Jump to content

apoxa2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apoxa2

  • Ημ. Γέννησης 06/05/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apoxa2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω θα προτεινα το μαυρο καθως δεν ειναι και απολυτα μαυρο. Επισης το μπλε χρωμα φαινεται το πλαισιο του πολυ ψευτικο. Το twilight πανεμορφο
  2. Ναι δουλεύει κανονικά!
  3. χαχα κοιτα δε το εχω δοκιμασει ποτε. Προφανως ναι θα ειναι περιεργο και σιγουρα θα κοβει ενα μικρο κομματι αλλα απο την αλλη στην ακρη του βιντεο συνηθως δεν βλεπεις κατι σημαντικο και σου δινει αισθηση μεγαλης οθονης οταν χρησιμοποιει ολη την οθονη. Θα ηθελα να εχω αυτη την επιλογη οπως την εχουν και αλλα κινητα με notch. Εκτος απο video αν εχετε παρατησησει πχ στο instagram μολις ανοιξεις ενα story ενω στην αρχη το δειχνει και στο Notch μετα το κοβει και φαινεται κομμενο εκτος και αν κρυψεις απο τις ρυθμισεις το notch. Γενικα πιστευω θα ερθει μια αναβαθμιση να λυνει αυτα τα θεματα και να σου δινει μια πιο μεγαλη ελευθερια στο τι μπορεις να κανεις.
  4. Ναι καταλαβα. Κανονικα επρεπε να σου δινει την επιλογη να το διαλεγεις εσυ. Στο iphone X μπορεις κανονικα στο youtube να παιζει και στο notch το video.
  5. Οχι απλα το κανει full screen πχ στο youtube αλλα δεν παει ποτε στο Notch. Ειναι σαν να επιλεγεις να το κρυψεις αυτοματα. Θα επρεπε να υπαρχει ρυθμιση αν ηθελες να πηγαινει και εκει και ας χανεις καποιο κομματι ας λεμε του βιντεο. Το εχω ψαξει παντου δεν υπαρχει τιποτα.
  6. Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να βλεπουμε youtube videos σε full screen ακομα και στο notch?? Επισης και σε αλλες εφαρμογες πως γινεται να καλυψει και την οθονη διπλα απο το ηχειο δεξια αριστερα? Στο demo στα μαγαζια τα βιντεο που παιζει καλυπτουν ολο το κινητο.
  7. Καλησπερα παιδια! Να πω και εγω τη γνωμη μου σαν κατοχος του P20 PRO απο τις 6 Απριλιου μολις βγηκε. Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο. Αλλαξα απο το S8 plus σε αυτο και η τεραστια διαφορα ειναι η μπαταρια. Ειναι φανταστικη με φουλ χρηση οχι μονο βγαζει ολη τη μερα αλλα σου μενει τουλαχιστον ενα 40%. Επισης το face unlock ειναι απιστευτα γρηγορο δεν ξερω ποσο αξιοπιστο παντως του s8 plus πολλες φορες δε δουλευε καν. Η καμερα του με τις λειτουργιες αυτοματης αναγνωρισης ειναι πραγματικα καταπληκτικη. Επισης σε συγκριση με note 8 το ζουμ και η ευκρινεια που εχει ειναι στο x10 ειναι τρομερη στο note 8 ουτε τα γραμματα δε διαβαζα. Η δε μπροστινη καμερα ειναι απιστευτη. Ο ηχος τωρα το και καλα dolby atmos ειναι οντως πολυ δυνατο και ακουγεται και απο το ακουστικο και απο τα 2 ηχεια στο κατω μερος του κινητου. Γενικα πολυ ευχαριστημενος με το κινητο μου λειπει λιγο το edge του s8 plus αλλα ως εκει. Εχω μια ερωτηση σε οποιον ξερει. Πως γινεται οι εφαρμογες να χρησιμοποιουν και την οθονη του notch? Οπως το iphone Χ πχ στο youtube να παιζει full screen ακομα και στο notch. ΥΓ. Για τα 880 που εχει Ελλαδα ειναι πολυ ακριβο αλλα αντιστοιχο και με τις αλλες συσκευες του ιδιου επιπεδου. Εγω το πηρα 620 ευρω αλλα ειχα δωρο ακουστικα της Bose αξιας 350 ευρω απο ενα promotion στην Αγγλια που υπηρχε οποτε μου βγηκε φοβερη τιμη σα συνολο.
  8. Καλησπερα σε ολους. Εχω το note 10.1 n8010 2 χρονια και τελευταια αντιμετοπιζω το εξης. Το φορτιζω κανονικα και μετα απο 1-2 μερες αναλογα το βρισκω κλειστο. Ενω μπορει να το ειχα κοιταξει το προηγουμενο βραδυ και να ειχε μπαταρια 70%. Σημερα το βρηκα κλειστο παλι αλλα δεν φορτιζει ουτε ανοιγει με τιποτα το αφησα ωρα στον φορτιστη αλλα τιποτα αλλαξα και πριζα. Τι λετε να κανω?? :(:(
  9. Kαλησπερα παιδια. Αγορασα καρτα giffgaff που θα παω στην Αγγλια για σπουδες. Εχω μια ερωτηση οταν παιρνω εγω Ελλαδα λεει την χρεωση η οποια ειναι 2p/min και 3p/min αντιστοιχα. Στην Ελλαδα αυτους που θα παιρνω θα χρεωνονται?? Επισης οταν με παιρνουν αυτοι τι χρεωση θα υπαρχει?? Ευχαριστω.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το LG g3. Είμαι ταξίδι και χρειάζομαι το GPS. Το κινητό όμως δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρο δηλαδή είμαι στα Google maps και μια πιάνει σήμα gps μια το χάνει. Από τι μπορεί να οφείλεται αυτό?
  11. Μονο απο Kit kat σε Lollipop αλλιως δεν χρειαζεται.:)
  12. Moυ ηρθε η 20h σε γαλλικο. Το μονο που δε μου αρεσε ειναι τα home button. Ξερει κανεις πως αλλαζουν στα κλασσικα?? Ευχαριστω!!
  13. Και σε γαλλικο τιποτα ακομα με την αναβαθμιση..
  14. Μολις τωρα το δοκιμασα μπαινει κανονικα στο ιντερνετ η αλλη συσκευη.
  15. Οποιος εχει περασει τη Lollipop 5.0 για να λυθει το προβλημα συμφωνα με την LG πρεπει να κανει Factory Reset και να σεταριστει το κινητο με το καινουργιο λογισμικο απο την αρχη.
×
×
  • Create New...