Mark_K Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Γιατί στην mobile έκδοση του site δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα εκτός από το να διαβάσουμε το φόρουμ? Π. Χ. Δεν μπορούμε να κάνουμε παράθεση ή οτιδήποτε άλλο. Όταν το γυρνάμε στην desktop έκδοση όμως όλα οκ. Μπορείς να κάνεις παράθεση. Μέσω mobile έκδοσης σου απαντάω τώρα. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο username στο post που θες να παραθέσεις και θα σου βγάλει την επιλογή απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Κανονικά γίνεται μόνο από οποιοδήποτε πρόγραμμα internet browsing διαλέξεις να βλέπεις το myphone.gr σε desktop μορφή οχι αν διαλέξεις σε mobile μορφή που δεν βγάζει καν τα κουμπιά της παράθεσης κ.τ.λ. σε κάθε ποστ. Μιλάω πάντα σε εφαρμογές για κινητό όπως είναι οι chrome, brave, firefox, opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Η mobile μορφή είναι αρκετά διαφορετική από την desktop, και είναι λογικό γιατί προορίζεται για συσκευές με μικρότερο χώρο στην οθόνη από ότι ένας υπολογιστής. Ως εκ τούτου, η παράθεση δεν υπάρχει να πλήκτρο εξ ορισμού σε κάθε post, αλλά εμφανίζεται με τον τρόπο που σου έγραψα προηγουμένως ως "απάντηση". Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Ίσως να δουλεύει έτσι η mobile έκδοση του site σας γιατί οποιοδήποτε άλλο site έχω δει την mobile έκδοση του μια χαρά έχει κουμπιά για παράθεση και οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά το ότι δεν εμφανίζονται αυτά τα κουμπιά στην mobile έκδοση του site σας δεν είναι καθόλου πρακτικό. Όσο αφορά τη mobile έκδοση του site σας αν θέλω να απαντήσω σε ένα ποστ πως θα το κάνω παράθεση αφού δεν υπάρχει πουθενά κουμπί παράθεσης? Edited May 16, 2019 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Αν απαντάς σε μένα δεν έχει κανένα νόημα που λες του site σας, καθώς δεν είναι δικό μου. Απλά σε ενημέρωσα πως υπάρχει κουμπί για απάντηση και είναι κρυμμένο. Τα υπόλοιπα είναι δικά σου συμπεράσματα, το ότι δεν μπορείς να απαντήσεις, τα οποία είναι εσφαλμένα καθώς μια χαρά σου δίνει τη δυνατότητα. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Κι εμένα η mobile έκδοση με μπερδεύει πολύ και δεν βγάζω άκρη. Πάντα με την Desktop έκδοση γράφω από κινητό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 το μόνο σαιτ που δεν είναι ασφαλές. υπάρχει πρόβλημα;;; μηηηηνεες τώρα δεν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτο στο πισι στο φόρουμ!! ήθελα να ήξερα γιατί δεν το διορθώνετε;;;; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Τελικά διαγράφονται τα μνμτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Τελικά διαγράφονται τα μνμτα? και αυτό σε ενδιαφέρει ...... γιατί; Ή απλώς μαζέυεις ποστ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Άκυρο, το βρήκα. Edited June 20, 2019 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1967 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει καποιος λόγος που πάω να ανοίξω ένα νέο θέμα και δεν με αφήνει? Εδω> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 καλησπερα ηθελα να κανω μια διορθωση . στο διαγωνισμο για το κινητο εκανα παραθεση κ απο κατω εγραψα καλες γιορτες.στο παιδι που το δημοσιευσε το μυνημα. προσπαθησα να το σβυσω το μυνημα αλλα δεν ξερω πως γινεται. μετα απο λιγα λεπτα αφησα κανονικα μυνημα ευχαριστω καλες γιορτες. παρακαλω αν μπορειτε σβυστε το για να συμμετασχω κανονικα στο διαγωνισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κάθε φορά που ανοίγω το φόρουμ μου ζητάει να βάλω τους κωδικούς μου, παρόλο που έχω επιλέξει απομνημόνευση. Αυτό έτσι πρέπει να είναι ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Γιατί δεν φαίνονται οι αγγελίες πλέον; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Γιατί δεν φαίνονται στο tapatalk Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Πάω να δοκιμάσω Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε από εδώ φαίνονται οι αγγελίες, κάποιος να με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μήπως ειχες καιρό να ποσταρεις γενικά; νομίζω πριν καιρό άλλο ένα παιδί είχε αντίστοιχο θέμα. Αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proviewjp Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλημερα σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τους διαχειριστες του φορουμ γιατι μεσω της επικεινωνιας δεν πηρα ποτε απαντηση. Δεν μου δινει την δυνατοτητα να δω τις αγγελιες.... Υπαρχει καποιος λογος; Ναι, ξερω , δεν ειμαι απο τα ενεργα μελη του φορουμ, μπαινω, διαβαζω οταν εχω καποια απορια αλλα δεν εχω γνωσεις που μπορω να τις προσφερω... Αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω δικαίωμα να δω τις αγγελιες; Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ισως βρεις απαντηση "Συχνές απορίες για το Buy and Sell" Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proviewjp Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ισως βρεις απαντηση "Συχνές απορίες για το Buy and Sell" Σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Μια και δεν εχω λοιπον κατι να προσφερω στο φορουμ (ο λογος που ρωτησα για τις αγγελιες ηταν γιατι εψαχνα κατι για αγορα και οχι για πωληση...anyway που λενε και στο χωριο μου) και απλα αντλουσα καποιες γνωσεις απο εσας, δεν βλεπω και τον λογο παραμονης μου, μιας και υπαρχουν και αλλα φορουμ που προσφερουν τις γνωσεις τους χωρις να χωριζουν τα μελη σε πληβειους και πατρικιους. Αλλωστε θα μπορουσατε να δινετε την δυνατοτητα να βλεπουμε τις αγγελιες χωρις δικαιωματα υποβολης.... Αν θελετε διαγραψτε και το νημα....δεν εχει ουτε αυτο λογο υπαρξης.... Ευχαριστω και παλι για την ανοχη σας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Μη μου τα λες εμενα εγω δεν ειμαι moderator ενα απλο μελος ειμαι, απλως επειδη δεν θα σου απαντηση ποτε κανενας απο την ΟΔ γι' αυτο πεταχτηκα! :lol: :p Αλλα μη νομιζεις ενα περασμα με 2-3 posts απο το chat & fun να κανεις θα σου δωθει η προσβαση οπως και με τον αριθμο των μηνυματων που εχεις τωρα! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steely Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Γειά χαρά στήν κοινότητα! Ο λογαριασμός μου ενεργοποιήθηκε άλλά δέν μπορώ νά γράψω μηνύματα ούτε νά άπαντήσω έν γένει. Τί κάνουμε γιά νά βρεθεί μιά λύση?Ευχαριστώ πολύ. Edited August 18, 2020 by steely Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Δες εδώ: νέοι χρήστες Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CYB3RPHR33K Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Καλησπερα. Στις 9 Ιανουάριου αποφασισα να αγορασω το office μεσω μιας ανάρτησης στην κεντρική σελίδα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=487514 ). Εγιναν 2 αποτυχημενες προσπαθιες αγορας απο αυτη τη σελίδα και τελικα χρησιμοποίησα μια άλλη προσφορά στο U2KEY απο άλλη ανάρτηση. Πριν λίγο με κάλεσαν απο την Eurobank και με ενημερωσαν οτι στις 9 Ιανουάριου προσπάθησαν να γίνουν 2 χρεώσεις στην καρτα μου απο κινα ύψους περιπου 500€. Ευτυχως τις μπλοκαραν γιατι εχω διπλη επιβεβαίωση σε συναλλαγές και ακυρώσαν την καρτα μου. Δεν ειμαι 100% σίγουρος οτι ειναι απο αυτές τις σελίδες αλλα ποτε ξανα δεν εχω αντιμετωπίσει τετοιο προβλημα καθως δεν εχω αγορασει ποτε εφαρμογές απο προσφορές εκτός απο παιχνιδια στο steam και στο google playstore. Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LDimitris74 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 delete !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts