tsigpan Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδες μια βοηθεια το NVIDIA Shield TV απο amazon fr και αρκετα ευρωπαικα amazon το εχουν 169.99 για prime μέλη + μεταφορικα που δεν ξερω ποσο κοστιζουν, ειναι used ή καινουργιο; Δεν βλεπω να γραφει κατι. ξαχνω καιρο για tv box( youtube, netflix hd και κανενα παιχνιδι τα παιδια0 και ειχα καταληξει σ αυτο αλλα η τιμη δεν ελεγε να πεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδες μια βοηθεια το NVIDIA Shield TV απο amazon fr και αρκετα ευρωπαικα amazon το εχουν 169.99 για prime μέλη + μεταφορικα που δεν ξερω ποσο κοστιζουν, ειναι used ή καινουργιο; Δεν βλεπω να γραφει κατι. ξαχνω καιρο για tv box( youtube, netflix hd και κανενα παιχνιδι τα παιδια0 και ειχα καταληξει σ αυτο αλλα η τιμη δεν ελεγε να πεσει. Αφου δε λεει used ειναι καινουριο. Στο Amazon το διευκρινιζουν σε εμφανες σημειο αν ειναι used. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αν τον περάσω στο meecool m8s pro w που έχω θα δουλέψει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα δοκίμασα. Έχουν θέμα τα meecool από όσο θυμάμαι θέλουν σκάλισμα για αλλαγή launcher Δεν αλλάζεις launcher..ουσιαστικά είναι ένα app που σου ανοίγει σε παράθυρο τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παιδες μια βοηθεια το NVIDIA Shield TV απο amazon fr και αρκετα ευρωπαικα amazon το εχουν 169.99 για prime μέλη + μεταφορικα που δεν ξερω ποσο κοστιζουν, ειναι used ή καινουργιο; Δεν βλεπω να γραφει κατι. ξαχνω καιρο για tv box( youtube, netflix hd και κανενα παιχνιδι τα παιδια0 και ειχα καταληξει σ αυτο αλλα η τιμη δεν ελεγε να πεσει.149€ συν 11€ μεταφορικά, με βγήκε 160,04€ τελική.πριν λίγο το πήρα με τη χρήση prime.δέκα ώρες έμειναν ακόμη,σπευσε γρήγορα. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν αλλάζεις launcher..ουσιαστικά είναι ένα app που σου ανοίγει σε παράθυρο τις εφαρμογέςΤο δοκίμασα. Απλά ήθελα να μπαίνω κατευθείαν σε αυτό το περιβάλλον. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα H96 pro+ 3/16 και απο την πρώτη στιγμή που το πήρα είχε διάφορα θέματα με crashαρισματα και κολλήματα. Αποφάσισα να του βάλω μια custom rom (του SuperCeleron συγκεκριμένα) αλλά ενω περνάει με το USB Flash tool σωστά δεν ξεκινάει ποτέ το box. Δείχνει την αρχική οθόνη και μετά στο animation παγώνει και μένει εκει. Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει? Είναι πιθανό να οφείλονται σε υψηλές θερμοκρασίες τα συγκεκριμένα προβλήματα. Άνοιξε το κουτί και προσπάθησε να βελτιώσεις την ψύξη του επεξεργαστή με κάποιο mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Είναι πιθανό να οφείλονται σε υψηλές θερμοκρασίες τα συγκεκριμένα προβλήματα. Άνοιξε το κουτί και προσπάθησε να βελτιώσεις την ψύξη του επεξεργαστή με κάποιο mod. Έχω Δοκιμάσει να κάνω το flashαρισμα της Rom με μεγάλο ανεμιστήρα να το φυσάει και δεν είχε διαφορά, πάλι κόλλησε. Την original την παίρνει κανονικά. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) λοιπόν μετά από αναβάθμιση του μηχανήματος της wind τώρα τουλάχιστον μόνο ο es βλέπει ntfs. αλλά στην φωτο που βλέπετε πως στον κόρακα θα επιλέξω το αρχείο της ταινίας; με τα βελάκια πάνω κάτω δεξιά αριστερά πάει σε όλο το μενου γύρω γύρω αλλά εκεί δεν πάει για να το επιλέξω! επίσης όταν μετακινείται από μενού σε μενού ειδικά κάτω κάτω είναι το επιλεγμένο μαύρο πάνω σε μαύρο που δεν καταλαβαίνω σε ποιο είναι τώρα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited July 17, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 λοιπόν μετά από αναβάθμιση του μηχανήματος της wind τώρα τουλάχιστον μόνο ο es βλέπει ntfs. αλλά στην φωτο που βλέπετε πως στον κόρακα θα επιλέξω το αρχείο της ταινίας; με τα βελάκια πάνω κάτω δεξιά αριστερά πάει σε όλο το μενου γύρω γύρω αλλά εκεί δεν πάει για να το επιλέξω! επίσης όταν μετακινείται από μενού σε μενού ειδικά κάτω κάτω είναι το επιλεγμένο μαύρο πάνω σε μαύρο που δεν καταλαβαίνω σε ποιο είναι τώρα! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΒάλε ένα ασύρματο ποντίκι καλύτερα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Τι εννοείς αν υπάρχει άλλο ; Υπάρχουν δεκάδες συμβατά, όπως ισχύει με όλες τις συσκευές που έχουν τηλεχειριστήρια. Επίσης, κακως δεν δοκίμασες από την αρχή το hard reset μετά την αναβάθμιση. Είναι το πρώτο που κάνουμε μόλις έχουμε τέτοια προβλήματα . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έψαξα αλλά δεν βρίσκω κάποιο που να είναι για TANIX. Νομίζω επειδή δεν είναι συνηθισμένη μάρκα δεν βρίσκω. Αν μπορείς βάλε κάποιο link αν έχεις βρει να βοηθήσεις την κατάσταση. Όπως και να έχει και μετά το hard reset δεν έστρωσε το πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Έχω Δοκιμάσει να κάνω το flashαρισμα της Rom με μεγάλο ανεμιστήρα να το φυσάει και δεν είχε διαφορά, πάλι κόλλησε. Την original την παίρνει κανονικά. Εγώ θα σε συμβούλευα να το ανοίξεις για να δεις αν υπάρχει καμιά ξεκολλημένη ψήκτρα ή κάποια αντίστοιχη κακοτεχνία που σε αυτά συνήθως οφείλονται τα παγώματα. Διαφορετικά θα δοκιμάζεις ROM μέχρι να βρεις κάποια συμβατή που θα κάνει την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Βάλε ένα ασύρματο ποντίκι καλύτερα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικά το στικακι ακόμα και σε ntfs όταν το φορμάρω το βλέπει μετά και την αναβάθμιση λογισμικού που έγινε χτες! και σε fat32, exfat βλέπει αρχεία ταινίες κλπ. ΟΜΩΣ τον Seagate 2tb με δικό του ρεύμα ο es file explorer pro τον βλέπει αλλά δείχνει μόνο 2 φάκελος recycle bin και system volume information! όχι τον φάκελο ΤΑΙΝΊΕΣ HD που υπάρχει. ενώ το wdtv χρόνια τώρα μια χαρά τον βλέπει. δηλαδή όλα τα κουτάκια αυτά μας αχρηστευουν τους σκληρούς; τότε τι να τα κάνουμε; για ένα στικακι; τι να το κάνω; τόσες ταινίες πως θα τις δούμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Έψαξα αλλά δεν βρίσκω κάποιο που να είναι για TANIX. Νομίζω επειδή δεν είναι συνηθισμένη μάρκα δεν βρίσκω. Αν μπορείς βάλε κάποιο link αν έχεις βρει να βοηθήσεις την κατάσταση. Όπως και να έχει και μετά το hard reset δεν έστρωσε το πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο.Κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν πάνε συμβατά τα χειριστήρια με τις μάρκες. Έχω πάρει 3-4 remote και τα έχω δοκιμάσει με 2-3 κουτιά και ποτέ δεν υπήρχε θέμα κάποιο να μην παίζει. Το ίδιο και με το ΤΑΝΙΧ. Καμία σχέση με αυτά που λες με συνηθισμένες μάρκες κλπ. Δεν υπάρχει βάση σε αυτά που λες. Όλα κινέζικα είναι και τα χειριστήρια δουλεύουν το ίδιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 τελικά το στικακι ακόμα και σε ntfs όταν το φορμάρω το βλέπει μετά και την αναβάθμιση λογισμικού που έγινε χτες! και σε fat32, exfat βλέπει αρχεία ταινίες κλπ. ΟΜΩΣ τον Seagate 2tb με δικό του ρεύμα ο es file explorer pro τον βλέπει αλλά δείχνει μόνο 2 φάκελος recycle bin και system volume information! όχι τον φάκελο ΤΑΙΝΊΕΣ HD που υπάρχει. ενώ το wdtv χρόνια τώρα μια χαρά τον βλέπει. δηλαδή όλα τα κουτάκια αυτά μας αχρηστευουν τους σκληρούς; τότε τι να τα κάνουμε; για ένα στικακι; τι να το κάνω; τόσες ταινίες πως θα τις δούμε; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΡε συ βλέπω κανονικά ότι έχω από δίσκους και μέσω ρούτερ.αυτή είναι η δουλειά τους.το λογισμικό της γινδ μπας και φταίει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Κάτι έχεις μπερδέψει. Δεν πάνε συμβατά τα χειριστήρια με τις μάρκες. Έχω πάρει 3-4 remote και τα έχω δοκιμάσει με 2-3 κουτιά και ποτέ δεν υπήρχε θέμα κάποιο να μην παίζει. Το ίδιο και με το ΤΑΝΙΧ. Καμία σχέση με αυτά που λες με συνηθισμένες μάρκες κλπ. Δεν υπάρχει βάση σε αυτά που λες. Όλα κινέζικα είναι και τα χειριστήρια δουλεύουν το ίδιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν έχω μπερδέψει κάτι. Έχω 1 universal το οποίο δεν παίζει. Γι'αυτό λέω αφού έχεις δοκιμάσει πες μου κάποιο συγκεκριμένο να πάρω. Μην πάρω τζάμπα κανένα και δεν κάνει όπως αυτό που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ρε συ βλέπω κανονικά ότι έχω από δίσκους και μέσω ρούτερ.αυτή είναι η δουλειά τους.το λογισμικό της γινδ μπας και φταίει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μέσω δικτύου όλα τζάμι τα βλέπει! μέσω usb μας τα χαλάει! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εγώ θα σε συμβούλευα να το ανοίξεις για να δεις αν υπάρχει καμιά ξεκολλημένη ψήκτρα ή κάποια αντίστοιχη κακοτεχνία που σε αυτά συνήθως οφείλονται τα παγώματα. Διαφορετικά θα δοκιμάζεις ROM μέχρι να βρεις κάποια συμβατή που θα κάνει την δουλειά σου. Το έχω ανοίξει, δε φαίνεται τίποτα ξεκολλημένο. Όσο για τις Roms δεν έχει και πολλές να δοκιμάσω, οι πιο γνωστές είναι του Superceleron που δε φορτώνουν με τίποτα μετά την εγκατάσταση. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 τελικά το στικακι ακόμα και σε ntfs όταν το φορμάρω το βλέπει μετά και την αναβάθμιση λογισμικού που έγινε χτες! και σε fat32, exfat βλέπει αρχεία ταινίες κλπ. ΟΜΩΣ τον Seagate 2tb με δικό του ρεύμα ο es file explorer pro τον βλέπει αλλά δείχνει μόνο 2 φάκελος recycle bin και system volume information! όχι τον φάκελο ΤΑΙΝΊΕΣ HD που υπάρχει. ενώ το wdtv χρόνια τώρα μια χαρά τον βλέπει. δηλαδή όλα τα κουτάκια αυτά μας αχρηστευουν τους σκληρούς; τότε τι να τα κάνουμε; για ένα στικακι; τι να το κάνω; τόσες ταινίες πως θα τις δούμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλου, βγάζοντας τυχόν Ελληνικούς ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες όπως κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλου, βγάζοντας τυχόν Ελληνικούς ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες όπως κενά. οκ θα το δοκιμάσω αύριο! τελευταία μου ελπίδα. μετά το μεσημέρι θα έρθει τεχνικός της wind με δικό του στικακι και σκληρό. (και είναι σίγουρο ότι θα του δουλέψουν κανονικά!) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Δεν έχω μπερδέψει κάτι. Έχω 1 universal το οποίο δεν παίζει. Γι'αυτό λέω αφού έχεις δοκιμάσει πες μου κάποιο συγκεκριμένο να πάρω. Μην πάρω τζάμπα κανένα και δεν κάνει όπως αυτό που έχω.Ο,τι πεις. Τεσπα, δοκίμασε το Τ5 airmouse Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ο,τι πεις. Τεσπα, δοκίμασε το Τ5 airmouse Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οκ ευχαριστώ θα παραγγείλω ένα να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλου, βγάζοντας τυχόν Ελληνικούς ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες όπως κενά. μπράβο ρε φίλε αυτό ήταν! το έγραψα στα αγγλικά και το είδε! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 τους φακέλους system volume information και recycle bin που εμφανίζονται σε σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στο Android tv box σε όλους τους file managers μπορώ να τους διαγράψω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλου, βγάζοντας τυχόν Ελληνικούς ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες όπως κενά. να σου πω, πρέπει να αλλάξω όμως και όλους τους υποφακελους στα αγγλικά γιατί γμτ ενώ βλέπει τον κεντρικό φάκελο δεν βλέπει τους μέσα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 να σου πω, πρέπει να αλλάξω όμως και όλους τους υποφακελους στα αγγλικά γιατί γμτ ενώ βλέπει τον κεντρικό φάκελο δεν βλέπει τους μέσα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Οι φάκελοι System Volume Information και Recycle Bin θα ξαναδημιουργηθούν μόλις συνδέσεις τον δίσκο σε υπολογιστή με Windows. Μπορείς απλά να τους αγνοήσεις. Το θέμα που αντιμετωπίζεις με τα Ελληνικά είναι bug της συσκευής σου. Εάν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση του λογισμικού που λύνει το πρόβλημα, τότε το πιο απλό είναι να αλλάξεις τα ονόματα των φακέλων/αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts