Jump to content

NasosG4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NasosG4

  1. NasosG4

    Poco F3

    Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει esim η συσκευή?
  2. έχεις ενεργές τις ειδοποιήσεις του google για αυτό σε ενημερώνει για τον καιρό
  3. Ομοίως και σε μένα ήρθε η 1.0.6.32 σε ελληνικο, αγορασμένο δλδ από μεγάλη αλυσίδα
  4. Σε σχέση με το mi9 που έβλεπα με το ζόρι 5 ώρες sot και δεν έβγαινε πάντα η μέρα ναι.τωρα έχω τουλάχιστον 6-6:30.
  5. Κάτοχος το mi mix 3 5g εδώ και ένα μήνα.απιστευτη συσκευή και ειδικά στον τομέα της μπαταρίας που υστερούσε το προηγούμενο κινητό μ mi9.ειμαστε λίγο πίσω στις αναβαθμίσεις ακόμη με miui10 (10.3.19).είναι κανείς άλλος με την ίδια συσκευή?
  6. Νέο update 11.0.6.0 με security patch Νοεμβρίου
  7. Από screen on time πως πάτε;με μέτρια χρήση δεν έχω δει πάνω από 5 ώρες.
  8. Και εγώ τα ίδια μπάνιο και βρύση αλλά δυστυχώς πήρε νερό από την οπή που έχει δίπλα στον αισθητήρα των παλμών.προφανως και η απάντηση της Samsung ήταν ότι δεν είναι αδιάβροχο και απλά έχει αντοχή στο νερό.
  9. Υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε πρόβλημα με οξείδωση;δυστυχώς πέρασε νερό στο ρολόι και στην smartec δεν το καλύπτουν.αξίζει να μιλήσω με Samsung?
  10. Έχει δουλέψει κάνεις τον ασύρματο φορτιστή της Samsung Wireless Charging Pad (Qi) Μαύρο EP-N5100B? Φορτίζει στα 20w?η αν έχετε να προτείνετε κάποιον για αγορά από Ελλάδα.
  11. Παιδιά όσοι έχετε συνδέσει το galaxy watch παράλληλα έχετε δει ότι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται παράλληλα κρατάνε μόνιμα το κινητό ενεργό?έχετε βρει κάποια ρύθμιση-λυση?
  12. Δουλεύει κάποιος το galaxy watch με xiaomi mi9?βλέπω ότι οι εφαρμογές που σχετίζονται με το ρόλοι κρατάνε την συσκευή μόνιμα ενεργή.εχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση-λυση?
  13. Ναι αυτό το βρήκα.αλλα όταν πηγαίνεις εκκαθάριση - ρυθμίσεις - εξαιρέσεις (αποτρέψτε την εκκαθάριση εφαρμογών) δεν έχει καμία επιλεγμένη και ούτε μπορείς να προσθέσεις.
  14. Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος πως βάζουμε μια εφαρμογή σε εξαίρεση από την εκκαθάριση μνήμης?
  15. Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάποιος το Samsung Wireless Charger Pad Μαύρο (EP-P3100) για την φόρτιση του watch είδα σε βίντεο ότι φορτίζει πιο γρήγορα.
  16. Εν έτη 2019 ακόμη δεν έχει καταφέρει να παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν περιοχές που δεν βλέπουν μέσω digea η πιάνουν μερικά κανάλια.
  17. ευτυχώς σήμερα τελειώνει αυτό το μαρτύριο
  18. Πολύ όμορφο μπλε καντράν
  19. Τελικά διαγράφονται τα μνμτα?
  20. Θα ξαναδούμε χιόνι?
×
×
  • Create New...