Jump to content

LDimitris74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LDimitris74

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

LDimitris74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μου ειναι πολλα τα 140€ δυστηχως. Εαν μου βγει και εμενα τοσο το κοστος..... θα παει στην συλλογη με τα κινητα που εχω.:(
  2. Sygic on android auto σε λιγες μερες Για να δουμε τι θα κανουν
  3. Ακριβος το ιδιο προβλημα εχω .... και ζεσταινεται παρα πολυ ενω ειναι με μαυρη οθονη.
  4. μου το παρεχει αλλα εχει ευθυνη, εαν σπασει ειναι δικο μου εξοδο οποτε με το παλιο μου S7 εκανα αψογα τη δουλεια μου. Εκανα Wipe Cache αλλα παλι μια ανοιγει και μια οχι.... εαν ανοιξει κολαει στο Boot μαλλον παει για service
  5. Καλησπερα Εχω το S7 edge με κωδικο SM-G935F το οποιο το εχω για τη δουλεια μου. Ξαφνικα εκλεισε και δεν ανοιγε με τιποτα, Το εβαλα 24 ωρες για φορτιση και παλι νεκρο... μετα απο αρκετες ημερες και διαφορους τροπους με τα πληκτρα ανοιξε αλλα κολουσε στο Boot logo, Εκανα chache αλλα παλι ξαφνικα εσβησε και παλι μετα απο πολλες προσπαθειες καπου καπου ανοιγει και κολαει. Επισης ενω ειναι σβηστο ζεαστινεται παρα πολυ. Του εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Το προβλημα ειχε ξεκινησει σιγα σιγα μετα απο την αναβαθμιση σε 8 oreo. Μπορει καποιος να βοηθησει καθως ειναι επαγγελματικο κινητο το οποιο μεσα μπαινουν εφαρμογες τις εταιρειας οι οποιες δεν μπορω να τις εχω στο προσωπικο μου κινητο (δεν μπορω να σας πω το λογο), Το συγκεκριμενο κινητο ειναι το μονο απο τις παλιες μου συσκευες που μπορει να σηκωσει τις εφαρμογες.:(
  6. Η ενταση του στην συνομιλια ειναι παρα πολυ δυνατη, εγω χαμηλωνω την ενταση στη μεση καθως οποιος στεκεται διπλα μου ακουει την συζητηση.
  7. Γενικα τα Note της samsung ειναι μια σειρα στην οποια ΟΣΟ παλια συσκευη και να ειναι ...ειναι κατι το ξεχωριστο. Ακομη και το ΝΟΤΕ4 που εχω ειναι αψογο και το 10+ τα σπαει και ιδιως στο ποσο των 480€ απο μαγαζι σφραγισμενο που το αγορασα ειναι κινηταρα. Τωρα οσο για την καινουργια αναβαθμιση οντως υπαρχει φοβερη διαφορα στην μπαταρια, απο χθες με ολα ανοιχτα εχει φτασει στο 65%:blink: χωρις βεβαια να παιζω καποιο παιχνιδι ή να κανω πλοηγηση στο δικτυο.
  8. Την εκανα και εγω εγκατασταση αλλα επρεπε να κανω εγω αναζητηση για αναβαθμισεις, δεν την ειχε στο αυτοματο. Διαφορα δεν ειδα πουθενα στην φωτογραφικη οπως εγραφε ουτε και στην επεξεργασια φωτογραφιες οπως παλι ελεγε... τα ιδια ειχε τα ιδια μεινανε. A!!....Υ.Γ. Οταν εισαι σε πχ messenger και στελεις κατι ή βγαλεις φωτο....ο ηχος ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυνατος....οσο και να το προσπαθεις εχεις 2 επιλογες, ή το κανεις mute ή το αφηνεις ως εχει!!
  9. Αν και λιγο καθυστερημένα ..... Μπορεις να αλλαξεις - βαλεις δισκο καθως ο δισκος των 12gb που εχει μεσα δεν βγαινει απλα βαζεις στα πλαγια και μεσα εναν 2,5 δισκο και χωρις την ειδικη θηκη. Δεν χανεις τιποτα καθως μολις ανοιξεις το PS σου βγαζει μηνυμα εαν θες να μεταφερεις ολο το περιεχομενο στον καινουργιο δισκο το οποιο βεβαια περνει πολλες ωρες αναλογα το τι εχεις μεσα. Θηκη δεν εβαλα γιατι απλα διπλωνης μια καρτα (πιστωτικη παλια) στα δυο και την βαζεις μεσα, το πλαστικο ανοιγοντας μεσα σγιγγει τον δισκο. Το εχω 3 χρονια ετσι και λειτουργει αψογα.
  10. Μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες πως το εκανες ?
  11. Καλησπερα Κανα νεο ποτε θα εχουμε ανεπαφη πληρωμη με το ρολογακι μας? (NFC) Εννοω χωρις χακεριες που εχω διαβασει σε διαφορα forum για το Google pay.
  12. Ναι εκανα καθαρη εγκατασταση. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το εκανα και οντως βελτιωθηκε αρκετα αλλα οχι οπως ηταν στην εκδοση android 10. Αλλα απο το τιποτα.... καλα ειναι τωρα!:thanks:
  13. Πιστευω οτι ειδες και τη δικη μου φωτο. Η δικη μου ειναι χαλια μαυρα. Ενω εβγαζε πολυ καλες φωτογραφιες ...με το που εβαλα το android 11 χαλασε η ποιοτητα. Δοκιμασα να βαλω το GCAM αλλα χωρις επιτυχια.
  14. τι να πω..... στο δικο μου οντως ειναι τεραστια διαφορα στη φωτο. Μονο στο βιντεο ειναι ολα οκ. Χθες μαλιστα το εδωσα σε φιλο που εχει το Xiaomi note 9pro να βγαλει μια φωτογραφια ενα παρκο γιατι εγω οδηγουσα και εβγαλε με το δικο μου και το δικο του και αυτος το προσεξε οτι ηταν πολυ χαλια. Δοκιμαστε να κανετε zoom Ψαχνω τωρα να βαλω αλλο app για φωτο
×
×
  • Create New...