pazu Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Να κάνω μια ερώτηση. Εάν ανανεώσω πριν λήξη το πακέτο μου. Το υπόλοιπο μεταφέρεται στο επόμενο πακέτο που θα ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Να κάνω μια ερώτηση. Εάν ανανεώσω πριν λήξη το πακέτο μου. Το υπόλοιπο μεταφέρεται στο επόμενο πακέτο που θα ενεργοποιήσω; Ναι μεταφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Ναι μεταφέρεται. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Ναι μεταφέρεται. Να προσθέσω ότι για να μεταφερθεί θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Να μπει ο νέος μηνας τιμολόγησης. Α, με βλέπω πως δεν φτάνω ούτε με το παραμικρό το όριο. Όσον αφορά το κουριερ, με ποια συνεργάζεται και τα στέλνει; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Α, με βλέπω πως δεν φτάνω ούτε με το παραμικρό το όριο. Όσον αφορά το κουριερ, με ποια συνεργάζεται και τα στέλνει; Με speedex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλησπέρα. Έκανα λοιπόν την παραγγελία και για την σιμ κάρτα και για τη συσκευή. Έλεγε, εφόσον στείλω τα δικαιολογητικά (το οποίο έκανα), θα έπρεπε μετά από 1-2 ημέρες να ερχόταν κάτι για να κάνω επιβεβαίωση μέσω SMS ή Email. Ήδη 2η μέρα πέρασε και ακόμη τίποτα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Πήγα σήμερα από κατάστημα κ αγόρασα μια κάρτα κι εγώ παρολο που η πωλήτρια προσπαθούσε απεγνωσμένα να με πεισει να πάρω καρτοκινητο cu επειδή τρέχει μια προσφορά απεριόριστο ίντερνετ με 12€ (που προϋποθέτει να βάζεις κάθε δύο μήνες κάρτα!) Anyway την έβαλα στο κινητό, ρύθμισα το apn (έφτιαξα νεο με τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί παραπάνω) μίλησα στο chat για ενεργοποίηση του 4G, που έγινε αμέσως, και........άστο να υπάρχει!!!!! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Πήγα σήμερα από κατάστημα κ αγόρασα μια κάρτα .....''., και........άστο να υπάρχει!!!!! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το πλεονέκτημα, άστο να υπάρχει. Δεν κοστίζει τίποτα. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές φέτος και έκανε δουλειά. Επίσης μην ξεχνάς και τα 200 ΜΒ κάθε μήνα που μπορεί να χρειαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Πήγα σήμερα από κατάστημα κ αγόρασα μια κάρτα κι εγώ παρολο που η πωλήτρια προσπαθούσε απεγνωσμένα να με πεισει να πάρω καρτοκινητο cu επειδή τρέχει μια προσφορά απεριόριστο ίντερνετ με 12€ (που προϋποθέτει να βάζεις κάθε δύο μήνες κάρτα!) Anyway την έβαλα στο κινητό, ρύθμισα το apn (έφτιαξα νεο με τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί παραπάνω) μίλησα στο chat για ενεργοποίηση του 4G, που έγινε αμέσως, και........άστο να υπάρχει!!!!! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κάρτα είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Η κάρτα είναι δωρεάν; Ναι, δωρέαν είναι. Το καλύτερο είναι το μήνυμα για να πληρώσεις αν δεν το χρησιμοποιείς, "εκδόθηκε ο λογαριασμός σας αξίας 0€". :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Ναι, δωρέαν είναι. Το καλύτερο είναι το μήνυμα για να πληρώσεις αν δεν το χρησιμοποιείς, "εκδόθηκε ο λογαριασμός σας αξίας 0€". :lol: Ωραία θα πάω να πάρω κάρτα αύριο. Οι ρυθμίσεις; είναι εύκολο να τις βάλεις αν τις έχεις πρόχειρες να τις σημειώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Ωραία θα πάω να πάρω κάρτα αύριο. Οι ρυθμίσεις; είναι εύκολο να τις βάλεις αν τις έχεις πρόχειρες να τις σημειώσω; Λειτουργεί σαν σύνδεση, θα προσέξεις το APN να είναι "internet" και είσαι κομπλέ. Να προσέξεις μόνο αν πιάνεις 4G. Σε μερικούς (και σε μενα), δεν έπιανε και έπρεπε να πάρω τηλ στη vf να μου το ενεργοποιήσουν Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Δεν δουλεύει με SMS η ενεργοποίηση του 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Δεν δουλεύει με SMS η ενεργοποίηση του 4G? Δεν είναι καρτοκινητό, δηλαδή δεν στέλνεις sms, ούτε κάνεις κλήσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ωραία θα πάω να πάρω κάρτα αύριο. Οι ρυθμίσεις; είναι εύκολο να τις βάλεις αν τις έχεις πρόχειρες να τις σημειώσω; δημιουργεις καινούργιο apn και συμπληρωνεις μονο αυτα ονομα: Vf internet APN: internet Τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά, το σώζεις και επιλέγεις αυτό. Στη συνέχεια θα μιλήσεις στο τσατ της Vodafone και θα ζητήσεις να σου ενεργοποιησουν το 4G. Κανεις και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio5aMG Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μπορείς να στείλεις sms προς το 1285 το λεκτικό "4G κενό ΝΑΙ" και να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του 4G, είτε η κάρτα βρίσκεται σε κινητό ή στο αντίστοιχο ρουτεράκι μέσα από τη σελίδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μπορείς να στείλεις sms προς το 1285 το λεκτικό "4G κενό ΝΑΙ" και να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του 4G, είτε η κάρτα βρίσκεται σε κινητό ή στο αντίστοιχο ρουτεράκι μέσα από τη σελίδα του. Η συγκεκριμένη sim μπορει να λαβει sms αλλα δεν μπορει να στειλει. Οποτε για ενεργοποιηση 4g η εξυπηρετηση πελατων ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Να ρωτήσω 2 πράγματα... 1. Το λογαριασμό που τον βλέπω να τον πληρώνω online? 2. Αν βάζω το πρόγραμμα με τα 5€ για 10 γιγα κάθε μήνα ότι μένει πάει στον επόμενο.. Αν βάλω τα 10€ για 40 γιγα χάνω ότι είχα μαζέψει από το μικρό πρόγραμμα; 3. Υπάρχει δυνατότητα να γίνεται αυτόματα ανανέωση κάθε μήνα χωρίς να το έχω έννοια εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Να ρωτήσω 2 πράγματα... 1. Το λογαριασμό που τον βλέπω να τον πληρώνω online? 2. Αν βάζω το πρόγραμμα με τα 5€ για 10 γιγα κάθε μήνα ότι μένει πάει στον επόμενο.. Αν βάλω τα 10€ για 40 γιγα χάνω ότι είχα μαζέψει από το μικρό πρόγραμμα; 3. Υπάρχει δυνατότητα να γίνεται αυτόματα ανανέωση κάθε μήνα χωρίς να το έχω έννοια εγώ; 1. Μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη της vodafone και θα τον βλεπεις εκει. 2. Για να μεταφερθουν στον επομενο μηνα τα δεδομενα που περισεψαν πρεπει να ενεργοποιησεις το ιδιο πακετο. 3. Απο οσο ξερω δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μπορείς να προπληρώνεις κάθε φορά που βαζεις πακέτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Μπορείς να προπληρώνεις κάθε φορά που βαζεις πακέτο . Ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις αυτόματη ενεργοποιηση πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις αυτόματη ενεργοποιηση πακέτου. Οχι δεν μπορείς,επίσης μην ξεχνάς τον κόφτη στα 100 GB Kαι τα υπόλοιπα κλπ τα βλέπεις και απο την σελίδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Εδώ και λίγες ημέρες η ταχύτητα έχει μειωθεί κατά 50%. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Λόγω της αυξημένης κίνησης είναι (με τα δωρεάν απεριόριστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts