Jump to content

vaggosdk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggosdk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

vaggosdk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους. Ως αρχαριος ζητω κατανοηση. λοιπον ηθελα να κανω ρουτ το doogee mix 6gb/64gb. βρηκα ενα αρθρο απο xda.... και το ακολουθησα. μου εβγαζε ενα σφαλμα το sp flash tools και googlαρα να δω τι θα κανω. ελεγε λοιπον να κανω format all exept bootloader. μην τα πολυλογω. το κινητο δεν ανοιγει πλεον. οταν το συνδεω στον υπολογιστη το adb devices δεν δειχνει συσκευη παρολα αυτα στην διαχειριση συσκευων φαινεται η mediatek μητρικη. windows 10 64bit. καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ, οποτε δειξτε υπομονη μαζι μου. ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Καλησπερα παιδια!Λοιπον, περσυ 6/11 αγορασα ενα redmi note 2 απο vickmall. ολα μια χαρα μεχρι το καλοκαιρι, οπου το κινητο σταματησε να φορτιζει κι οταν το εβαζα στον φορτιστη ζεματαγε το καλωδιο. το εστειλα λοιπον στην vickmall, αυτοι στην xiaomi και μου αλλαξαν το φις στο κινητο. Μου το εστειλαν πισω και απο την πρωτη μερα οταν φορτιζε το κινητο, μολις εφτανε 90+ % σε καποια φαση κλεινει το κινητο. τους εστειλα μυνημα λοιπον και καταληξαμε να τους λεω οτι θα επρεπε να μου την αντικαταστησουν σαν vickmall, αφου η xiaomi μετα τις 3 φορες κανει αντικατασταση. Η απαντηση τους ειναι οτι εφταιγα εγω γιατι δεν τους ειπα ακριβως το προβλημα, ενω δεν το εκανε πριν, κι επειδη τους ειπα οτι το χρειαζομαι στην δουλεια μου και δεν μπορω να μεινω παλι 2 μηνες χωρις κινητο, μου ειπαν να παρω απο την χωρα μου ενα και να βιαστω γιατι οπου να'ναι ληγει η εγγυηση.
  3. Καλησπερα παιδια! Αρχικα αν ειμαι σε λαθος φακελο αν ειναι ευκολο μετακινηστε το και με συγχωρειτε. Λοιπον, περσυ 6/11 αγορασα ενα redmi note 2 απο vickmall. ολα μια χαρα μεχρι το καλοκαιρι, οπου το κινητο σταματησε να φορτιζει κι οταν το εβαζα στον φορτιστη ζεματαγε το καλωδιο. το εστειλα λοιπον στην vickmall, αυτοι στην xiaomi και μου αλλαξαν το φις στο κινητο. Μου το εστειλαν πισω και απο την πρωτη μερα οταν φορτιζε το κινητο, μολις εφτανε 90+ % σε καποια φαση κλεινει το κινητο. τους εστειλα μυνημα λοιπον και καταληξαμε να τους λεω οτι θα επρεπε να μου την αντικαταστησουν σαν vickmall, αφου η xiaomi μετα τις 3 φορες κανει αντικατασταση. Η απαντηση τους ειναι οτι εφταιγα εγω γιατι δεν τους ειπα ακριβως το προβλημα, ενω δεν το εκανε πριν, κι επειδη τους ειπα οτι το χρειαζομαι στην δουλεια μου και δεν μπορω να μεινω παλι 2 μηνες χωρις κινητο, μου ειπαν να παρω απο την χωρα μου ενα και να βιαστω γιατι οπου να'ναι ληγει η εγγυηση.
  4. Γεια σας παιδια. εκανα root το s3 μου και θελω να βαλω μια custom rom. τι προτεινετε για ταχυτητα;
×
×
  • Create New...