marlboro man Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εδω δεν ξερουν ποτε θα ξανακυκλοφορησει στην Αμερικη, απιθανο το βλεπω να ειναι την αλλη εβδομαδα εδω :lol: εκτος αν μιλαμε για 1-2 κομματια Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εδω δεν ξερουν ποτε θα ξανακυκλοφορησει στην Αμερικη, απιθανο το βλεπω να ειναι την αλλη εβδομαδα εδω :lol: εκτος αν μιλαμε για 1-2 κομματια Πριν τα μεσα δεκεμβρη δεν το περιμενω ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Xmas εύκολα, για να γίνει σαματάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα γνωστου μου οπως και τα αλλα δυο με τα αοποια καθομαστε και σκαλιζουμε. οταν λεω αποψε εννοω σε κανενα τριωρο να τελειωσω απο την δουλεια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το κινητο δεν ειναι δικο μου αλλα γνωστου μου οπως και τα αλλα δυο με τα αοποια καθομαστε και σκαλιζουμε. οταν λεω αποψε εννοω σε κανενα τριωρο να τελειωσω απο την δουλεια. Με την ανεση σου:D:D:D Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδια δεν νoμιζω καπoιoς σκoπιμα να παραπληρoφoρει τo forum.Ολoι τo θελoυμε τo κινητακι και oτι πληρoφoρια εχει o καθενας καλo ειναι να μας την λεει εδω.Ετσι κι εγω oσo για την τιμη δεν ξερω απλα ελπιζω αλλα oσων αφoρα την διαθεσημoτητα εχω να πω αυτo πoυ εγραψα πιo πανω.Ενα απoγευμα πηρα με την σειρα τηλεφωνα ξεκινωντας απo Multirama Βoλoυ και Λαρισας τιπoτα.Ακoλoυθησαν Media Markt Λαρισας τιπoτα και τελoς Public Βoλoυ και Λαρισας.Στoν Βoλo τιπoτα.Μoνo στην Λαρισα μoυ ειπαν oτι θα τo εχoυν τελoς Νoεμβριoυ.Δεν παραπληρoφoρω απλα πληρoφoρω.Φιλικα πρoς oλoυς. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το βίντεο στο utube είναι απλά και μόνο για να δείξει ότι τραβήχτηκε το βίντεο με lumia :lol: :p. Τελειώνετε ρε παιδιά της Γούγλε και της καλής ζωής...Δώστε νέξους στο λαό επιτέλους.1 βδομάδα σχεδόν πέρασε.Σε 3 ακόμα θα το έχεις. Δε με ενδιαφέρει απο Ελλάδα.Στο playstore Αγγλίας με ενδιαφέρει να το βάλουν.Θα αργήσει τόσο σε Playstore να μπει;Δε νομίζω.Ελπίζω να μη μας κάτσει και κανένα ελατωματικό κομμάτι. Μια ερώτηση:όταν πάρω το Αγγλικό Ν4 χτύπα ξύλο(είμαι γκαντέμης θα συμβεί)έχει καμμένο πίξελ.Το πάω δίχως απόδειξη στη LG GR;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Δε με ενδιαφέρει απο Ελλάδα.Στο playstore Αγγλίας με ενδιαφέρει να το βάλουν.Θα αργήσει τόσο σε Playstore να μπει;Δε νομίζω.Ελπίζω να μη μας κάτσει και κανένα ελατωματικό κομμάτι. Μια ερώτηση:όταν πάρω το Αγγλικό Ν4 χτύπα ξύλο(είμαι γκαντέμης θα συμβεί)έχει καμμένο πίξελ.Το πάω δίχως απόδειξη στη LG GR;;; Τα ίδια... Περιμένω να μπει στην Αγγλία στο Play Store άλλα μάταια.. Πρώτη φορά κάνω έτσι για κινητό και δεν μπορώ να περιμένω! Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 H Google ανακοίνωσε πως νέο στοκ για τα Play Store θα έχει σε 3 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 H Google ανακοίνωσε πως νέο στοκ για τα Play Store θα έχει σε 3 εβδομάδες. Άσχημα νέα, και αν το στοκ είναι ίδιο με αυτό που είχε στις 13 του μηνός, θα το πάρουμε το Πάσχα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εκτος κ αν βγήκε νεα ανακοινωση που δεν γνωριζω η Google ειπε σε αυτους που ελαβαν Backorder οτι θα τους παραδωθει μεσα σε 3 εβδομαδες αρα μιλαμε για αρχες Δεκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 υπαρχουν θεματα αδειοδοτησης για το LTE στην Αμερικη, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Δεν αποκλειεται να το υποστηριξει σε μελλοντικη φαση. Τι θέματα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1303130 πρωτο κατω απο το nexus 10...καθολου ασχημα για αυτους που τους ενδιαφερουν τα benchmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τι θέματα;Μάλλον εννοεί ότι πρέπει να πληρώσει για πατέντες, και φυσικά χρειάζεται και πιστοποίηση από FCC την οποία δεν έχει (για LTE). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μάλλον εννοεί ότι πρέπει να πληρώσει για πατέντες, και φυσικά χρειάζεται και πιστοποίηση από FCC την οποία δεν έχει (για LTE). Μα τι είναι αυτά που γράφετε, θα μας πάρουν με τις πέτρες! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τι θέματα; στο XDA το εγραφαν οι Αμεροικανοι. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μολις ρωτησα στο πλαισιο κ μου ειπαν ζητημα να φερουμε λιγα κομματια κ με τιμη γυρω στα 599 αλλα τιποτα δεν ειναι στανταρ ακομα κ αυτοι δεν ηταν 100% σιγουροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ένα αναλυτικό review απο κάποιον μέσω χρήστη οπου έχει στη κατοχή του επισης τα S3/Note ii και τα συγκρίνει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000865 Με απλά λόγια: + Οθόνη καλύτερη απο τα άλλα 2, καθαρή, χωρίς διαφορές στο μάυρο/άσπρο. Ποιότητα. Απόκριση οθόνης. - Ήχος μεγαφώνου, χειρότερος. Μπαταρία (τη χαρακτηρίζει ως ''SUCKSSSSS BALLSSSS'') = Ακουστικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες,διαβάστε το άρθρο...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ένα αναλυτικό review απο κάποιον μέσω χρήστη οπου έχει στη κατοχή του επισης τα S3/Note ii και τα συγκρίνει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000865 Δε μου ακούγεται καθόλου φυσιολογικό να αδειάζει η μπαταρία του με 1 ώρα χρήσης προγράμματος gps. Τέτοιου είδους προβλήματα/bugs πιστεύω θα λυθούν σύντομα με software update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Ένα αναλυτικό review απο κάποιον μέσω χρήστη οπου έχει στη κατοχή του επισης τα S3/Note ii και τα συγκρίνει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000865 Με απλά λόγια: + Οθόνη καλύτερη απο τα άλλα 2, καθαρή, χωρίς διαφορές στο μάυρο/άσπρο. Ποιότητα. Απόκριση οθόνης. - Ήχος μεγαφώνου, χειρότερος. Μπαταρία (τη χαρακτηρίζει ως ''SUCKSSSSS BALLSSSS'') = Ακουστικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες,διαβάστε το άρθρο...:) Κατι παίζει εδώ ,με 1ωρα gps άδειασε η μπαταρία? Edited November 19, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ηλία ο τύπος ειναι μλκς είδες πως δικαιολόγησε την γνώμη του για την μπαταρία?... σε 1ωρα χρήσεις του gps έχασε 3% κ απο αυτό έβγαλε το συμπέρασμα πως η μπαταρία είναι χάλια. Με την ιδια λογική τότε κ το Note 2 έχει χάλια μπαταρία γιατί ο γιος του Κώστα έπαιζε φιφα στο Νοτελι 40 λεπτά κ έπεσε 5% lol Χάρη δε λέει αυτό. Λέει ότι από 98 η μπαταρια πήγε 3 σε μια ώρα χρήσης gps... ;) Που και αυτό το βρίσκω υπερβολικό... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μολις ρωτησα στο πλαισιο κ μου ειπαν ζητημα να φερουμε λιγα κομματια κ με τιμη γυρω στα 599 αλλα τιποτα δεν ειναι στανταρ ακομα κ αυτοι δεν ηταν 100% σιγουροι. Θα ήταν φάουλ από πλαίσιο αν το έβγαζε με τιμή "μάυρης αγοράς".:X Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αδερφια μηπως ξερει καπoιoς αν μπoρoυμε να τo παρoυμε απo media markt Γερμανιας με PayPal? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Χάρη δε λέει αυτό. Λέει ότι από 98 η μπαταρια πήγε 3 σε μια ώρα χρήσης gps... ;) Που και αυτό το βρίσκω υπερβολικό... Ναι όντος τωρα το πρόσεξα το διάβασα βιαστικά ,πάντως περίεργο είναι γιατι δεν έχει πει κάποιος άλλος κατι παρόμοιο... μήπως ειναι θέμα του δικού του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Μια ερωτηση για οσο περιμενουμε τις εντυπωσεις των πρωτων κατοχων. Για ενσυρματη συνδεση με TV ο μονος τροπος ειναι με αυτο το ανταπτορακι ? http://www.amazon.co.uk/Slimport-HDMI-Connect-monitor-projector/dp/B009UZBLSG/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1353353658&sr=1-1-catcorr Edited November 19, 2012 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts