spyrospatras Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) χίλια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. το κατέβασα, το εγκατέστησα, αλλά κολλάει στη συγκεκριμένη οθόνη http://db.tt/2fAXTBEe και δεν μπαίνει ποτέ... http://db.tt/2fAXTBEe εννοείται πως είμαι root (stock Rom, τελευταία Γαλλική) Edited February 7, 2013 by spyrospatras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 χίλια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. το κατέβασα, το εγκατέστησα, αλλά κολλάει στη συγκεκριμένη οθόνη και δεν μπαίνει ποτέ... http://db.tt/2fAXTBEe εννοείται πως είμαι root (stock Rom, τελευταία Γαλλική) Κάπου δεν έκατσε καλά η εγκατάσταση ,κατέβασε το πάλι απο xda (μόνο το apk οχι το tar) και πέρνα το . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπερα σε ολους.. Εφτιαξα ενα mod για το dialer γιατι δε μου αρεσει να πηγαινω την μπαρα προς τ'αριστερα για να κανω κλικ στις επαφες.. Το μονο που αλλαξα ειναι το "Αρχεια κλησεων" το εκανα "Ιστορικο" για να ειναι πιο μικρη η γραμματοσειρα και να μη χρειαζεται να πηγαινεις δεξια η αριστερα την μπαρα.. Screenshot πριν και μετα (Τα screenshot ειναι απο το S3, απλα για να δειτε) Κατεβαζετε το zip και εγκατασταση απο cwm recovery (4.1.2 JB).. Και καλος σας βρηκα με το καινουριο εργαλειο.. :) (Ετοιμαζω και το νεο Theme (Aroma Installer) για το Note II) Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-_zps2da23198.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-45-_zps28708985.png Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Μπράβο! Ωραίο και χρήσιμο! :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Πραγματικά ειδικά για τύπους σαν και μένα που μαι ψείρας κάτι τέτοιες λεπτομέρεις είναι όλα τα λεφτά. Δηλαδή πόσο δύσκολο τους ήταν να το κάνουν εξ αρχής? Ευχαριστούμε πολύ moto ;) ps δεν παίζει καμιά μόντα και για το πληκτρολόγιο στον dialer να μην έχει τα σπαστικά μαύρα πλαίσια γύρω γύρω? Edited February 7, 2013 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Από χθες με την Phoenix v5 end perseus και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο νοτελι στην 4.1.2... Επίσης η μπαταρία απέκτησε και πάλι φυσιολογική ζωή... Το είχα χάσει με την wannam... Όποιος δεν την έβαλε ας το κάνει... Δεν θα το μετανιωσει σε καμία περίπτωση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Την εχω 5 μερες απιστευτα γρήγορη κανεις οτι θελεις τρομερα smooth πολυ καλύτερη μπαταρια και απο την μαμα με persaius οντως οτι καλυτερο υπάρχει απιστευτη ρομ εχω δοκιμάσει σχεδον ολες τις ρομ εχω παθει την πλακα μου με αυτην απλα δεν υπαρχει η poinex ...5... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Από χθες με την Phoenix v5 end perseus και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο νοτελι στην 4.1.2... Επίσης η μπαταρία απέκτησε και πάλι φυσιολογική ζωή... Το είχα χάσει με την wannam... Όποιος δεν την έβαλε ας το κάνει... Δεν θα το μετανιωσει σε καμία περίπτωση... οταν λες "φυσιολογικη ζωη"? ποσο ειχες πριν και μετα; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 οταν λες "φυσιολογικη ζωη"? ποσο ειχες πριν και μετα; 3.5-4 ώρες μου έβγαζε με τις τελευταίες wannam... Πλέον 5.5-6... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Από χθες με την Phoenix v5 end perseus και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο νοτελι στην 4.1.2... Επίσης η μπαταρία απέκτησε και πάλι φυσιολογική ζωή... Το είχα χάσει με την wannam... Όποιος δεν την έβαλε ας το κάνει... Δεν θα το μετανιωσει σε καμία περίπτωση... Μου κινησες την περιεργια..Κατεβαζω και φλασαρω.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπερα σε ολους.. Εφτιαξα ενα mod για το dialer γιατι δε μου αρεσει να πηγαινω την μπαρα προς τ'αριστερα για να κανω κλικ στις επαφες.. Το μονο που αλλαξα ειναι το "Αρχεια κλησεων" το εκανα "Ιστορικο" για να ειναι πιο μικρη η γραμματοσειρα και να μη χρειαζεται να πηγαινεις δεξια η αριστερα την μπαρα.. Screenshot πριν και μετα (Τα screenshot ειναι απο το S3, απλα για να δειτε) Κατεβαζετε το zip και εγκατασταση απο cwm recovery (4.1.2 JB).. Και καλος σας βρηκα με το καινουριο εργαλειο.. :) (Ετοιμαζω και το νεο Theme (Aroma Installer) για το Note II) Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-_zps2da23198.png http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-02-17-45-_zps28708985.png Σταυρο υπαρχει κανα mod ωστε να δουλευει το θεμα σου σε 240 dpi? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σταυρο υπαρχει κανα mod ωστε να δουλευει το θεμα σου σε 240 dpi? Τωρα το πηρα το Note και τωρα αρχιζω να ψαχνομαι.. Μεχρι εχθες δεν το ειχα πιασει καν στα χερια μου... Δεν ξερω ο raubkatze στο xda αν ξερει η καποιος αλλος απο εκει.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τωρα το πηρα το Note και τωρα αρχιζω να ψαχνομαι.. Μεχρι εχθες δεν το ειχα πιασει καν στα χερια μου... Δεν ξερω ο raubkatze στο xda αν ξερει η καποιος αλλος απο εκει.. Καλώς μας ήρθες... Ξεκινα όπως μόνο εσύ ξέρεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπρα εκανα εχθες το κινητο μου ρουτ αν θελω να κανω υν ρουτ πως γινετε;το εκανα με το autoroot μεσω του odin.πως βλεπω τον counter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 @motomoto00: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που με χάλασε στο ελληνικό UI της official ROM του Note II. Απορώ γιατί δεν προσλαμβάνουν μια σοβαρή ομάδα ανθρώπων για να κάνει έναν σωστό εξελληνισμό του UI... Αν και δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου και την έχω στα Αγγλικά, άρα δεν θα χρησιμοποιήσω το mod σου, ένα μπράβο από μένα για την προσοχή σου στη λεπτομέρεια και για το mod που το διορθώνει! Μακάρι να περάσει και σε κάποια μελλοντική official ROM. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπρα εκανα εχθες το κινητο μου ρουτ αν θελω να κανω υν ρουτ πως γινετε;το εκανα με το autoroot μεσω του odin.πως βλεπω τον counter; Στον οδηγο για root υπαρχουν και αντίστοιχες οδηγιες για unroot . Μπες σε download mode (volume down/home/power) και θα δεις τον counter. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 @motomoto00: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που με χάλασε στο ελληνικό UI της official ROM του Note II. Απορώ γιατί δεν προσλαμβάνουν μια σοβαρή ομάδα ανθρώπων για να κάνει έναν σωστό εξελληνισμό του UI... Αν και δεν έχω κάνει root τη συσκευή μου και την έχω στα Αγγλικά, άρα δεν θα χρησιμοποιήσω το mod σου, ένα μπράβο από μένα για την προσοχή σου στη λεπτομέρεια και για το mod που το διορθώνει! Μακάρι να περάσει και σε κάποια μελλοντική official ROM. Νομιζω για να γινουν ολα σωστα στο τηλεφωνο θα πρεπει αυτος που κανει την μεταφραση να εχει και το συγκεκριμενο τηλεφωνο και για προσωπικη του χρηση.. Αν αυτος η αυτοι το κανουν και δεν ξερουν πως φαινεται, τοτε μια ζωη ετσι θα ειναι..Ασε που την μεταφραση μπορει να μη την κανουν Ελληνες.. Ευχαριστω πολυ παντως.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Νομιζω για να γινουν ολα σωστα στο τηλεφωνο θα πρεπει αυτος που κανει την μεταφραση να εχει και το συγκεκριμενο τηλεφωνο και για προσωπικη του χρηση.. Αν αυτος η αυτοι το κανουν και δεν ξερουν πως φαινεται, τοτε μια ζωη ετσι θα ειναι..Ασε που την μεταφραση μπορει να μη την κανουν Ελληνες.. Ευχαριστω πολυ παντως.. Χεχε Είναι το δεύτερο mod που έφτιαξα στο note ( πάντα προηγείται το 23 toggles) :) Όταν βρω λίγο χρόνο θα τα κάνω μια μάζωξη και θα τα ανεβάσω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σταύρο καλορίζικο. Το mod παίζει και σε odexed ; Πρέπει να σβυσω το sec contacts.apk odex και μετα φλασαρω; Αν και με εψησε ο galanakop να δοκιμασω phoenix + perseus. Με τη τελευταια Γαλλική xxdma6 βγαζω δεν βγαζω 2 μερες αναμονη και 2μιση ωρες οθονη ανοιχτη.Χάλια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σταύρο καλορίζικο. Το mod παίζει και σε odexed ; Πρέπει να σβυσω το sec contacts.apk odex και μετα φλασαρω; Αν και με εψησε ο galanakop να δοκιμασω phoenix + perseus. Με τη τελευταια Γαλλική xxdma6 βγαζω δεν βγαζω 2 μερες αναμονη και 2μιση ωρες οθονη ανοιχτη.Χάλια!! Ευχαριστω πολυ.. Ναι δουλευει και σε stock rom, απλα θα πρεπει να πας στο system/app με root explorer και να διαγραψεις το SecContact.odex και μετα να φλασαρεις.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έπαιξε αμέσως. Τρομερό! ! Όσοι το χρησιμοποιουν πανω στο τρεξιμο, σε μηχανακι, βιαστικοι κλπ λυνει τα χερια..Μπραβο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Παιδια εφτιαξα και μεγαλο καιρο για την οθονη κλειδωματος.. Ειναι για ολες τις 4.1.2 ρομς.. Το ρολοι δεν αλλαζει.. Download με μπλε γραμματα Download με stock γραμματα http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/f1bfaffe-ab59-4d8d-93ff-ecf7f45131a4_zps22fc209f.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/bfb60132-c1cd-4a2a-9481-9f5cb1790320_zps1419de11.jpg Edited February 7, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδια εφτιαξα και μεγαλο καιρο για την οθονη κλειδωματος.. Ειναι για ολες τις 4.1.2 ρομς.. Το ρολοι δεν αλλαζει.. Download με μπλε γραμματα Download με stock γραμματα http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/f1bfaffe-ab59-4d8d-93ff-ecf7f45131a4_zps22fc209f.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/bfb60132-c1cd-4a2a-9481-9f5cb1790320_zps1419de11.jpg Ρε Σταύρο είσαι Μεγάλος!!! Επιτέλους το flashing απέκτησε πάλι αξία στο Note 2. Φαντάζομαι να το δουλέψεις και κανα μήνα το εργαλείο...θα μας το κάνεις αγνώριστο!!!:) Για εμένα η είσοδός σου στη μαγεία του Note 2 είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που μπορούμε να έχουμε οι φαν των τροποποιήσεων!:D Μακάρι να ακολουθούσε και ο StratosGr και η ομάδα θα γινόταν όπως του S3 και παλιότερα του S2...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ρε Σταύρο είσαι Μεγάλος!!! Επιτέλους το flashing απέκτησε πάλι αξία στο Note 2. Φαντάζομαι να το δουλέψεις και κανα μήνα το εργαλείο...θα μας το κάνεις αγνώριστο!!!:) Για εμένα η είσοδός σου στη μαγεία του Note 2 είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που μπορούμε να έχουμε οι φαν των τροποποιήσεων!:D Μακάρι να ακολουθούσε και ο StratosGr και η ομάδα θα γινόταν όπως του S3 και παλιότερα του S2...:D Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα.. Ο Στρατος θα κανει το μπαμ, εγω σιγα σιγα ξεκινησα... :D Σας ευχαριστω πολυ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts