Jump to content

papajohn87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papajohn87

  1. Ναι wind ειναι. Γιατί έχει σημασία αυτό;
  2. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν έχει και κανένας άλλος αυτό το κουλό που μου κάνει το κινητό. Ξαφνικά χάνει το σήμα το κινητό και μου βγάζει μήνυμα ότι η sim 1 έχει απενεργοποιηθεί και μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνδέεται ξανά. Αυτό μου το κάνει 3-4 φορές τη μέρα. Έκανα format το κινητό από recovery αλλά εξακολουθεί να το κάνει.
  3. Καλημέρα και από εμένα. Λοιπόν σήμερα έκανα ενημέρωση λογισμικού και μου έβγαλε καινούργια ενημέρωση την κατέβασα και έβαλα να την κάνει εγκατάσταση. Το κινητό απενεργοποιήθηκε και μετά κόλλησε στο σήμα του android και από κάτω έγραφε σφάλμα. Έκλεισα το κινητό το άνοιξα αλλά εγκατάσταση της ενημέρωσης δεν έχει γίνει. Το κινητό το έχω πάρει από το eshop και είναι η ww έκδοση γιατί την προηγούμενη ενημέρωση την είχε κάνει κανονικά
  4. Ξέρει κανείς τι παίζει με το goldkernel v2? Αξίζει να το περάσω?
  5. Έχω να κάνω μια ερώτηση έχω το s3 mini rooted και περασμενη την BenzRom v6. Αυτό που παρατήρησα και πριν με την official αλλά και με την custom rom το σήμα του κινητού αν δεν το βάλω μόνο GSM χάνει συνέχεια. Με σκέτο GSM το 3g είναι πολύ αργό. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτο?
  6. Αυτές που σου έγραψα πιο πάνω μου έχει μόνο.
  7. Για ταχύτητα δεν έχει καθόλου την επιλογή performance. Έχει μόνο interactiveX smartass minmax ondemand smartassV2 Αυτές μου βγάζει μόνο.
  8. Χωρίς custom kernel μου έβγαζε κενό μέσα στο CyanogenMod Settings. Μόλις πέρασα τον kernel Alfs V08a τότε μπορεσα να κάνω overclock. Και κάτι επιπλέον που ήθελα να ρωτήσω το Governors το άλαξα σε smartass V2 από ondemand. Καλά έκανα ή να βάλω κάποιο άλλο?
  9. Τελικά πιο kernel προτίνετε για σταθερότητα σε overclock και ταχύτητα?
  10. Θα ήθελα την βοήθεια σας σήμερα μετά απο λίγη ταλαιπορια και με την βοήθεια του iliasx8 κατάφερα και πέρασα την ginger Dx v25. Θα ήθελα απλά να μου προτήνεται πιον kernel να περάσω για να είναι πιο γρήγορο ακόμα το κινητό και να μπορέσω να του κάνω και overclock.
  11. τα κατάφερα πέρασα το cwm έκανα και install την ginger dx v25 και άνοιξε κανονικά το μόνο που σκέφτομαι να κάνω τώρα ειναι να βάλω άλλο kernel έχω κάνει και unlock το bootloader οπότε λογικά μπορώ. Πιο προτίνεις να βάλω?
  12. Δεν ξέρω γιατί αλλα δεν μου μου περνάει το cwm
  13. Για να ξεκολήσει τώρα του έκαν restore με το pc companion στη 2,1 και θα του ξανακάνω τη διαδικασία root από την αρχή και θα περάσω cwm με το x8toolbox να δούμε αν θα δουλέψει. Σίγουρα δεν έχει σημασία το αρχείο update.zip γιατί η v22 όπως σου είπα μου έπαιζε. Είχα περάσει εκτός από τη rom και αυτό το αρχείο
  14. Το άφησα αρκετή ώρα. Έκανα τα wipe factory wipe devlik και οτι άλλο είχε wipe ενοιτε πως τα έκανα
  15. Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας έκανα root για πρώτη φορά το x8 μου. Ακολουθόντας λοιπόν όλες τις διαδικασίες πήγα να περάσω την ginger Dx v25 την πέρασα κανονικά. Εδώ λοιπόν και το πρόβλημα μόλις κάνω reboot το κινητό κολλάει στο αρχικό sony ericsson και δεν κάνει τίποτα. Ούτε σε CMW μπορώ να μπώ πουθενά. Τι να κάνω? Να τονίσω πως πρίν είχα δοκιμάσει τη ginger Dx v22 αλλά εκεί είχα περάσει και ένα επιπλέον αρχείο το update.zip. Στη v25 δεν βρήκα κανένα τέτοιο αρχείο να κατεβάσω και την πέρασα έτσι
  16. Πολύ σωστά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Μου δούλεψε και κλείδωσα δορυφόρους γρήγορα. Όντως έπρεπε να flashαρω το radio ξανά.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  17. Εγώ που την έκανα τα έχασα όλα. Μπωρείς απ'οτι διαβασα κάπου πριν περάσεις καινούργια rom, μόλις το κάνεις root να πάρεισ backup τα πάντα. Από μυνήματα και επαφές μέχρι και όλες σου τις εφαρμογες. My backup λέγετε το πρόγραμα και το κατεβάζεις από το market αλλά πρέπει να είσαι root για να δουλέψει Γνωρίζει κανείς για πιο λόγο δεν μπορώ με τίποτα να κλειδώσω δορυφόρους gps με την cm7.0.3? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  18. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει στην CM7 market για εφαρμογες. Γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι
  19. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Ναι είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα αυτό που μου είπες και λειτούργισε κανονικότατα. Τωρα είμαι με CM7 2.3.3 :D:D:D:D:D
  20. Το έχω κάνει και root αλλά αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα πέρασα την cm7 αλλά μου κολάει στο λογοτυπο της cm7 και δεν μπαινει καθολου μεσα στο interface. Τι έχω κανει λαθος?
  21. Καλησπέρα σε όλους έκανα και εγώ επιτυχώς τη διαδικασία του S-off στο wildfire. Έκανα και τη διαδικασία για το root. Τώρα που θα καταλάβω αν όντως έχει γίνει root?
×
×
  • Create New...