Rospy7 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καλησπέρα, μια ερώτηση. Φίλος πήρε χθες καινούριο S3 και λέει ότι δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο, αλλά μόνο γερμανικά. Επειδή έχω διαβάσει ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά από factory reset υπάρχει η πιθανότητα το καινούριο να μην είναι καινούριο; Είναι δυνατόν ολοκαίνουριο κινητό αγορασμένο από Ελλάδα να μην έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο; Καλημερα.Εχει δικιο ο φιλος σου δεν εχει Ελληνικα το ιδιο επαθα και εγω.Αγορασα προχθες για ενα φιλο το SG3 χρωματος μπλε απο γνωστο σκρουτζομαγαζο και οντος δεν ειχε Ελληνικα στο πληκτρολογιο. Ο λογος?Οτι ειναι απο τις πρωτες παρτιδες συσκευων και ερχεται με την πρωτη εκδοση λογισμικου την LF1 αν κανεις αναβαθμιση μεσω WI FI η Kies και περασεις την επομενη εκδοση την LG8 μετα θα εχεις και Ελληνικα.Βασικα κανε ολες τις αναβαθμισεις λογισμικου μεχρι να σου περασει την Jelly Bean 4.1 1 που ειναι η ποιο προσφατη εκδοση. Edited December 9, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλημέρα. Έχουμε αναφέρει ότι δεν γίνεται, υπό κανονικές συνθήκες, μεταφορά των εφαρμογών και των αρχείων τους στην εξωτερική κάρτα. Όπως είδα στο FAQ, όμως, γίνεται αναφορά για τους χάρτες των εφαρμογών πλοήγησης. Αν γιά παράδειγμα έχω το Navigon ή το sygic εγκατεστημένο στην εσωτερική μνήμη (αυτά σκέφτομαι) και κατεβάσω χάρτες μέσω internet υπάρχει η επιλογή να τους αποθηκεύσω στην εξωτερική κάρτα; Από εκέι μετά θα τους διαβάζει κανονικά απευθείας απο την κάρτα η δε θα τους βρίσκει; Αν κάποιος τους έχει ας μου απαντίσει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 καλημερα παιδια.περασα χθες την 4.1.2 και δεν μου εχει συχρονισει τις επαφες που ειχα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Η Samsung έδωσε λύση στο ερώτημα προέλευσης του κινητού με μια νέα λειτουργία του Samsung Kies, που λέγεται "Firmware Upgrade and Initialisation" ("Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία"). Με αυτή τη λειτουργία μπορεί ο οποιοσδήποτε χωρίς να πάρει τηλέφωνο τη Samsung, μόνο με τον σειριακό αριθμό της συσκευής να μάθει τη χώρα προέλευσης, καθώς και το επίσημο firmware του κινητού, και αν επιθυμεί να το εγκαταστήσει επίσημα (π.χ. αν το έχει αλλάξει με κάποια custom rom και δεν έχει την αρχική), επιστρέφοντας το τηλέφωνο σε εργοστασιακή κατάσταση. Αρχικά να σαι καλά για τον οδηγό ! Το πρόβλημά μου είναι ότι βάζοντας τον S/N μου πετάει "Please check the S/N and enter it again". Καμία ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αρχικά να σαι καλά για τον οδηγό ! Το πρόβλημά μου είναι ότι βάζοντας τον S/N μου πετάει "Please check the S/N and enter it again". Καμία ιδέα ; Μήπως βάζεις το IMEI αντί για το sn? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μήπως βάζεις το IMEI αντί για το sn? Ξέρω την διαφορά ΙΜΕΙ με S/N ! :D Το τσέκαρα και πίσω από την μπαταρία και στα settings το S/N ! Φαντάζομαι δεν παίζει κανένα ρόλο που μόλις εγκατέστησα το kies και δεν έχω συνδέσει το s3 ακόμα. Χμμμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η διαχείρηση της μπαταρίας στην 4.1.2 είναι άθλια.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάτι σου μασουλάει την μπαταρία. Κάπου πρέπει να έχει γίνει η στραβή με κάποιο απ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάτι σου μασουλάει την μπαταρία. Κάπου πρέπει να έχει γίνει η στραβή με κάποιο απ... Update εκανα στην 4.1.2... διαβαζω σε φορουμ οτι εχουν πολλοι προβλημα με το media... Εχετε καμια πρόταση?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 γιατι δεν μου βγαζει να περασω την 4.1.2? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 γιατι δεν μου βγαζει να περασω την 4.1.2? :( Γιατι δεν εχει βγει πουθενα αλλου παρα μονο σε πολωνικα κινητα.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η διαχείρηση της μπαταρίας στην 4.1.2 είναι άθλια.. Κατι δεν παει καλά στη συσκευή σου Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα. Οταν θα βαλουμε την 4.1.2 στο κινητο θα πρεπει να κανουμε factory reset πριν την περασουμε και αφοτου την περασουμε ξανα; ή αρκει να κανουμε factory reset μονο μετα την εγκατασταση της 4.1.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα. Οταν θα βαλουμε την 4.1.2 στο κινητο θα πρεπει να κανουμε factory reset πριν την περασουμε και αφοτου την περασουμε ξανα; ή αρκει να κανουμε factory reset μονο μετα την εγκατασταση της 4.1.2; Yπάρχει επισημασμένο θέμα με οδηγίες εγκατάστασης.... please διάβασέ το εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αρχικά να σαι καλά για τον οδηγό ! Το πρόβλημά μου είναι ότι βάζοντας τον S/N μου πετάει "Please check the S/N and enter it again". Καμία ιδέα ; Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Τελικά εβσλσ το s/n χωρις το προτελευταίο ψηφίο και λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το άτιμο το αρχειάκι επανεμφανίστηκε μέσα στο φάκελο του δελφινιού :mad: :mad: Το ξαναέσβησα και τώρα μπορώ να δω πάλι τα φλας. Μόνιμη λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπερα. Εχω ενα θεματακι . Λοιπον με την φωτεινοτητα στο 100% οταν ανοιγω το gmail για ελεγχο κτλ πεφτει. Τι μπορει να φταιει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 σε ποιες χωρες εχει βγει η 4.1.2 ως τωρα??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 σε ποιες χωρες εχει βγει η 4.1.2 ως τωρα??? Μόνο Πολωνία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η διαχείρηση της μπαταρίας στην 4.1.2 είναι άθλια.. Εγώ θα έλεγα το αντίθετα Μάλιστα, είναι από τις καλύτερες που είχα ποτέ. Δοκίμασε να κάνεις κανένα wipe. Τα παρακάτω γραφήματα είναι με wifi μόνιμα ανοικτό, gps ανοικτό ,δεδομένα ενεργοποιημενα,συγχρονισμόι ενεργοποιημενοι (2 email σε προώθηση, Samsung account και Dropbox) και live wallpaper. Edited December 9, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κι εμενα καλυτερη απο την 4.1.1 μου φαινεται... Καλα οχι τρελες διαφορες αλλα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγώ θα έλεγα το αντίθετα Μάλιστα, είναι από τις καλύτερες που είχα ποτέ. Δοκίμασε να κάνεις κανένα wipe. Τα παρακάτω γραφήματα είναι με wifi μόνιμα ανοικτό, gps ανοικτό ,δεδομένα ενεργοποιημενα,συγχρονισμόι ενεργοποιημενοι (2 email σε προώθηση, Samsung account και Dropbox) και live wallpaper. Βλέπω κι εσύ πασχεις απο gpsd! !!Αυτό τι είναι? Το έχω κάνει 4 φορές επαναφορά και τώρα φέρνετε να μην τρώει μπαταρία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γιατί πάσχω που το είδες? Το 5%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλημερα!! εχω στο τηλ καποια βιντεο που μου τα ανοιγει μονο με το mxplayer.. δεν υπαρχει τροπος να τα παιζει κ απο την αναπαραγωγη βιντεο? το προτιμω απο εκει γιατι μονο εκει μπορω να τα κανω ελαχιστοποιηση κ να κανω κ κατι αλλο συγχρονως στο τηλ.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γιατί πάσχω που το είδες? Το 5%? Έτσι ξεκινάει. Μετά θα φτάσεις πολύ ψηλά κ ανάλογα με την χρήση! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts