LeonidasT Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 η εφαρμογη Μουσικη Play...εκεινη με το εικονιδιο τα πορτοκαλι ακουστικα αυτή εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυτό εννοεί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλησπέρα στην παρέα , Θα το αγοράσω και εγώ το κινητό αντικαθιστώντας ένας Xperia Neo V που έχω...Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι χρώμα βέβαια να επιλέξω και θα ήθελα λίγο τις γνώμες σας... Φίλε μου αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου! Πήγαινε σε ένα μαγαζί που να της έχει και τις δύο, βάλε την μια δίπλα στην άλλη και δες πια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι και αγόρασέ την. Εγώ προσωπικά έχω λατρεία με το λευκό χρώμα (λευκό κινητό, λευκό αμάξι κτλ :D )οπότε δεν περνούσε καθόλου από το μυαλό μου να πάρω το μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλησπέρα παιδιά σε όλους.. μια ερώτηση μόνο γιατί στο s3 mini δεν είδα topic διαθεσιμότητας... έχει ψωνίσει κανείς από το phonegallery.gr? και αν ναι, ξέρουμε τι προέλευσης φέρνει? μη μας τύχει κάνα μαροκινό και ψαχνόμαστε! ευχαριστώ πολύ! (ευτυχής κάτοχος του S3 :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 λογικά μόνο ο SMTP server μπορεί να φταίει στα άλλα domains ποιον χρησιμοποιείς; Στο πχ kormos@mydomainname.gr , mail.mydomainname.gr kormos@mydomainname.com , mail.mydomainname.com και στο kormos@mydomainname.info , mail.mydomainname.info Στα δυο πρώτα λειτουργεί μια χαρά ενώ στο .info τίποτε...:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 καλημερα απο το e-shop να το παρω που εχει την καλυτερη τιμη?ευχαειστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πηρα το μπλε για την γυναικα μου απο τον γερμανο πριν ληγες μερες και τελικα λεει δεν την αρεσε το κινητο .. Οποτε η το πουλαω η πεταω την γυναικα μου απο την ταρατσα και ησυχαζω ... Αν και προτιμω το δευτερο -))). Οποιος το θελει πμ το δινω ..... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στο πχ kormos@mydomainname.gr , mail.mydomainname.gr kormos@mydomainname.com , mail.mydomainname.com και στο kormos@mydomainname.info , mail.mydomainname.info Στα δυο πρώτα λειτουργεί μια χαρά ενώ στο .info τίποτε...:blink: υποθέτω με authentication, σωστά; με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις από κάποιο client σε pc/mac παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torero34 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το S-Planner για τα ραντεβού μου και μέχρι τώρα συγχρονιζόταν μια χαρά με το αντίστοιχο ημερολόγιο του gmail. Έβαζα δηλαδή ραντεβού στο s3mini τα έβλεπα κανονικα στο gmail μου και τούμπαλιν. Κάποια στιγμή σημερα απενεργοποίησα τη μεταφορά δεδομένων γιατί ήθελα κάτι να δω και την επανενεργοποίησα ξανά. Νομίζω ότι από τότε, δε μπορεί να συγχρονιστεί. Επιλέγω το σωστό ημερολόγιο στο S-Planner, έσω εγκαστεστημένο το google calendar app (έχω ακούσει ότι απαιτείται για τον συγχρονισμό), έχω ενεργοποιημνεο το συγχρονισμό. Αλλα δεν. Ερώτηση γιατί δε θυμάμαι. Στις ρυθμισεις - λογαριασμοί, δεν βλέπω το λογαριασμό μου gmail. Έχει acebook twitter κλπ αλλα όχι gmail. Επειδη δε θυμάμαι, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και ο λογαριασμός gmail; Από το app gamail όμως παινω κανονικα και βλεπω τα email μου στο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ερώτηση γιατί δε θυμάμαι. Στις ρυθμισεις - λογαριασμοί, δεν βλέπω το λογαριασμό μου gmail. Έχει acebook twitter κλπ αλλα όχι gmail. Επειδη δε θυμάμαι, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και ο λογαριασμός gmail; Από το app gamail όμως παινω κανονικα και βλεπω τα email μου στο gmail σε εμενα εχει πρωτο πρωτο τον λογαριασμο γουγλε... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torero34 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) σε εμενα εχει πρωτο πρωτο τον λογαριασμο γουγλε... ο γουγλης υπαρχει Problem solved. Επανεκίνηση και όλα καλά Edited June 4, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχομενων μηνυματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πηγαίνοντας να στείλω ένα μήνυμα (με το ήδη υπάρχον της συσκευής πρόγραμμα) και βάζοντας το Ή μου έβγαζε ένα μήνυμα οτι το μήνυμα θα παραδοθεί κατεστραμμένο εάν δεν το αλλάξω στην αυτόματη εισαγωγή. Βγάζοντας το Ή και βάζοντας ένα χωρίς τόνο το μήνυμα έφυγε κανονικά. Δηλαδή δεν μπορούμε να βάλουμε τόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πηγαίνοντας να στείλω ένα μήνυμα (με το ήδη υπάρχον της συσκευής πρόγραμμα) και βάζοντας το Ή μου έβγαζε ένα μήνυμα οτι το μήνυμα θα παραδοθεί κατεστραμμένο εάν δεν το αλλάξω στην αυτόματη εισαγωγή. Βγάζοντας το Ή και βάζοντας ένα χωρίς τόνο το μήνυμα έφυγε κανονικά. Δηλαδή δεν μπορούμε να βάλουμε τόνους; Οχι μπορείς αλλά θα πρέπει να περιοριστείς στους 70 χαρακτήρες ανά sms. Είναι θέμα κωδικοποίησης. Διαφορετικά μπορείς να βάλεις μια εκ των handcent sms ή go sms που όταν γράφεις ένα sms με τονισμένες λέξεις αυτόματα τις μετατρέπουν σε άτονες και στέλνουν το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 καλησπερα Φιλοι !!!! εχω ΡΟΟΤ το κινητο μου με custom Rom μεσα αλλα θελω να το επαναφερω στην Αρχικη του μορφη για να το πουλησω ..... ποια ειναι η ακριβης διαδικασια ? και ποια ΡΟΜ πρεπει να κατεβασω ??? ευχαριστω... Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Λίγο άσχετο... Όταν μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του κινητού, στις πληροφορίες συσκευής και κάνουμε επανειλλημένα και γρήγορα κλικ πάνω στην έκδοση Android, βγαίνει μια οθόνη με την έκδοση με γραφικά (στο δικό μου συγκεκριμένα ένα φασολάκι Jelly Bean)... Καλά ως εδώ! Αυτό γίνονταν σε όλα τα κινητά Samsung (ίσως και σε άλλες εταιρίες)... Δοκιμάστε να "χαϊδέψετε" το φασολάκι 2-3 φορές!!! Το ανακάλυψα όλως τυχαίως.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkarab Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εγω το "χάιδεψα" και εγινε ολοκληρη φασολια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχει κανείς να προτείνει κανένα site να κατεβάσω κανένα wallpaper της προκοπής (στη σωστή ανάλυση για το κινητό μας); Κανείς καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Πριν 2-3 ημέρες έστειλα μήνυμα στην σελίδα της Samsung στο Facebook για το πότε θα δοθεί η αναβάθμιση σε Android 4.2 για το Galaxy S III mini και η απάντησή τους ήταν: Google has no planned upgrades for other devices yet, however Samsung is considering upgrading Samsung devices to Android 4.2 Jelly Bean. Specific upgrade plans will be communicated separately. Samsung will stay committed to responsibility for its customers as much as possible. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κάτι μου λέει πως θα αργήσουμε πολύ να δούμε το 4.2 στο galaxy s3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Κάτι μου λέει πως θα αργήσουμε πολύ να δούμε το 4.2 στο galaxy s3 mini. Ετσι φαίνεται... Η αλήθεια είναι πως στη Samsung έχουν ένα θέμα με αυτό το ... "committed to responsibility". Δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 οπως ειπα πριν μερικες μερες, πιθανοτατα δεν θα δουμε την 4.2 ειδικα απο την στιγμη που αναμενεται να βγει στην αγορα αμεσα το S4 mini. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Θα την δούμε,απλά θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να βγει το 4,να κυκλοφορήσει λίγο και μετά θα μας δώσουν και έμας την επόμενη σσ έκδοση..υπολογίζω γύρω στα τέλη Σεπτέμβριου με Οκτώβριο Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 οπως ειπα πριν μερικες μερες, πιθανοτατα δεν θα δουμε την 4.2 ειδικα απο την στιγμη που αναμενεται να βγει στην αγορα αμεσα το S4 mini. Στη λίστα που είχε κυκλοφορήσει με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.2 ήταν και το Samsung Galaxy S III mini. Ότι θα την πάρουμε είναι σίγουρο. Το θέμα είναι πως θα αργήσει αρκετά να μας τη δώσει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn87 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ξέρει κανείς τι παίζει με το goldkernel v2? Αξίζει να το περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Με τον ηχο απο το ξυπνητήρι τι κάνατε? Αντιμετωπίζω θεματακι χτυπάει μόνο μια φορα και σταματάει... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Χτες κατέβασα ένα ζιπαρισμένο αρχείο από το mail μου και το αποσυμπίεσα με το "easy unrar lite". Μου δημιούργησε ένα μηδενικό αρχείο το οποίο δεν μπορώ να διαγράψω. Είναι στην εσωτερική μνήμη. Δεν διαγράφεται ουτε μέσω εξερεύνησης windows από το kies. Καμία ιδέα; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts