ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 496,60... http://www.ebw.gr/el/product/48838/Nokia-Lumia-820-Black-Μαύρο-Κάμερα-8-MP-Οθόνη-480-x-800-pixels-4-3-inches-3G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-U Τζάμπα πράμα..... 4,3 ιντσες και 160gr βάρος???μπα... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Τζάμπα πράμα..... 4,3 ιντσες και 160gr βάρος???μπα... Κι ομως δεν ειναι κακο. Το θεωρω παρα πολυ "τιμιο" για την τιμη του. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Τζάμπα πράμα..... 4,3 ιντσες και 160gr βάρος???μπα... Ίσως τώρα να είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του, το βάρος όμως δεν το βρίσκω απαγορευτικό, αν το σκεφτείς καλύτερα είναι το μόνο κινητό που δε θα σε απασχολήσει να πάρεις θήκη καθώς το πίσω καπάκι αγκαλιάζει ολόκληρη τη συσκευή ακόμα και στο πλάι, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να το αλλάξεις. Εγώ που έχω κινητό στα 130gr με τη θήκη το βάρος του πηγαίνει στα 160gr. Νομίζω οτι το μόνο που το πάει πίσω είναι η ανάλυση της οθόνης, σε αυτά τα χρήματα πια όλες οι ανταγωνιστικές προτάσεις έχουν HD ανάλυση. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ναι αλλά δεν έχει gorila glass οθόνη που σημαίνει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε θήκη προστασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Κι ομως δεν ειναι κακο. Το θεωρω παρα πολυ "τιμιο" για την τιμη του. μπα δε νομίζω... δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wAPodQ2G1Ng]Nokia Lumia 820 Unboxing [MyNokiaBlog] - YouTube[/ame] Edited December 6, 2012 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μια απλή ερώτηση! Απο αυτονομια, γνωρίζει κανεις τις επιδοσεις του; Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 απο αυτονομια βγαζει χαλαρα μια μερα (με τη δικη μου χρηση τουλαχιστον) με πιο βαρια λογικα κατα τα απογευμα θα ζητα φορτιστη κατι αλλο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αν θελουμε να ''''φλασαρουμε '' το κινητο πως μπορουμε να το κανουμε? εχοντας την τελευταια εκδοση του φοινικα δεν το εχει στη λιστα τως συσκευων....(συγκεκριμενα δεν εχει καμια lumia συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 απο αυτονομια βγαζει χαλαρα μια μερα (με τη δικη μου χρηση τουλαχιστον) με πιο βαρια λογικα κατα τα απογευμα θα ζητα φορτιστη κατι αλλο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αν θελουμε να ''''φλασαρουμε '' το κινητο πως μπορουμε να το κανουμε? εχοντας την τελευταια εκδοση του φοινικα δεν το εχει στη λιστα τως συσκευων....(συγκεκριμενα δεν εχει καμια lumia συσκευη) nokia care suite. Δεν πας με φοίνικα στα WP8 :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Κι ομως δεν ειναι κακο. Το θεωρω παρα πολυ "τιμιο" για την τιμη του. Οχι και τίμιο με μια τιμη κοντα στα 500 ευρω... Όμορφο ειναι πάντως και λογικά καλοφτιαγμενο. Η οθόνη τωρα,την ανάλυση αυτη πλεον την βρίσκει καποιος και σε κινητα των 300 σχεδόν ευρω.θα μπορούσαν να έβαζαν και παραπάνω στην Nokia στο θεμα ανάλυσης οθόνης αφου μιλάμε για τέτοια τιμη. Αλήθεια η φωτεινότητα πλεον ρυθμίζεται με μπάρα?η εχει ακομα τις 3 ρυθμίσεις που θυμίζουν κινητα του 2003? Το βάρος πάντως ειναι αυξημένο για τις διαστάσεις του.αλλα εντάξει,υποφερτο μαλλον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Οχι και τίμιο με μια τιμη κοντα στα 500 ευρω... Ενννουσα σε σχεση με το αλλο μοντελο της εταιρειεας... Όμορφο ειναι πάντως και λογικά καλοφτιαγμενο. Πραγματι! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 τι με επιασε σημερα δεν ξερω και εκατσα και φλασαρα την καινουργια αναβαθμιση που κυκλοφορησε....αποτελεσμα? ενα εκανα back up στο cloud οπως μου προτεινε, μετα το τελος της διαδικασιας ανακαλυψα οτι δεν μπορω να επαναφερω τιποτα!!!! μονο οι επαφες συγχρονιστηκαν και αυτες λειψες και απο ρυθμισεις και λιστα εφαρμογων....τζιφος αντε τωρα βρες ποιες επαφες λοιπουν.....βαλε ξανα εφαρμογες (εκ των οποιων οι αγορασμενες πρεπει να αγοραστουν ξανα!!!!ημαρτον) ξανα ρυθμισεις και σεταρισμα...... χαλια μαυρα.....θα ξαναγυρισω στο ταπεινο και για μερικους πεθαμενο symbian παρα να συνεχισω με ενα στραβο και αναπηρο λειτουργικο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
y0sakis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!! Είμαι κάτοχος του 820 και εγώ και μπορώ να πω οτι το τηλέφωνο τα σπάει, δεν έχω κανένα πρόβλημα με restart freeze, το μόνο αρνητικό είναι οι βραδυνές foto και το βάρος του σε σχέσει με το htc one s. Η μπαταρία αντέχει περίπου σαν το htc (ίσως κρατάει λίγο λιγοτερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 τι με επιασε σημερα δεν ξερω και εκατσα και φλασαρα την καινουργια αναβαθμιση που κυκλοφορησε....αποτελεσμα? ενα εκανα back up στο cloud οπως μου προτεινε, μετα το τελος της διαδικασιας ανακαλυψα οτι δεν μπορω να επαναφερω τιποτα!!!! μονο οι επαφες συγχρονιστηκαν και αυτες λειψες και απο ρυθμισεις και λιστα εφαρμογων....τζιφος αντε τωρα βρες ποιες επαφες λοιπουν.....βαλε ξανα εφαρμογες (εκ των οποιων οι αγορασμενες πρεπει να αγοραστουν ξανα!!!!ημαρτον) ξανα ρυθμισεις και σεταρισμα...... χαλια μαυρα.....θα ξαναγυρισω στο ταπεινο και για μερικους πεθαμενο symbian παρα να συνεχισω με ενα στραβο και αναπηρο λειτουργικο..... Θα έλεγα να μην βιαστεις να πάς στα 8αρια αλλα τώρα που πηγές θα σου πρότεινα να μείνεις και να το παλεψεις λίγο. Καθετί νέο θέλει το χρόνο του (και αυτο και εσυ.....) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ip10 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχω το 820 εδώ και 3 εβδομάδες. Η μπαταρία διαρκεί περίπου μία μέρα ανάλογα την χρήση και ως αντικαταστάτης του παλιού μου HTC Desire HD μπορώ να πω ότι η διάρκεια ζωής δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, αλλά παρατηρώ ότι κάνει restart από μόνο μερικές φορές. Έχει δει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν θα το παρατηρούσα αν δεν είχα το PIN της SIM ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razzmatazz Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα έρθει στα 519 ευρώ.... λίγο ακριβό δεν είναι ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα έρθει στα 519 ευρώ.... λίγο ακριβό δεν είναι ρε παιδιά? γενικα ολα οσα υποστηριζουν LTE ειναι λιγο αστα να πανε ως τιμες παντως υπαρχουν φημες και για συσκευη ισως 720 κατι ενδιαμεσο μεταξυ 620 και 820 λογικα σαν το 620 αλλα με 1GB RAM και καποιες αλλαγες ισως σε οθονη κ καμερα Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα έρθει στα 519 ευρώ.... λίγο ακριβό δεν είναι ρε παιδιά? O Κωτσόβολος το έφερε στα 519ευρώ σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο. Κάτω από τα 450ευρώ θα μου φαινόταν πιο λογική η τιμή. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Με λίγη υπομονή, η τιμή θα πέσει.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 μετα απο σχεδον 3 μηνες με το κινητο ηρθε η στιγμη να φυγει.....δεν ειναι οτι δεν με γεμισε σαν συσκευη ειναι οτι δεν μου εκατσε τελικα καλα το λογισμικο οπως και να το προσεγγισα, δεν καταφερε να με κερδισει ειναι γρηγορο ειναι smooth(sic) αλλα δεν ειναι τα μονα πραγματα σε μια συσκευη που μετρανε η ελλειψη βασικων πραγματων οπως και εφαρμογων με εκαναν να παρω την αποφαση, ελπιζω αυτος που τελικα θα το παρει να το χαρει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ποιες εφαρμογες σου ελειψαν δλδ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) data counter, teamviewer, o music player ειναι απαραδεκτος οπως επισης και ο βιντεο player (ειναι ελλειπης) , ενα notification center η εστω μια ειδοποιηση στην οθονη αναμονης και να μην χρειαζετε νατο ανοιγω για να δω εαν υπαρχει κατι, ειναι καποια απο αυτα που με ελλειψαν και μου ερχονται προχειρα στο μυαλο....... θα μου πειτε μερικοι οτι θα διορθωθουν καποια στιγμη αλλα αυτο δεν ειναι πια δικιολογια.....εν ετη 2007 η 2008 μπορει να ηταν αποδεχτο, το 2013 ομως με αρκετες ωριμες λυσεις να κυκλοφορουν θα επρεπε να βγει κατι περισσοτερο ετοιμο και οχι να δινονται για αλλη μια φορα υποσχεσεις για μελλοντικα updates, οχι τιποτα αλλο εαν πας ετσι πως περιμενεις να πιασεις τον ανταγωνισμο?δεν ξεκινησατε μαζι εσυ θα πρεπει να τρεξεις για να τους προλαβεις..... τελος παντων....δεν εκατσε.....ευτυχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.... Edited January 15, 2013 by impreza_sti Απαγορεύται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έδωσα το galaxy nexus και αγόρασα εδώ και μία βδομάδα το 820. Μετά από χρόνια χρήση android και ios έχω να πω πως βρήκα ένα τηλέφωνο που γουστάρω τρελά. είμαι ερωτευμένος με το κινητό. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έδωσα το galaxy nexus και αγόρασα εδώ και μία βδομάδα το 820. Μετά από χρόνια χρήση android και ios έχω να πω πως βρήκα ένα τηλέφωνο που γουστάρω τρελά. είμαι ερωτευμένος με το κινητό. επειδη το σκεφτομαι για το συγκεκριμενο η καμερα πως τα παει τοσο σε φωτο οσο και σε βιντεο ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 επειδη το σκεφτομαι για το συγκεκριμενο η καμερα πως τα παει τοσο σε φωτο οσο και σε βιντεο ; Με τη σχετική αναζήτηση στο Internet θα βρεις πολλά reviews που τεστάρουν ενδελεχώς τη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts