Jump to content

Manwlhs13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Manwlhs13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα στην ομάδα, Αναζητώ σύγχρονο smartphone το οποίο θα μπορεί κάποιος να το έχει μαζί του την ώρα που κάνει ψαροντούφεκο. Εξηγώ : Όταν κάποιος πηγαίνει για ψάρεμα έχει πάντα μαζί του μια φουσκωτή σημαδούρα όπου μπορεί να έχει πάντα μαζί του πέραν όλων των άλλων και ένα κινητό. Το σημείο που φυλάσσεται το κινητό είναι στεγανό αλλά είναι λογικό ότι είσαι στην θάλασσα και αν το χρειαστείς αυτό θα βραχεί. Οπότε χρειάζεσαι κάτι να αντέχει το νερό και το αλάτι. Μέγιστο κόστος 400 ευρώ. Αγορά από όπου μας συμφέρει Σε εξαιρετική περίπτωση μπορώ και να ανέβω. Καλές ψαριές σε όλους
  2. Μανώλη γεια χαρά. Θα μπορούσες μήπως να μου στείλεις (με όποιο τρόπο θες - π.χ. e-mail στο ttsiodras@gmail.com ) το αρχείο /system/framework/framework.jar απο το Ice III tablet σου?

     

    Στο δικό μου ice III το εν λόγω file έγινε corrupt και το tablet δεν εκινεί πλέον... To firmware δεν υπάρχει πουθενά για download από το site του Πλαισίου, οπότε δεν βλέπω άλλο τρόπο να βρω το αρχείο...

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

    Θανάσης.

  3. Καλησπέρα σε όλους, Μέσα στις γιορτές χύθηκε καταλάθος τσίπουρο πάνω στην συσκευή (ψηλά στο ύψος του ακουστικού) Από τότε δε μου δουλεύουν τα soft keys κάτω χαμηλά. Εγκατέστησα ένα app για πλαινά soft keys αλλά σκέφτομαι αν μπορώ να κάνω κάτι για να ξαναδουλέψουν τα παλιά. Καμία ιδέα. Service γενικότερα για το κινητό μόνο με αποστολή στην κίνα?
  4. Manwlhs13

    Honor 6

    Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρουμε τον κωδικό του bootloader? μέχρις στιγμής εχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς : 1. Το κινεζικό site του emui με εγγραφή και αναμονή 14 ημερων 2. Mail στη Huawei 3. Forum της Huawei 4. Ξανά στο κινεζικο site αλλα με ανώνυμη περιηγηση και login απο Facebook Το τηλεφωνο ειναι bricked οποτε η μέθοδος του dc-unlocker δεν παίζει
  5. Manwlhs13

    Honor 6

    Καλημέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το product id της συσκευής μου ενώ αυτή εiναι bricked?
  6. Manwlhs13

    Honor 6

    Καλησπέρα και από μένα. Δύο ερωτήσεις να κάνω μήπως και καταφέρω και σώσω το κινητό (L02). Από σήμερα το πρωί βασικά το κινητό έχει μείνει τελείως μουγκό. Δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος (είτε από μουσική , είτε ringtone, είτε ομιλία) Εγκατέστησα καινούργια rom και ενώ αρχικά χάρηκα γιατί ο ήχος επανήλθε, μετά από 5 λεπτά πάλι τα ίδια. Επιπλέον στην διαδικασία του restart να αναφέρω ότι μπορεί να κολλήσει και αναβοσβήνει το αρχικό logo για όση ώρα θέλει μέχρι να ανοίξει το κινητό. Έχετε καμία πρόταση σωτηρίας?
  7. Manwlhs13

    Meizu MX4

    Καλημέρα, Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι θα κυκλοφορήσει το μοντέλο και σε dual sim. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά ή μείναμε μόνο στις φήμες?
  8. Ίδια μέρα με εσένα, παραγγελία από to2c και σήμερα το πρωί το είδα και εγώ Ελλάδα. Άντε να το δούμε.
  9. Δυστυχώς φίλε μου αυτονόητο ειναι επίσης η συγκεντρωτική καταγραφή των προβλημάτων της συσκευής και η καταμέτρηση του ποσοστού των προβληματικών κινητών επί του συνόλου των αγορασμενων απο τα ενεργά μέλη του φόρουμ, Αυτονόητο ειναι επίσης μια προσπάθεια συλλογής στοιχείων για τα κινητά που έφτασαν σε κάποιους και δουλεύουν σωστά. Ίσως αυτά να είχαν μεγαλύτερη σχέση με τη συσκευή. Αλήθεια αν αφαιρέσουμε απο τις 72 σελίδες τα μηνύματα περί παραγγελιών και προβλημάτων τι θα μείνει? Μήπως η αρχική παρουσίαση και οι παρεμβάσεις σου? Συνεχίστε τωρα με την συκευη.
  10. Βρε mods βάλτε το post του kingsoft στην πρώτη σελίδα. Απο οτι φαίνεται τελικά, ειναι πάρα πολύ χρήσιμο για τους περισσότερους αγοραστές αυτού του κινητού
  11. Μην ξεχνάς και το θέμα της κεραίας. Κάποια κομμάτια απο αυτά που λάβαμε δεν έπιαναν σήμα ακόμα και αν τα συνεδεες με κεραία κινητής.
  12. Καλησπέρα, αγόρασα ένα κινητό πριν απο δυο μήνες απο to2c. Μπήκα στο site τους επέλεξα euro σαν νόμισμα και παρήγγειλα. Email επιβεβαίωσης απο το κατάστημα με χρέωση 167 ευρώ. Στο PayPal χρεώθηκα με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου εκείνης της εποχής περίπου στα 210$. Το τηλέφωνο όμως ήρθε και ήταν ελαττωματικό και το επέστρεψα. Άνοιξα case στο PayPal και ζήτησα 210 δολάρια όσα είχα χρεωθεί δηλαδή. Με την σημερινή ισοτιμία όμως αυτό ειναι παραπάνω λεφτά απο τα ευρώ που είχα δώσει. Τι ειναι το σωστό και τι πρέπει να πάρω τελικά?
  13. Ύστερα απο αρκετή περιήγηση στο φόρουμ μπαίνει υπό σκέψη και το lenovo vibe x2 Οποτε έχουμε meizu vs zte vs lenovo. Ποιο απο αυτά αξίζει με γνώμονα τη. αξιοπιστία ?
  14. Το to2c. Το αστείο ειναι οτι την ίδια πρόταση μου την έστειλαν σε δυο Mail. Έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο ?
×
×
  • Create New...