Jump to content

gio5aMG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gio5aMG

  1. Το ΑΡΝ αρκεί. προαιρετικά: Authentication type PAP Όνομα user Κωδικός pass dial number *99#
  2. Δεν υπάρχει κόφτης στα 100GB πλέον, σίγουρα. Αν έχει ξεμείνει κάποιος από λάθος, τους καλείς και το βγάζουν.
  3. Δηλαδή την έδωσε σε Xiaomi και Samsung και δε την έδωσε σε Apple; Γιατί κάποιες συσκευές android είχαν day one ενημερωθεί και λειτουργούσαν. Και για να μην παρεξηγηθώ, είναι προφανές ότι ο άλλος πάροχος έδωσε την ενημέρωση νωρίτερα αλλά για την apple έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τέρας συνεργασίας και λειτουργεί σχετικά αυτόνομα.
  4. για τα iPhone, καθυστερεί η Vodafone ή η Apple? Γιατί φαντάζομαι πως για να λειτουργούν άλλοι κατασκευαστές σε 5G, έχουν δώσει τις ρυθμίσεις του φορέα σε όλους και καθυστερεί ο κατασκευαστής να ενημερώσει. Γι αυτό άλλωστε στην beta3 λένε τα παιδιά πιο πάνω ότι έχουν 5G.
  5. Για το πρώτο καλύτερα να ρωτήσεις σε κατάστημα, για το δεύτερο φυσικά και γίνεται ρυθμίζοντας όμως χειροκίνητα το ΑΡΝ.
  6. Ρυθμίσεις > Δεδομένα > Κινητό Δίκτυο Δεδομένων και θα δεις πιο κάτω το APN του Προσωπικού Hotspot, θα πρέπει και εκεί να έχεις τη λέξη INTERNET (σκέτο) ως ΑΡΝ και όχι μόνο στην πρώτη επιλογή του ίντερνετ.
  7. Μπορείς να στείλεις sms προς το 1285 το λεκτικό "4G κενό ΝΑΙ" και να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του 4G, είτε η κάρτα βρίσκεται σε κινητό ή στο αντίστοιχο ρουτεράκι μέσα από τη σελίδα του.
  8. Σε 12.2 μπορώ από τις Ρυθμίσεις > Σύνδεση και κοινοποίηση > Ασύρματη προβολή, να κάνω cast όλο το κινητό. Ενώ μέσα από την εφαρμογή του Youtube πχ, κάνω cast στη smart tv φτιάχνω playlists κλπ. Τι θέμα έχεις;
  9. Ψάχνω λίγο στο νήμα αλλά μάλλον όχι σωστά. Ποιες θήκες έχετε να προτείνετε; Δε θέλω κάτι ογκώδες.
  10. Ναι τουλάχιστον 7-8 φορές και 3 πλήρεις φορτίσεις.
  11. Επιβεβαιώνω πως με την 11.0.5 κάτι δεν κάθεται καλά. Και στο app του fb κολλάει όταν scrollαρεις και στο ui έξω όταν αλλάζω οθόνες και σε παιχνίδι που περνάω την ώρα μου αρκετές φορές κολλάει.
  12. Εγώ πάντως με cwm την πέρασα.
  13. Από RR σε LG G3 και πίσω στην καλή maucat. Αλλά δεν έβαλα αυτή με το διορθωμένο dpi και φαίνεται πολύ περίεργα. Πόσο βάζουμε το dpi για να φαίνεται σωστά;
  14. Τέλειο που έχουμε συνέχεια καινούριες ρομ και μπράβο σε όσους το παλεύουν ακόμα και δεν έχουν στραφεί σε redmi κλπ. Αλλά ποιες είναι πλήρως λειτουργικές και αξίζει να δοκιμάσουμε εμείς που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο στη δουλειά μας; Lg G3 ή CM12.1; Από μπαταρία φυσιολογικά τα πράγματα; Όσοι τις δοκιμάζουν ας κάνουν σχόλια να βοηθιόμαστε και οι λοιποί. Καλή συνέχεια.
  15. Ναι, ο θείος θέλει κούρεμα.
  16. Cast της οθόνης που στο καλό κάνεις με την EMUI 3.0;;;;;;;
  17. Έχω κάνει παραγγελία από 15/4 και ακόμα γράφει Σιγκαπούρη. Πότε μπορώ να κάνω dispute; Ή να περιμένω καλύτερα;
  18. Επειδή έχει γίνει ο κακός χαμός με τις ρομ, πάλι, ποια miui θεωρείται καλύτερη; Πάντως τρομερή υποστήριξη το κινητάκι μας!!!
  19. Τι παίχτηκε; Έβγαλε κάτι καινούριο ο maucat; Κοίταγα μήπως γυρίσω από xtreme vanilla που δεν μου πολυάρεσε και κάτι είδα για maucat 17.03 και βελτιώσεις στον ήχο. Την δοκίμασε κανείς;
  20. Υπάρχει κάποια καλή πρόταση φορτιστή για το κινητάκι μας;
  21. Ωρέ αμεσότητα!!! Καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία και καλές ρομς... :lol:
  22. Για να μην ψάχνω να βγάλω άκρη με τις decrappified, αν είναι ν.1 ή ν.2 κλπ, σε παρακαλώ δώσε το λινκ γι αυτή που λες. Μάλλον είναι καιρός να αλλάξω την απροβλημάτιστη pure aosp με κάτι νεότερο. Ευχαριστώ.
  23. Τελικά τι είναι αυτό; Μου ήρθε και μένα και έχει μέσα και ένα μικρό πραγματάκι με κάτι ροζ πετρούλες κολλημένες... ΧαΧα, αυτοί οι κινέζοι δε την παλεύουν... Την pure aosp v.2 από που την κατεβάζουμε;
×
×
  • Create New...