m7ixalis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Η free έκδοση δυστυχώς δεν επιτρέπει αυτό που λες Mιχάλη... αλλά όποιος δε θέλει να αγοράσει τη full έκδοση απλά μπορεί να βάλει το CWM από το link που επίσης υπάρχει στη σελίδα του οδηγού και για κάποιο λόγο δεν το βλέπει κανείς... Αλεξ δεν μου εμφανίζεται το λινκ με το cwm :confused: ούτε απο το pc αλλα και ούτε απο το τηλέφωνο γιαυτό και δεν το αναφέρω . Άσχετο αλλά ήξερες για αυτούς τους κρυφούς κωδικούς http://www.dailymobile.net/2012/11/17/samsung-galaxy-smartphones-special-hidden-codes/ Ήξερα κάποιους αλλα αυτούς... οχι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Αλεξ δεν μου εμφανίζεται το λινκ με το cwm :confused: ούτε απο το pc αλλα και ούτε απο το τηλέφωνο γιαυτό και δεν το αναφέρω . Άσχετο αλλά ήξερες για αυτούς τους κρυφούς κωδικούς http://www.dailymobile.net/2012/11/17/samsung-galaxy-smartphones-special-hidden-codes/ Ήξερα κάποιους αλλα αυτούς... οχι . ... το χρωμάτισα κόκκινο και το έκανα bold... ίσως τώρα φαίνεται περισσότερο.... εδώ. Όσο για τους κωδικούς ναι είναι παλιοί, μάλιστα κάποιοι δε δουλεύουν πια στο s3, π.χ. αυτός για format. Edited November 17, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Η free έκδοση δυστυχώς δεν επιτρέπει αυτό που λες Mιχάλη... αλλά όποιος δε θέλει να αγοράσει τη full έκδοση απλά μπορεί να βάλει το CWM από το link που επίσης υπάρχει στη σελίδα του οδηγού και για κάποιο λόγο δεν το βλέπει κανείς... Το cf-root δεν το υποστηρίζει πια ο Chainfire, και μιας και το μόνο παραπάνω που προσφέρει είναι το cwm, άλλαξα τον οδηγό με την τελευταία έκδοση, που είναι και γι'αυτούς που δε θέλουν να αλλάξουν τίποτα άλλο εκτός από το root. Αυτοί που θέλουν να το προχωρήσουν, απλά βάζουν το cwm, το οποίο μάλιστα είναι πιο καινούρια έκδοση απ'αυτήν του cf-root, και έχει και touch. (του cf-root ομολογουμένως έχει το exfat support αλλά σε λίγο δε θα υπάρχει..) μπερδευτηκα... 1. ποια η διαφορα μεταξυ cf -auto, cf -root 6.4 και CWM ? 2. αν καταλαβα καλα αν θελω να περασω custom rom μπορω μονο με τα cf -root 6.4 και CWM (το cf -auto κανει μονο root) 3.εαν βαλω CWM (μεσω Odin) γινομαι και root ταυτοχρονα? 4. εαν θελω να γινω root και να εγκαθιστω fixes (πχ galery fix) απο recovery χρειαζομαι cf -root 6.4 ή CWM??? 5. τελικα ποιο ειναι η δοαφπρα μεταξυ cf -root 6.4 και CWM?? με ζαλησατε!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Περίεργο. Τι εννοείς δε γίνεται εγκατάσταση; Πώς προσπαθείς; μέσω cwm μπαίνει.[/QU Δικο μου λαθος ολα ok...Καλα ειναι πολυ ωραιο το Gallery:)Thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μπερδευτηκα... 1. ποια η διαφορα μεταξυ cf -auto, cf -root 6.4 και CWM ? 2. αν καταλαβα καλα αν θελω να περασω custom rom μπορω μονο με τα cf -root 6.4 και CWM (το cf -auto κανει μονο root) 3.εαν βαλω CWM (μεσω Odin) γινομαι και root ταυτοχρονα? 4. εαν θελω να γινω root και να εγκαθιστω fixes (πχ galery fix) απο recovery χρειαζομαι cf -root 6.4 ή CWM??? 5. τελικα ποιο ειναι η δοαφπρα μεταξυ cf -root 6.4 και CWM?? με ζαλησατε!!! :wacko: Ο cf -auto δεν περιλαμβάνει custom kernel, και συνεπως δεν εχει cwm recovery σε αντίθεση με τον cf -root 6.4 που έχει ενσωματωμένο το cwm . Για να βάλεις το cwm recovery touch πρέπει πρώτα γίνεις root . Μην τα μπερδεύεις αν θέλεις στον auto -root να έχεις cwm τοτε περνάς το cwm touch . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ο cf -auto δεν περιλαμβάνει custom kernel, και συνεπως δεν εχει cwm recovery σε αντίθεση με τον cf -root 6.4 που έχει ενσωματωμένο το cwm . Για να βάλεις το cwm recovery touch πρέπει πρώτα γίνεις root . Μην τα μπερδεύεις αν θέλεις στον auto -root να έχεις cwm τοτε περνάς το cwm touch . αρα εγω που ειμαι stock να κανω πρωτα auto -root μεσω Odin και μετα να περασω το cwm recovery touch παλι μεσω Odin και ειμαι ετοιμοσ. σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 αρα εγω που ειμαι stock να κανω πρωτα auto -root μεσω Odin και μετα να περασω το cwm recovery touch παλι μεσω Odin και ειμαι ετοιμοσ. σωστα?? Έτσι ακριβώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 @ Tyxarakias Η gallery που εχεις ανεβασει ειναι full screen; Ειχα περασει μια gallery και δεν μ αρεσε γιατι εμεναν πανω τα εικονιδια της μπαταριας, ωρας κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 @ Tyxarakias Η gallery που εχεις ανεβασει ειναι full screen; Ειχα περασει μια gallery και δεν μ αρεσε γιατι εμεναν πανω τα εικονιδια της μπαταριας, ωρας κλπ Full είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Να ευχαριστησω ακομη μια φορα τα παιδια του φορουμ για την βοηθεια που προσφερουν σε εμας που δεν το κατεχουμε.. εκανα root, εβαλα CMW touch, και την gallery του StratosGR. thanks StratosGR, Tyxerakias και M7ixalis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδες 2-3 ερωτησουλες θελω να κανω, Ειναι παρθενο το s3 μου,και σκεφτομουν μεχρι τωρα να μην μπω στην διαδικασια root.Με ξυνει ομως αυτο το καινουργιο leaked firmare 4.1.2 που εχει ανεβει στο sammobile,αλλα κολλαω σε 2 πραγματακια που δεν ειμαι σιγουρος τι εννοουν α)Λεει This firmware will increase your binary counter.Τι ακριβως εννοει? β) This Firmware will also change your device status to Modified. .Με λιγα λογια αν το κανω και θελω να ξαναγυρισω πισω στην στοκ,με το triangle away θα μπορεσω να αλλαξω το status απο modified? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το counter δηλώνει πόσες φορές έχεις πειράξει το μηχάνημα πχ root, roms, Χάνεις και την εγγύηση. Όλα όμως διορθώνονται, με το triangle away και κάποιες, ακόμη κινήσεις.που δεν τις κατέχω ακόμη. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Δειτε αυτο το βιντεακι για μηδενισμο του Counter. Πολυ κατατοπιστικο και χρησιμο. http://yoursmiles.org/csmile/wink/c0521.gif Καλημερα. :) Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Με το τελευταίο leak 4.1.2 το snote από το note 2 επιτελούς δουλεύει!!!!!!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 υπαρχει widjet με τον καιρο ημερα ημερομηνια και τις γιορτες μαζι +1 Δεν έχω βρει κάτι αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να το προσπαθούσε κάποιος (πχ εορτολόγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 υπαρχει widjet με τον καιρο ημερα ημερομηνια και τις γιορτες μαζι +1 Δεν έχω βρει κάτι αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να το προσπαθούσε κάποιος (πχ εορτολόγιο) Yπάρχει θέμα για εφαρμογές Android, εδώ είναι εκτός θέματος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) εχω βαλει την 4.1.1 και στο Viber δεν μου εφανιζει από τις επαφες μου ποιοι αλλοι εχουν viber κάτι που το έκανε με την προηγούμενη έκδοση. Δεν μπορει να κανει συγχρονισμο με την λιστα των επαφων μου μου λεει. Πρέπει να κάνω κατι? Edited November 19, 2012 by atvelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εχω βαλει την 4.1.1 και στο Viber δεν μου εφανιζει από τις επαφες μου ποιοι αλλοι εχουν viber κάτι που το έκανε με την προηγούμενη έκδοση. Δεν μπορει να κανει συγχρονισμο με την λιστα των επαφων μου μου λεει. Πρέπει να κάνω κατι? Δουλεύει κανονικά σε εμένα με 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) καλημερα,υπαρχει τροπος να <<πειραξουμε>>την ενταση ηχου κλησης και μικροφωνου?εννοω μπαινοντας στα <<εσωψυχα>>της συσκευης,εχω ακουσει οτι στα android μπαινεις στον κωδικα και πειραζεις τα παντα,κυριολεκτικα τα παντα.Το ρωταω υπευθυνα γιατι το εχω ψαξει οτι γινεται απλα οτι κανεις αρχιζει να ειναι εις βαρος της μπαταριας,anyway, αν καποιος ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω Edited November 20, 2012 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 καλημερα,υπαρχει τροπος να <<πειραξουμε>>την ενταση ηχου κλησης και μικροφωνου?εννοω μπαινοντας στα <<εσωψυχα>>της συσκευης,εχω ακουσει οτι στα android μπαινεις στον κωδικα και πειραζεις τα παντα,κυριολεκτικα τα παντα.Το ρωταω υπευθυνα γιατι το εχω ψαξει οτι γινεται απλα οτι κανεις αρχιζει να ειναι εις βαρος της μπαταριας,anyway, αν καποιος ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722136 Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αυτο που ψάχνεις :confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εχει βαλει κανεις τη 4.1.2 του ισραηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722136 Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αυτο που ψάχνεις :confused: μαλλον θα βγαλω ακρη με αυτο,σε ευχαριστω και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα,να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εχει βαλει κανεις τη 4.1.2 του ισραηλ? Ελα ντε??Και εγω περιμενω εντυπωσεις για να δω αν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 εγω κατεβάζω στο κινητό αυτή I9300XXELK4_I9300OJKELK5_ILO.zip από το sammobile και ελπίζω να καταφέρω να την φλασάρω με το mobile odin αν υπάρχει κάποιο που να ξέρει πως γίνεται ας βοηθήσει ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) γιατι δεν βαζεται την ωμεγα 33.2 που ειναι και δικια μας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 κατεβασε την αποεδω απο torrent να εισαι στο πι και φι ετοιμος http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=763 Edited November 20, 2012 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts