Jump to content

twins1706

Members
  • Δημοσιεύσεις

    414
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About twins1706

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

twins1706's Achievements

  1. Καλημέρα σε όλους, έγινε η μετάβαση από 15pro max και είμαι πολύ ικανοποιημένος σε βαθμό που δεν το περίμενα. Καλύτερη μπαταρία κάμερα επεξεργαστής, δεν το συζητάμε. Το έχω στα χέρια μου 2 εβδομάδες και πραγματικά χαίρομαι τη συσκευή.
  2. Μάγκες σκέφτομαι τη μετάβαση από 15 pro max. Όσο το βλέπω κάθε μέρα το γουστάρω περισσότερο.
  3. Συμφωνω είναι χάλια το ασπρο στο κινητό. Την πρώτη φορά που το είδα λέω εντάξει είναι demo, πήγα στο πλαίσιο δεύτερη επιλογή καταστήματος να τσεκάρω, το αποτέλεσμα ίδιο. Παω στα media βλέπω πάλι τη συσκευή για τρίτη φορά, το ασπρο απλά δεν είναι ασπρο. Εχει μια ρύθμιση στην οθόνη που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αλλά πάλι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα.
  4. Την οθόνη πως την αξιολόγησες; Το άσπρο πως σου φάνηκε;
  5. Καλησπέρα σε όλους, είδε κάποιος το κινητό απο κοντά; Να μας πει εντυπώσεις όπως οθόνη φωτό και σπιρτάδα επεξεργαστή. Ευχαριστώ
  6. Νομίζω ότι οι τραπεζικές εφαρμογές λειτουργούν χωρίς Google services. Υπάρχουν κανονικά μέσα στο app gallery
  7. Για play store δεν γνωρίζω δεν τα έχω περάσει και μάλλον δεν θα τα περάσω μιας και αυτές οι εφαρμογές που μου λείπουν είναι το YouTube κυρίως αλλά ακούω μουσική μέσω browser. Τις εφαρμογές από το APKpure τις αναβαθμίζω χειροκίνητα.
  8. Δεν το έχω περάσει, αλλά από φίλο που το πέρασε δουλεύει άψογα.
  9. Το flash score δεν στέλνει ενημερώσεις στην αλλαγή του σκορ το add block browser κρασάρει συνέχεια. Και δεν ξέρω αν συνεχίσω με άλλες εφαρμογές του app gallery ποια προβλήματα θα βρω. Δεν έχω περάσει Google services, προσπαθώ να προσαρμοστω χωρίς αυτά περιμένοντας την Huawei να μας δώσει τις κατάλληλες δικές της εφαρμογές.
  10. Κακώς υπάρχουν στο app gallery εφαρμογές που δεν παίζουν στο p40 pro, τεράστιο fail. Πολύ κακή δουλειά από τη Huawei σε ένα τέλειο κινητό. Απαράδεκτη.
  11. Καλημέρα, η εφαρμογή flash score παρέχει ειδοποιήσεις στις αλλαγές του σκορ ενως παιχνιδιού? Ρωτάω επειδή την παρέχει το app gallery. Δεν έχω περάσει Google services και δεν θέλω προς το παρών να τα περάσω.
  12. Βάλε του και μία μάσκα για τον Κορωνοϊό να είσαι απόλυτα σίγουρος. Έχω ένα πακέτο με μάσκες 50 τεμάχια αν ενδιαφέρεσαι. Εγώ δεν τις χρησιμοποιώ. Φόρεσε τες εσυ γιατί με αυτά που μας γράφεις μάλλον έχεις κολλήσει κορωνοϊό και δεν το ξέρεις
  13. Πιστευω οτι δεν εχεις πιασει το ultra στα χερια σου και σπαταλας το χρονο μας.
  14. Φιλε σν δεις τη φωτο σε κανονικη αναλυση θα καταλαβεις δυστυχως δεν μπορω να την ανεβασω σε καλυτερη αναλυση.
  15. Δεν την ανεβασα στην καλη αναλυση γιατι δεν ειμαι vip Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...