Jump to content

dnspider

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dnspider

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dnspider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια miui13 θα πάρουμε τελικα ή παει πακετο με το android12 ;
  2. Μόλις ήρθε ενημέρωση 12.0.6.0 QGGEUXM
  3. Εχω παρατηρήσει οτι οταν αναβοσβηνουν πισω απο το ρολόι οι 2 πράσινοι αισθητήρες στο τελείωμα ο ενας φλασαρει κόκκινα. Στην τελευταία αναλαμπή ισα που το παίρνει το ματι κοκκινίζει. Το συγκρινα με αλλο ρολόι και δεν το κανει. Και λεω μήπως η απόκλιση (20-30) στους παλμούς οφείλεται σε ελαττωματικό αισθητήρα ;αν ειναι ετσι παω για σερβις.
  4. Κατεβάζουμε Huawei Health και hms core απο Huawei app gallery αυτο ισχύει για ολα τα κινητα. Βάζουμε εξοικονόμηση μπαταριας στο health χωρις περιορισμους και κλειδώνουμε το health να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Ετσι συνεργάζεται καλύτερα με το κινητο μας και με λιγότερα προβλήματα. Εξάλλου μεσα στο health εχει λεπτομερέστατη περιγραφή ρυθμισης του κινητου σε περίπτωση προβλήματος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης ενεργοποιούμε την αυτόματη εναρξη του health
  5. Πλέον ξεκλειδωσε η αγορα watch faces απο το health .
  6. Το θεμα είναι οτι πριν κάποια παλαιότερη αναβάθμιση μετρουσε μια χαρα και λογο του update χάλασε η ακρίβεια .....οκ ξέρουμε οτι σαν το heart rate belt δεν εχει αλλα και το ρολόι μας μια χαρα ακρίβεια ειχε πριν καποιο update που εγινε στο παρελθόν..... γι'αυτό περιμενω να δω αν έφτιαξε με το τελευταίο firm
  7. 30 παλμους κατω στην ασκηση.
  8. Έχει θέμα με την ακρίβεια όπως περιγράφεται και σε πολλα φόρουμ. Εγω προσωπικά το τσεκαρα σε ασκηση τρέξιμο σε σύγκριση με ζωνη heart rate και είχε αρκετη απόκλιση. Αν κάποιος εχει την καινούργια firmware ας ενημερώσει αν συμπεριφέρεται καλύτερα όσον αφορά τους παλμούς.
  9. Αραγε έφτιαξε τo προβλημα με το heart rate ; Η έκδοση είναι 1.0.12.20
  10. Εμενα τσεκαρισμενο το gps ειναι απόλυτα ακριβες. Θεμα συνεχίζει να εχει η καταγραφή παλμών που στην άσκηση ειναι παλι 20-30 παλμους πιο κατω (τσεκαρισμενο με heart rate belt και endomondo).
  11. Δεν έφτιαξε το θεμα με τους παλμους με την νεα firmware. Δεν άλλαξε τίποτα.
  12. Με την καινούργια firmware κι εγω στην άσκηση ειμαι 20-30 παλμους πιο κάτω απο πριν.....τσεκαρισμενο σε σύγκριση με heart rate belt.
  13. Εκανες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο Health για το κινητό σου ;
  14. Βρηκα τι τρωει μπαταρία. Με stress και αυτόματη ανίχνευση ασκησης κλειστα μετα απο 8 ωρες ειμαι ακόμα 100%. Παλμοι και Sleep ανοιχτά.
  15. 5% σε ενα 24ωρο ; Εισαι παρα πολυ καλα. Εμενα στο 24ωρο με ελάχιστη χρηση πέφτει 13% .....
×
×
  • Create New...