Jump to content

KostasMD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KostasMD

  1. Κι εμένα πριν λίγη ώρα έβγαλε αυτή την ενημέρωση. Τα προηγούμενα απο το ποιο site/app τα βλέπεις; Γιατί σε όποιο κι αν έμπαινα εγώ μου έγραφε invalid tracking number κλπ
  2. Μιας και λέμε για PDM... Παραγγελία OnePlus 7 απο Gearbest, αποστολή 28/8, ακόμη δεν βλέπω το tracking πουθενά, invalid και στο postnl. Gearbest response "We have confirmed this issue with the shipping agent, please kindly wait for 7 business days." Φόλα no2 μυρίζομαι, απο OnePlus 6T στο BG και αναμονή 65-70 μέρες σε παραγγελία OnePlus 7 απο GB και στο τέλος με βλέπω να παίρνω το 7T απο το επίσημο site...
  3. KostasMD

    OnePlus 7

    Δοκίμασε το GBDPBJ256 στο Gearbest
  4. KostasMD

    OnePlus 7

    Εγώ να δω τι σοκ θα πάθω που έχω το Mi5...
  5. KostasMD

    OnePlus 7

    Charger μόνο από το επίσημο site ή υπάρχει και άλλη επιλογή;
  6. Παρήγγειλα το OnePlus 7 απο Gearbest με PDM. Για να δούμε, πότε θα παραλάβω...
  7. KostasMD

    OnePlus 7

    Θήκη απο που προτείνετε; Θα πάρω και σκέφτομαι την Sandstone. Έχω βρει αυτόν τον πωλητή στο aliexpress, αξίζει ή να δω απο Ευρώπη; https://www.aliexpress.com/item/32953651237.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6ca62061M2erxM&algo_pvid=60897059-5a6b-4926-b5de-302d213d792c&algo_expid=60897059-5a6b-4926-b5de-302d213d792c-32&btsid=7e75e16b-9552-4d2c-862b-69c94522d206&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_52
  8. Σήμερα έκλεισε το δικό μου case, έγινε επιστροφή χρημάτων απο τη Paypal, απο το BG έλεγαν πως δεν έβαλα insurance και να περιμένω μέχρι τις 25/8. Σε ερώτηση που έκανα τηλεφωνικά στην Paypal με ενημέρωσαν πως λογικά δε θα παραλάβω εφόσον έχουν περάσει 78 μέρες, αλλα και σε περίπτωση που παραλάβω δεν μπορούν να κάνουν κάτι με τα χρήματα απο το banggood. Ερώτηση για να είμαι σίγουρος επειδή θα παραγγείλω το OnePlus 7 απο Gearbest, Επιλέγω Netherland Registered PDM χωρίς τη Shipping Guarantee ή EU Fast Line;
  9. Το έκανα κι εγώ μόλις. Όσο για το Paypal δυστυχώς δεν υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία και επίσης καθυστερεί πολύ η απόφαση, εώς και 35 μέρες όπως στη περίπτωση μου πχ. Σήμερα που τους κάλεσα κατάλαβα πως εαν μιλήσεις μαζί τους τηλεφωνικά προχωρούν γρηγορότερα. Δεν είναι λογικό εχθές το BG να τους έστειλε αποδεικτικό στοιχείο πως παρέλαβα, να μου έρχεται αυτοματοποιημένο email για να τους το επιβεβαιώσω και μόλις ανοίγει η υπάλληλος σήμερα το link που τους έστειλαν να είναι ένα invalid tracking number. Κανονικά θα έπρεπε να φάνε άκυρο κατευθείαν, ούτε καν να έρθει αυτοματοποιημένο email. Ξέχασα να τη ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που παραλάβω σε 5-10-20 μέρες εν τέλει; Ίσως επικοινωνήσω ξανα μαζί τους.
  10. KostasMD

    OnePlus 7

    Οι αποστολές απο το Gearbest αυτή τη περίοδο είναι ok; Γιατί όσοι παραγγείλαμε τέλη Μαϊου αρχές Ιουνίου απο Banggood χτυπάμε και το κεφάλι μας, δεν παραλάβαμε ποτέ και αν δεν ήταν το Paypal δε θα βλέπαμε refund ποτέ με διάφορες δικαιολογίες, customs/shipping company/ δεν αγόρασες insurance κλπ.
  11. KostasMD

    OnePlus 7

    Μετά το κάζο που έφαγα με την αναμονή απο 6/6 του OnePlus 6T απο το Banggood σκέφτομαι μόλις γίνει το refund απο Paypal να παραγγείλω το OnePlus 7 απο Gearbest. Το βρίσκω με κουπόνι απο το gearcoupon στα 405, επιλέγω Netherlands Registered PDM και με shipping guarantee;
  12. Ειλικρινά δε ξέρω τι στοιχεία τους έδωσε. Δεν μου ανέφεραν τι στοιχεία τους έδωσαν που είναι "proof" πως παρέλαβα. Με τη σειρά μου τους διαβεβαίωσα πως δεν έχω παραλάβει. Το tracking το είχα γράψει τουλάχιστον δυο φορές και το είχαν βαλει σαν επίσημο tracking number. Τους έβαλα 3 screenshots, απο το site του BG, απο τη royal shipments. Μάλλον θα κάνω ένα κόπο να μιλήσω μαζί τους τηλεφωνικά. edit: Κάλεσα την Paypal, μου είπαν πως απο το Paypal ισχυρίστηκαν οτι παρέλαβα και τους έδωσαν ένα tracking number που γράφει "expired". Εξήγησα στην υπάλληλο τι συμβαίνει, μίλησε με το back office και με ενημερώσε πως μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχω λογικά την απόφαση στο email μου. και η άλλη ερώτηση, παραγγέλνω το OnePlus 7 απo Gearbest ή το αποφεύγω και αυτό;
  13. Εμένα μου αρνούνται refund γιατί δεν την επέλεξα. Οι άνθρωποι δε πιάνονται πουθενά... Σήμερα μου ζήτησε στοιχεία το PayPal γιατί τους ενημέρωσε το Banggood πως παρέλαβα (εννοείται πως δεν έχω παραλάβει ακόμη). Άντε να δούμε πως και πότε θα κλείσει το case, από 25/7 το έχω ανοίξει.
  14. Μόνο κράξιμο σε τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές, ειτε είναι κινεζομάγαζο, είτε ευρωπαϊκό/αμερικανικό πολυκατάστημα. Έχω κάνει πάνω απο 30 αγορές απο Banggood/Gearbest τα τελευταία χρόνια, πρώτη φορά συναντώ πρόβλημα ΑΛΛΑ παραγγελία 380€ να καθυστερεί τόσο πολύ, να σου λένε ψέματα επι 40 μέρες "έρχεται, περιμένετε 7-14 εργάσιμες ακόμη" και αισίως έχουμε φτάσει στις 72 ημέρες απο την αποστολή και να αρνούνται full refund είναι απαράδεκτο απλά. Σήμερα ζήτησα το valid tracking number αφού είναι τόσο βέβαιοι οτι θα παραλάβω το αργότερα στις 25/8 και μου απαντούν πως είναι το ίδιο tracking number απο την Royal Shipments, το οποίο εννοείται πως έχει να γίνει update απο 19/7 (Νysa) Γενικά να γνωρίζουν οι μελλοντικοί πελάτες πως δεν τους ενδιαφέρει ποσες μέρες έχουν περάσει και πως οι πολιτικές που γράφουν στο site για επιστροφή χρημάτων στις 60 ημέρες δεν ισχύει γιατί σου πετάνε ένα "φταίνε οι καιρικές συνθήκες ή φταίει το τελωνείο" και έτσι αποποιούνται κάθε ευθύνη και σου λένε "περίμενε". Είναι και το Paypal που καθυστερεί αρκετά να βγάλει απόφαση... Όλα τα καλά μαζί. Θα προσπαθήσω να κάνω αρνητικό review σε όποιο σοβαρό site αξιολογήσεων μπορώ.
  15. Priority Direct Mail η μέθοδος αποστολής, είμαι απο τις κλασσικές περιπτώσεις της Royal Shipments. Το Banggood το αρνήθηκε. Το ανέφερα στο Paypal μήπως και το λάβει υπόψην. Το θέμα είναι πως και στις 25/8 να έρθει μιλάμε για 3 μήνες σχεδόν μετά και πλέον δεν με ενδιαφέρει, προτιμώ να πάρω άλλη συσκευή, γι αυτό τους ρώτησα με ποιο τρόπο κάνω επιστροφή. Γενικά είναι απαράδεκτοι.
  16. Banggood - OnePlus 6T παραγγελία 28/5 (shipped 6/6), 70 ημέρες απο την αποστολή, συνέχεια... ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΠΛΑ... Και εχθές και σήμερα ζήτησα refund για πολλοστή φορά, αρνούνται καθώς δεν έχω βάλει shipping insurance, οπότε η μόνη επιλογή είναι η "δικαίωση" απο το Paypal. Στο Paypal άνοιξα το case και έκανα escalation στις 25/7, έχω στείλει και δυο σχετικά περιεκτικά emails ακομη στην Paypal μήπως και το "τρέξει" πιο γρήγορα. Estimated resolution date έχει 29/8 και η Banggood ορκίζεται πως θα έχω το κινητό στις 25/8... Τους αναφέρω πως ΔΕΝ θέλω πλέον το κινητό και πως θέλω να το επιστρέψω μόλις το παραλάβω χωρίς να ανοίξω φυσικά και μου λένε πως δεν γίνεται. Ενώ το αναφέρουν στο site τους. Σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές του Banggood συνιστώ να βάζετε shipping insurance γιατί και το Paypal φαίνεται να καθυστερεί πάρα πολύ.
  17. Απο τη δική μου πλευρά έχω κάνει απο τη περασμένη βδομάδα case στο Paypal και escalation κατευθείαν. Περιμένω απλά το refund λογικά, τους έχω στείλει και screenshots. Είναι γελοίοι οι τύποι.
  18. Έστειλε mail το Banggood πως για την καθυστέρηση φταίει η μεταφορική και πως επιβεβαίωσαν πως θα παραλάβω σίγουρα μέχρι τις 25/8. Θα βάλουν επίσης extra 500 πόντους. Με σημείωση πως εάν δεν παραλάβω μέχρι τις 25/8 να επικοινωνήσω μαζί τους και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ούτε καν, υπενθυμίζω πως παρήγγειλα 29/5, το έστειλαν 6/6 και είμαστε ήδη στις 65 μέρες, περιμένω να γίνει το refund απο το Paypal και θα πάω για το OnePlus 7 πλέον απο Gearbest με 30€ παραπάνω. Εάν τυχόν έρθει απλά δεν παραλαμβάνω για να επιστρέψει πίσω.
  19. Δυστυχώς περιμένω πρωτα το refund απο Paypal για το 6T απο Banggood και μετά θα παραγγείλω, μέσα στις επόμενες μέρες λογικά. Είναι πολύ καλή προσφορά αλλα μάλλον θα βολευτώ με το απο 7αρι στα 405€.
  20. Μπήκα στο Gearbest να δω για το OnePlus 7 και βλέπω πως έχουν και εκεί επιλογή "Shipping Guarantee" με κοστος 13 δολάρια, γνωρίζετε εαν είναι απαραίτητη; Η αγορά θα γίνει με Paypal.
  21. Στις 53 μέρες από την αποστολή. Τώρα είμαι στις 61 μέρες και περιμένω νεότερα απο το Paypal.
  22. Εμένα οι γελοίοι ακόμη στο case που άνοιξα για refund απάντησαν please wait 7-14 days (no weekends) :lol:
  23. Πολύ ευχάριστα νέα! Πότε έκανες το dispute και πόσες μέρες μετά σου ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες; Επίσης σε περίπτωση που το δέμα έρθει τι κάνεις; Δεν παραλαμβάνεις για να γυρίσει πίσω; Ή κάνεις νέα πληρωμή στο BG; Εγώ έκανα τη Δευτέρα escalate το case και τώρα έστειλα μόνος μου επιπλέον πληροφορίες με τα απαραίτητα screenshots.
  24. Έκανα κι εγώ escalation το δικό μου case. Η απάντηση τους τη Παρασκευή ήταν η κλασσική "περιμένετε 7-14 μέρες ακόμη". Κι εμένα άλλαξε η shipped date σε 26/7/2019... To επισήμανα στο μήνυμα προς την Paypal. Ενημερώνω για νεότερα.
  25. Εγώ είμαι στις 52 ημέρες, έκανα claim για refund μέσω Paypal, μου απάντησε σήμερα η BG να περιμένω άλλες 7-14 ημέρες. Τους γράφω αναλυτικά την κατάσταση και πως αν δεν παραλάβω μέχρι τις 30-7 θα κάνω escalate το αίτημα στην Paypal.
×
×
  • Create New...