Jump to content

LordArthas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    614
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About LordArthas

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

LordArthas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα συνηθίσω τα νέα δεδομένα...
  2. Μετά από παρένθεση 4 χρόνων σε Android επέστρεψα σε iOS. Έχω 2-3 απορίες: - Γίνεται το viber να χτυπά μόνο για το πρώτο αδιάβαστο μήνυμα που στέλνει μία επαφή; Παλιότερα είχε τέτοια λειτουργία η εφαρμογή και στο Android συνεχίζει να υπάρχει, αλλά στο iOS δεν τη βρίσκω - Στην εφαρμογή επαφές γίνεται να καλώ κάποιον δίχως να χρειάζεται να «μπω» μέσα στην επαφή; - Στην κεντρική οθόνη γίνεται να αλλάξω το swipe down και αντί της αναζήτησης να κατεβαίνει πχ. το notification center; Ή υποχρεωτικά χρειάζεται να το κάνω από το επάνω μέρος της οθόνης;
  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (12GB/256GB) χρώματος Phantom Silver σε εγγύηση. Το τηλέφωνο αγοράστηκε 26/2/2021 από Amazon.de (γερμανική έκδοση). Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («προσεκτικές» φορτίσεις: όχι γρήγορη φόρτιση, όχι πάνω από 80%). Μαζί με τη συσκευή δίνονται: - 2 θήκες (Spigen μαύρη και Ringke Fusion διάφανη) - Τζάμι προστασίας οθόνης Whitestone Dome Tempered Glass τοποθετημένο (και ένα τζάμι πρόσθετο σε περίπτωση που σπάσει αυτό που έχει ήδη τοποθετηθεί) - 4 μεμβράνες προστασίας οθόνης - Το κουτί και το καλώδιο που περιείχε η συσκευασία Αποστολή παντού μετά από κατάθεση.

    860 €

    Corfu, Greece - GR

  4. Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς τη Ringke Fusion X με το τζάμι της NiLLkin; Είναι συμβατή η συγκεκριμένη θήκη με κάποιο τζάμι; Ή πάμε μόνο σε μεβράνη;
  5. Το αρνητικό με τη gcam είναι ότι δε δουλεύει το διπλό κλικ του power button για την ενεργοποίησή της (όταν το τηλ είναι κλειδωμένο)... Πάντως σίγουρα αξίζει να τη χρησιμοποιεί κανείς σε σχέση με τη default app.
  6. Από ένα πρόχειρο test στο γραφείο, φαίνεται να υπάρχει πράγματι διαφορά...
  7. Έχεις απόλυτο δίκιο...
  8. Ας ελπίσουμε με κάποια αναβάθμιση να γίνουν όλα πιο απλά...
  9. Έχει και το pro, αγορασμένο τον Οκτώβρη από Amazon. Σήμερα αντικατέστησα την εργοστασιακή μεμβράνη με το Whitestone dome (το χρησιμοποιώ από το Samsung 8+) και έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε η απόκριση της οθόνης στο navigation με gestures.
  10. Ωραία! Το βασικό βέβαια είναι να ευχαριστηθούμε το τηλέφωνο μέχρι να μας προβληματίσει η καθυστέρηση στην τελευταία αναβάθμιση :lol:
  11. Στο forum της Oneplus με ημερομηνία 04/2020 υπάρχει η παρακάτω φωτο και λένε το εξής: "I just got an official answer from OnePlus Netherlands, the updates will remain the same for the OnePlus 8 (Pro), sadly. So for €1000,- you will get only 2 years of big upgrades and 3 years of security patches." Μακάρι να είναι λάθος βέβαια...
  12. Αυτό ακριβώς εννοώ με τις αναβαθμίσεις. Όπως προανέφερα δεν περίμενα να δω τόση διαφορά στην ταχύτητα (βέβαια όπως σωστά λες κάνω τη σύγκριση με το 8 Pro), αλλά θεωρώ ότι αντέχει ακόμη αξιοπρεπέστατα το S9+ ;) Κι εγώ εκεί άλλαξα μπαταρία πριν 4 μήνες.
  13. Εννοώ 3 major updates πχ. Android 9, 10, 11 Δίνει 2 major updates και ένα χρόνο security. Έκανα backup με το Oneplus Switch, αλλά προϋποθέτει ότι έχεις επαρκή χώρο στο τηλέφωνο ώστε μετά να το κάνεις copy στον υπολογιστή. Αναφερόμουν στη δυνατότητα να κάνεις backup απευθείας στον υπολογιστή.
  14. Καλημέρα. Πέρασα από το ίδιο τηλέφωνο στο 8 Pro 12/256. Μπορώ να πω ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο (δεν το περίμενα), καλύτερη μπαταρία (είχα αλλάξει πρόσφατα αυτή του Samsung), πιο φυσικά χρώματα στις φωτο. Αυτά που για την ώρα με έχουν χαλάσει είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις backup στο δίσκο όπως με το Smart Switch και ότι δεν έχει 3η αναβάθμιση λειτουργικού (όπως τώρα υιοθέτησε η Samsung). Όπως και να έχει είμαι ευχαριστημένος με την αλλαγή και θα το ξαναγόραζα.
  15. Συμφωνώ απόλυτα και είναι χρήσιμο, απλά θα προτιμούσα να είναι μην είναι μαύρο και «χαλάει» το χρώμα της συσκευής...
×
×
  • Create New...