Jump to content

PaNtErAz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PaNtErAz

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

PaNtErAz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εμένα κατεβάζει την 9,2! Επιτέλους, για να δούμε. Αυτό με τα SMS και την Αναγνώριση και εμένα το έχει...
  2. Το πήρα και εγώ! Ακόμα android 6 έχει και Miui 8.5... Ποια είναι η τελευταία έκδοση;
  3. Έτοιμος ήμουν να το πάρω, μέχρι που είδα το Vodafone Platinum7 στα 249 με δώρο VR κ θα πάρω εκείνο αύριο. Δες χαρακτηριστικά στο gsmarena.
  4. Καλησπέρα! Το βρήκα Θεσσαλονίκη στα 220 ευρώ οπότε άρχισα να το σκέφτομαι. Από ότι βλέπω όμως έχει δύο βασικές ελλείψεις. 1. Δεν έχει 800άρα μπάντα 2. Δεν έχει NFC Γενικά οι κάτοχοι είστε ευχαριστημένοι; Έχετε πρόβλημα στο 4G; (Vodafone έχω). Με το λειτουργικό; Μπαταρία; Έχω κακομάθει με το Sony Z3 που έχει συνέχεια αναβαθμίσεις και διορθώσεις, δεν κολλάει πουθένά και η μπαταρία με ΤΡΕΛΗ χρήση βγάζει άνετα την μέρα. Γενικά θέλω να με ψήσετε να το πάρω ή όχι. Ευχαριστώ!!! :D:D:D
  5. Δεν ξέρω αν είδατε αλλά έχει εξαφανιστεί από παντού! Στο Skroutz το έχουν μόνο 3 καταστήματα και αυτό στα 509 και μάλλον είναι ξεχασμένα... Τι έχει παιχτεί;;; http://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html
  6. PaNtErAz

    Sony Xperia Z3

    Την περασα μεσω Xperia Companion αφου δοκιμασα για λιγο την ολο bug Android Ν, και μετα το στησιμο μπορω να πω ότι ειναι εκπληκτική. Μονο μπαταρία δεν μπορεσα να δοκιμασω.
  7. Δωρεάν “Ρεζέρβα Επικοινωνίας” Ό, τι κι αν συμβεί στο σπίτι, δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ομιλία και Internet! Σε περίπτωση τεχνικού θέματος της τηλεφωνικής σου γραμμής ή του Ιnternet στο σταθερό, μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς και να σερφάρεις ελεύθερα, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής. Γιατί σου προσφέρουμε δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά καθώς και ΜΒ στο Vodafone κινητό σου. Για να ενεργοποιηθεί η «Ρεζέρβα Επικοινωνίας», χρειάζεται να μας ενημερώσεις για το τεχνικό θέμα που αντιμετωπίζεις, καλώντας στο 13830. Οι τεχνικοί μας θα προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα άμεσα. Στην αντίθετη περίπτωση, σου προσφέρουμε δωρεάν: Vodafone One απεριόριστο χρόνο ομιλίας & ΜΒ στο κινητό σου Vodafone One προώθηση κλήσεων από το σταθερό σου σε τηλέφωνο της επιλογής σου μέχρι να επανέρθει η υπηρεσία σταθερής. Έτσι, με τη «Ρεζέρβα Επικοινωνίας», δεν ξεμένεις ποτέ από ομιλία και Internet στο σταθερό σου, ό,τι κι αν συμβεί! ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παραπάνω το είδατε; Καλή φάση φαίνεται!
  8. PaNtErAz

    Sony Xperia Z3

    Και εγώ νέος κάτοχος μαύρου Ζ3! Για αυτή τη θήκη τι γνώμη έχετε; Την δοκίμασε κανείς; http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/style-cover-scr24/
  9. Καλη επιτυχία αλλά είναι δικό μου το θέλω! :X
  10. COSMOTE γιατί έχει καλύτερο σήμα μακράν και 3G από Θεσσαλονίκη μέχρι Θράκη. Αν όλες οι εταιρείες είχαν το ίδιο δίκτυο θα επέλεγα την Wind λόγω καλύτερων πακέτων-τιμών-προφίλ κτλ.
  11. Παιδιά αυτή τη στιγμή είμαι στην Cosmote σε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και έχω 200 λεπτά ομιλίας και τίποτε άλλο. Πληρώνω 21 ευρώ τελική τιμή. Θα ήθελα ένα πρόγραμμα με 200-300 λεπτά προς όλους + σταθερά και πάνω από 600ΜΒ Internet. Τα SMS δεν με ενδιαφέρουν. Τι μου προτείνετε;; :worry:
  12. Για τον καινούργιο Dialer έχετε άδικο. Μπορεί να θέλει ένα κλικ παραπάνω για να γράψεις ένα νούμερο αλλά πιο αργός δεν είναι με τίποτα. Εδώ πέρασα Cyanogenmod 11 (4.4) στο Samsung Galaxy S (το πρώτο!!!) και πάει ΣΦΑΙΡΑ! Έχω μείνει!
  13. Πέρασα την 4.4 μέσω fastboot, ενεργοποίησα το ART και μετά τον GEL και έχω κανονικά trasparency, το οποίο για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη! Τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Nexus 5
×
×
  • Create New...