Jump to content

johny_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johny_

  1. Χαιρεται! Είχα μια εφαρμογή την insights για να βλέπω ινσταγκραμ ποιοι κάνουν unfollow κλπ.. Μου έβγαλε ειδοποίηση το Google play όμως ότι την αδρανοποιησε γιατί ήταν επικίνδυνη. Ισχύει στα αλήθεια η είναι λίγο υπερβολικό? Ξέρετε κάποια άλλη ασφαλή εφαρμογή γι αυτή την χρήση?
  2. Καλησπέρα! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi με το app του μασουτη. Φταίει το ότι είναι δημόσιο δίκτυο? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
  3. καλα ολοι φλωροι βορειων και νοτιων προαστειων ειστε εδω μεσα? δεν εχετε καθολου συναναστροφες με αμπελοκηπους καλλιθεα κλπ να δειτε ποσο καβαντζωμενοι ειναι ολοι? οπλα τειζερ γκλομπ.. Σε ενα μπαρ στο γκαζι πηγαινεις και οι μισοι εχουν σιδερικα πανω τους.. Και καθεστε και λετε για αποσυναρμολογημενα οπλα σπιτι?
  4. μετα απο μια αναβαθμιση που ελεγε οτι βελτιωνει την καμερα μου φαινεται το αντιθετο.. ειδικα στις νυχτερινες φωτο και βιντεο μου φαινεται σαν να εχει χειροτερεψει.. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος η ιδεα μου ειναι?
  5. Μες στην μερα δεν πινω συνηθως γιατι πηγαινω gym το απογευμα. Για το βραδυ μια χαρα ειναι..,
  6. Bέλγικες μοναστηριακές. 'Oταν θέλω απλά να βρέξω το στόμα μου θα πιω μια paulaner weiss
  7. αλλο πραγμα η αναρρωση και η αναζογόνηση λογω των ηλεκτρολυτων που εχουν τα ισοτονικα και αλλο το ξυπνημα και η τσιτες των διεγερτικων των enegy drinks .. Γενικα υπαρχουν κατι ερευνες που σε κανουν να απορεις με τι εχουν στο μυαλο τους..
  8. Χαιρετω και εγω την παρεα! Ειμαι και εγω σε αναζητηση πρωτης dlsr, χωρις να εχω καποια εμπειρια απο φωτογραφια.. ετσι για να εχουμε κατι να ασχολουμαστε χαχα. Σκεφτομουν την αγορα μιας d3500 με τον 18-55 vr φακο. Αλλα βλεπω και καλη τιμη στην d5300 18-55 dx.. Τι προτεινετε? Κανει τοσο διαφορα η υπαρξη vr? Η να δωσω προτεραιοτητα στο σωμα της 5300 με σκεψη για μελλοντικη αγορα αλλου φακου? το budget δεν θελω να ξεφυγει πολυ πανω απο 450..
  9. οτι πρεπει για μια αλλαγη κινητου!!
  10. Απο οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα αυτο που ηθελα να πεταξω απο το παραθυρο ηταν το iphone 4s λογω της ελλειψης παραμετροποιησης
  11. την dn4 την εχεις δοκιμασει για να μας πεις καμια συγκριση?
  12. στην νεα qs εκτος απο την καλυτερη λειτουργια υπαρχει καμμια προσθηκη κανενος καινουριου feature?
  13. αυτη τη στιγμη οι 4.8" του s3 μου φαινονται λιγες. Ψηφιζω 5.5"-5.7".
  14. στην s5 sensation v11 σας παιζει κανονικα το ραδιο? Εμενα οχι..
  15. οτι πρεπει για να αρχισει καλα το καλοκαιρι!
  16. σε εμενα πιο απροβληματιστη samsung based ρομ ηταν η neatrom 4.3 . Βεβαια ηταν πιο αργη και με χειροτερη ραμ απο qs . Η qs στην αρχη και για αρκετο καιρο πετουσε αλλα τωρα τελευταια μου εβγαζε προβληματα. Τωρα δοκιμαζω την dn4 με τις γνωστες εντυπωσεις, καλη φαση η αλλαγη αλλα πολυ βαρια.
  17. 200-500mb ειναι αρκετα για αυτα που χρειαζομαι πραγματικα
  18. samsung και αυτο και το επομενο καθως θα δοκιμασω τη σειρα note
  19. αν και με το swype ειχα καλυτερη προβλεψη, για καποιον ανεξηγητο λογο μου αρεσει περισσοτερο το swiftkey!
×
×
  • Create New...