gsa1967 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 κανονικότατα υπερυψωμένη είναι, η οθόνη δεν ακουμπάει όταν το βάζεις με την οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω. αριστερα δεξια ειναι υπερυψωμενη, πανω και κατω δεν ειναι .αλλα αφου λες οτι δεν ακουμπαει δεν εχω λογω να το αμφισβητησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 πολυ ωραια φαινεται. ποσο εχει και απο που την παρηγγειλες? 8 και κάτι ευρω μου πήγε από ebay. http://www.ebay.co.uk/itm/330748720658?var=540066996612&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αριστερα δεξια ειναι υπερυψωμενη, πανω και κατω δεν ειναι .αλλα αφου λες οτι δεν ακουμπαει δεν εχω λογω να το αμφισβητησω. Δεν ακουμπάει κάτω η οθόνη. Επιβεβαιώνω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ειχα δει καπου εδω στις αγγελιες ειχε ενα παιδι μαζι με το s3 δωρο ενα backcover μεταλικο που εγραφε πανω galaxy s3 ..πολυ ομορφο http://i.ebayimg.com/t/Gunsmoke-Brushed-Metal-Skin-Housing-Battery-Cover-Door-SAMSUNG-GALAXY-S-3-i9300-/00/s/NjI2WDcwMA==/$T2eC16ZHJHEE9ny2sY0KBQKnrctp!!~~60_3.JPG μπορει να ειναι και αυτο ....το εχει δει κανενας σε ελληνικο μαγαζι να το κανω αντικαταβολη?γιατι στο ebay την βρηκα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Έχουμε συζητήσει αρκετά για αυτό. Να εχεις υπόψιν ότι κόβει εμβέλεια απο το wifi, δίνει 1-1,5 χιλιοστό και δίνει λίγο βάρος. Το καλο ηταν οτι με αυτο δεν εξέχει η κάμερα και ετσι το αφήνεις χωρις να φοβασαι μην χαρακωθει. Σε ελληνικο μαγαζί δεν ξερω αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Έχουμε συζητήσει αρκετά για αυτό. Να εχεις υπόψιν ότι κόβει εμβέλεια απο το wifi, δίνει 1-1,5 χιλιοστό και δίνει λίγο βάρος. Το καλο ηταν οτι με αυτο δεν εξέχει η κάμερα και ετσι το αφήνεις χωρις να φοβασαι μην χαρακωθει. Σε ελληνικο μαγαζί δεν ξερω αν υπάρχει. ευχαριστω πολυ .:)αυτο με το wifi δεν μου αρεσε αρα την αφηνω . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γνωριζει καποιος αν αυτα τα ακουστικα ειναι συμβατα με το τηλ? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=60530&selectedCategoryId=1704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Γνωριζει καποιος αν αυτα τα ακουστικα ειναι συμβατα με το τηλ? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=60530&selectedCategoryId=1704 Απλα ακουστικα ειναι...γιατι να μην ειναι συμβατα? :wacko: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legendsat Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Καλησπέρα και από εμένα....προσπαθώ να συνδέσω δύο bluetooth της nokia, τα ΒΗ-106 και το BH-109, αλλά δεν τα ''βλέπει'' το κινητό....το προηγούμενο Samsung i8910HD, τα ''έβλεπε'' κανονικά....έχει κάποιος φίλος κάποια γνώμη??? Edited October 1, 2012 by legendsat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μηπως ξερει καποιος, που μπορω να βρω γνησια ακουστικα s3?(τα ιδια που εχει μεσα η συσκευασια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Παιδιά το τηλ. (SIII) το έχω πάρει από ΟΤΕ και μου δώσανε μια κάρτα 16GB σαν δωρο. Θέλω να βάλω μια 32GB. Αν αντιγράψω τα αρχεία της 16αρας (νομίζω κάτι είχε στην αρχή η κάρτα μέσα) στην 32αρα θα είναι οκ ή υπάρχουν και τίποτα "κρυφά" που δεν μπορώ να τα δω? Edited October 4, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Παιδιά το τηλ. (SIII) το έχω πάρει από ΟΤΕ και μου δώσανε μια κάρτα 8GB σαν δωρο. Θέλω να βάλω μια 32GB. Αν αντιγράψω τα αρχεία της 8αρας (νομίζω κάτι είχε στην αρχή η κάρτα μέσα) στην 32αρα θα είναι οκ ή υπάρχουν και τίποτα "κρυφά" που δεν μπορώ να τα δω? Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντέγραψε τα όπως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μηπως ξερει καποιος, που μπορω να βρω γνησια ακουστικα s3?(τα ιδια που εχει μεσα η συσκευασια) Τα είχα δει στο Amazon uk όταν έψαχνα να αγοράσω καλύτερα ακουστικά κάνε μια αναζήτηση εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μια ερωτηση για ζελατινα, αναμεσα στις Spigen sgp. ποιες οι διαφορες των: curved crystal, ultra nano crystal, και ultra crystal?? Κοιταω εδω και ωρα για θηκες και ζελατινες,και εχω ζαλιστει. Εγω την πρωτη λεω να παρω, διαβασα και εδω καλα σχολια σε προηγουμενες σελιδες. Με ενδιαφερει να μην χανει καθολου σε χρωματα και αναλυση,και να γλιστραει το δαχτυλο ανετα. Δεν με ενδιαφερει τοσο για αυτες που δεν αφηνουν δαχτυλιες,γιατι αναγκαστικα χανουν στα υπολοιπα. Αλλα θελω να ρωτησω αν εχει καποιος εμπειρια σε καποια απο τις αλλες δυο, μηπως αξιζει να προτιμησω καποια αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μια ερωτηση για ζελατινα, αναμεσα στις Spigen sgp. ποιες οι διαφορες των: curved crystal, ultra nano crystal, και ultra crystal?? Κοιταω εδω και ωρα για θηκες και ζελατινες,και εχω ζαλιστει. Εγω την πρωτη λεω να παρω, διαβασα και εδω καλα σχολια σε προηγουμενες σελιδες. Με ενδιαφερει να μην χανει καθολου σε χρωματα και αναλυση,και να γλιστραει το δαχτυλο ανετα. Δεν με ενδιαφερει τοσο για αυτες που δεν αφηνουν δαχτυλιες,γιατι αναγκαστικα χανουν στα υπολοιπα. Αλλα θελω να ρωτησω αν εχει καποιος εμπειρια σε καποια απο τις αλλες δυο, μηπως αξιζει να προτιμησω καποια αλλη. Οι άλλες δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μια ερωτηση για ζελατινα, αναμεσα στις Spigen sgp. ποιες οι διαφορες των: curved crystal, ultra nano crystal, και ultra crystal?? Κοιταω εδω και ωρα για θηκες και ζελατινες,και εχω ζαλιστει. Εγω την πρωτη λεω να παρω, διαβασα και εδω καλα σχολια σε προηγουμενες σελιδες. Με ενδιαφερει να μην χανει καθολου σε χρωματα και αναλυση,και να γλιστραει το δαχτυλο ανετα. Δεν με ενδιαφερει τοσο για αυτες που δεν αφηνουν δαχτυλιες,γιατι αναγκαστικα χανουν στα υπολοιπα. Αλλα θελω να ρωτησω αν εχει καποιος εμπειρια σε καποια απο τις αλλες δυο, μηπως αξιζει να προτιμησω καποια αλλη. Τότε θέλεις την γυάλινη φίλε μου.Ολες οι υπόλοιπες δεν παύουν να ειναι πλαστικό...Και ουδεμιά σχέση μπορεί να έχουν σε αισθηση με το γυαλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μηπως ξερει καποιος, που μπορω να βρω γνησια ακουστικα s3?(τα ιδια που εχει μεσα η συσκευασια) Νομίζω οτι εδώ θα βρεις ... http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1402 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Τότε θέλεις την γυάλινη φίλε μου.Ολες οι υπόλοιπες δεν παύουν να ειναι πλαστικό...Και ουδεμιά σχέση μπορεί να έχουν σε αισθηση με το γυαλι. Πιο screen protector καλύπτει όλη την οθόνη?από ελλάδα σαφώς αγορά. Το γυάλινο καλύπτει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Τότε θέλεις την γυάλινη φίλε μου.Ολες οι υπόλοιπες δεν παύουν να ειναι πλαστικό...Και ουδεμιά σχέση μπορεί να έχουν σε αισθηση με το γυαλι. Αυτό είναι λίγο υπερβολή. Εγώ έχω την ultra nano clear και ποτέ δεν με έχει προβληματίσει το θέμα της αίσθησης στην κυλιση. Δεν καλύπτει βέβαια όλη την οθόνη, αλλά δεν είναι κάτι που το προσέχεις. Η curved crystal καλύπτει όλη την οθόνη αλλά δεν ξέρω αν έχει θέματα με την υφή, την κύλιση ή την απόδοση των χρωμάτων. Το ιδανικό θα ήταν να έβλεπες το αποτέλεσμα από κοντά σε κάποιον φίλο σου που έχει βάλει κάποια από αυτές αλλά συνήθως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν πάντως η curved είναι στα επιπεδα της ultra nano clear στα παραπάνω σημεία τότε πάρε την curved. Αν όχι και δεν είσαι υπερβολικά "ψείρας" με το θέμα της κάλυψης του 100% της οθόνης προτίμησε την ultra nano clear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legendsat Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδιά έχετε κάποια άποψη για τα bluetooth που μπορεί να πάρει το S3???? υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας???έχω ήδη δύο nokia, αλλά δεν τα βλέπει το κινητό....έχω ποστάρει και 2 σελίδες πριν αλλά δεν πήρα κάποια γνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδιά έχετε κάποια άποψη για τα bluetooth που μπορεί να πάρει το S3???? υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας???έχω ήδη δύο nokia, αλλά δεν τα βλέπει το κινητό....έχω ποστάρει και 2 σελίδες πριν αλλά δεν πήρα κάποια γνώμη... Στο δικό μου σύνδεσα το LG blue tooth που είχα, χωρίς πρόβλημα. Κανονικά θα έπρεπε να μην υπάρχει πρόβλημα και με τα ΝΟΚΙΑ. Είσαι σίγουρος ότι έκανες την σωστή διαδικασία σύνδεσης; Ρίξε μια ματιά στο manual τους, θέλουν κάτι περίεργα με παρατεταμένα πατήματα κλπ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Με ότι και αν το έχω σύνδεσή δούλευε κανονικά... Δες τις ρυθμίσεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αυτό είναι λίγο υπερβολή. Εγώ έχω την ultra nano clear και ποτέ δεν με έχει προβληματίσει το θέμα της αίσθησης στην κυλιση. Δεν καλύπτει βέβαια όλη την οθόνη, αλλά δεν είναι κάτι που το προσέχεις. Η curved crystal καλύπτει όλη την οθόνη αλλά δεν ξέρω αν έχει θέματα με την υφή, την κύλιση ή την απόδοση των χρωμάτων. Το ιδανικό θα ήταν να έβλεπες το αποτέλεσμα από κοντά σε κάποιον φίλο σου που έχει βάλει κάποια από αυτές αλλά συνήθως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν πάντως η curved είναι στα επιπεδα της ultra nano clear στα παραπάνω σημεία τότε πάρε την curved. Αν όχι και δεν είσαι υπερβολικά "ψείρας" με το θέμα της κάλυψης του 100% της οθόνης προτίμησε την ultra nano clear. Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος James ;) Φοράω από την πρώτη μέρα την nano και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν καλύπτει 100% την οθόνη αλλά στούς αλλους τομείς ειναι εξαιρετική. Εάν έπαιρνα τώρα screen protector θα αγόραζα την curved. Έχω διαβάσει καλές κριτικές. Η SGP παρέχει κορυφαία προιόντα και ότι και να διαλέξεις θα μείνεις ευχαριστημένος. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καμια καλη προταση για θηκη που να καλυπτει και την καμερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλημέρα παιδιά.πήρα σήμερα από ΜΕΝΤΙΑΜΑΡΚΕΤ την slim θήκη της Σάμμυ και μιλάμε όλα τα λεφτά.ούτε φαίνεται καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά Γειά σε όλους εγώ έχω αυτή http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54730 είναι μαλακή για τα λεφτά της μια χαρά. και σήμερα πήρα και αυτή http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55245 αλλά με κίτρινο στα πλαϊνά, δίνει αρκετό όγκο αλλά νομίζεις ότι έχεις τανκς στο χέρι αρκετά στιβαρή αυτα:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts