Jump to content

legendsat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About legendsat

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

legendsat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προς αντικατασταση του S3...Καλή επιτυχία.
  2. Δεν μπαίνει σε κανένα mode το κινητό παιδιά....με κανέναν συνδυασμό πλήκτρων....πάντα εμφανίζεται αυτό το μνμ.... Με επίσημο firmware μου το έκανε αυτό..... Τώρα θα κάνω άλλη μια φορά εγκατάσταση του kies... ποτέ πριν όμως δεν είχα θέμα αναγνώρισης της συσκευής από το kies ή από τον υπολογιστή. Το λάθος το έκανα εγώ παιδιά....δεν πατούσα για αρκετή ώρα τον συνδυασμό των πλήκτρων...και λογικά δεν έμπαινε σε καμία κατάσταση.... όλα καλά τώρα και το τηλέφωνο είναι όπως πριν.... :!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. Έκανα μάλλον βλακεία και το τηλέφωνο έμεινε με το μνμ ''Firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies and try again''. Το κινητό δεν ήταν root...προσπάθησα να περάσω απλά ξανά το τελευταιο firmware μέσο odin, γιατί αντιμετώπιζα κολλήματα...κόλλησε όμως η εγκατάσταση και όταν αποσύνδεσα κινητό με υπολογιστή, εμφανίστηκε αυτό το μνμ....Πλέον το κινητό, ότι συνδυασμό και αν πατήσω, εμφανίζει αυτό το μνμ..... Επίσης πλέον το Kies αρνείται πεισματικά να δει το τηλέφωνο μετά από πολλές απεγκαταστάσεις/επαναγκαταστάσεις...... Υπάρχει τρόπος να το επανφέρω????? κάθε βοήθεια παρκαλώ, δεκτή..... υπόψιν πως δεν ξέρω και πολλά από android και δεν είχα/έχω ανησυχίες για root.....
  4. Δεν είμαι root....πάντα μαμά rom....σε ευχαριστώ και θα τσεκάρω με το carbon...
  5. Καλημέρα σε όλους....προσπαθώ από χθες το βράδυ να κάνω back up μέσω kies με σκοπό να περάσω την I9300XXEMC2.....ενώ όλα τα αρχεία γίνονται κανονικά και γρήγορα back up, μόλις πηγαίνει στο κομμάτι των εφαρμογών δεν γίνεται τίποτα...όλη νύχτα και είχε φτάσει στο 58%, λογικά κόλλησε....σήμερα το πρωί τα ίδια...ούτε καν βγάζει ποσοστό πλέον...υπάρχει κάποιος άλλος πιο γρήγορος τρόπος για back up??? Eυχαριστώ....
  6. Έχω το ίδιο πρόβλημα-θέμα με τον ήχο, όταν δέχομαι κλήση...στην αρχή για 2-3 δεύτερα, ο ήχος είναι χαμηλός και μετά ξαφνικά χτυπάει στην ρυθμισμένη ένταση.
  7. Αν κάνουμε back up (φώτο, επαφές, μουσική) μέσω του kies πριν την αναβάθμηση, μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και τέλος φόρτωμα του αρχείου back up, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν οι όποιες δυσλειτουργίες????
×
×
  • Create New...