Jump to content

SO69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    415
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SO69

  1. Βρε παιδιά και το δικό μου το ίδιο κάνει, εδώ και κανά μήνα! Μήπως τελικά είναι θέμα software από κάποιο update και απλά ίσως το διορθώσει η Samsung; Το λέω γιατί βλέπω πως παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε κινητά διαφόρων ηλικιών (το δικό μου κλείνει τα 3 σε λίγο).
  2. Μου το έχει κάνει κι εμένα ο Nova 3-4 φορές το τελευταίο δίμηνο. Πηγαίνετε ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/εγκατεστημένες υπηρεσίες και απενεργοποιήστε την επιλογή στον Nova και ξαναενεργοποιήστε την και θα είναι εντάξει!
  3. Γεια σας και καλή χρονιά! Το edge lighting το καταργήσανε; Μετά την αναβάθμιση, μου άναψε σε κανά-δυο ειδοποιήσεις συστήματος αλλά μετά τίποτα και δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις του πουθενά! Άκυρο... το βρήκα! Πρέπει να επιλέξεις τις σύντομες αναδυόμενες ειδοποιήσεις και σου βγάζει επιλογή για τις ρυθμίσεις του: ''Ρυθμ. σύντομης αναδυόμενης ειδ.'' Φίλε μου, θα επιλέξεις την προσβασιμότητα στην ειδοποίηση που σου βγάζει, θα σε πάει στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, θα ανοίξεις τις εγκατεστημένες υπηρεσίες κι εκεί θα βρεις τον Nova που προφανώς θα είναι ενεργοποιημένος, θα τον απενεργοποιήσεις και θα τον ξαναενεργοποιήσεις και θα είσαι ΟΚ.
  4. Φίλε μου έχω αυτά τα δύο: https://m.aliexpress.com/item/4000175664223.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.4000175664223&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=2321amp-u7_6bXgHVtyQ2WiEZdNb1Q1601809053427&browser_id=710c720b9b5e436dae15d68893055c34&is_c=Y https://m.aliexpress.com/item/32994071746.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32994071746&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=2321amp-u7_6bXgHVtyQ2WiEZdNb1Q1601809053427&browser_id=710c720b9b5e436dae15d68893055c34&is_c=Y Λειτουργούν μια χαρά! Μπορείς να τα βρεις και στο ebay. Σε Ελλάδα δεν τα έχω ψάξει. Απ' ό,τι θυμάμαι υπάρχουν κι άλλα παρόμοια αλλά εμπιστεύομαι την Basseus και την Ugreen. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ό,τι διαλέξεις, είναι να έχει αποκωδικοποιητή DAC αλλιώς δεν θα δουλεύουν τα ακουστικά.
  5. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε!!! Η ημερομηνία λήξης της κάρτας που δείχνει η εφαρμογή είναι λάθος! Χρησιμοποιώντας την ημερομηνία της φυσικής κάρτας όλα δουλεύουν ρολόι! Διέγραψα την κάρτα κι απ' το gpay και την ξαναπέρασα με τη σωστή ημερομηνία και λειτουργούν και οι ανέπαφες με το κινητό! Οπότε αν κάποιος κάνει λογαριασμό στην curve ας περιμένει την φυσική κάρτα πριν κάνει ο,τιδήποτε γιατί συμβαίνουν κι αυτά! Τώρα είναι στο χέρι τους να διορθώσουν την ημερομηνία στην εφαρμογή αν και δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία!
  6. Η φυσική που παρέλαβα εγώ σήμερα πάντως έχει νούμερο κάρτας. Αυτό που έχει διαφορετικό όμως είναι η ημερομηνία λήξης. Κι εγώ, τώρα που επικοινωνώ με το support της curve το πρόσεξα και μάλλον εδώ είναι που γίνεται όλο το μπέρδεμα και δεν περνάνε οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μου! Περιμένω απάντησή τους και θα ενημερώσω!
  7. Λοιπόν παιδιά... Επειδή σήμερα παρέλαβα την φυσική Curve, να ενημερώσω πως έχει η κατάσταση! Έκανα την πρώτη συναλλαγή με εισαγωγή της κάρτας στο POS και περνώντας το PIN, και εκτελέστηκε κανονικά! Έκτοτε όλες οι αγορές περνάνε κανονικά και ανέπαφα ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ με τη φυσική κάρτα! Δεν περνάνε όμως με Google pay και οι ηλεκτρονικές. Τώρα τί κάνουμε; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει όπως ας πούμε έχει η Revolut για τις ηλεκτρονικές;
  8. ΟΚ, δεν μένει κάτι άλλο από το να παραλάβω τη φυσική σε λίγες μέρες και βλέπουμε πως θα πάει! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
  9. Βρε παιδιά, στην εφαρμογή της curve, αν πατήσετε κάτω αριστερά το κουμπάκι account, δεν σας πάει στην κάρτα σας όπου μπορείτε να δείτε τον αριθμό της, το pin της, την ημερομηνία, το cvv, να την (ξε)κλειδώσετε και διάφορα άλλα; Κι όλα αυτά χωρίς να έχετε φυσική κάρτα; Εμένα μου τα δείχνει από όταν έκανα τον λογαριασμό και με αυτό το νούμερο έκανα την επαλήθευση και τη δέχτηκε! Και το gpay την έχει δεχτεί ως κανονική mastercard. Το να παραγγείλω τη φυσική ήταν κατόπιν όλων αυτών και άλλωστε όταν έρθει δεν υπάρχει πια κουμπάκι στην εφαρμογή για επαλήθευση. Τί επαλήθευση να γίνει άλλωστε αφού τα ίδια στοιχεία δεν θα έχει;
  10. Δεν έχω λάβει ακόμα την φυσική κάρτα αλλά έχω ενεργοποιήσει τη virtual.
  11. Έχεις μήπως καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Σήμερα διαπίστωσα ότι και οι συναλλαγές κατευθείαν από curve (όχι μέσω gpay δηλ.) απορρίπτονται κι αυτές!
  12. OΚ, ευχαριστώ! Υπομονή λοιπόν μέχρι να έρθει!
  13. Καλησπέρα! Εδώ και δύο μέρες έχω ανοίξει λογαριασμό στην curve, έχω συνδέσει επιτυχώς χρεωστική Πειραιώς και revolut, έχω συνδέσει επιτυχώς την curve στο google pay για ανέπαφες και μη συναλλαγές αλλά όλες οι συναλλαγές που έχω προσπαθήσει να κάνω ως τώρα (ανέπαφες και μη) μέσω του google pay απορρίπτονται! Αυτό συμβαίνει με όποια απ' τις δύο κάρτες κι αν διαλέξω να χρεωθεί μέσω της curve και εννοείται πως στο google pay έχω προεπιλεγμένη την curve. Μου διαφεύγει κάτι που πρέπει να κάνω;
  14. Κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ φίλε μου!
  15. Γεια σας! Έκανα εχθές λογαριασμό στην curve και έχω δύο ερωτήσεις! Όταν κάνω αγορές που θα χρεώνονται στην κάρτα της Πειραιώς που σύνδεσα, οι αγορές αυτές πώς θα φαίνονται στην Πειραιώς, ως μεταφορές χρημάτων προς την curve ή κανονικά ως χρεώσεις προς τον εκάστοτε έμπορο; Και η δεύτερη ερώτηση, όταν σύνδεσα την κάρτα της revolut, χρέωσε 1,38€ για να στείλει τον κωδικό και να γίνει επαλήθευση (για της Πειραιώς, ούτε χρέωσε, ούτε κωδικό ζήτησε). Αυτό το ποσό να υποθέσω ότι το επιστρέφει μετά από κάποιες μέρες; Ευχαριστώ!
  16. Αγαπητοί φίλοι, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογή! Ανοίγετε αυτή την σελίδα https://www.workremotely.gr/sms/ , βάζετε τα στοιχεία σας (μόνο την πρώτη φορά), διαλέγετε τον λόγο εξόδου και το SMS είναι έτοιμο! Βάζετε και μια συντόμευση στην αρχική οθόνη και μπαίνετε με ένα πάτημα
  17. ΟΚ υπάρχει αλλά ήταν σκοτεινιασμένη γιατί έχω βάλει κάποιο θέμα κι έτσι είναι πάντα απενεργοποιημένη!
  18. Ούτε σε note 10, που είναι με pie, βλέπω τέτοια επιλογή!
  19. Δεν το τσέκαρα ιδιαίτερα και το έχω απενεργοποιημένο κι εγώ!
  20. Σε εμένα το βγάζει αν από τις ρυθμίσεις/συνδέσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιήσω το VoLTE και μετά από την εφαρμογή του τηλεφώνου στις ρυθμίσεις/κλήσεις WiFi επιλέξω το ''προτίμηση σε δίκτυα κινητής''.
  21. Καλησπέρα φίλοι! Όταν απενεργοποιώ τις κλήσεις wifi γιατί εξακολουθεί να εμφανίζεται το εικονίδιο volte στην γραμμή κατάστασης;
  22. Ευχαριστώ για την απάντηση! Από το ρολόι ήθελα να απενεργοποιήσω το S Health γιατί τρώει πολύ μπαταρία και δεν το χρησιμοποιώ! Τώρα που του στέρησα όλα τα δικαιώματα ελπίζω να γλυτώσω απ' αυτό! Όσο για το τηλέφωνο, ήταν απ' τις πρώτες που έχω απενεργοποιήσει!
  23. Αγαπητοί φίλοι, πώς μπορώ να απενεργοποιήσω εφαρμογές συστήματος; Ρωτάω συγκεκριμένα για το S Health (αλλά και γενικότερα)! Από την εφαρμογή του τηλεφώνου και να τις απενεργοποιήσω ξαναενεργοποιούνται μόνες τους!
  24. ΟΚ φίλε μου, σ' ευχαριστώ!
  25. Μια ερώτηση μιας και με αυτή την έκπτωση ίσως το πάρω και σήμερα: έχει στη συσκευασία αντάπτορα για συμβατικά ακουστικά;
×
×
  • Create New...