Jump to content

lakissim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lakissim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lakissim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. LT681793825NL Μια εκτίμηση για αυτό ? Είναι για Ιούνιο?
  2. Άγγελε όπως και να εχει το πράγμα σε ευχαριστούμε για την βοηθειά σου και για τον χρόνο σου . Μακάρι να δούμε φώς έστω και στις 5 Ιουνίου.
  3. Αυτό ήταν το λάθος του Κινέζου έγραφε απο έξω την τιμή και μάλιστα σε δολλάρια
  4. Να συμφωνήσω μαζί σου αλλα το δέμα ηρθε απο NL Ολλανδία (Nederland)
  5. Καλημέρα στην παρέα των συμπασχωντων... Θα ηθελα την άποψη σας.. Και την γνώμη του Άγγελου αν ειναι δυνατόν https://1drv.ms/u/s!AkHKLaR7649lhCpZpEw3_bPBdzRs?e=Xbqozd
  6. Καλησπέρα στην παρέα , μια ερωτηση θελω να βαλω αυτην την ρομ xiaomi-miui-hellas-7.0_aqua_V9_XTRV_7.9.21 και τωρα εχω xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 Developer με ξεκλειδωμενο bootloader ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω ?
  7. Τελικά είχες δικιο Baiosss για το πισω φιλμάκι γέμισε με σκόνες με το που το άνοιξα :(:(:(:(:(:(:(:(:(
  8. Καλουτσικη η θηκουλα αλλα θα παω πρωτα σε φιλμ. Ευχαριστώ πολυ
  9. Σε θήκη δεν βρηκα κατι όμορφο , αν εχει κανεις λινκ για το πισω φιλμακι ας μου το στειλει Γιατι να χαλασει η ομορφιά απο το φιλμακι ?
  10. Οχι βέβαια ... απλά μας έχεις λύσει ολα τα προβλήματα οπότε :lol::lol::lol: Εχει βρεί κανείς προστατευτικό φιλμάκι για την πλάτη; γιατί το εργαλείο δεν το βάζω σε θήκη να κρυφτεί η ομορφιά του :happy:
  11. θα την κρατήσω λιγες μέρες, ξερω θελει να στρώσει. Εχει καμιά εφαρμογή να μην επιτρέπω εφαρμογές να ξεκινουν μόνες τους? Μου αφηνει ελευθερο max 1.4GB ειναι νορμάλ? Το αποτύπωμα δούλεψε στα αγγλικά μια χαρά , με έσωσες !!
  12. Ναι το εκανα ηδη με τον τροπο που λες, αλλα μετα την εγκατασταση του ΤWRP ετρωγε κολληματα μεσα στο recovery και με ταλαιπωρησε αρκετα τελικα περασα αυτην την Rom xiaomi-miui-hellas-5.1_aqua_V8_GTV-6.7.21 δειχνει βαριά προς στιγμήν και χωρις δακτυλικό αποτύπωμα αλλα θα την δοκιμάσω λίγες μερες Σε ευχαριστω πολύ
  13. Hρθε και το sms σημερα. Τελικά πέτυχε το ξεκλειδωμα και με Stable 7.5.4.0 baiosss είχες δικιο !!! Τώρα ποια ελληνικη διαλέγω (αν ειναι και root ακομα καλυτερα) ;
  14. Μπορω πριν ξεκλειδωσω να περασω china developer ?
  15. η εκδοση που εχω δεν εχει play store ουτε αγγλικο πληκτρολογιο και η dev το ιδιο θα ειναι ? μπορω να το κανω τωρα ή περιμενω να ξεκλειδωσω πρωτα ? Εννοεις σε φακελο στην sd ?
×
×
  • Create New...