thodorischr Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Χρειαζομαι μια αξιοπιστη κ ευχρηστη εφαρμογη για διαχειρηση e-mail, οπως πχ το cloudmagic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ελπίζοντας οτι είμαι στο σωστο section αυτή τη φορά θα ήθελα να παραθέσω το πρόβλημά μου. Μου στέλνουν άγνωστα νούμερα μηνύματα στο viber. Δεν έχω τα τηλέφωνά τους στις επαφές μου, δεν τους γνωρίζω και μου εμφανίζεται ονοματεπώνυμο κανονικά. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Ευχαριστώ! Για να σου τους εμφανίζει κάπου έχεις αποθηκευμένους τους αριθμούς τους ή σε έχουν αυτοί (αν και νομίζω πρέπει να ισχύει το πρώτο..). Μήπως αγόρασες μεταχειρισμένη συσκευή ή η κάρτα sim σου είναι κάποιου παλιού φίλου, μόνο εκεί πηγαίνει το μυαλό μου μιας και δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. :) Χρειαζομαι μια αξιοπιστη κ ευχρηστη εφαρμογη για διαχειρηση e-mail, οπως πχ το cloudmagic. Από τα γνωστά εδώ με έχει βολέψει το Blue Mail. Καλές προτάσεις επίσης το Aqua Mail, K-9 Mail αλλά και το νέο Gmail τώρα που υποστηρίζει και MS, Yahoo λογαριασμούς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ελπίζοντας οτι είμαι στο σωστο section αυτή τη φορά θα ήθελα να παραθέσω το πρόβλημά μου. Μου στέλνουν άγνωστα νούμερα μηνύματα στο viber. Δεν έχω τα τηλέφωνά τους στις επαφές μου, δεν τους γνωρίζω και μου εμφανίζεται ονοματεπώνυμο κανονικά. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Ευχαριστώ! Αποθήκευσε τους αριθμούς τους ως επαφές με κάποιο όνομα,ότι θέλεις, και μετά θα σου εμφανίσει τη φωτογραφία τους και το όνομα τους στο viber και θα δεις αν τους ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα αυτου που να υποστηριζει και ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Χρειαζομαι μια αξιοπιστη κ ευχρηστη εφαρμογη για διαχειρηση e-mail, οπως πχ το cloudmagic. Δοκιμασε το aquamail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Για να σου τους εμφανίζει κάπου έχεις αποθηκευμένους τους αριθμούς τους ή σε έχουν αυτοί (αν και νομίζω πρέπει να ισχύει το πρώτο..). Μήπως αγόρασες μεταχειρισμένη συσκευή ή η κάρτα sim σου είναι κάποιου παλιού φίλου, μόνο εκεί πηγαίνει το μυαλό μου μιας και δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. :) Από τα γνωστά εδώ με έχει βολέψει το Blue Mail. Καλές προτάσεις επίσης το Aqua Mail, K-9 Mail αλλά και το νέο Gmail τώρα που υποστηρίζει και MS, Yahoo λογαριασμούς. Προσπάθησα να σεταρω το yahoo email μου στην εφαρμογή του Gmail αλλά βλέπω πως δεν έχει push δηλαδή real time συγχρονισμό παρα μονο να διαλεξω αν θα κανει συγχρονισμό ανά 5, 10, 15 κλπ λεπτα. Κάνω κάτι λάθος ή απλα δεν υπάρχει η επιλογή που με ενδιαφέρει; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Προσπάθησα να σεταρω το yahoo email μου στην εφαρμογή του Gmail αλλά βλέπω πως δεν έχει push δηλαδή real time συγχρονισμό παρα μονο να διαλεξω αν θα κανει συγχρονισμό ανά 5, 10, 15 κλπ λεπτα. Κάνω κάτι λάθος ή απλα δεν υπάρχει η επιλογή που με ενδιαφέρει; Δεν έχει.... και εγω μια απο τα ίδια ..... επέστρεψα στο blue mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είχα την εντύπωση πως η Yahoo επιτρέπει Push μόνο στην δική της εφαρμογή.. No? Το Aqua Mail πάντως όντως δεν φαίνεται να προσφέρει Push πρωτόκολλο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είχα την εντύπωση πως η Yahoo επιτρέπει Push μόνο στην δική της εφαρμογή.. No? Το Aqua Mail πάντως όντως δεν φαίνεται να προσφέρει Push πρωτόκολλο. Οσον αφορά το yahoo συμφωνω. Το aqua εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κερδιζουμε τιποτα με αυτο το imap ρε παιδια σε σχεση με το αλλο pop3 που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Έχετε καμία πρόταση για εφαρμογή expenses που να εξάγει δεδομένα σε excel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ποιες εφαρμογές ειπαμε επαναφέρουν σβησμενα αρχεια..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είχα την εντύπωση πως η Yahoo επιτρέπει Push μόνο στην δική της εφαρμογή.. No? Το Aqua Mail πάντως όντως δεν φαίνεται να προσφέρει Push πρωτόκολλο. Blue mail εχει σιγουρα, cloudmagic επίσης.... και να θυμαμαι καλα και το mymail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ποιες εφαρμογές ειπαμε επαναφέρουν σβησμενα αρχεια..; Dumpster ! ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια θελω να κατεβασω καινουργιες γραμματοσειρες για το τηλεφωνο. παω στο google play και τις κατεβαζω κανονικα αλλα οταν παω να τις βαλω μου λεει οτι το κινητο δεν υποστηρίζει flip-fonts. τι μπορω να κανω? αυτες που εχει προεγκατεστημενες δεν μου αρεσουν πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το εχω ηδη διαγράψει ενα σημαντικό αρχειο που ηθελα.. Θα το επαναφερει; ή ειναι απλως recycle bin? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κερδιζουμε τιποτα με αυτο το imap ρε παιδια σε σχεση με το αλλο pop3 που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα προγραμματα? IMAP είναι πιο ισχυρό πρωτόκολλο και συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με διατήρηση των μηνυμάτων στο server. Εάν έχεις την επιλογή, προτίμησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το εχω ηδη διαγράψει ενα σημαντικό αρχειο που ηθελα.. Θα το επαναφερει; ή ειναι απλως recycle bin? Recycle bin είναι , δεν μπορείς να κάνεις τίποτε από όσο ξέρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω φωνητική κλήση με Bluetooth χωρίς χρήση internet (s Voice), πάντως στις επαφές μπορείς να βάλεις φωνητικό όνομα. Το κινητό μου είναι samsoung core i8260. Γνωρίζετε κάποια άλλη εφαρμογή; Edited November 18, 2014 by jimyst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Recycle bin είναι , δεν μπορείς να κάνεις τίποτε από όσο ξέρω . Thnx.. Απλα σα να θυμάμαι παλιότερα ειχε αναφερθεί εφαρμογή για επαναφορά, αλλα δεν τη χρειαζόμουν τότε.. Με τη λογική οτι στους δίσκους, τα αρχεία διαγράφονται οριστικά μόνο οταν ο χώρος που καταλαμβαναν ξαναχρειαστουν για εγγραφή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Από τα γνωστά εδώ με έχει βολέψει το Blue Mail. Καλές προτάσεις επίσης το Aqua Mail, K-9 Mail αλλά και το νέο Gmail τώρα που υποστηρίζει και MS, Yahoo λογαριασμούς. Δοκιμασε το aquamail. Ευχαριστω πολυ παιδες, θα τα δοκιμασω!! Edited November 18, 2014 by thodorischr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Thnx.. Απλα σα να θυμάμαι παλιότερα ειχε αναφερθεί εφαρμογή για επαναφορά, Δεν την γνωρίζω δυστυχώς , ξέρω όμως το Dumpster διότι το χρησιμοποιώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως λέγεται μια εφαρμογή που ενεργοποιεί στοιχεία όπως 3G, δόνηση και άλλα όταν φεύγεις από το σπίτι; Γράφατε πως παίρνει σαν οδηγό τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιεί τις επιθυμητές ενέργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να γραφω τον αριθμο καποιου τηλεφωνου κι να λεει σε ποια περιοχη βρισκεται εκεινη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως λέγεται μια εφαρμογή που ενεργοποιεί στοιχεία όπως 3G, δόνηση και άλλα όταν φεύγεις από το σπίτι; Γράφατε πως παίρνει σαν οδηγό τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιεί τις επιθυμητές ενέργειες. Να υποθέσω ότι οι αναφορές ήταν για το Tasker; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ποιες εφαρμογές ειπαμε επαναφέρουν σβησμενα αρχεια..; Κοίταξε εδώ φίλε μου: http://osarena.net/android/android-apps/anaktiste-diagrammena-archia-sto-android-sas.html Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts