sgatzo Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Α οκ, κατάλαβα λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Εκτός κι αν ανανεώσει πριν τελειώσει ο μήνας και μεταφέρονται όλα. ;) Οχι,πάει με τον τιμολογιακό μηνα το όριο του κόφτη των 100GB. Edited May 25, 2021 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Η Vodafone είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγάλει όλους τους κόφτες, δεν ισχύει και εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Η Vodafone είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ότι είχε βγάλει όλους τους κόφτες, δεν ισχύει και εδώ; Τον Νοέμβρη πάντως εμένα μπηκε ο κόφτης.Και δεν το αναφέρουν πουθενά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μπαίνω vodafone.gr/myvmb και δε δείχνει τα mb. Το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Δεν υπάρχει κόφτης στα 100GB πλέον, σίγουρα. Αν έχει ξεμείνει κάποιος από λάθος, τους καλείς και το βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Δεν υπάρχει κόφτης στα 100GB πλέον, σίγουρα. Αν έχει ξεμείνει κάποιος από λάθος, τους καλείς και το βγάζουν.Να σαι καλά, πάω να το τσεκάρω και αύριο θα ενημερώσω. Ελπίζω να επιβεβαιωθείς Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μπαίνω vodafone.gr/myvmb και δε δείχνει τα mb. Το κάνει και σε εσάς; δες εδώ: https://services.vodafone.gr/services/myvmb/landing.action λαθος διευθυνση http://services.vodafone.gr/services/myvmb/landing.action σωστή διευθυνση δηλαδή χωρίς https στην αρχή, αλλά http. επίσης στο τέλος χωρίς / Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Το cu πλέον ίσως είναι καλύτερη επιλογή από το giga wifi on the spot με την μείωση σε κρυστάλλους. Ο μόνος λόγος να έχει κάποιος wifi on the spot είναι για συσκευές αυτοματισμού με τα δωρεάν 200mb τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Είναι προσωρινή πιθανότατα η μείωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Το cu πλέον ίσως είναι καλύτερη επιλογή από το giga wifi on the spot με την μείωση σε κρυστάλλους. Ο μόνος λόγος να έχει κάποιος wifi on the spot είναι για συσκευές αυτοματισμού με τα δωρεάν 200mb τον μήνα. Επίσης όταν λέμε κρυστάλλους εννοούμε ότι πρέπει να παίζεις το παιχνίδι που σου έχει σωστά; όταν δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να κοιμηθείς δε νομίζω ότι βολεύει όλους να παίζουν παιχνίδια για να μαζεύουν κρυστάλλους. Δίνεις ένα 10€ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Νομίζω ότι πληρώνεις στο τέλος ακόμα και αν ξοδέψεις χρόνο για να μαζέψεις κρυστάλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 10€ giga wifi on the spot-->40gb το μήνα με όριο 100gb 12€ σε κάρτα cu bigbang -->10€ -->100gb χωρίς όριο και 15 λεπτά την εβδομάδα απο το χρόνο σου. Ο καθένας επιλέγει βάσει των αναγκών του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 (edited) Ναι αλλά ξεχνάς τις ώρες που θα παίζεις παιχνίδια. Αν αφιερώσω αυτήν την ώρα θα βγάλω 10πλασια χρήματα. Αν είσαι άνεργος και σκοτώνεις την ώρα σου σπίτι, είναι καλά. Μην ξεχνάς πόσες ώρες ξόδεψες για να μάθεις το παιχνίδι και τον ψυχαναγκασμό που έχεις για να συνεχίσεις να παίζεις αυτή τη σαχλαμάρα.:lol: Δεν υπάρχει όριο γιατί μπορείς να έχεις όσες σιμ θέλεις. Επίσης το home booster της κοσμοτε είναι απεριόριστα με 7€ τον μήνα. Αυτό έχω εγώ. Edited May 26, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Βρες μου μια δουλειά που να αφιερώνω 15' την εβδομάδα ή μια ώρα/μήνα και να μου βγάζει χρήματα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Η δική μου. Τόσα βγάζω αν κάνω μία δουλειά. Τεχνικός είμαι. Ο καθένας ότι μπορεί. Απλώς μέτρησε τις ώρες που έχεις φάει μέχρι τώρα για δεδομένα που δεν τα χρειάζεσαι αλλά τα παίρνεις γιατί νομίζεις ότι είναι τζάμπα. Όταν χρειάζεται δεδομένα τότε πληρώνεις μερικά €. Σου είπα κοσμοτε είναι η καλύτερη λύση για σταθερή σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Και εγώ τεχνικός είμαι. Και τζάμπα δεδομένα δεν παίρνω-ότι παίρνω το ξοδεύω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Προς ενημέρωση των φίλων εδώ ξεπέρασα τα 120 gb και δεν έχει μπει κανένας κόφτης. Είχε δίκιο ο φίλος που είπε ότι αφαιρέθηκαν οριστικά Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Προς ενημέρωση των φίλων εδώ ξεπέρασα τα 120 gb και δεν έχει μπει κανένας κόφτης. Είχε δίκιο ο φίλος που είπε ότι αφαιρέθηκαν οριστικά Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό είναι καλό νέο ! Δηλαδή μέσα σε ένα μήνα έχεις αγοράσει και καταναλώσει 3 πακέτα των 40 gb ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Είχα μαζέψει σε ένα χρόνο περίπου 255 gb και έχω χαλάσει σε τέσσερις μέρες τα 120 και φραγή δεν μπήκε! Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Καλό αυτό. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Πολύ καλό , ευχαριστώ που το ανέφερες Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 καλησπερα οι ρυθμισεις του wifi on the spot τι ρυθμισεις εχουνε για να μπει στο ιντερνετ ; μονο apn internet ; στο username και password δεν βαζουνε τιποτα; ουτε σε ρουτερ που μπαινει στην μπριζα ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 καλησπερα οι ρυθμισεις του wifi on the spot τι ρυθμισεις εχουνε για να μπει στο ιντερνετ ; μονο apn internet ; στο username και password δεν βαζουνε τιποτα; ουτε σε ρουτερ που μπαινει στην μπριζα ; . Το ΑΡΝ αρκεί. προαιρετικά: Authentication type PAP Όνομα user Κωδικός pass dial number *99# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιω τη προσφορά free unlimited data κάθε ΣΚ ως 21/6 που εμφανίστηκε στο Vodafone app στο my offers? Έχω το WiFi on the spot κ η σελίδα των πακέτων έχει τα κλασικά 10gb/40gb και στο app δε βρίσκω πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts