Jump to content

pabaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pabaras

  1. pabaras

    Huawei G8

    καλημέρα ανοιξε το μενού του wifi μπες στις σύνθετες ρυθμίσεις και απενεργοποιήσε τον 'έλεγχο προσβασιμότητας στο internet' Στάλθηκε από το HUAWEI RIO-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα. και τελικα σημερα αλλαξα το θεμα ως δια μαγειας ολα πανε τελεια συνδεεται κανονικα στο w.f ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εφτεγε.
  2. pabaras

    Huawei G8

    Ωραιο τηλεφωνο αλλα μπορειται να μου πειται γιατη δεν συνδεεται σε αποθηκευμενο wf αυτοματα και θελη να πας στις ρυθμησεις παρολο οτι του εχω επιλεξη παντα συνδεση.
  3. δεν ξερω αν εχει τεθει ξανα αυτη η ερωτηση :P..οδηγος για να ξεκλειδωσω το htc 8s για να μπορω να βαζω εφαρμογες απο το ιντερνετ υπαρχει??
  4. αλλο εννοω..προσπαθω να το κανω update και εκεινη την στιγμη που παει να το εγκαταστησει μου λεει σφαλμα,προεκυψε ενα σφαλμα και διακοπηκε η εγκατασταση..το χω ξαναπροσπαθησει αλλες 5 φορες αλλα τιποτα ολο μου βγαζει σφαλμα!:mad:..Γιατι τι κανω λαθος??πρεπει μηπως να το κανω unjailbrake?
  5. δηλαδη τι εννoεις δεν μπορω να κανω το update??:worry:
  6. Παιδια εχω ενα ipad 3 jailbroken σε 5.1.1 και θελω να το αναβαθμισω στο 6 αλλα να παραμεινει το jb ή να εχω την δυνατοτητα να το ξανακανω..Μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τα βηματα? Ευχαριστω!
  7. αντε και καλη μας επιτυχια..μια φορα και εμεις να κερδισουμε..
  8. Τα εχω και τα τρια τα μικυ μαους...ΑΣΧΕΤΟ xD :p
  9. και ποτε περιπου λες να κυκλοφορισει?
  10. παιδια ξερεται καμια καλη εφαρμογη που να δειχνει ακριβως το υψωμετρο που βρισκεσαι γιατι μεχρι τωρα οσες εχω δοκιμασει ειναι λαθος(πηγαινουν 50 πανω ή 50 κατω)..?? Ευχαριστω!
  11. pabaras

    iOS 6

    παιδια αμα το κανω ios 6 το jailbreak θα φυγει??
  12. Για αλλη μια φορα θα παρω μερος και μακαρι να ειμαι ο τυχερος :D
  13. http://www.idownloadblog.com/2012/05/25/how-to-jailbreak-ios-5-1-1-absinthe-2-0/ πυστευω πως θα σε βοηθησει..:)
×
×
  • Create New...