Jump to content

cristofer9680

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cristofer9680

  1. Καλησπέρα Έχω Mi 10T pro έβγαλα πρόσφατα μια φωτογραφία με την ρύθμιση "αστρικά ίχνη" με 2048 δευτερόλεπτα είδα ότι μαζί με την φωτογραφία μου έβγαλε και video, μετά ξανά έβγαλε σε 1777 δευτερόλεπτα και δεν μου έβγαλε video. Τι γίνεται με αυτήν την ρύθμιση;
  2. Έχω πολλές φωτογραφίες 360° Τώρα που έκλεισε τι μου προτείνετε να κάνω; Θέλω να συνεχίσω να βγάζω φωτογραφίες 360° με το κινητό. Για να δω αν με βολεύει. Αλλά γιατί πρέπει να κάνεις εγγραφή;
  3. Έχω πολλές φωτογραφίες 360° Τώρα που έκλεισε τι μου προτείνετε να κάνω; Θέλω να συνεχίσω να βγάζω φωτογραφίες 360° με το κινητό.
  4. Πριν λίγο μου ήρθε η νέα έκδοση Miui 14 Για να δούμε τι αλλαγές υπάρχουν
  5. Καλησπέρα. Έχω mi 10t pro πήρε κανένας την έκδοση Miui 14; Έχω προσέξει σε εμένα ότι αργούν να έρθουν.
  6. Καλησπέρα Έχω mi 10T pro πολλές φορές μου κολλάει η οθόνη και δεν πιάνει δάχτυλο. Τα μόνο που πιάνουν είναι τα εξωτερικά κουμπιά, η μπάρες που ανοίγουν απο πάνω προς τα κάτω και τα τρία σύμβολα κάτω. Με επανεκκίνηση επαναφέρετε. Τι μπορώ να ελέγξω όταν μου συμβαίνει αυτό.
  7. Η κυρία κάμερα wide πάντα σε pro ρυθμίσεις και raw αρχείο είναι 24,5 MP τώρα τα 108MP είναι σε jpg αρχείο που σημαίνει ότι έχει γίνει κάποια επεξεργασία από το τηλέφωνο και γι'αυτό δεν είναι επιλεγμένο.
  8. Καλησπέρα Έχω το Mi 10t pro όταν τραβάω ένα βίντεο σε 8K με 30FPS και πάω να το βάλω τον υπολογιστή windows10 δεν μου δείχνει εικόνα μόνο ήχο παίζει. Τι μπορω να κάνω ; Ξέρει κάποιος αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα το έχω δοκιμάσει το windows media player και το VLC.
  9. Καλησπέρα Έχω το mi 10t pro και τελευταία δουλεύω τις raw φωτογραφίες στο Photoshop. Πως μπορώ να προσθέσω πληροφορίες για το προφίλ του κινητού? Στο "Lens Profile" δεν έχει για κινητά.
  10. Γιατί το κινητό μου δεν έχει τόσο πολύ χώρο και οι raw φωτογραφία έχουν μέγεθος 50ΜΒ και αυτό που θέλω να κάνω το video που τραβάω 1 με 2 φωτογραφία το δευτερόλεπτο και 360 με 500 φωτογραφίες την ώρα. Είναι πολλά GB και δεν ξέρω πόσα χρειάζομαι.
  11. Καλησπέρα Έχω το mi 10t pro και πρόσφατα πήρα ένα usb 128gb για το κινητό. Θέλω να βγάλω time lapse video με φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο σε raw αρχείο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ οι φωτογραφίες να αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη usb;
  12. καλησπέρα έχω το mi10T pro και θέλω να πάρω εξωτερική μνήμη με κράτα μνήμης ή usb με την υποδοχή στην φόρτιση. Ξέρετε μέχρι ποσά GB υποστηρίζει το κινητό και τι μου προτείνεται να πάρω???
  13. εγώ λέω οτι ενω βγάζω στις Pro ρυθμίσεις που εχει το raw .dng αρχείο δεν μπορω να βγάλω γρήγορα πολλές φωτογραφίες παρα εκει που λεει φωτογραφια που εχει μόνο αρχειο .jpg
  14. Καλησπέρα Κάτοχος mi 10t pro και θελω να ρωτήσω στην κάμερα στην Pro ρύθμιση που έχει αρχείο raw πως μπορω να βγαζω φωτογραφίες γρήγορα πχ 10-20 φωτο το δευτερόλεπτο?
  15. Καλημέρα Έχω mi 10T pro με miui 12.1.5 Έχει πάρει κανείς την 12.5?
  16. Καλησπέρα Έχω το mi 10T pro και ακουστικά Panasonic RP-HJE125. Όταν συνδέω τα ακουστικά δεν λειτουργούν τα πλήκτρα +&- μόνο το κεντρικό. Είχα το πρόβλημα και στο παλιό κινητό μου redmi note 4. Έχει κανείς το πρόβλημα ;
  17. Έχω την εφαρμογή της Google για τα τηλέφωνα στο mi 10t pro Μπορώ να βρω την παλιά εφαρμογή της Xiaomi ; Την είχα στο παλιό κινητό redmi note 4
  18. Καλησπέρα Έχω το mi 10t pro Θέλω να μάθω πως μπορώ να ηχογραφώ τις κλείσει μου. Έχω την εφαρμογή της Google. Ευχαριστώ.
  19. καλησπέρα χρόνια χρήστης iphone 4 μέχρι πριν 3 χρόνια που άλλαξα πρόσφατα πήρα ένα ipad air 2019 Είχα παλαιά το Vshare και κατέβαζα εφαρμογές Τώρα τι μπορώ να βάλω για να κατεβάζω δωρεάν εφαρμογές?
  20. Φίλε ξερό είναι παλιό άλλα αυτό βρήκα. Έχω θήκη για δερμάτινη ώμος να αγοράσω είναι ακριβή Μιας και έχω το δέρμα είπα να φτιάξω και γιαυτό θέλω να μάθω πως γίνεται να λειτουργεί στο άνοιξε /κλείσε.
  21. καλησπέρα Πρόσφατα πήρα ένα Ipad air 2019, έχω δέρμα και θέλω να φτιάξω μια θήκη. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να κάνω την θήκη να λειτουργεί στο να ανοίγει/κλίνει. έχω δει εδώ που λένε άλλα δεν δούλεψε: https://www.cnet.com/how-to/how-to-turn-any-case-into-an-ipad-smart-cover/?fbclid=IwAR0H6xu6L5uGeFFaZnBFLXJkxAyfbxO0ydVoztHeO6bXc3twD7o1ck8d530#comments Έχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Από τις ρυθμίσεις είναι κομπλέ
  22. Καλημέρα Στην vodafone παντός τα international ισχύουν και για Ελλάδα.
  23. Καλησπέρα Τα προγράμματα international που είναι με 7€ ισχύουν και για Ελλάδα; Μου έστειλαν μνμ ότι με τα 8€ καταργούνται.
  24. Θα εξοικονομήσω χρήματα. Ελπίζω να μην το αυξήσουν και αυτό στα 10€ Ευχαριστώ
  25. Καλησπέρα Έχω cu special 10€ έχω δει ότι υπαρχει το Talk Abroard με 7,06€. Στις χώρες που λέει ότι μπορώ να παίρνω τηλ. λέει και Ελλάδα. Μπορώ να το βάλω κάθε μήνα και να παίρνω τηλ. μόνο Ελλάδα ;
×
×
  • Create New...