έβαλα το touchpal που έχει καλό swyping. ξεκόλλησε το κινητό με το που άλλαξα keyboard....
×
×
  • Create New...