nikos_adamo Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα παιδιάΤι rom πρπροτείνετε;;; θέλω απλά να πηγαίνει γρήγορα το τηλέφωνο. Cm;; pure android ;; υπάρχει κάποια για καθημερινή σταθερή χρήση;Αν δεν σε νοιαζει τα εχτρα που εχει το κινητο τοτε βαλε cm11. Αρκετα σταθερη οσο την ειχα.. παει σφαιρα Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αν δεν σε νοιαζει τα εχτρα που εχει το κινητο τοτε βαλε cm11. Αρκετα σταθερη οσο την ειχα.. παει σφαιρα Cm 11;; όχι 12;; επίσης τι έξτρα εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Cm 11;; όχι 12;; επίσης τι έξτρα εννοείς;η cm12 ειναι η λολιποπ. Δεν την εχω βαλει για να σου πω αλλα λενε οτι ακομα δν ειναι τοσο καλη.. Η 11 ειναι αξιοπιστη.. Φαντασου εγω ειχα μια nightly και ηταν μια χαρα. Τα εχτρα εννοω με την παλαμη να βγαζει screenshot παραδειγμα. Ή το samsung link. Καποιες εφαρμογες της samsung που παιζουν μονο σε samsung based rom. Αξιζει να κανεις μια δοκιμη. Μονο εσυ ξερεις ομως τι σου κανει.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 CM 11 είναι pure android. Απο τις γρηγορότερες αν όχι η γρηγορότερη.Και σταθερή φυσικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αν βέβαια μπορείς να ανεχτείς τα γνωστά και άλυτα προβλήματά της και ειδικά αυτό της κάμερας...εγώ προσωπικά όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αν βέβαια μπορείς να ανεχτείς τα γνωστά και άλυτα προβλήματά της και ειδικά αυτό της κάμερας...εγώ προσωπικά όχιεγω προβλημα με την καμερα δν ειχα. ελαχιστες φορες μου ειχε βγαλει οτι δν εβρισκε κ με μια επανεκκινηση εφτιαχνε Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αν βέβαια μπορείς να ανεχτείς τα γνωστά και άλυτα προβλήματά της και ειδικά αυτό της κάμερας...εγώ προσωπικά όχι Mια χαρά λυμένο είναι.Ένα χρόνο την έχω μία φορά σε μια nightly μου το έκανε μόνο. Άλλο υποτίθεται γνωστό και άλυτο; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Mια χαρά λυμένο είναι.Ένα χρόνο την έχω μία φορά σε μια nightly μου το έκανε μόνο. Άλλο υποτίθεται γνωστό και άλυτο; Θα μου επιτρέψετε να κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το πόσο λυμένο έιναι το συγκεκριμένο θέμα με την κάμερα. Αλλο ένα θέμα με τα embedded videos στον chrome και στον chrome beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 chrome?:lol: Μόνο στο pc chrome,κινητό ποτέ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπέρα παιδια, μετα απο περιπου 3 χρονια χρησεις του S3 με original rom σκέφτομαι να βαλω μια custom rom. τωρα η συσκευή εχει android 4.3, επειδη δεν το εχω κανει ποτε, μπορειτε να μου προτείνετε μια σταθερή έκδοση και εναν οδηγό καλο ωστε να μην κανω καποιο λαθος? και πια νομιζετε οτι ειναι η καλύτερη ? η χρήση που το κανω το τηλεφωνο ειναι intenet, email, gps (sygic), facebook, viver, κτλ. θελω να βαλω κατι ωστε να μην κολαει πολυ το κινητό ! σας ευχαριστω Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπέρα παιδια, μετα απο περιπου 3 χρονια χρησεις του S3 με original rom σκέφτομαι να βαλω μια custom rom. τωρα η συσκευή εχει android 4.3, επειδη δεν το εχω κανει ποτε, μπορειτε να μου προτείνετε μια σταθερή έκδοση και εναν οδηγό καλο ωστε να μην κανω καποιο λαθος? και πια νομιζετε οτι ειναι η καλύτερη ? η χρήση που το κανω το τηλεφωνο ειναι intenet, email, gps (sygic), facebook, viver, κτλ. θελω να βαλω κατι ωστε να μην κολαει πολυ το κινητό ! σας ευχαριστωΟδηγο θα βρεις στην πρωτη σελιδα. Αν ακολουθησεις γραμμα γραμμα ειναι πανευκολο.. Τωρα για ρομ ειναι αναλογα τα γουστα. Γιαυτα που θες κανει και samsung based rom και aosp. Στην πρωτη περιπτωση ολο το φορουμ (μαζι και εγω ) βαλε την qs final με boefla kernel. Αν θες aosp βαλε cm 11. παλι με boefla.. Απλα προσοχη ποια εκδοση του boefla θα κατεβασεις αναλογα ποια ρομ θα εχεις.. και οι 2 ειναι καλες. Πιο γρηγορη ειναι η cyanogen. Η qs ειναι πιο κοντα σε αυτο που ειχες συνηθησει. Για μενα βαλε cm να αλλαξεις παραστασεις.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δοκίμασα Resurrection Remix βασισμένη στην cm12.1 (Android Lollipop 5.1) και μπορώ να πω.. Πολύ ΠΟΛΎ καλύτερη από cm12 Δεν φλασαρα boeffla όπως κάνω πάντα και άφησα τον stock που είχε. Η ram πολύ καλύτερη και γενικότερα το κινητό ταχύτερο :) Η κάμερα στις τελευταίες εκδόσεις cm12 άνοιγε παααρα πολύ αργά, και συχνά έβγαζε μήνυμα πως δεν μπορεί να συνδεθεί.. Πράγμα που δεν υπάρχει με την RR. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως το Chrome είναι προβληματικό. Αλλά αυτό είναι γνωστό της CM.. Πιστεύω θα εξελιχθεί πολύ καλά το κινητό με Lollipop. Ισως καλύτερα και από Kitkat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παίζουν όλα οκ ; έχει ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ραδιόφωνο να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα (μιας και δεν έχει και καμιά προεγκατεστημενη εφαρμογή βαριέμαι να ψάχνω να τεσταρω κάτι που δεν χρησιμοποιώ ποτέ :-P ) Πάντως σε εμένα ναι. Λειτουργούν όλα. Και GPS και tethering που μερικοί λέγαν πως κάνουν θέματα σε εμένα είναι οκ. Απλά είναι να έχεις την όρεξη να τεστάρεις από μόνος σου για λίγο αλλιώς μην κουραζεσαι (ακομα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvalos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα , δοκίμασα την CM11 M9 - 10 - 11- 12 και σε γενικες γραμμές έμεινα ευχαριστημένος με κάποια μικροπροβληματάκια (καμερας - chrome). Δοκίμασα την Ressurection (lollipop) αλλά η ταχύτητα συγκριτικά πάντα με cm 11 ήταν μικρότερη.. Τώρα? Είμαι με Slimkat 4.4 και πάει ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα , δοκίμασα την CM11 M9 - 10 - 11- 12 και σε γενικες γραμμές έμεινα ευχαριστημένος με κάποια μικροπροβληματάκια (καμερας - chrome). Δοκίμασα την Ressurection (lollipop) αλλά η ταχύτητα συγκριτικά πάντα με cm 11 ήταν μικρότερη.. Τώρα? Είμαι με Slimkat 4.4 και πάει ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑ απο προβληματα εχει; κυριως αυτο της καμερας το σπαστικο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μιά χαρά είναι η Resurrection Remix καί όποιος ενδιαφέρεται γιά boeffla:) Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα , δοκίμασα την CM11 M9 - 10 - 11- 12 και σε γενικες γραμμές έμεινα ευχαριστημένος με κάποια μικροπροβληματάκια (καμερας - chrome). Δοκίμασα την Ressurection (lollipop) αλλά η ταχύτητα συγκριτικά πάντα με cm 11 ήταν μικρότερη.. Τώρα? Είμαι με Slimkat 4.4 και πάει ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ποιο kernel εχεις; Δουλεουν ολα χωρις προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_arta Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εδω και 2 μερες περιπου που ειμαι με qs nl1 final και boeffla 6.5, οταν ακουω μουσικη ή βλεπω βιντεο ο ηχος και η εικονα αντιστοιχα κολλάνε ανα τακτα χρονικα διαστηματα... Δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων, wipe cache αλλα τιποτα. Οποιος ξερει κατι παρακαλω να βοηθησει γιατι ειναι αρκετα ενοχλητικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μια ερώτηση με την qs kitkat έχει τσεκάρει το screen mirroring αν δουλεύει? συνδεεται κανονικά αλλά δεν βλέπω στην TV την οθόνη του κινητού κάνω τίποτε λάθος? Έχω ένα miracast hdmi dongle Eυχαριστώ και καλό Πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Νομίζω θέλει custom kernel :) Δοκίμασε boeffla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελευταία ακούγονται πολλα καλα λογια για την lolipop ArchiDroid 3.1 experimental. Εχει κανεις αποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Τελευταία ακούγονται πολλα καλα λογια για την lolipop ArchiDroid 3.1 experimental. Εχει κανεις αποψη; δοκιμασα την πρωτη ressurection remix βασισμενη στην 5.1 και ηταν εξαιρετικη στις επομενες εκδοσεις λογω της cyanogenmod ΟΛΕΣ οι 5.1 στο κινητο μας εκαναν προβληματα. κυριως διαφορα FC. εγω δοκιμασα χθες την archi και .. δεν ηταν καλη. παρα πολλα fc + ενα προβλημα στο οποιο δεν εγραφε τον παροχο αλλα στην θεση του εβαζε κατι τυχαια γραμματα. ολα δουλευαν ομως. με την σημερινη archidroid αυτα τα προωληματα (τουλαχιστον τα περισσοτερα) λενε πως λυθηκαν. ακομα ομως πολλα ατομα αναφερουν διαφορα FC. αν θελεις την δικη μου αποψη περιμενε μεχρι την επομενη δευτερα! σιγουρα τα πραγματα θα ειναι, επιβεβαιωμενα, καλυτερα. :) τωρα κατι ασχετο, με την (προ)τελευταια cm11 στην οποια γυρισα πριν λιγες μερες, και το zipακι του fix της καμερας ολα δουλευουν τελεια. αν βαλουμε και απο λιγο zram στον boeffla πε τα ει! ως παθιασμενος με φλασαρισματα θα ξαναπαω σε lollipop καποια στιγμη, αλλα πιστευω πως η cm11 ειναι ετοιμη για μια τελικη εκδοση Edited April 14, 2015 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγώ η ανωμαλάρα χθες γύρισα σε samsungbased archi 4.3 Εντάξει, πολύ πίσω σε ταχύτητα και σε χρήση της ραμ,αλλά ήχος-κάμερα-οθόνη είναι πολύ καλύτερα απο όλες τις καστομιές. Λέω να περιμένω μπας και βγει καμιά καλή Lolli....:lol:Να μας κρατάτε ενήμερους:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosdk Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γεια σας παιδια. εκανα root το s3 μου και θελω να βαλω μια custom rom. τι προτεινετε για ταχυτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts