Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η free έκδοση δυστυχώς δεν επιτρέπει αυτό που λες Mιχάλη... αλλά όποιος δε θέλει να αγοράσει τη full έκδοση απλά μπορεί να βάλει το CWM από το link που επίσης υπάρχει στη σελίδα του οδηγού και για κάποιο λόγο δεν το βλέπει κανείς...

Αλεξ δεν μου εμφανίζεται το λινκ με το cwm :confused: ούτε απο το pc αλλα και ούτε απο το τηλέφωνο γιαυτό και δεν το αναφέρω .

Άσχετο αλλά ήξερες για αυτούς τους κρυφούς κωδικούς http://www.dailymobile.net/2012/11/17/samsung-galaxy-smartphones-special-hidden-codes/

Ήξερα κάποιους αλλα αυτούς... οχι .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλεξ δεν μου εμφανίζεται το λινκ με το cwm :confused: ούτε απο το pc αλλα και ούτε απο το τηλέφωνο γιαυτό και δεν το αναφέρω .

Άσχετο αλλά ήξερες για αυτούς τους κρυφούς κωδικούς http://www.dailymobile.net/2012/11/17/samsung-galaxy-smartphones-special-hidden-codes/

Ήξερα κάποιους αλλα αυτούς... οχι .

... το χρωμάτισα κόκκινο και το έκανα bold... ίσως τώρα φαίνεται περισσότερο.... εδώ.

Όσο για τους κωδικούς ναι είναι παλιοί, μάλιστα κάποιοι δε δουλεύουν πια στο s3, π.χ. αυτός για format.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Η free έκδοση δυστυχώς δεν επιτρέπει αυτό που λες Mιχάλη... αλλά όποιος δε θέλει να αγοράσει τη full έκδοση απλά μπορεί να βάλει το CWM από το link που επίσης υπάρχει στη σελίδα του οδηγού και για κάποιο λόγο δεν το βλέπει κανείς...

Το cf-root δεν το υποστηρίζει πια ο Chainfire, και μιας και το μόνο παραπάνω που προσφέρει είναι το cwm, άλλαξα τον οδηγό με την τελευταία έκδοση, που είναι και γι'αυτούς που δε θέλουν να αλλάξουν τίποτα άλλο εκτός από το root. Αυτοί που θέλουν να το προχωρήσουν, απλά βάζουν το cwm, το οποίο μάλιστα είναι πιο καινούρια έκδοση απ'αυτήν του cf-root, και έχει και touch.

(του cf-root ομολογουμένως έχει το exfat support αλλά σε λίγο δε θα υπάρχει..)

μπερδευτηκα...

1. ποια η διαφορα μεταξυ cf -auto, cf -root 6.4 και CWM ?

2. αν καταλαβα καλα αν θελω να περασω custom rom μπορω μονο με τα cf -root 6.4 και CWM (το cf -auto κανει μονο root)

3.εαν βαλω CWM (μεσω Odin) γινομαι και root ταυτοχρονα?

4. εαν θελω να γινω root και να εγκαθιστω fixes (πχ galery fix) απο recovery χρειαζομαι cf -root 6.4 ή CWM???

5. τελικα ποιο ειναι η δοαφπρα μεταξυ cf -root 6.4 και CWM??

με ζαλησατε!!! :wacko:

Περίεργο. Τι εννοείς δε γίνεται εγκατάσταση; Πώς προσπαθείς; μέσω cwm μπαίνει.[/QU

Δικο μου λαθος ολα ok...Καλα ειναι πολυ ωραιο το Gallery:)Thnks

μπερδευτηκα...

1. ποια η διαφορα μεταξυ cf -auto, cf -root 6.4 και CWM ?

2. αν καταλαβα καλα αν θελω να περασω custom rom μπορω μονο με τα cf -root 6.4 και CWM (το cf -auto κανει μονο root)

3.εαν βαλω CWM (μεσω Odin) γινομαι και root ταυτοχρονα?

4. εαν θελω να γινω root και να εγκαθιστω fixes (πχ galery fix) απο recovery χρειαζομαι cf -root 6.4 ή CWM???

5. τελικα ποιο ειναι η δοαφπρα μεταξυ cf -root 6.4 και CWM??

με ζαλησατε!!! :wacko:

Ο cf -auto δεν περιλαμβάνει custom kernel, και συνεπως δεν εχει cwm recovery σε αντίθεση με τον cf -root 6.4 που έχει ενσωματωμένο το cwm .

Για να βάλεις το cwm recovery touch πρέπει πρώτα γίνεις root .

Μην τα μπερδεύεις αν θέλεις στον auto -root να έχεις cwm τοτε περνάς το cwm touch .

Samsung galaxy s21+

Ο cf -auto δεν περιλαμβάνει custom kernel, και συνεπως δεν εχει cwm recovery σε αντίθεση με τον cf -root 6.4 που έχει ενσωματωμένο το cwm .

Για να βάλεις το cwm recovery touch πρέπει πρώτα γίνεις root .

Μην τα μπερδεύεις αν θέλεις στον auto -root να έχεις cwm τοτε περνάς το cwm touch .

αρα εγω που ειμαι stock να κανω πρωτα auto -root μεσω Odin και μετα να περασω το cwm recovery touch παλι μεσω Odin και ειμαι ετοιμοσ. σωστα??

αρα εγω που ειμαι stock να κανω πρωτα auto -root μεσω Odin και μετα να περασω το cwm recovery touch παλι μεσω Odin και ειμαι ετοιμοσ. σωστα??

Έτσι ακριβώς

@ Tyxarakias

Η gallery που εχεις ανεβασει ειναι full screen;

Ειχα περασει μια gallery και δεν μ αρεσε γιατι εμεναν πανω τα εικονιδια της μπαταριας, ωρας κλπ

@ Tyxarakias

Η gallery που εχεις ανεβασει ειναι full screen;

Ειχα περασει μια gallery και δεν μ αρεσε γιατι εμεναν πανω τα εικονιδια της μπαταριας, ωρας κλπ

Full είναι

Να ευχαριστησω ακομη μια φορα τα παιδια του φορουμ για την βοηθεια που προσφερουν σε εμας που δεν το κατεχουμε.. εκανα root, εβαλα CMW touch, και την gallery του StratosGR. thanks StratosGR, Tyxerakias και M7ixalis.

Παιδες 2-3 ερωτησουλες θελω να κανω,

Ειναι παρθενο το s3 μου,και σκεφτομουν μεχρι τωρα να μην μπω στην διαδικασια root.Με ξυνει ομως αυτο το καινουργιο leaked firmare 4.1.2 που εχει ανεβει στο sammobile,αλλα κολλαω σε 2 πραγματακια που δεν ειμαι σιγουρος τι εννοουν

α)Λεει This firmware will increase your binary counter.Τι ακριβως εννοει?

β) This Firmware will also change your device status to Modified. .Με λιγα λογια αν το κανω και θελω να ξαναγυρισω πισω στην στοκ,με το triangle away θα μπορεσω να αλλαξω το status απο modified?

Το counter δηλώνει πόσες φορές έχεις πειράξει το μηχάνημα πχ root, roms,

Χάνεις και την εγγύηση.

Όλα όμως διορθώνονται, με το triangle away και κάποιες, ακόμη κινήσεις.που δεν τις κατέχω ακόμη.

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Δειτε αυτο το βιντεακι για μηδενισμο του Counter. Πολυ κατατοπιστικο και χρησιμο. http://yoursmiles.org/csmile/wink/c0521.gif

Καλημερα. :)

Με το τελευταίο leak 4.1.2 το snote από το note 2 επιτελούς δουλεύει!!!!!!!!!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997286

υπαρχει widjet με τον καιρο ημερα ημερομηνια και τις γιορτες μαζι

+1 Δεν έχω βρει κάτι αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να το προσπαθούσε κάποιος (πχ εορτολόγιο)

υπαρχει widjet με τον καιρο ημερα ημερομηνια και τις γιορτες μαζι

+1 Δεν έχω βρει κάτι αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να το προσπαθούσε κάποιος (πχ εορτολόγιο)

Yπάρχει θέμα για εφαρμογές Android, εδώ είναι εκτός θέματος.

- Alex

εχω βαλει την 4.1.1 και στο Viber δεν μου εφανιζει από τις επαφες μου ποιοι αλλοι εχουν viber κάτι που το έκανε με την προηγούμενη έκδοση. Δεν μπορει να κανει συγχρονισμο με την λιστα των επαφων μου μου λεει.

Πρέπει να κάνω κατι?

Edited by atvelos

εχω βαλει την 4.1.1 και στο Viber δεν μου εφανιζει από τις επαφες μου ποιοι αλλοι εχουν viber κάτι που το έκανε με την προηγούμενη έκδοση. Δεν μπορει να κανει συγχρονισμο με την λιστα των επαφων μου μου λεει.

Πρέπει να κάνω κατι?

Δουλεύει κανονικά σε εμένα με 4.1.1

καλημερα,υπαρχει τροπος να <<πειραξουμε>>την ενταση ηχου κλησης και μικροφωνου?εννοω μπαινοντας στα <<εσωψυχα>>της συσκευης,εχω ακουσει οτι στα android μπαινεις στον κωδικα και πειραζεις τα παντα,κυριολεκτικα τα παντα.Το ρωταω υπευθυνα γιατι το εχω ψαξει οτι γινεται απλα οτι κανεις αρχιζει να ειναι εις βαρος της μπαταριας,anyway, αν καποιος ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω Edited by notarius

καλημερα,υπαρχει τροπος να <<πειραξουμε>>την ενταση ηχου κλησης και μικροφωνου?εννοω μπαινοντας στα <<εσωψυχα>>της συσκευης,εχω ακουσει οτι στα android μπαινεις στον κωδικα και πειραζεις τα παντα,κυριολεκτικα τα παντα.Το ρωταω υπευθυνα γιατι το εχω ψαξει οτι γινεται απλα οτι κανεις αρχιζει να ειναι εις βαρος της μπαταριας,anyway, αν καποιος ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω

Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722136 Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αυτο που ψάχνεις :confused:

Samsung galaxy s21+

Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722136 Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αυτο που ψάχνεις :confused:

μαλλον θα βγαλω ακρη με αυτο,σε ευχαριστω και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα,να σαι καλα

εχει βαλει κανεις τη 4.1.2 του ισραηλ?

Ελα ντε??Και εγω περιμενω εντυπωσεις για να δω αν αξιζει

εγω κατεβάζω στο κινητό αυτή I9300XXELK4_I9300OJKELK5_ILO.zip

από το sammobile

και ελπίζω να καταφέρω να την φλασάρω με το mobile odin

αν υπάρχει κάποιο που να ξέρει πως γίνεται ας βοηθήσει

ευχαριστώ

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2