chemist89 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Απολυτως κανενα προβλημα. Το τηλ αποκρινεται αψογα. Μετανιωσα που το εβαλα μονο κ μονο για τους χαρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εντάξει θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο για τους χάρτες! Αλλά για όσους το χρειάζονται άμεσα η Google έχει ήδη δώσει google maps στο appstore και αυτή τη στιγμή απλά αναμένεται η αποδοχή τους στο appstore από την Apple Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εκανα την αναβαθμιση σε ipod touch 4g. Eχει θεμα το app store. Moυ κανει force close. Λιγοτερα απο χθες,αλλα κανει. Ειναι γενικο προβλημα απο ο,τι διαβαζω σε φορουμς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabaras Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδια αμα το κανω ios 6 το jailbreak θα φυγει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Βεβαίως και θα φύγει. Και δεν θα μπορείς να επανέλθεις στην 5.1.1. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Απο ότι κατάλαβα αν δεν θελουμε προς το παρών να αποχωριστουμε τους χάρτες της google, καλύτερα μόλις εγκριθεί απο την apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Lab Tests: iOS 6 and iOS 5 performance differences http://www.macworld.com/article/2010286/lab-tests-ios-6-and-ios-5-performance-differences.html Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Γιά μένα ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι πολύ χρήσιμο και το περίμενα πως και πως. Η αναζήτηση πλέον ψάχνει και βρίσκει κάθε χαρακτηριστικό στον τηλεφωνικό κατάλογο, και όχι μόνο ονοματεπώνυμο ή επάγγελμα. Έτσι αν έχουμε καταχωρήσει διευθύνσεις στον τηλεφωνικό μας κατάλογο, π.χ. 4 άτομα στο Παγκράτι, 2 άτομα στη Κυψέλη και αλλού, αν ζητήσουμε στην αναζήτηση "Κυψέλη" θα μας βγάλει αυτά τα δύο άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Μόλις πέρασα το τελευταίο Itunes και αμέσως μετά μου έβγαλε το εξής μήνυμα!!! :D :D :D :D http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27072&stc=1&d=1348256716 Άρα έφτασε η 6.0 !!! Περιμένω να δω τι θα γίνει με το jailbreak και θα την βάλω μετά.... PS. Βρήκα αυτό, οπότε μάλλον θα απέχω για λίγο αφού έχω 4S Please remember this jailbreak is only for the A4-based iPhone 4, iPhone 3GS and iPod touch 4th generation. It will NOT work for the other devices that support iOS 6, namely the iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3 (new iPad) and finally the iPod touch 5th generation. Edited September 21, 2012 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ρε παιδιά το button panorama στα options της cameras δεν το βλέπω στο iphone4 . Μήπως δεν δουλεύει στο iphone4 ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ρε παιδιά το button panorama στα options της cameras δεν το βλέπω στο iphone4 . Μήπως δεν δουλεύει στο iphone4 ? Thanks Το πανοραμα φιλε μου το υποστηριζουν μονο το 5αρι και το 4s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Το πανοραμα φιλε μου το υποστηριζουν μονο το 5αρι και το 4s Ααα!! μάλιστα οκ. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Πάντως το πανόραμα είναι το κάτι άλλο τρισδιάστατο σε μια φωτογραφία ένα ολόκληρο δωμάτιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_YUOHGsgODE&feature=player_embedded]iOS 6 In Under 60 Seconds [New Features Overview] - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 το vpn τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 το vpn τι ειναι? Εκει που επιλέγουμε εναλλαγή 2G/3G, data plan on/off κτλ. http://noc.auth.gr/services/connectivity/vpn/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλησπέρα. Έχω το iphone 4 στο οποίο έκανα αναβάθμιση στην ios 5 και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα: 1ον δεν μου δουλέυει η κάμερα, όχι κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας αλλά η κάμερα του iphone, ούτε φωτογραφίες αποθηκεύει ούτε κ βίντεο γράφει κ 2ον με προβληματίζει το λευκό εικονίδιο springboard που εμφανίστηκε στη οθόνη. Αυτό το εικονίδιο δεν εμφανίζεται όταν "σπας" το iphone; Γιατί εγω αυτό το συγκεκριμένο δεν το έχω χακάρει ποτέ. Κ την αναβάθμιση σε ios 6 την έκανα κανονικα απο το Itunes Με την γνωστή διαδικασία.. Καμμία ιδέα; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Κάτι δεν πηγε καλά στην αναβάθμισή του iOS 5 και μεταφέρθηκε στο iOS 6! Μονή λύση το restore - επαναφορά του κινητού! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) καλησπερα εχω περασμενη την ios 5.1.1 σε ipad 3rd gen με jailbreak μεσω absinthe 2.0 πρεπει να κανω κατι για να περασω την 6? πρεπει να γινει unjailbreak? προσπαθω με restore and update και στο verifying της συσκευής από το itunes μου βγαζει το εξής.. http://i186.photobucket.com/albums/x320/karhariasgr/Untitled.jpg δοκιμάζω και από το ipad από την ενημέρωση λογισμικού και αφού το κατεβάσει, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μου βγάζει μήνυμα ότι κάτι διέκοψε την διεργασία και φτου και απ την αρχή.. τι μπορώ να κάνω για να μπει το 6? update λυθηκε με αυτό.. ουφ... Edited September 25, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το iOS 6 είναι απογοητευτικές. Χθες έβγαλα το κινητό από την πρίζα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά και ως το μεσημέρι χωρίς ουσιαστική χρήση ήταν ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα (30-40%) και ως τις 19:00 το απόγευμα η μπαταρία ήταν dead! :mad: Το βράδυ έκανα πάλι restore και επαναφορά από το backup μου. Μέσα σε περίπου 6 ώρες σε standby από 100% το βράδυ, ήταν 87% το πρωί. Πριν με το 5.1.1 έχανε το πολύ 2-3%. Πάντα είχα τα πάντα αναμένα (push notifications, location services, 3G, WiFi κλπ) χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και ήμουν υπερευχαριστημένος με την απόδοση της μπαταρίας. (Έχω το 4S). Κανένας άλλος με ανάλογα προβλήματα αυτονομίας; :confused: Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μια απο τα ίδια φίλε μου βιαστικαμε αλλα θα διορθωθουνε όλα με τον καιρό και ειδικά αν έχεις ανοιχτό wifi καθάρισε η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το iOS 6 είναι απογοητευτικές. Χθες έβγαλα το κινητό από την πρίζα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά και ως το μεσημέρι χωρίς ουσιαστική χρήση ήταν ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα (30-40%) και ως τις 19:00 το απόγευμα η μπαταρία ήταν dead! :mad: Το βράδυ έκανα πάλι restore και επαναφορά από το backup μου. Μέσα σε περίπου 6 ώρες σε standby από 100% το βράδυ, ήταν 87% το πρωί. Πριν με το 5.1.1 έχανε το πολύ 2-3%. Πάντα είχα τα πάντα αναμένα (push notifications, location services, 3G, WiFi κλπ) χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και ήμουν υπερευχαριστημένος με την απόδοση της μπαταρίας. (Έχω το 4S). Κανένας άλλος με ανάλογα προβλήματα αυτονομίας; :confused: Το ιδιο με την 5.1.1 παει σε μενα...40% με 2:45ωρες χρηση και 19 ωρες αναμονη...πετυχα ομως το battery drain που το φορτισα στο 100% και μετα απο 5 ωρες στο 35%...εκανα ενα απλο reset και δε το ξανακανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Τι εννοείς reset το κουμπι + και αυτό που σβηνη; Και δεν χάνεις τίποτα απο τα προγράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το iOS 6 είναι απογοητευτικές. Χθες έβγαλα το κινητό από την πρίζα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά και ως το μεσημέρι χωρίς ουσιαστική χρήση ήταν ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα (30-40%) και ως τις 19:00 το απόγευμα η μπαταρία ήταν dead! :mad: Το βράδυ έκανα πάλι restore και επαναφορά από το backup μου. Μέσα σε περίπου 6 ώρες σε standby από 100% το βράδυ, ήταν 87% το πρωί. Πριν με το 5.1.1 έχανε το πολύ 2-3%. Πάντα είχα τα πάντα αναμένα (push notifications, location services, 3G, WiFi κλπ) χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και ήμουν υπερευχαριστημένος με την απόδοση της μπαταρίας. (Έχω το 4S). Κανένας άλλος με ανάλογα προβλήματα αυτονομίας; :confused: Εχει θέμα και σε αυτόν τον τομεα... Είμαι με το new i pad και συμφωνω με τα λεγομενά σου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Πάντως το Jb δεν αργεί αφού έχει γίνει κιόλας στο iPhone 5 έρχετε και για το iOS 6 Κατέβασα τους χάρτες της google και όλα είναι μια χαρά όπως με την 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts