Tyxerakias Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Έχεις δίκιο, όταν κοίταξα στο samfirmware, η μόνη χώρα που βρήκα με csc N7100OXFALJ5 είναι η Ρουμανία. Μου διέφυγαν τα Σκόπια και η Σερβία. http://www.geekyandroid.com/2012/10/samsung-galaxy-note-2-gt-n7100-firmware-download-jelly-bean-4.1.1.html Ρουμανία, Κροατία (TELE2 ή simfree), ΠΔΓΜ, Σλοβενία, Σερβία (Telenor ή simfree), Bοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουγαρία (VVT, ΜΤL ή simfree), βασικά όλα τα Βαλκάνια εκτός της Ελλάδας. Γενικά με multicsc OXX, OXF, OXA, κ.ο.κ., δεν μπορείς να ξέρεις από ποια χώρα/πάροχο προέρχεται πριν δεις το product code της δικιάς σου συσκευής. Edited December 9, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αν ειναι να χασω την εγγυηση δεν τη βαζω την ελληνικη rom.Το αφηνω οπως εχει. Ετσι και αλλιως να γραφει ελληνικα το πενακι δεν μου ειναι απαραιτητο και απο οτι ξερω αυτη ειναι μονο η διαφορα. Καποια στιγμη παιζει να βγαλουν ενημερωση σε αυτη τη rom που φοραω που να υποστηριζει και τα Ελληνικα?? Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Ειστε σιγουροι για την εγγυηση αμα περασεις απλα ελληνικη μεσω odin . Το λεω γιατι γνωστος μου που το ειχε κανει πηγε το κινητο στην smartek μεσα στην βδομαδα που περασε και του το περασαν κανονικα εγγυηση. Το κινητο ειχε ερθει με γερμςνικη ρομ και εκεινος ειχε βαλει ελληνικη. Αυτο το λεω χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. Edited December 9, 2012 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 παιδιά δυο ερωτήσεις: το External 2 Internal SD απο οτι διαβάζω στο xda εχει ενα bug Και δεν αποθηκευονται αρχεια που γινονται download απο τον μαμα browser. Εμαθα ομως οτι υπαρχει και ενας διαφορετικός τρόπος να αυξηθει ο διαθέσιμος χώρος για τα προεγκατεστημένα προγράμματα. Να δημιουργηθεί ένα partition ext3 στην εξωτερική καρτα και σε συνδιασμό με το πρόγραμμα link2sd να επεκταθεί ο εσωτερικός χώρος. Υπάρχει κανενα tutorial να διαβασω καπου για να το κάνω κι εγω? και η δευτερη ερώτηση, θέλω να κάνω overclock την gpu γιατι είναι πολυ αδύναμη για games όπως το wildblood και το καινούργιο modern combat 4. Πέρασα τον Perseus kernel, που υποστηρίζει overclock στην gpu μεχρι 800mhz , και σε συνδιασμό με το πρόγραμμα STweaks που προτείνει ο dev επελεξα να κανει η gpu scale μέχρι και τα 800mhz όταν ανέβει το load. Ομως φαίνεται να μην λειτουργεί. εκανα δηλαδή δοκιμές στο stock και overclocked μεσα στο game και βγαζει σχεδον τα ιδια fps, δεν δουλευει καν πιο ξεκούραστα. Επίσης εκανα και benchmark με το antutu και το quadrant, αλλα ειχε πολυ μικρή διαφορα. το ετρεξα και δυο τρεις φορες μαλιστα και καποια στιγμή εβγαλε και χαμηλοτερα νουμερα απο stock. τι συμβαίνει? κανει throttling οπως και στα pc? κανεις που να ξέρει να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ειστε σιγουροι για την εγγυηση αμα περασεις απλα ελληνικη μεσω odin . Το λεω γιατι γνωστος μου που το ειχε κανει πηγε το κινητο στην smartek μεσα στην βδομαδα που περασε και του το περασαν κανονικα εγγυηση. Το κινητο ειχε ερθει με γερμςνικη ρομ και εκεινος ειχε βαλει ελληνικη. Αυτο το λεω χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. Κι εγώ αυτό ξέρω. Ότι όποια official rom και αν έχεις περάσει δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Aυτό όμωε παύει να ισχύει αν το κινητό branded. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ξαναπεράσεις την branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Κι εγώ αυτό ξέρω. Ότι όποια official rom και αν έχεις περάσει δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Aυτό όμωε παύει να ισχύει αν το κινητό branded. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ξαναπεράσεις την branded. Eγω θελω να περασω την επισημη ελληνικη rom μεσω odin και να λαμβανω τις ενημερωσεις οπως και τις καινουργιας 4.1.2 που θα βγει. Δεν θελω να κανω κατι αλλο.Αλλα οπως ειπα αν ειναι να χασω την εγγυηση δεν το κανω καθολου. Πως θα καταλαβω αν ειναι branded?? Στο κουτι δεν λεει κατι παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Eγω θελω να περασω την επισημη ελληνικη rom μεσω odin και να λαμβανω τις ενημερωσεις οπως και τις καινουργιας 4.1.2 που θα βγει. Δεν θελω να κανω κατι αλλο.Αλλα οπως ειπα αν ειναι να χασω την εγγυηση δεν το κανω καθολου. Πως θα καταλαβω αν ειναι branded?? Στο κουτι δεν λεει κατι παντως. Αφού θα μπεις σε διαδικασία να περάσεις με odin, αν τυχόν στο μέλλον χρειαστείς στο μέλλον εγγύηση, τότε ξαναπερνάς αυτή που είχες και το στέλνεις. Σύνδεσε το στο kies και δες ποια έκδοση έχεις και ποιο csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ωραια!!!Χαρη και στη βοηθεια του achillesgk εβαλα την ελληνικη rom στο κινητο μου και γραφει κανονικα ελληνικα και το πενακι. Ευκολο ηταν χαρη και στη "Βιβλο 2":p Κατεβασα και την αρχικη που φορουσε Romania COA οποτε σε περιπτωση που χρειαστει να παει για service μεσω της εγγυησης θα την ξαναβαλω μεσω odin ωστε να γινει οπως το πηρα. Μπορουν να καταλαβουν στο service οτι εχω αλλαξει παλιοτερα rom?? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Βγήκε η επίσημη 4.1.2 από Πολωνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλημέρα. Μου βγάζει ένα μήνυμα καθε φορά που με παίρνει καποιος τηλ οτι μπορώ να απαντήσω με φωνητικές εντολές. Απο που ενεργοποιητε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλημέρα. Μου βγάζει ένα μήνυμα καθε φορά που με παίρνει καποιος τηλ οτι μπορώ να απαντήσω με φωνητικές εντολές. Απο που ενεργοποιητε αυτό; Είναι ήδη ενεργοποιημένο. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του s voice . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Βγήκε η επίσημη 4.1.2 από Πολωνία Διαθέτει άραγε αναγνώριση γραφής στα ελληνικά με το s pen? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Διαθέτει άραγε αναγνώριση γραφής στα ελληνικά με το s pen? Νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο μιας το μόνο firmware που δεν υποστήριζε είναι το αρχικό γερμανικό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τι παραπανω προσφερει η 4.1.2??Για το Note 2 παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο μιας το μόνο firmware που δεν υποστήριζε είναι το αρχικό γερμανικό. Υπάρχει κάποιο link? με μια γρηγορη ματιά στο samfirmware σεν ειδα link για download. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Τι παραπανω προσφερει η 4.1.2??Για το Note 2 παντα. Εκτός από το optimization του Android, έχει κάποια νέα features, όπως περισσότερα toggles στο notification bar ιού μπορούν να προστεθούν/αφαιρεθούν, απόκρυψη της μπάρας φωτεινότητας, καλύτερο Samsung keyboard κ.α.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Υπάρχει κάποιο link? με μια γρηγορη ματιά στο samfirmware σεν ειδα link για download. Θα φλασάρω τώρα. Έχω περασμένη την Leaked 4.1.2 . Ίσως δεν μου κάνει wipe.. Download ---> http://www.hotfile.com/dl/183578886/2b7a455/N7100XXDLK7_N7100PRTDLK5_PRT.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Θα φλασάρω τώρα. Έχω περασμένη την Leaked 4.1.2 . Ίσως δεν μου κάνει wipe.. Download ---> http://www.hotfile.com/dl/183578886/2b7a455/N7100XXDLK7_N7100PRTDLK5_PRT.zip.html To βρήκα. Εγραφε play και νομιζα ότι είναι για καποιο παροχο της Πολωνίας. Το κατεβάζω αλλα θέλει 20 ωρες:wacko: οπότε αν δεν διακοπει, αυριο θα το περάσω :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Φλάσαρα και είναι.... Non Wiped :D (προερχόμενος όμως από την Leaked 4.1.2) (Έχει νέο boot animation) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ωραια!!! Ελληνικα υποστηριζει το s pen τελικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Nαι υποστηρίζει Είναι παρόχου η ρομ πιστεύω Edited December 11, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Από τη στιγμή που βγήκε επίσημα στη Πολωνία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι τις επόμενες 4-5 μέρες θα βγει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ειναι πάροχου η ΡΟΜ. Έχει και ενα σωρό βλακείες μέσα (τις κάνεις freeze ή uninstall με titanium). Δεν βλέπω διαφορές από την leaked που είχα βάλει... Διαφορετικούς ήχους έχει από ότι ...ακούω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Γεια σας, είχα κάνει root το κινητό και δεν μπορούσε να συνδεθεί για software update. Χρησιμοποίησα το triangle για να μειώσω τον μετρητή, τώρα και καλά συνδέεται αλλά ποτέ δεν με ενημερώνει για κάποιο αποτέλεσμα, απλά συνεχίζει να προσπαθεί να δει αν υπάρχει νέα έκδοση. Το πρόβλημα το έχω καιρό απλά δεν είχα δώσει σημασία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δυστυχως οπως και σε μενα το triangle away δεν δουλευει..δες στο κινητο εκει που γραφει γιαντη ρομ κατω κατω λεει τροποποιημενη? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts