Jump to content

HRISA76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HRISA76

  1. και σε μενα επισης
  2. Βγήκε update το 14.0.2.
  3. Στο site το εγραφε οτι ειναι το 4G. https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-xiaomi-redmi-note-11-pro-64gb-dual-sim--graphite-grey/1683324
  4. Αν κάνεις Back up του κινητού στον google λογαριασμό σου, με το που θα μπεις στον λογαριασμό από το νέο κινητό θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις restore απο τον λογαριασμό. Θα σου τα κάνει εγκατάσταση όλα. Εφαρμογές, κωδικούς κλπ. Το μόνο που ισως θα πρέπει να περάσεις είναι αρχεία (φωτογραφίες κτλ), αν και θυμάμαι οτι περασαν και αυτά.
  5. Ναι, κανονικότατα.
  6. 8GB/128GB εχω. το γύρισα πριν λιγο στα +5. system files εχω κατειλημμένα 14,16gb μαζί με τα 5gb και system 17.45gb. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι.
  7. Υπήρχε όντως μέχρι 3 και τώρα είναι μέχρι 5.
  8. Εμενα γράφει 8+3. Που το είδες το 5?
  9. Σ ευχαριστώ πολύ. Πηρα τελικά το G32
  10. Εχω επιλέξει ως χώρα την Ινδία. Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 14. Κατεβαίνει ακόμα, γιατί είναι 3,6GB.
  11. Aν κάνεις εκκαθάριση στο Phone services?
  12. Καλησπέρα. Εχει αγοράσει κάποιος το Motorola Moto G13 Dual SIM (4GB/128GB) να μας πει εντυπώσεις και χαρακτηριστικά? Εχει ράδιο?
  13. Η 14 για το δικο μας μεσω του ιδιου του κινητου, θα μπει στο τριτο τριμηνο. Εχει ανακοινωθει εδω και καιρο.
  14. Οχι προς το παρόν. Ο αδερφός μου με πιο παλιό Poco εχει πάρει την 14.
  15. πας στην οθόνη, πατάς σε κάποιο κενό σημείο παρατεταμένα. βγαίνει ένα μενού. Εκεί κάτω δεξιά έχει τις ρυθμίσεις και η δευτερη επιλογή είναι για να την κάνεις default.
  16. Περίμενα να περάσει λίγος καιρός για να δω αν θα υπάρξει οποιοδήποτε θέμα. Είναι ελαφρύ, πολύ γρήγορο στις λειτουργίες του και βγαζει καλές φωτογραφίες. Εχει ΝFC το οποίο πια είναι απαραίτητο και για μένα είναι πολυ σημαντικό ότι έχει ράδιο. Και εκεί υπάρχει το πρόβλημά μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει γιατί γίνεται μόνο στο ράδιο και όχι πχ όταν ακούω spotify. Ο ήχος δεν είναι καλός. Δεν είναι θέμα σήματος γιατί στο ίδιο σημείο με άλλο κινητό ακούω μια χαρά. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα των ακουστικών γιατί ο ήχος ακουγοτανε μόνο από το ένα. Ανοιγω Spotify και λειτουργεί σωστά, ανοιγω youtube και επίσης ακούω καλά. Απο την στιγμή που δεν κάνει το ίδιο σε τίποτε άλλο και αυτά λειτουργούν σωστά σε άλλο κινητό, είναι θέμα της εφαρμογής. Οπότε για μένα χάνει λιγο σε αυτο.
  17. https://www.manua.ls/xiaomi/redmi-note-11-pro-5g/manual https://xphone24.com/redmi-note-11-pro-manual.php https://www.xn----2lbcmca4cdtsdb1c.gr/xiaomi/redmi-note-11-pro-5g/εγχειρίδιο
  18. Την 12 εχω με το 13.0.4
  19. Καλημερα. Μια ερωτηση: Εχει NFC? Επισης, ειμαι αναμεσα αε αυτο και το note 11 pro 5G. Τι διαφορες εχοτν οι δυο σειρες? Ποια ειναι καλυτερη?
  20. ΈΚανα back up στο παλιό και μετά restore στο νέο και περάστηκαν τα πάντα.
  21. ολα καλα, γρηγορο κινητο, καλη καμερα αλλα δυο πραγματα δεν μ αρεσουν. πολυ αβολο το σημειο για το δακτυλικο αποτυπωμα και η φωτεινοτητα του θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.
  22. Θα πας στο themes. My page. εκει θα επιλέξεις το icons αντί για themes.
  23. Τσέκαρε στο εικονίδιο icons τι επιλογή έχεις. Και αν είναι κάνε μία εκκαθάριση στο themes και μετά προσπάθησε από την αρχή.
×
×
  • Create New...