Jump to content

Turbo-X Tablets (by Πλαίσιο)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 828
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, αυτοί οι τρόποι πρέπει να δουλεύουν για το Rainbow

http://vondroid.com/resources/root-package-for-chuwi-v88-and-v88s.345/

http://www.slatedroid.com/topic/74545-how-to-root-the-chuwi-v88/

Εγώ θα δοκιμάσω αύριο το πρώτο.

:rolleyes: - παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα λαβετε υποψη πως δεν τα παω καλα με την νεα τεχνολογια: σκεφτομαι να παρω ενα ταμπλετ turbo-x ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-CallTab-7-3G-Phone-M71G.htm

δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,το θελω λιγο για οταν μπορω στην δουλεια που το wi-fi δεν ειναι ευκολη υποθεση ή για επαρχια σε διακοπες,το θελω για mail-skype κυριως, σκεφτομαι να του βαλω μια καρτα απο καρτοκινητο που εχω που σε καθε ανανεωση δινει και για ιντερνετ,το θεμα μου ειναι πως αλλο σε κινητο αλλο σε ταμπλετ, μηπως επειδη κατεβαινουν πολλα θα εχω μεγαλη ογκοχρεωση και η καρτα θα γινεται καπνος γρηγορα, μπορει καποιος να με βοηθησει (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:rolleyes: - παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα λαβετε υποψη πως δεν τα παω καλα με την νεα τεχνολογια: σκεφτομαι να παρω ενα ταμπλετ turbo-x ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-CallTab-7-3G-Phone-M71G.htm

δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις,το θελω λιγο για οταν μπορω στην δουλεια που το wi-fi δεν ειναι ευκολη υποθεση ή για επαρχια σε διακοπες,το θελω για mail-skype κυριως, σκεφτομαι να του βαλω μια καρτα απο καρτοκινητο που εχω που σε καθε ανανεωση δινει και για ιντερνετ,το θεμα μου ειναι πως αλλο σε κινητο αλλο σε ταμπλετ, μηπως επειδη κατεβαινουν πολλα θα εχω μεγαλη ογκοχρεωση και η καρτα θα γινεται καπνος γρηγορα, μπορει καποιος να με βοηθησει (?)

Φίλε μου, χίλιες φορές να πάρεις κάτι τέτοιο, και πιο ανθεκτικό και πιο σύγχρονο θα είναι.

Όσο για το Rainbow, σήμερα το βράδυ ή αύριο θα δοκιμάσω να το rootαρω και θα γράψω εντυπώσεις! :)

Επιβεβαιώνω πως δοκίμασα τον τρόπο απο vondroid, και δούλεψε άψογα, το rootαρα επιτυχώς και τώρα θα περάσω Play Store!

:)

Φίλε μου, χίλιες φορές να πάρεις κάτι τέτοιο, και πιο ανθεκτικό και πιο σύγχρονο θα είναι.

:D - σε ευχαριστω πολυ (!) απο θεμα ογκοχρεωσης ομως με την καρτα του κινητου τι γινεται εχει πολυ παραπανω ? συμφερει ή θα κανω τον περιπτερα απεναντι πλουσιο ?

fighting0060.gif

Για ποιο λόγο να έχει μεγαλύτερο όγκο στα δεδομένα από ένα κινητό; Αν τρέξεις το ίδιο πρόγραμμα και κάνεις μια συγκεκριμένη ενέργεια σε 2 συσκευές τέτοιες (κινητό-tablet) η μόνη διαφορά είναι πως στο 2ο θα τα βλέπεις σε πιο μεγάλη οθόνη.

:O - οπως ειπα πιο πανω δεν τα παω καλα με τα νεα μοντελα, νομιζα πως η ιδια διαδικασια πχ ανοιγμα mail-skype στο tablet θα ειχε μεγαλυτερο ογκο δεδομενων,ειχα επηρεαστει απο παλαιοτερες αποψεις με τα netbook των 10.1" αν θυμασαι που ηταν πολυ της μοδας και ελεγαν πως σε αυτα κατεβαινουν τα παντα ενω σε κινητο λογω διαφορετικου λειτουργικου ειναι μικροτερος ο ογκος

εαν δεν υπαρχει διαφορα τοτε ειμαστε ενταξει.

fighting0060.gif

Γεια σας,

Δηλώνω εξαρχής ότι η εμπειρία μου με tablet και smartphones είναι πολύ περιορισμένη. Έχω μεν smartphone αλλά η χρήση του είναι περισσότερο τηλέφωνα,sms και ιντερνετ με λίγες εφαρμογές από google play για τις ανάγκες μου.

Αγόρασα χτες από το Πλαίσιο το Turbox Hive 4 3G-GPS. Ψάχνοντας για tablet σε αυτή την κατηγορία με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κατέληξα σε αυτό κυρίως για λόγους κόστους, μιας και ανάλογα χαρακτηριστικά σε brand name tablet ανέβαιναν πολύ σε τιμή.

Βέβαια έχω συνείδηση ότι αγόρασα ένα προϊόν που δεν έχει πιθανόν τα χαρακτηριστικά ποιότητας που έχουν άλλα tablets αλλά με τις ελάχιστες ώρες που το έχω στα χέρια μου έχω μια δύο δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και καλές παρατηρήσεις

Η πρώτη θα σας φανεί πιθανόν η πιο ανόητη παρατήρηση στο φόρουμ αλλά ειλικρινά έψαχνα να βρω πού είναι οι δύο θέσεις για SIM κάρτες που έχει το συγκεκριμένο. Δεν βρήκα καμία θύρα και πολύ περισσότερο, αν είναι με τη λογική του κινητού τηλεφώνου, δεν βρήκα και τρόπο να το ανοίξω χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου σπάσει! Επιπλέον, αναρωτιέμαι γιατί έχει δύο θύρες SIM αντί για μια. Στο μαγαζί που του αγόρασα ο πωλητής μου το είπε αλλά δεν του έδωσα σημασία. Τώρα, από τη μια ψάχνω να τις βρω, κι αν τις βρω θα αναρωτιέμαι γιατί έχει δύο! :lol::lol:

Η άλλη δυσάρεστη έκπληξη είναι ότι δεν έχει πρόσβαση στο google play αλλά σε ένα δικό του repository που έχει μεν πολλές εφαρμογές αλλά όχι το Google Maps που έψαχνα για να δοκιμάσω το GPS και τους χάρτες.

Επειδή η εμπειρία μου σε tablets είναι μόλις μερικών ωρών, αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει σε αυτά τα δύο θέματα. Ειδικά στο πρώτο, αν έχει κάποιο τρόπο να ανοίγει που δεν τον έχω εντοπίσει, σας παρακαλώ πείτε μου. Για το δεύτερο με τους χάρτες, θα ήθελα την εμπειρία σας, ειδικά όσων έχουν αντίστοιχα tablet από πλαίσιο, πώς κατεβάζουν χάρτες.

Ένα καλό και κακό σημείο είναι το manual. Είναι αρκετά αναλυτικό για τις λειτουργίες του ειδικά στο χειρισμό του Android,αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για την τοποθέτηση των SIM και εφαρμογές που μπορεί κανείς να κατεβάσει για να έχει χάρτες.

Υπάρχουν όμως και κάποιες καλές παρατηρήσεις. Φαίνεται να είναι ένα tablet που έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Συγκεκριμένα διαθέτει οθόνη IPS 10.1 ιντσών, ανάλυση 1280x800, έχει 16GB χωρητικότητα αλλά μόλις 1GB μνήμη (ίσως κάτι παραπάνω να ήταν καλύτερο), τετραπύρηνο επεξεργαστή, θύρες USB,HDMI και κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει και το αγόρασα, θύρες SIM για 3G και δέκτη GPS.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μπορεί να είναι παιδαριώδεις..

Περίεργο που δεν αναφέρει το manual τίποτα. Επίσης στα χαρακτηριστικά του δεν αναφέρει τίποτα για dual sim.

Ψάξε μήπως έχει κάποιο καπάκι που ανοίγει. Διαφορετικά ίσως να έχει κάποιο slot για sim από το οποίο βγαίνει κάποια υποδοχή πιέζοντας σε κάποια τρύπα όπως σε κινητά.

Η απουσία play store από τα tablet τους είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά για όσους δεν θέλουν να rootαρουν τη συσκευή.

Αν διαδικασία του root μπορεί να γίνει με πρόγραμμα που πατάς ένα πλήκτρο και στο κάνει, δεν είναι τόσο πρόβλημα. Μόλις περάσεις το playstore το κάνεις unroot αν θες...

Παιδια,υπαρχει τροπος να γινει root το Turbo-X ICE III 9,7' ? :worry:

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εγκαταστησω το Play Store .

Edited by TLG
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Γεια σας και παλι. Απευθυνθηκα στο service του πλαισιου για να με βοηθησουν στα ερωτηματα μου. Ηταν πολυ κατατιπιστικοι και γρηγοροι. Το βασικο ειναι οτι η μπαταρια του turbox hive 4 3g gps παρουσιαζει ενα θεμα. Υστερα απο δυο-τρεις φορτισεις δεν επιανε το 100% και σταματουσε η φορτιση στο 85-90%.

Για αυτο το λογο μου εκαναν αλλαγη το tablet. Πηρα ενα αλλο hive 4 και το αφησα να φορτιζει περιπου 8 ωρες. Παλι δεν περασε το επιπεδο φορτισης πανω απο 85%.

Το εχει αντιμετωπισει ξανα αυτο καποιος?

Αναφορικα με τις sim και την sd card, ειναι κρυμμενα πισω απο το μαυρο πορτακι στο πανω μερος που χρειαζεται τραβηγμα με πολυ προσοχη.

Μετά από ώρες αναζήτησης κατάφερα να κάνω root το ICE iii και να εγκαταστήσω CWM και τελικά play store.

Το έχω 3 μέρες που το δοκιμάζω και δουλεύει μια χαρά (αν εξαιρέσουμε το άθλιο wifi)

Το μυστικό είναι ότι το συγκεκριμένο tablet φοράει chipset Rockchip RK3188 για το οποίο υπάρχει αρκετό υλικό στο δίκτυο.

Περιγράφω τα βήματα που ακολούθησα:

1. Για να γίνει root το μηχάνημα

http://goo.gl/O5NF5h

2. Εγκατάσταση του ClockWord Mod

http://goo.gl/iJuKBO

Το συγκεκριμένο tablet δεν έχει κουμπιά για volume +/- αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και το CWM δουλεύει με την οθόνη αφής.

3. Εγκατάσταση του Google apps (από το CWM)

http://goo.gl/eyacZo

Εδώ δεν έψαξα και πολύ. Βρήκα το πρώτο gapps που προτείνει το xda για android 4.2.2. και το πέρασα.

Αφού δούλεψε το άφησα.

Η κάθε ιστοσελίδα έχει όλα τα βήματα αναλυτικά

Στις επόμενες ημέρες θα ψάξω να δω τι γίνεται με custom rom και θα επανέλθω.

2. Εγκατάσταση του ClockWord Mod

http://goo.gl/iJuKBO

Το συγκεκριμένο tablet δεν έχει κουμπιά για volume +/- αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και το CWM δουλεύει με την οθόνη αφής.

Kατ'αρχηn ευγε και σε ευχαριστησω πολυ που το μοιραστηκες μαζι μας !!

Θα ηθελα μονο μια διευκρυνηση πριν το επιχειρησω , τι ακριβως εννοεις με την παραπανω προταση ?

Αντι για τα πληκτρα +/- τι θα παταμε ?

Και παλι ευχαριστω !!

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Νομίζω οτι όλες οι νέες εκδόσεις του CWM δουλεύουν και με την οθόνη αφής.

Απλά όταν εγκατασταθεί και μπούμε για πρώτη φορά σε ένα σημείο της οθόνης κάνουμε το δάκτυλο μας slide up/ down και μετακινείται αντίστοιχα το highlight του μενού. Με το κουμπί του power κάνουμε επιλογή της εντολής που θελουμε.

Δεν υπάρχει εξάλλου άλλος τρόπος μιας και απουσιάζουν τα volume rockers ( τα κουμπιά αυξομείωσης του ηχου στα πλάγια των tablet που τόσο καιρό μετακινουσαν το highlight του μενού )

Μηπως υπαρχει καποιος να μου μεταφερει ενα αρχειο να κανω Restore στο ταμπλετ μου (Turbox Rainbow) γιατι εγινε ενα μικρο λαθακι και αντι να το κανω Factory reset εκανα hard reset και πηγε μαλλον πιο πισω απ οταν το αλλαξε το πλαισιο και το προβλημα μου ειναι οτι δε δουλευει το wireless.

αχ ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν ακουω οτι αγοραζετε turbo-x για ταμπλετα..κ μονο που τα βλεπω νιωθω σαν να ειν κατασκευασμενο απο καποιον κινεζομαστορα απο ελλαντΑ..το υλικο εσωτερικο/εξωτερικο προσεξτετο κιζενοφερνει..κ αν τοσο πολυ θελετε ταμπλετα κινεζικη επιλεξτε αλλη μαρκα υπαρχουν τοσες καλυτερες..οποιος ισχυριστει οτι λεω μπουρδες ειν απλα ξεροκεφαλος για εμενα..γτ φιλε αν λεω βλακειες πανε κανε μια συγκριση το 2πυρινο λεμε τωρα της τουρμπο με ενα αλλο κατωτερο σε χαρακτηριστικα ομως ιδιων χρηματων και θα φανει πεντακαθαρα η ηττα που θα φαει το τουρμπακι ειπαμε καλη καλη εταιρια αλλα ο καθενας στο ειδος του.(λαπτοπ.pc ως εκει)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Kαλησπερα. Θελω καποιος να μου πει που εχει αγορασει το συγκεκριμενο ταμπλετ turbo-x RAINBOW. Την γνωμη του για το πως του φανεικαι και αν αξοιζει τα λεφτα του.

Καλησπέρα.

Από χθες που μου έσβησε από μπαταρία, μόλις κάνω reboot τη συσκευή, επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις, και έχει απεγκαταστήσει τις εφαρμογές, ή τουλάχιστον δεν τις εμφανίζει. Ενώ υπάρχουν και οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει-κατεβάσει, καθώς και τα αρχεία εφαρμογών που κατέβασα για εγκατάσταση.

Τι παίζει? Να τους το πάω για έλεγχο/σέρβις ή είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω? Ούτε ένα μήνα δεν το έχω.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Και το δικό μου το είχα αφήσει τρεις μέρες χωρίς να το ανοίξω και με φουλ φορτισμένη μπαταρία και δεν ξαναάνοιξε. Το πήγα και το στείλανε για σέρβις και καλά. Και μου είπε πως τάχα αλλάξανε πλακέτα και το περιμένω αύριο.... Τελικά μας πιάσανε πολύ Κώτσους με αυτά. Δύσκολο να βρεις χειρότερης ποιότητας μηχανάκι.

Καλησπέρα, ποια η γνώμη σας για το

Turbo-X Tablet Rainbow 7.85" 16GB;

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ το ψάχνω, έμαθες κάτι;