gsa1967 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 και εγω ειχα προβλημα με το yahoo, τι παθανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εντάξει αφού έχετε πρόβλημα κ εσείς πάει να πει ότι είναι γενικό το πρόβλημα.... Εγώ φοβήθηκα αρχικά μην είχε μπει κανείς στον λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Πρέπει να μπείτε από τον browser όπως είπε ένα παλικάρι πιο πίσω για στρώσει, εγώ έτσι έκανα και τώρα δεν μου έχει βγάλει μήνυμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Πρέπει να μπείτε από τον browser όπως είπε ένα παλικάρι πιο πίσω για στρώσει, εγώ έτσι έκανα και τώρα δεν μου έχει βγάλει μήνυμα.Το δοκίμασα αυτό και δεν άλλαξε κάτι. Τώρα έκανα αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής γιατί με ζάλισε με τις ειδοποιησεις κάθε 5 δευτερόλεπτα για την αποσύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 και σε εμενα εστρωσε με το tip που δωσατε, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) και σε εμενα εστρωσε με το tip που δωσατε, ευχαριστω!Από υπολογιστή το έκανες;;;; Edit : με την Τρίτη προσπάθεια τα κατάφερα επιτέλους. Έκανα σύνδεση από Chrome (κινητού) στον λογαριασμό μου και μετά σύνδεση από το app του Mail που μου πέταγε την ειδοποίηση. Με ζάλισε όλη μέρα Ευχαριστούμε για την βοήθεια!! Επίσης βρήκα αυτό το εισερχόμενο μέσα στον Yahoo λογαριασμό μου... Δείτε αν το έχετε κ εσείς. Ήρθε όταν δεν μπορούσα να μπω Edited February 17, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εγώ δεν μπήκα από τον browser. Με την δεύτερη προσπάθεια με κράτησε συνδεδεμένο και όλα ΟΚ. Πάντως με απογοητεύουν τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα του Yahoo και δεν αποκλείω να το εγκαταλείψω. Θα του δώσω λίγο χρόνο να δω πως θα τα πάει με τα καινούρια αφεντικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Έστρωσε στάνταρ πλέον το Yahoo. Μπαίνει και από Aquamail και από άλλες τρίτες εφαρμογές χωρίς θέματα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 καλησπέρα ήμουν χρήστης Iphone και τώρα έχω android. στο Iphone ειχα την εφαρμογή Photosynth της Microsoft Υπάρχει κάποια παρόμοια εφαρμογή με Panorama παντου και στον ουρανό και στο εδαφος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δες το στη Google Camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δες το στη Google Camera καλό φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στην τελευταία ενημέρωση του Viber προστέθηκε υποχρεωτικά η δόνηση στις ειδοποιήσεις; Έως τώρα είχα μόνο ηχητική ειδοποίηση, και πλέον έχω και δόνηση, χωρίς να μπορώ να την απενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στην τελευταία ενημέρωση του Viber προστέθηκε υποχρεωτικά η δόνηση στις ειδοποιήσεις; Έως τώρα είχα μόνο ηχητική ειδοποίηση, και πλέον έχω και δόνηση, χωρίς να μπορώ να την απενεργοποιήσω. Restart στη συσκευή, μετά το update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στην τελευταία ενημέρωση του Viber προστέθηκε υποχρεωτικά η δόνηση στις ειδοποιήσεις; Έως τώρα είχα μόνο ηχητική ειδοποίηση, και πλέον έχω και δόνηση, χωρίς να μπορώ να την απενεργοποιήσω.πλέον για την ρύθμιση της δόνησης σε πάει στις γενικές ρυθμίσεις ήχου της συσκευής. άρα ότι έχεις εκεί ισχύει και για viber. άρα εάν έχεις δόνηση στις κλήσεις έχεις και στο viber. λαλακια βέβαια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εχει το S7 Edge και φανταζομαι ολα τα τελευταια Samsung ενα mode στην φωτογραφικη που το λεει κινουμενη εικονα. Ομως δεν ειναι gif αυτο. Το αρχειο που αποθηκευεται πως μπορω να το δω σε υπολογιστη;Ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Restart στη συσκευή, μετά το update.Το restart δεν βοήθησε δυστυχώς.πλέον για την ρύθμιση της δόνησης σε πάει στις γενικές ρυθμίσεις ήχου της συσκευής. άρα ότι έχεις εκεί ισχύει και για viber. άρα εάν έχεις δόνηση στις κλήσεις έχεις και στο viber. λαλακια βέβαια Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑυτό παρατήρησα κι εγώ. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι δεν έχω δόνηση στις κλήσεις, και γενικά σε καμία ειδοποίηση της συσκευής, παρά μόνο στο Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει εφαρμογές να εκκινουν κατά το άνοιγμα της συσκευής; Δεν είναι root η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Έχετε να προτείνετε καμιά δοκιμασμένη εφαρμογή που να ανακοινώνει την ώρα...π.χ "Η ώρα είναι 7 μετά μεσημβρίας", μετά "Η ώρα είναι 8 μετά μεσημβρίας" κλπ. Είχα παλιά σε Android 5 την "Hourly Chime+ (Talking Clock)" αλλά δεν δουλεύει σωστά τώρα σε Android 7, άσε που την απέσυραν από το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 παιδια καποια εφαρμογη για επαναφορά φωτογραφιών που σβήστηκαν κατα λαθος απο το κινητο ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 παιδια καποια εφαρμογη για επαναφορά φωτογραφιών που σβήστηκαν κατα λαθος απο το κινητο ? :) Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εχει το S7 Edge και φανταζομαι ολα τα τελευταια Samsung ενα mode στην φωτογραφικη που το λεει κινουμενη εικονα. Ομως δεν ειναι gif αυτο. Το αρχειο που αποθηκευεται πως μπορω να το δω σε υπολογιστη;Ξερει κανεις; Εσυ θελεις gif; Αν ναι, δες την εφαρμογη "Animated Gif" στα Galaxy Apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλημέρα. Αξίζει να δοκιμάσω κάποια άλλη εφαρμογή σαν το true caller για αναγνώριση και φραγή κλήσεων (μου αρέσει και το spam στα μηνύματα που έχει); Θα είχατε κάτι να προτείνετε; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Ενεργοποίησα στο ΟΡ3Τ το Google Lens, μέσω Magisk Module. Πλέον ότι φωτό έχω τραβήξει και την βλέπω μέσω Google Photos, μπορώ να επιλέξω να την σκανάρει το Lens και εκεί μπορεί να βγούνε έξτρα λειτουργίες: πχ, αν είναι μια πινακίδα ή μια ταμπέλα, να κάνεις αντιγραφή το κείμενο αν είναι ιστορικό σημείό, βγάζει σύντομη περιγραφή και μετά λινκς για επιπλέον πληροφορίες Περισσότερα εδώ: https://support.google.com/photos/answer/7539151?hl=el Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited February 22, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 δεν νομιζω να δουλευει το λινκ, για βαλτο καλυτερα αυτο ειναι το λινκ ετσι οπως το εχεις βαλει: https://support.google.com.../7539151?hl=en δεν παιζει να ειναι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts