Tsaglis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Οχι τα αντροιντ μπορει να γραψουν με μικρα αλλα ο παραληπτης βλεπει κεφαλαια...ο μονος τροπος ειναι το textra..η εφαρμογη δωρεαν απο μαρκετ. Δεν είναι ακριβές αυτό. Μπορείς να γράψεις μικρά (και να λάβει ο άλλος) αν αλλάξεις την κωδικοποίηση. Αλλά περιορίζεται το μήκος του κάθε μηνύματος σε 70 χαρακτήρες. Περισσότερα εδώ και εδώ Η ρύθμιση γίνεται : Μηνύματα/ρυθμίσεις/εισαγωγή λειτουργίας/Unicode (για πεζά ελληνικά στoυς 70 χαρακτήρες) Edited December 29, 2013 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά Είμαι ροοτ και επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω από εκεί που είχα μείνει για να καταλάβω πως γίνεται..Αν μπορείτε βοηθήστε με!! Πώς μπορώ να περάσω την πιο πρόσφατη ρομ ( Samsung) Αφού Δεν μπορώ να το κάνω μέσω Wi-Fi..;;; Διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Διάβασε εδω Εγώ είμαι Root kai μέσω του KIES πέρασα την 4.3 μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δεν είναι ακριβές αυτό. Μπορείς να γράψεις μικρά (και να λάβει ο άλλος) αν αλλάξεις την κωδικοποίηση. Αλλά περιορίζεται το μήκος του κάθε μηνύματος σε 70 χαρακτήρες. Περισσότερα εδώ και εδώ Η ρύθμιση γίνεται : Μηνύματα/ρυθμίσεις/εισαγωγή λειτουργίας/Unicode (για πεζά ελληνικά στoυς 70 χαρακτήρες) σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! κατατοπιστικοτατος!! :) ξερεις επισης αν υπαρχει πληκτρολογιο 4χ3 στη 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Με το titanium backup αν κάνω factory reset κ μετά το ξανά περάσω μέσα στην συσκευή θα Έχω Όλες τις εφαρμογές πάλι..;; συγγνώμη που κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά Δεν ξέρω:ρ Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 To factory reset ειναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βρίσκεται ρυθμισεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων . τι διαφορά έχει το kies από το ota? από που μπορώ να κατεβάσω το οτα? ποιο ειναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) τι διαφορά έχει το kies από το ota? από που μπορώ να κατεβάσω το οτα? ποιο ειναι καλύτερο? Δεν εχει διαφορα . ΟΤΑ κάνεις μέσα απο το τηλέφωνο πηγαίνοντας ρυθμίσεις>περισσότερα>πληροφορίες συσκευής> ενημέρωση λογισμικού . Με το titanium backup αν κάνω factory reset κ μετά το ξανά περάσω μέσα στην συσκευή θα Έχω Όλες τις εφαρμογές πάλι..;; συγγνώμη που κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά Δεν ξέρω Ναι ,σωστά αλλά μην περάσεις με το backup εφαρμογές/ρυθμίσεις συστήματος όταν αλλάζεις έκδοση Edited December 29, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ενταξει οπως και να εχει 3 ωρες με την μανισια μπαταρια ειναι παρα πολυ ! ΣΟυ ειπα το δικο μου με 200 εφαρμογες μεσα και τα παντα ολα ανοιχτα ( 3G,συγχρονισμος κλπ) πανω απο 2 ωρες πολυ δυσκολα. Σήμερα το έλιωσα και έβγαλα κάποια αποτελέσματα από την μπαταρία μου. Καλύτερα από τα αναμενόμενα και με 7 ώρες ανοιχτό το wifi :-D Υπενθυμίζω. Είμαι με cm11 και boeffla kernel. Δυστυχώς έπρεπε να το βάλω στην φόρτιση γιατί βγαίνω από το σπίτι και δεν θέλω να μείνω από μπαταρία... ;-) Πάντως την γενική εικόνα την καταλαβαινετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η cm11 δεν έχει επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η cm11 δεν έχει επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ε; οχι αλλα εφοσον εισαι rooted μπορεις να κανεις ενα μικρο underclock κατι που δεν εκανα και δεν μπορω να πω πως προτεινω... στην εξοικονομιση ενεργειας στο tw νομιζω ριχνει την cpu στo 1ghz... και εννοειται πως παντα μπορεις να ριξεις την φωτεινοτητα.. αυτα ειναι τα 2 βασικα που τρωνε μπαταρια. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Έκανες σύγκριση με τον κερνελ της cm 3.0.64 να δεις τι παίζει; Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Με κανονική χρήση και όλα ανοιχτά εκτός bt. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να ρωτήσω και κάτι άλλο..το κινητό μου Είναι γερμανικής προέλευσης πρέπει να κατεβάσω κάποια συγκεκριμένη ρομ;;; Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παίδες έχω μια απορία.Στο sensetaion που είχα παλιότερα,μπορούσα να κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου με το facebook και έτσι αυτόματα ενημερώνονταν και οι φωτογραφίες των επαφών.Μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο στο s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ναι μπορείς Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ναι μπορείς Μπορείς να μου πεις τον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πας στους λογαριασμούς και προσθέτεις το Facebook και ορίζεις να γίνεται συγχρονισμός Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosdios Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα.να κανω αναβαθμηση σε 4, 3 το σ3 μου η να περιμενω κιαλο; εχει μεγαλη διαφωρα; πειτε μου την γνωμη σας.ειμαι καινούριος στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδια εχω ξενερωσει με το θεμα φορτισης στο κινητο μια φωρτιζει καλα με το καλωδιο που ειδη εχω αλαξει,και μια κανει ωρες να φωρτισει πληρεις! Εχω αλαξει το μαμισιο καλωδιο,και εχω παρει ενα αλλο με + δυο αλλα βησματα ακομα που ειναι για να φορτισει Ιphone,και δεν εχω αλαξει το αλλο που μπαινει στην μπριζα λετε να φταει αυτο?? Τα φωτα σας ρε παιδια!! Κατανταει αηδια να μην φορτιζει το κινητο.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα. Παιδια μια ερωτηση, Στα sms εντελως ξαφνικα μεγαλωσαν τα γραμματα,πως το κανω επαναφορα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα. Παιδια μια ερωτηση, Στα sms εντελως ξαφνικα μεγαλωσαν τα γραμματα,πως το κανω επαναφορα ; Δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτρο που χαμηλώνεις την ένταση ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτρο που χαμηλώνεις την ένταση ;) Εισαι ωραιος ! Σε ευχαριστω ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μόλις μου ήρθε firmware update μεγέθους 429.60MB :confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Καλησπερα, τις τελευταιες μερες συχνα το pc αρνειται να "διαβασει" το κινητο ως συσκευη με αφαιρουμενο μεσο αποθηκευσης, παρολο που το βλεπει κανονικα(η κοκκινη λυχνεια ειναι αναμμενη σε ολη τη διαρκεια συνδεσης μεσω του καλωδιου) Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο εχει να κανει με το κινητο η με το pc.:confused: Edited December 30, 2013 by fourtwo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Πως ξερω οτι ενα s3 εχει πάρει νερο μεσα?ο αισθητήρας τι χρωμα πρεπει να εχει? Κανεις? Edited December 31, 2013 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts