baiosss Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Τελικα ποια εταιρια πιστευετε πως ειναι καλυτερη σε σημα και διαθεσιμοτητα lte 4g, η cosmote η η vodafone? Ρωταω γιατι στην περιοχη μου τις προαλλες σε μια καφετερια, ενας φιλος με voda επιανε lte και μαλιστα με πολυ καλες ταχυτητες δοκιμαζοντας το speedtest, ενω εγω με cosmote δεν εβρισκα απολυτως τιποτα στον ιδιο χωρο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Η καθε εταιρεια δινει τον δικο της χαρτη....εσυ θα δεις την περιοχη σου κι εκει που κινεισαι.... http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/4G_zps7cec2500.png Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Η καθε εταιρεια δινει τον δικο της χαρτη....εσυ θα δεις την περιοχη σου κι εκει που κινεισαι.... http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/4G_zps7cec2500.png Δηλαδη θα πρεπει να κανω εγω καποια κινηση μεσω του παροχου μου? Γιατι κοιτωντας στο site της cosmote στα σημεια που υποτιθεται πως υπαρχει διαθεσιμοτητα του lte ειναι και στην περιοχη μου. Εκτος φυσικα αν δεν κανω εγω κατι σωστα. Υποθετω πως η ενεργοποιηση δεδομενων και λειτουργια δικτυου στο lte/gsm/wcdma ειναι η σωστη, ετσι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σωστα...και επιπλεον να στο "ανοιξει" και ο παροχος....τουλαχιστον ετσι γινετε με την Vodafone Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σωστα...και επιπλεον να στο "ανοιξει" και ο παροχος....τουλαχιστον ετσι γινετε με την Vodafone Τελικα τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων cosmote και μου ειπαν πως το εχω ενεργοποιημενο μεσω ενος μηνυματος που μου ειχε ερθει τις προαλλες απο την cosmote. Το μονο που χρειαζομαι για να ολοκληρωθει ουσιαστικα η διαδικασια ειναι να ενεργοποιησω και καποιο πακετο ιντερνετ ουτως ωστε να δουλεψει, συν φυσικα να υπαρχει και διαθεσιμοτητα του δικτυου στην περιοχη που θα βρισκομαι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδια καθε φορα που ανοιγεται τι κινητο ξεκιναει και η εφαρμογη "μουσικη google play" αν την εχετε αναβαθμηση ή οχι? Γιατι στο galaxy s2 που μολις πηρε και επισημα την 4.1.2 το κανει και ο μονος τροπος για να μην το κανει ειναι να ΜΗΝ κατεβασεις την αναβαθμηση του συγκεκρημενου προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το κανει... λυση ειναι να πας στις εφαρμογες και να απεγκαταστησεις την αναβαθμιση. Εγω εχω κανει και disable Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Πως κάνω backup το efs έχω galaxy s3 I9305 το ktool απο play store δεν υποστηρίζει την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Πως κάνω backup το efs έχω galaxy s3 I9305 το ktool απο play store δεν υποστηρίζει την συσκευή Δοκίμασε με το SGSIII EFS Backup / Restore Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δοκίμασε με το SGSIII EFS Backup / Restore Έκανα με το efs 1.7.14 πολύ εύκολα με την 2.0.62 δεν έβγαλα άκρη Πρέπει να είσαι root και να έχεις εγκαταστήσει το Busybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θελετα να κρατησετε backup του efs? Εχει βγει καποια καινουρια εκδοση λογισμικου που προκαλει τα ιδια αποτελεσματα με αυτα της αναβαθμισης του απλου s3? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θελετα να κρατησετε backup του efs? Εχει βγει καποια καινουρια εκδοση λογισμικου που προκαλει τα ιδια αποτελεσματα με αυτα της αναβαθμισης του απλου s3? Προληπτικά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Προληπτικά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει Τον φακελο efs μπορουμε να τον κρατησουμε backup με το root explorer και την μεθοδο copy paste σε καποιο φακελο στην εξωτερικη sd card? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Τον φακελο efs μπορουμε να τον κρατησουμε backup με το root explorer και την μεθοδο copy paste σε καποιο φακελο στην εξωτερικη sd card? με το root explorer πατας πανω στον φακελο efs και επιλεγεις create tar και μετα επιλεγεισ παλι no compression και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 με το root explorer πατας πανω στον φακελο efs και επιλεγεις create tar και μετα επιλεγεισ παλι no compression και εισαι οκ Και στο restore τι κανουμε οταν μας χρειαστει? Βαζουμε το tar αρχειο εκει που ηταν ο φακελος efs στην αρχη και το αποσυμπιεζουμε εκει μεσα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπερα .κατι παραξενο συμβαινει στο κινητο μου εδω και μερες.Οταν ειναι standby (sleep modus) το ωρολογι σταματαει να δουλεευει. Π.Χ ειναι 20.13 και μπαινει σε sleep modus.αν ο ξεκλειδωσω μετα απο 1 ωρα και 17 λεπτα αντι να λεει 21.30 λεει 20.13.οσο ειναι ξεκλειδωτο η ωρα δουλευει κανονικα.Μολις μπει σε sleep modus τα ιδια.Αμα κανω επαννακινηση περενει την ωρα ρου απο το δικτυο αλλα μετα παλι τα ιδια.Ειπα να κανω factory reset αλλα μετα πιος περναει ολα τα προγραμματα ξανα. εχει κανενας τιποτα παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδιά το τηλέφωνο ενώ είναι σε sleep mode ανάβει στιγμιαία η οθόνη και σβήνει τι παίζει τα έπαιξε το τηλέφωνο η είναι απο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά το τηλέφωνο ενώ είναι σε sleep mode ανάβει στιγμιαία η οθόνη και σβήνει τι παίζει τα έπαιξε το τηλέφωνο η είναι απο software Κάποια εφαρμογή ευθύνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν ενημερωσεις λογισμικο για το κινητο μας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν ενημερωσεις λογισμικο για το κινητο μας ?? Λογικα οταν ενημερωθουν με καποια καινουρια ενημερωση τα απλα s3, θα ακολουθησουμε και μεις. Πιο πριν δεν νομιζω. Τον τελευταιο καιρο παρατηρω μια αυξηση στα επιπεδα χρησης μνημης ram. Χωρις καποια ιδιαιτερη χρηση του κινητου, η μνημη μου δειχνει τον τελευταιο καιρο να φτανει μεχρι και το 1,09gb! Ειναι φυσιολογικο αυτο, συμβαινει και σε εσας η πρεπει να κανω κατι? Ευτυχως δηλαδη που εχουμε 2gb και εχουμε περιθωριο. Επισης σχετικα με το συστημα android στις πληροφοριες μπαταριας, απο οτι γνωριζω δε θα επρεπε να περναει το 10%, ειναι φυσιολογικο να ειναι παραπανω? Φοραω την Γερμανικη (αν δεν κανω λαθος) 4.1.2 με αριθμο κατασκευης XXBME3 εκδοση βασικου φασματος XXBME1. Edit. Το viber ηταν τελικα η αιτια! Edited August 24, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 υπαρχει τροπος στις επαφες εκτος του ονοματος να εμφανιζονται και οι αριθμοι των τηλεφωνων?στην μανισια εφαρμογη δεν βρηκα τιποτα μονο μεσω αλλης εφαρμογης..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Και στο restore τι κανουμε οταν μας χρειαστει? Βαζουμε το tar αρχειο εκει που ηταν ο φακελος efs στην αρχη και το αποσυμπιεζουμε εκει μεσα? Ναι, κοιτάς και τα permissions/ownership βέβαια. Εγώ προσωπικά ένα απλό copy paste έκανα στο pc. Ούτε tar ουτε rar ουτε τίποτα. Δεν ξέρω φυσικά αν θα υπήρχε θέμα γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να τον κάνω επαναφορά (έστρωνε το imei με φλασαρισμα μοντεμ η στοκ ρομ). Αμφιβάλλω, αλλά κάνε απ'ολα. Κακό δεν κάνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα παιδιά. Το συγκεκριμένο μοντέλο S3 LTE λειτουργεί χωρίς προβλήματα με sim και το 4G δίκτυο της cosmote; Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα παιδιά. Το συγκεκριμένο μοντέλο S3 LTE λειτουργεί χωρίς προβλήματα με sim και το 4G δίκτυο της cosmote; Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το πάρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα φίλε μου.Ναι το κινητό αυτό λειτουργεί τέλεια με το 4G δίκτυο της Cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα.Και από ταχύτητα?Τις περισσότερες φορές φορτίζει τις σελίδες πιο γρήγορα και από το ίντερνετ σπίτι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδια γνωριζετε που μπορω να αλλαξω το γυρω γυρω στο κινητο και που γιατι επεσε και μου χαλασε την μερα ????? Σος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts