robostavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 τελικά έφταιγε η qs για την υψηλή θερμοκρασία που εμφάνιζε το κινητό. Έβαλα ξανά την archi 1.7. και είναι στους 32-40 βαθμούς. Ωστόσο μου θύμισε γιατί ήθελα να την αλλάξω (πολύ lag ρε φίλε). Έχουμε κάτι καλό σε samsung based να βάλω? Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι οκ η κάμερα για φωτό των μικρών και να έχει splanner και ραδιόφωνο. Αυτή η sensation από s5 αξίζει να τη δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 παιδιά μια καθαρή Android rom τύπου nexus υπάρχει; Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά υπομονή Σύντομα βγαίνει σταθερή ArchiDroid 3.1 βασισμένη σε lollipop. Θεωρητικά δηλαδή θα είναι σταθερή γιατί ήδη οι τελευταίες experimental εκδόσεις φαίνονται να τρέχουν απροβληματιστα. Τώρα αν θέλετε touchwiz η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η qs.. Ολες οι αλλες έκαναν και από κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τώρα αν θέλετε touchwiz η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η qs... Ολες οι αλλες έκαναν και από κάποιο θέμα καλή είναι αν θες να τηγανίσεις αυγά. Έβαλα την NJ1 αντί της NL1 μπας και σωθεί η κατάσταση αλλά πάπαλα, μετά από clean install βράζει... και μετά θα αρχίσουν να σκάνε εφαρμογές κλπ κλπ. ότι ρύθμιση και να βάλω στο boeffla τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Δεν είχα πρόβλημα ακόμα και με overclock σε cpu και gpu. Βάλε ondemand governor στα 1.4ghz και touchboost μέχρι 400mhz Μετά από την εγκατάσταση οποιας rom και να έχω βάλει το κινητό μου είναι ζεστό. Άστο λίγο με κλειστή οθόνη να δεις αν θα παραμείνει By the way ισως παίζει και κάποιο ρόλο το καλοκαίρι και η ζέστη γενικά. Αλλά αφού λες στο κάνει μόνο σε αυτή την rom μαλλον όχι.. Αν δεν δουλεύει δεν γνωρίζω λύση... Δοκίμασε άλλες touchwiz, μερικά παιδιά είπαν για την sensation που ανέφερες αλλά σε εμένα ήταν πολύ αργή Edited May 26, 2015 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 πάντως και στο xda είδα διάφορους να σχολιάζουν ότι ζεσταινόταν πολύ το κινητό, και εμένα τα κόλπα άρχισε να τα κάνει αρχές άνοιξης που δεν είχε ζέστη, κανά 2μηνο αφού την έβαλα. Και εκτός του ότι ζεσταινόταν έκανε πάρα πολλά fc, lag κλπ. Είχα την nl1 version, έβαλα τώρα την nj1 για να δω, και του πέρασα μόνο κάποιες απαραίτητες εφαρμογές. Επίσης το ότι ζεσταινόταν είχε να κάνει και ότι φαινόταν να είναι και συνέχεια wake και έφευγε η μπαταρία νεράκι. έβαζα έβγαζα εφαρμογές, επαναφορά , wipes, τίποτα, εκεί να ψήνεται. Αν η sensation σου φαίνεται αργή, δεν θα πάρω. Αν δεις κάτι αξιόλογο πες μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αυτό με την υπερθέρμανση της qs δεν το έχω δει τόσο καιρό. Με εξαίρεση το πρώτο setup και μέχρι να μπουν όλες οι εφαρμογές μετά από αυτό η θερμοκρασία είναι κανονική. Το έχω με boelfa και με την χρήση του greenfy έχω πολύ καλή αυτονομία όπως έχω γράψει και στο θέμα για την αυτονομία του s3. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 απο samsung based rom δεν υπαρχει πιο σταθερη με σωστες θερμοκρασιες μπαταρια κ χωρις να υστερει σε ταχυτητα απο την μανουλα που εχετε,καθαρισμενη απο τα χερακια σας με greenify με το donation package μαζι με xposed για να εχετε το 100% των δυνατοτητων του κ με μια custom recovery υστερα απο προσθαφαιρεσεις εφαρμογων να κανετε αραια κ που ενα wipe cache μαζι κ dalvic να σεταρετε παλι ο χωρος των εφαρμογων κ παει σφαιροπεταδην το εργαλειο (παντα βαση των δυνατοτητων του πλεον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αυτό με την υπερθέρμανση της qs δεν το έχω δει τόσο καιρό. Με εξαίρεση το πρώτο setup και μέχρι να μπουν όλες οι εφαρμογές μετά από αυτό η θερμοκρασία είναι κανονική. Το έχω με boelfa και με την χρήση του greenfy έχω πολύ καλή αυτονομία όπως έχω γράψει και στο θέμα για την αυτονομία του s3. Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο.Και εγώ τόσο καιρό την έχω και όλα καλά από άποψη θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο.Και εγώ τόσο καιρό την έχω και όλα καλά από άποψη θερμοκρασίας. χμμμ μαλλον εγώ είχα κάνει κάποια χαζομάρα στην μετάβαση από archi σε qs, με την nj1 εκτός από την πρώτη μέρα που το έστηνα και ζεσταινόταν (και αμέσως να ποστάρω :X) τώρα είναι σε νορμάλ επίπεδα. Ωστόσο ακόμα έχω κάποια θεματάκια με lag και fc εφαρμογών. Μάλλον φταίει ο κερνελ, έχω τον boeffla 6.4 από την εγκατάσταση. Να τον αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 σε εμενα πιο απροβληματιστη samsung based ρομ ηταν η neatrom 4.3 . Βεβαια ηταν πιο αργη και με χειροτερη ραμ απο qs . Η qs στην αρχη και για αρκετο καιρο πετουσε αλλα τωρα τελευταια μου εβγαζε προβληματα. Τωρα δοκιμαζω την dn4 με τις γνωστες εντυπωσεις, καλη φαση η αλλαγη αλλα πολυ βαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Στην qs αν το κλείνεις κάθε βράδυ η του κάνεις επανεκκίνηση κάθε βράδυ διατηρεί την καλή του συμπεριφορά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κατέβασε αυτό έχει 27 themes καί Extract from zip and install as normal app ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα sorry για την ταλαιπωρία αλλά σε μένα δουλεύει ρολόι.Φλάσαρε αυτό το fix Το fix για την κάμερα δουλεύει τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα...Φιλος μου εδωσε ενα S3 Ι9300 το οποίο το ειχε παρει απο εξω ...Τσεχία συγκεκριμένα και ξαφνικα του κλείδωσε το δίκτυο της sim βγαζει το μήνυμα οταν πας να παρεις τηλεφωνο ''Mη εγγεγραμμένο στο δίκτυο''....Ξερει κανεις την λύση??? Του εκανα root και προσπάθησα αυτή την λύση να του βαλω ξανα τα modem μεσα https://www.youtube.com/watch?v=i7K6RDVRBhs oπως στο video...αλλα τιποτα βγαζει σφάλμα στην φορτωση και των δυο...Καμία λύση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα...Φιλος μου εδωσε ενα S3 Ι9300 το οποίο το ειχε παρει απο εξω ...Τσεχία συγκεκριμένα και ξαφνικα του κλείδωσε το δίκτυο της sim βγαζει το μήνυμα οταν πας να παρεις τηλεφωνο ''Mη εγγεγραμμένο στο δίκτυο''....Ξερει κανεις την λύση??? Του εκανα root και προσπάθησα αυτή την λύση να του βαλω ξανα τα modem μεσα https://www.youtube.com/watch?v=i7K6RDVRBhs oπως στο video...αλλα τιποτα βγαζει σφάλμα στην φορτωση και των δυο...Καμία λύση ???Καλησπέρα.Γιά κοίτα εδώ φίλε μου Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Καλησπέρα.Γιά κοίτα εδώ φίλε μου δεν δουλευει δυστυχώς...και αυτο. Μου βγαζει στην διαδικασια μεσα στην recovery το μήνυα "Ε:signature verification failed". σε ευχαριστώ παντως για την προταση...Αν εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο..??? Edited May 30, 2015 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 δεν δουλευει δυστυχώς...και αυτο. Μου βγαζει στην διαδικασια μεσα στην recovery το μήνυα "Ε:signature verification failed". σε ευχαριστώ παντως για την προταση...Αν εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο..???Ποιό recovery έχεις Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ποιό recovery έχεις αλλαξα και τη recovery εβαλα μία ποιο κανουρια την clockworkmod v6.0.4.6.. προχώρησε κανονικά μετα απο αυτο φανηκε οτι τα πηρε αλλα δεν δουλευει. Μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα οταν παω να παρω τηλεφωνο μη εγγεγραμμένο δικτυο. Mήπως θέλει και αλλαγή rom.?? Εκδοση 4.3 εχει Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) αλλαξα και τη recovery εβαλα μία ποιο κανουρια την clockworkmod v6.0.4.6.. προχώρησε κανονικά μετα απο αυτο φανηκε οτι τα πηρε αλλα δεν δουλευει. Μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα οταν παω να παρω τηλεφωνο μη εγγεγραμμένο δικτυο. Mήπως θέλει και αλλαγή rom.?? Εκδοση 4.3 εχει Android...Φλάσαρε TWRP recovery καί αν δεν γίνει τίποτα μπές σε download mode καί φλάσαρε 4.3 rom από εδώ Edited May 31, 2015 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 έχει κανένας άλλος θέμα με τη σύνδεση σε υπολογιστή με την qs nj1? με την nl το έβλεπε κανονικά. ξαναέβαλα drivers , άλλαξα usb ,restart τίποτα. βγάζει μύνημα ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει τους απαραίτητους drivers. τελικά έκανα την δουλειά μου με ένα usb otg, αλλά και πάλι... υπόψη το μόνο καλώδιο που έχω είναι από sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 έχει κανένας άλλος θέμα με τη σύνδεση σε υπολογιστή με την qs nj1? με την nl το έβλεπε κανονικά. ξαναέβαλα drivers , άλλαξα usb ,restart τίποτα. βγάζει μύνημα ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει τους απαραίτητους drivers. τελικά έκανα την δουλειά μου με ένα usb otg, αλλά και πάλι... υπόψη το μόνο καλώδιο που έχω είναι από sony Το καλώδιο παίζει ρόλο στις Samsung συσκευές, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πρώτα με ένα Samsung καλώδιο και έπειτα να δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Γεια και απο μενα. Εχω το κιν την omega v59 αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος αφου κολαει. Βασικα να πω την αληθεια πηρα ενα Alcatel c9 και δουλευει με 400 μνημη και παει σφαιρα. Ψαχνω μια ρομ με τα τελειως βασικα. Σαν pure android. Δεν θα με πειραζε μια 4.1 χωρις bloatware. Με ενδιαφερει καθημερινη χρηση γρηγορη και καμερα και ιντερνετ. Ευχαριστω Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Γεια και απο μενα. Εχω το κιν την omega v59 αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος αφου κολαει. Βασικα να πω την αληθεια πηρα ενα Alcatel c9 και δουλευει με 400 μνημη και παει σφαιρα. Ψαχνω μια ρομ με τα τελειως βασικα. Σαν pure android. Δεν θα με πειραζε μια 4.1 χωρις bloatware. Με ενδιαφερει καθημερινη χρηση γρηγορη και καμερα και ιντερνετ. Ευχαριστω γιατι δεν γυρνας στην μαμα 4,3 σταθερη σε ολα να εισαι root και custom recovery,μεσα απο titanium back up απενεργοποιεις η διαγραφεις οτι δεν θελεις (υπαρχουν και λιστες στο διαδυκτιο με τι μπορουμε με ασφαλεια να διαγραψουμε στο s3) περνας greenify με το donation package και βαλε σε αυτοματο υπνο οτι θες ακομα κ εφαρμογες συστηματος οπως η συλλογη π.χ.μετα μπες recovery και κανε wipe cache και dalvic cache.το κινητο θα δουλευει το πολυ 450mb θα πεταει σε ολα ειδικα στο internet που θες.μπαταρια κορυφη θερμοκρασιες επισης καμερα το ιδιο γιατι μιλαμε για μαμα rom πληρως ελαφρομενη.βαλε και ενα launcher τουμπανο σαν τον smart3 με τα θεματα σου τα gesture σου κ ενα browser σφαιρα π.χ naked και για αυτα τα λιγα που θες το galaxy s3 θα αργησει να παρει συνταξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ακούγεται ακριβώς σαν αυτό που θέλω. Ευχαριστώ.... Εχεις υπόψιν καμια ευκαιρη λίστα απενεργοποιησης και καμια για υπνο? Και 4.3 οποία να ναι η καποια συγκεκριμένη? Πες και το βράδυ το δοκιμάζω.... Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Παιδια την ArchiDroid experimental 3.1 lolipop την εχει κανεις καιρο ; να μας πει εντυπωσεις ! Λενε οτι ειναι λιγο πριν την Stable . Ειμαι μηνες τωρα με ArchiDroid 3.0.2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα νομιζω ηρθε καιρος να πειραματιστω και να παω σε lolipop . Edited June 2, 2015 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts