truckman Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Αν και δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή, όταν λες δεν μπορεί?...Δεν τα φλασαρει το cwm?..Αν ναι, δύο πράγματα έχεις να κάνεις : Τσεκάρεις αν το ζιπάκι των gapps έχει κατέβει σωστά . Ανοιξε το με τον es, αν σου βγάλει σφάλμα είναι corrupted και πρέπει να τα κατεβάσεις πάλι. Αν σου δείξει τα αρχεία που έχει μέσα χωρίς κάποιο περίεργο μύνημα είναι σωστό, οπότε σε αυτή την περίπτωση δοκιμάζεις αλλά gapps μέχρι να βρεις ένα που θα περάσει. Edited September 22, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Αν και δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή, όταν λες δεν μπορεί?...Δεν τα φλασαρει το cwm?..Αν ναι, δύο πράγματα έχεις να κάνεις : Τσεκάρεις αν το ζιπάκι των gapps έχει κατέβει σωστά . Ανοιξε το με τον es, αν σου βγάλει σφάλμα είναι corrupted και πρέπει να τα κατεβάσεις πάλι. Αν σου δείξει τα αρχεία που έχει μέσα χωρίς κάποιο περίεργο μύνημα είναι σωστό, οπότε σε αυτή την περίπτωση δοκιμάζεις αλλά gapps μέχρι να βρεις ένα που θα περάσει. Δεν τα φλασάρει, ναι, βγάζει σφάλμα και δεν ολοκληρώνεται το φλασάρισμα. Την έχω βάλει και τα έχει κατεβάσει σχεδόν όλα. Θα της πως να τα τσεκάρει, όπως λες, μήπως είναι μισά τα downloads... Τώρα της είπα να κατεβάσει και να φλασάρει του darkened sky που είδα την ενημερώνει κιολας, γιατί ο αρτερ τελευταίο update τον απρίλιο! ------------------------------------------------------- edit: Bρήκα το πρόβλημα! Φταίει το CWM. Θα αλλάξουμε σε TWRP και ελπίζω να είναι οκ! Θα ενημερώσω. "I'm getting a 'Status Error 6' when I try and install these GApps with CWM. What can I do to fix it? It likely means you're using CWM v6.0.4.7 Recovery, which is NOT compatible with any of our GApps packages. If you update your recovery to a newer version of CWM (older versions should also work fine), you will be able to successfully install any of our GApps packages. The problem is due to CWM v6.0.4.7 overwriting the installation script, thereby making it impossible for the installer to do its work. Thankfully, CWM realized the error in doing this and fixed the issue in newer versions. This 'bug' is only found in CWM v6.0.4.7, so even an older version should work, although upgrading your Recovery would be preferable to downgrading." --------------------------------------------------------- edit 2: βασικά πώς αλλάζουμε recovery? απο CWM => TWRP δηλαδή! 1) δεν μπαίνει σε download λέει, για να το περάσει μέσω odin 2) το .tar δεν το βλέπει μέσω cwm... 3) playstore δεν έχει... αδιέξοδο λίγο? Edited September 22, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 . "I'm getting a 'Status Error 6' when I try and install these GApps with CWM. What can I do to fix it? It likely means you're using CWM v6.0.4.7 Recovery, which is NOT compatible with any of our GApps packages. If you update your recovery to a newer version of CWM (older versions should also work fine), you will be able to successfully install any of our GApps packages. The problem is due to CWM v6.0.4.7 overwriting the installation script, thereby making it impossible for the installer to do its work. Thankfully, CWM realized the error in doing this and fixed the issue in newer versions. This 'bug' is only found in CWM v6.0.4.7, so even an older version should work, although upgrading your Recovery would be preferable to downgrading." --------------------------------------------------------- edit 2: βασικά πώς αλλάζουμε recovery? απο CWM => TWRP δηλαδή! 1) δεν μπαίνει σε download λέει, για να το περάσει μέσω odin 2) το .tar δεν το βλέπει μέσω cwm... 3) playstore δεν έχει... αδιέξοδο λίγο? Ουσιαστικά σου λέει πως με τη συγκεκριμένη έκδοση cwm δεν μπορείς να περάσεις κάποιο από τα πακέτα gapps (= goggle apps, γι'αυτό δεν έχει play store, θέλει gapps). Οποιαδήποτε νεότερη/παλαιότερη cwm έκδοση θα δουλέψει όμως. Σε Download mode δεν μπορεί να μην μπαίνει, κάτι κάνεις λάθος. Επίσης το .tar θα το δει μόνο με Odin και download mode. Κάπου θα υπάρχει και .zip αρχείο για να το κάνεις install μέσω cwm. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Ουσιαστικά σου λέει πως με τη συγκεκριμένη έκδοση cwm δεν μπορείς να περάσεις κάποιο από τα πακέτα gapps (= goggle apps, γι'αυτό δεν έχει play store, θέλει gapps). Οποιαδήποτε νεότερη/παλαιότερη cwm έκδοση θα δουλέψει όμως. Σε Download mode δεν μπορεί να μην μπαίνει, κάτι κάνεις λάθος. Επίσης το .tar θα το δει μόνο με Odin και download mode. Κάπου θα υπάρχει και .zip αρχείο για να το κάνεις install μέσω cwm. Μωρέ το κατάλαβα, γι'αυτό θέλω να περάσω το TWRP. Και το status 6 πάντως το βγάζει σε έκδοση .6 όχι .7, αλλά μιας και δεν έχει πλέον υποστήριξη το CWM μάλλον δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με αυτό. Τώρα για το TWRP δεν έχει zip αρχεία από το official site για το S3... (θα κάνω μια έρευνα μήπως βρω τίποτα τροποποιημένο) Η οδηγίες δίνονται από απόσταση οπότε δεν μπορώ να το βάλω εγώ σε download. ;) Μέσω του reboot menu της ρομ το "reboot bootloader" δεν είναι αυτό εε? για download δηλαδη. Τέλος πάντων, πέρασε την archidroid για τώρα, οπότε ίσως κατεβάσει από εκεί καμιά εφαρμογή για flash να αλλάξει σε TWRP... ---------------------------- ok ευχαριστώ @sofos & truckman Edited September 22, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Η οδηγίες δίνονται από απόσταση οπότε δεν μπορώ να το βάλω εγώ σε download. ;) Μέσω του reboot menu της ρομ το "reboot bootloader" δεν είναι αυτό εε? για download δηλαδη. Τέλος πάντων, πέρασε την archidroid για τώρα, οπότε ίσως κατεβάσει από εκεί καμιά εφαρμογή να αλλάξει σε TWRP... Πλήκτρο έντασης κάτω, πλήκτρο κλειδώματος και κεντρικό πλήκτρο πατημένα ταυτόχρονα παρατεταμένα μέχρι να κάνει επανεκκίνηση και να μπει σε Download mode (έπειτα ίσως χρειαστεί να πατήσει ξανά volume up για να συνεχίσει). Reboot to bootloader όχι είναι άλλο, μακρυά. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Μωρέ το κατάλαβα, γι'αυτό θέλω να περάσω το TWRP. Και το status 6 πάντως το βγάζει σε έκδοση .6 όχι .7, αλλά μιας και δεν έχει πλέον υποστήριξη το CWM μάλλον δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με αυτό. Τώρα για το TWRP δεν έχει zip αρχεία από το official site για το S3... (θα κάνω μια έρευνα μήπως βρω τίποτα τροποποιημένο) Η οδηγίες δίνονται από απόσταση οπότε δεν μπορώ να το βάλω εγώ σε download. ;) Μέσω του reboot menu της ρομ το "reboot bootloader" δεν είναι αυτό εε? για download δηλαδη. Τέλος πάντων, πέρασε την archidroid για τώρα, οπότε ίσως κατεβάσει από εκεί καμιά εφαρμογή για flash να αλλάξει σε TWRP... ---------------------------- ok ευχαριστώ @sofos & truckmanΚαλημέρα.Φλάσαρε αυτό καί gapps βάλε tkgapps αν είναι για temasek Edited September 23, 2015 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Περα απο τα tkgapps, τα αλλα τα βρηκα απο εδω και απο κει! :) Καλα ποσα gapps υπαρχουν? Απο αυτα που λες ειχα κατεβασει για τεμασεκ στο νοτε 3, αλλά δεν καταλαβα οτι αυτα που κατεβαζε τωρα ηταν διαφορετικα. Ιδιο στησιμο και το thread... Οκ ωραια, ευχαριστω! Edited September 23, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 open gapps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Εχω περάσει εδω και 10 μέρες την QS OE1.Είναι όντως πολύ γρήγορη και η μπαταρία ειδικά στο stand by δεν πέφτει με τίποτα (boefla 6.2). Έχω μόνο 2 προβλήματα: Η ram μετά απο 2 μέρες γεμίζει (χτες είδα 2mb ελεύθερα) και το σημαντικότερο είναι ότι το wifi αποσυνδέεται όταν κλείνει η οθόνη. Πέρασα το wifi fix με recover 2 φορές (ακόμα και με wipe) αλλά τίποτα. Έχετε καμιά άλλη λύση για να μην την ξαναπεράσω απ την αρχή; Τελικά πέρασα την QS NL1 με boefla 6.4 και το πρόβλημα με την ραμ λύθηκε (350 μβ free μετά απο 2 μέρες) όμως το wifi συνεχίζει να αποσυνδέεται εκτός αν έχω στις ρυθμίσεις πάντα να ψάχνει για wifi ή όταν φορτίζει. Οπότε μήπως είναι θέμα του boefla; Υπάρχει κάποια ρύθμιση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Τελικά πέρασα την QS NL1 με boefla 6.4 και το πρόβλημα με την ραμ λύθηκε (350 μβ free μετά απο 2 μέρες) όμως το wifi συνεχίζει να αποσυνδέεται εκτός αν έχω στις ρυθμίσεις πάντα να ψάχνει για wifi ή όταν φορτίζει. Οπότε μήπως είναι θέμα του boefla; Υπάρχει κάποια ρύθμιση του; Την χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 2μηνο (QS NL1 με boefla 6.4) και δεν έχω τόση ελεύθερη μνήμη, και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω επανεκκίνησή για να ελευθερωθεί Πως τα καταφέρνεις ? Επίσης μετά από κάθε επανεκκίνηση άλλες φορές έχω ένα τηλέφωνο που πάει σφαίρα και από τα ταχύτητα , απόκρισή, μνήμη, μπαταρία (2 ημέρες) και άλλοτε είναι κούτσουρό (χωρείς καλή απόκρισή , φουλ μνήμη ) και μπαταρία με το ζόρι να βγάλω την ημέρα με την ίδια χρήση. Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Την χρησιμοποιώ εδώ και κανένα 2μηνο (QS NL1 με boefla 6.4) και δεν έχω τόση ελεύθερη μνήμη, και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω επανεκκίνησή για να ελευθερωθεί Πως τα καταφέρνεις ? Επίσης μετά από κάθε επανεκκίνηση άλλες φορές έχω ένα τηλέφωνο που πάει σφαίρα και από τα ταχύτητα , απόκρισή, μνήμη, μπαταρία (2 ημέρες) και άλλοτε είναι κούτσουρό (χωρείς καλή απόκρισή , φουλ μνήμη ) και μπαταρία με το ζόρι να βγάλω την ημέρα με την ίδια χρήση. Καμιά ιδέα ? Αυτή την στιγμή με 52 ώρες χρήσης έχω 300 mb free.Μόνο το greenify χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω messenger,viber κτλ.Ίσως επειδή ακόμα είναι φρέσκια.Πάντως με την OE1 μετά από 2 μέρες κι εμένα κόλλαγε πολύ. Για το wifi μου κάνει εντύπωση οτι όταν το φορτίζω δεν αποσυνδέεται γι αυτό σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει ο boefla.Προς το παρόν το αφήνω με την ρύθμιση να διατηρεί ανοικτό το wifi κατά την διάρκεια αδράνειας αφού δεν μου τρώει την μπαταρία όσο το έχω κλειστό (όλο το βράδυ 2-3 %) και βλέπουμε. Aν θέλω να δοκιμάσω τον agni kernel μπορώ μέσω του aroma να τον περάσω με την επιλογή 'Installation of the kernel' και θα τον αντικαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αυτή την στιγμή με 52 ώρες χρήσης έχω 300 mb free.Μόνο το greenify χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω messenger,viber κτλ.Ίσως επειδή ακόμα είναι φρέσκια.Πάντως με την OE1 μετά από 2 μέρες κι εμένα κόλλαγε πολύ. Για το wifi μου κάνει εντύπωση οτι όταν το φορτίζω δεν αποσυνδέεται γι αυτό σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει ο boefla.Προς το παρόν το αφήνω με την ρύθμιση να διατηρεί ανοικτό το wifi κατά την διάρκεια αδράνειας αφού δεν μου τρώει την μπαταρία όσο το έχω κλειστό (όλο το βράδυ 2-3 %) και βλέπουμε. Aν θέλω να δοκιμάσω τον agni kernel μπορώ μέσω του aroma να τον περάσω με την επιλογή 'Installation of the kernel' και θα τον αντικαταστήσει; Έχω και εγώ αυτές τις εφαρμογές που αναφέρεις αλλά έχω ρυθμίσει το greenify να τις σταματάει μόλις κλείσει η οθόνη και γενικά δεν τρέχει κάτι που δεν θέλω . Συνήθως η επιβάρυνση της μνήμης γίνεται μετά από uptade και ειδικά Υπηρεσίες google play. Αναφορικά με το wifi στην έκδοση αυτή βλέπω και εγώ πολλές αποσυνδέσεις ή δεν συνδέεται αυτόματα σε οικείο δίκτυο ή να μην ενεργοποιείται - συνδέεται μετά από την λειτουργία πτήσης αλλά δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα αφού το γνωρίζω και κάνω εγώ την ενεργοποίησή - σύνδεσή. Δεν έχω περάσει το fix . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Μόλις το πήρα απόφαση (δεν πήγαινε άλλο, το κινητό σερνόταν ελεεινά) και ρούταρα, πήρα backup και έβαλα cyanogenmod 12.1. Τώρα μπουτάρει για πρώτη φορά (διαδικασία 5λεπτοπυ).... Για να δούμε. Αλλιώς πρέπει να βρω μια 200άρα να παραγγείλω κανά jiayu s3 από Κίνα. Update: Δεν υπάρχει λέμε!!!! Άλλο κινητό απέκτησα!!!! Καμία σχέση. Εκεί που με ενα fb και έναν chrome σερνόταν ο Δίας, τώρα όλα πάνε αισθητά καλύτερα! Απλά τολμήστε το. Edited September 27, 2015 by gdp77 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μόλις το πήρα απόφαση (δεν πήγαινε άλλο, το κινητό σερνόταν ελεεινά) και ρούταρα, πήρα backup και έβαλα cyanogenmod 12.1. Τώρα μπουτάρει για πρώτη φορά (διαδικασία 5λεπτοπυ).... Για να δούμε. Αλλιώς πρέπει να βρω μια 200άρα να παραγγείλω κανά jiayu s3 από Κίνα. Update: Δεν υπάρχει λέμε!!!! Άλλο κινητό απέκτησα!!!! Καμία σχέση. Εκεί που με ενα fb και έναν chrome σερνόταν ο Δίας, τώρα όλα πάνε αισθητά καλύτερα! Απλά τολμήστε το. Καλησπερα,ενδιαφερομαι να την περασω και γω,γιατι οπως το ειπες δεν παει αλλο! Μπορεις να δωσεις το λινκ να την κατεβασω? Τι υπερ και τι κατα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπερα,ενδιαφερομαι να την περασω και γω,γιατι οπως το ειπες δεν παει αλλο! Μπορεις να δωσεις το λινκ να την κατεβασω? Τι υπερ και τι κατα εχει? http://galaxys3root.com/t-mobile-galaxy-s3-roms/cm12-1-rom-for-galaxy-s3-android-5-1-1official/ Άμα βρεις "κατά" πες μου και μένα... Δεν έχω βρει κανένα! Ποιος να φανταζόταν ότι το κινητό που είχα για πέταμα τρέχει lollipop 5.1 σφαίρα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) http://galaxys3root.com/t-mobile-galaxy-s3-roms/cm12-1-rom-for-galaxy-s3-android-5-1-1official/ Άμα βρεις "κατά" πες μου και μένα... Δεν έχω βρει κανένα! Ποιος να φανταζόταν ότι το κινητό που είχα για πέταμα τρέχει lollipop 5.1 σφαίρα... κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ :) πατωντας το λινκ επιλεγω εκει που λεει gti 9300,αλλα γραφει το εξης(Sorry, no official builds available for GT-i9300, you can try the unofficial versions),εσυ την unofficial εβαλες,και μετα περασες τα gaps? ειναι root η πρεπει να το κανω? edit:προαπαθω να την περασω αλλα δεν μπορω μου βγαζει σφαλμα. cwm recovery v5.5.0.4 εχω πανω. Edited September 28, 2015 by gp_r5gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ :) πατωντας το λινκ επιλεγω εκει που λεει gti 9300,αλλα γραφει το εξης(Sorry, no official builds available for GT-i9300, you can try the unofficial versions),εσυ την unofficial εβαλες,και μετα περασες τα gaps? ειναι root η πρεπει να το κανω? edit:προαπαθω να την περασω αλλα δεν μπορω μου βγαζει σφαλμα. cwm recovery v5.5.0.4 εχω πανω. 1) Ναι την unofficial για την διεθνή εκδοση του s3. Μην ανησυχεις ειναι σταθερή και δοκιμασμένη (και απο μένα). 2) Για root έχει επιλογή στα developer options. Την ενεργοποιείς και είσαι κομπλέ. Οδηγίες εδώ: http://highonandroid.com/android-howtos/how-to-enable-root-on-cm10-2-android-4-3/ 3) χρειαζεσαι μεταγενέστερο cwm. Θα το βρεις εδώ: http://galaxys3root.com/cwmtwrp-recovery/ Edited September 29, 2015 by gdp77 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) εδω και καιρο επεστρεψα παλι στην QS-i9300-KK-FINAL(OE1) με τα γνωστα προβληματα στη RAM . Θελω να πειραματιστω με το modem γιατι με αυτο που εχω δεν εχω και την καλυτερη συνδεση Data .Στον ιδιο χωρο ενω το δικο μου παιζει συνεχεια αναμεσα σε H+ και Ε ,σε κινεζια XIAOMI ειναι σταθερα σε H+ και παει σφαιρα.Δεν εχω ξαναφλασαρει modem θελω να ρωτησω για την QS ποια συνίσταται και πως την περναμε ? εγω φοραω τωρα την ΧΧUGNA8 . Μπορει κατι να παει στραβα? Edited October 2, 2015 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) χτες κιόλας έβαλα την bliss rom και τα gapps (pico modular) έχει κανείς γνώμη για την συγκεκριμένη rom? πρώτη φορά στο άθλημα και μου φαίνεται πως τρώει λίγη μπαταρία παραπάνω αλλά για αρχή είμαι ικανοποιημένος.. edit: μετά από 2 μέρες χρήσης της παραπάνω rom η μπαταρία μπορώ να πω πως κρατάει ΑΙΣΘΗΤΑ παραπάνω σε σχέση με πριν...όλα καλά λοιπόν! Edited October 7, 2015 by pananton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 εδω και καιρο επεστρεψα παλι στην QS-i9300-KK-FINAL(OE1) με τα γνωστα προβληματα στη RAM . Θελω να πειραματιστω με το modem γιατι με αυτο που εχω δεν εχω και την καλυτερη συνδεση Data .Στον ιδιο χωρο ενω το δικο μου παιζει συνεχεια αναμεσα σε H+ και Ε ,σε κινεζια XIAOMI ειναι σταθερα σε H+ και παει σφαιρα.Δεν εχω ξαναφλασαρει modem θελω να ρωτησω για την QS ποια συνίσταται και πως την περναμε ? εγω φοραω τωρα την ΧΧUGNA8 . Μπορει κατι να παει στραβα? Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και την εξαιρετική CyanogenMod 12.1. Δεν διαπίστωσα να λοκάρει διαφορετικά απο την stock, αλλά όταν με την στοκ Ρομ το σήμα ηταν Ε, πρακτικά δεν είχα internet, ενω τώρα ακόμα και με Ε η σύνδεση είναι αξιοπρεπέστατη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Μόλις το πήρα απόφαση (δεν πήγαινε άλλο, το κινητό σερνόταν ελεεινά) και ρούταρα, πήρα backup και έβαλα cyanogenmod 12.1. Τώρα μπουτάρει για πρώτη φορά (διαδικασία 5λεπτοπυ).... Για να δούμε. Αλλιώς πρέπει να βρω μια 200άρα να παραγγείλω κανά jiayu s3 από Κίνα. Update: Δεν υπάρχει λέμε!!!! Άλλο κινητό απέκτησα!!!! Καμία σχέση. Εκεί που με ενα fb και έναν chrome σερνόταν ο Δίας, τώρα όλα πάνε αισθητά καλύτερα! Απλά τολμήστε το. φιλε μου πια gapps κατεβασες εχεις link;παιδια γενικοτερα εχω μπερδευτει με τα gapps,αλλα ειναι ολοκληρα αλλα mini τι γινετε;πια εχετε βαλει;επισης εαν δεν θελουμε τα gapps,ξεχωριστα μονοι μας ας πουμε να κατεβασουμε τα google play services apk κ το google play apk δεν γινετε;και οτι ακομα θελουμε ξεχωριστα οπως το gmail app μετα απο το play store.γινετε και ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 camera ραδιοφωνο δουλευουν; μηπως ειναι καλυτερη η ArchiDroid V3.1.4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γενικα γινεται ενας χαμος με τις custom και δεν μπορεις με τιποτα να διαλέξεις καποια που να κανει το κινητο να δουλευει σωστα! Η μια δινει δηθεν ταχυτητα αλλα δεν εχει ραδιοφωνο, η άλλη εχει πρόβλημα η καμερα και σε πολλες δεν δουλευει πλεον το direct που είναι ένα σημαντικο κομματι στο κινητο. Εγω εβαλα την OMEGA λειτουργουν όλα καλα ......ΑΛΛΑ....... το κινητο και παλι σερνεται ενώ εχω αποκλεισει εφαρμογες στο να τρεχουν στο background .... Γενικα είναι ένα κινητο για εκδοση ΜΟΝΟ 2.2. εως και 4.2 μετα....το ΧΑΟΣ:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ρε μπας και η καλυτερη ρομ για μας ειναι 4.3 χωρις bloatware και με greenify ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ρε μπας και η καλυτερη ρομ για μας ειναι 4.3 χωρις bloatware και με greenify ; ακου να δεις φιλε μου,εγω περασα απο qs,cm11 και αλλες πολλες samsung bazed roms.που ειμαι τωρα;stock 4.3 bloatware εχει παρει ποδι,greenify οσα θελω,smartlauncher pro,και boefla 5.9 με governor pegasusq standard και scheduler row και row οπως επισης ο lmk (24,31,38,48,55,150)για να μην κληνει τα apps μετα τα 650mb θελω να την εκμεταλευεται την μνημη.σε σχεση με τις samsung bazed custom ειναι μακρααααααααν η καλυτερη και σταθερη (εννοείτε),η cm11 ηταν πιο μπαμ σε πληκρολογια επαφες και τετοια αλλα μεχρι εκει μετα πολυ πισω σε ολα τα αλλα.με βαση την εμπειρια μου και τους ρουφιανους(xposed-cpu temp και cpu freq)ειναι οτι καλυτερο και το κινητο παει μπαλα οπως το ακους.εχω κανει και wipe dalvic αφου εφυγε το bloat.η μονη ζηλεια και φαγουρα που εχω πλεον ειναι η cm 12.1 lolipop απλα βεριεμαι την διαδικασια προς το παρον και το οτι πιστευω μεσα μου οτι παλι θα γυρισω στην αγαπημενη 4,3 made by me.ξεχασα κατι τελευταίο φιλε μου ο browser που χρησιμοποιω ειναι ο 4.1.1 aosp stock android,εδω δεν το συζητω ετη φωτος μπροστα απο οτιδηποτε κυκλοφορεί εκει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts